Forum
Moje ime je Rosemary in sem sirota. Oče in mati sta umrla v prometni nesreči. Ker nimam drugih sorodnikov , sem živela pri teti, no vsaj do 13 leta. Nato me je nagnala, češ , postati moraš samostojna. Zatekla sem se v bljižno vas in tam me je prijazno sprejela starejša gospa. Dovoli mi, da vsako noč prenočim pri njej v pekarni. Čez dan pa posedam kje po vasi in si skušam najti svojo zabavo. Ker si nažalost ne morem privoščiti oblačil , sem oblečena v stare cape, česar pa se ne sramujem. Veliko ljudi se ustavi in mi poda kakšen dolar ali dva. Nekateri ne dajo ničesar, samo posmehljivo me gledajo in se rogajo ter zabavajo ob pogledu name. Takrat mi je hudo. Najraje bi ustala in jim zadala močne,boleče udarce, kot jih oni meni-z besedami. Veliko ljudem se smilim, toda nočem se smiliti nikomur. Ničesar mi ne manjka! Velikokrat pa pogrešam svojo mamo, ki mi je, ko sem bila majhna pela uspavanko. Spomnim se samo enega stavka, ki pravi : ''solze so kot biseri,bolečina jih rodi''. To se mi večinoma dogaja ko pomislim nanjo. Očeta nisem marala. Vedno je bil strog z mano, nikoli se ni veliko menil zame. Tega si ne ženem k srcu. Toda izguba matere? Ta me je zelo prizadela.


13. september 2011
u55923
u55923
heeeej...ful dobr začetk...nexti čim preeej!
13. september 2011
Nekega dne je mimo mene prišel fant moje starosti. Pogledal me je nato pa rekel : ''kako lahko cel dan posedaš na ulici? Phhh!''. In nato je odšel. Še eden višjega sloja, sem si mislila. Začela sem se sprehajati po ulici dol ko sem zagledala mlado gospo, ki teče proti meni. Prišla je do mene in me vsa zadihana vprašala : ''kaj pa ti sama? Kje je tvoja mama?'', jaz pa sem ji odgovorila : ''nimam doma. Niti mame ne. In-kdo ste sploh?''. Povedala je , da je s socialne službe. Zgrabila me je za roko. Upirala sem se dokler nisva prispeli do velikega, premožnega avtomobila. Ubogljivo a z malo strahu sem sedla vanj.
Pripeljala me je do mogočne stavbe. Prestrašena sem vprašala kam me je pripeljala. Odgovorila je s tihim in milim glasom : ''sva pri centru za socialno delo. Odpeljali te bomo v sirotišnico. Lepo ti bo. Poskrbeli bodo za tvoj videz in še sobo boš imela!''. Jaz ob tem nisem bila presrečna. Toda kaj pa jim morem? Sem samo dekle , ki si morda čisto malo želi svoje družine in normalega življenja. V centru naju je sprejel gospod. Sedel je za računalnikom in se z gospo ki me je pripeljala pogovarjal, v katero sirotišnico grem. Na koncu sta izbrala sirotišnico za najstniška dekleta ''Sunny''. V domu je bilo polno deklet moje starosti. Pri vhodu se nam je pridružilo še eno dekle mojih let po imenu ''Lucy''. Tudi ona je bila sirota.
14. september 2011
next! Začetek je zlo dober
14. september 2011
Dobila sem sobo v kateri sem skupaj z Lucy. Ta sirotišnica naju je spremenila v upornici. Tako izgledava pri 15. :14. september 2011
Neverjetno podobni sva si. Vedno naju zamenjajo za sestri, za celo dvojčici. Krasno bi bilo imeti sestro , ki bi bila podobna Lucy!
Toda o tem lahko le sanjam. Nikoli nisem imela sestre in nikoli je ne bom imela. Lucy-in stil je princeska. Trenira jazz-balet in je tudi zelo trmasta najstniška upornica. Jaz pa imam raje stil punkerjev. Ni mi do pisanih krilc ali pobarvanih nohtov. Skoraj nikoli ne uporabljam ličil, Lucy pa se v njih dobesedno kopa. To me ne moti. Sva najboljši prijateljici čeprav imava popolnoma različna karakterja.
Imava izredno srečo-v dveh letih ni bila nobena od naju posvojena! Nikoli ne bi pustila Lucy same v tej norišnici. Tistega dne pa je prišel zakonski par srednjih let , ki nikoli nista mogla imeti otrok. Prišla sta v vsako sobo in si ogledala dekleta. Pogled se je gospodu ustavil na nama. Hotela sta posvojiti OBE!
Toda prešinilo me je, kako bosta ravnala z nama? Naju bosta imela rada? Bosta taka kot moja ostudna teta?? Upam da ne. Prišla sta do naju in se nama predstavila. Bila sta gospod in gospa Howell, Ruby in Tom. Predstavili sva se še medve. Takoj sta mi postala ušeč. Treba je bilo le še urediti papirje, spakirati in oditi iz tega zapora. Jupi! Svoboda naju čaka!!

Gospod Tom.

Gospa Ruby.
14. september 2011
next
14. september 2011
u55052
u55052
next ful carsko
14. september 2011
Odpeljala sta naju k veliki hiši. Zdela se nama je prav sanjska.
Kot sem rekla - SANJSKA.
14. september 2011
u55052
u55052
waw kakšna lepotica sam plis nexti to the beast zgodbo
14. september 2011
Bilo je kot v sanjah. Nisva se mogli nagledati lepe hiše. Zastajal nama je dih. Iz hiše je nato pritekel še luškan kuža.
Ljubka kužika Kassy pasme Cotton de Tulear zakoncev Howell.

Dobili pa sva tudi prelepi sobi:
Moja soba
Lucy-ina soba
14. september 2011
u55923
u55923
ooooo ful hudooo....čim prej next!!!
14. september 2011
Ko sva se ustalili sta naju zakonca prijazno postregla z pomarančnim sokom in toplimi sendviči. Čeprav jih še nikoli v življenju nisem jedla, se mi je zdelo da so od nekdaj moja najljubša hrana. Nato sta naju izprašala o letih in najinih pričakovanjih. Zanimala pa naju je tudi najina preteklost. Lucy je povedala, da sta njena starša umrla v prometni nesreči. Kakšno naključje! To se je zgodilo tudi mojima dvema. Ko sem jaz pripovedovala pa so mi po licih zdrsnile težke solze.
Gospa Howell me je prijazno objela in mi rekla, da me nista hotela vznemirjati. Rekla sem : '' Tako dobri ste z nama gospa Howell, prosim, prosim nikoli naju ne zapustita!''. Planila sem v še večji jok. Gospa Howell mi je obljubila, da se to ne bo nikoli zgodilo. Rekla pa mi je naj ju kličeva kar Ruby in Tom, saj se tako ne bosta počutila tako uradno in da smo sedaj tako ali tako družina. Ko sva se odpravili spat pa sva....
14. september 2011
lepo res ma to je blo res???
14. september 2011
Ne rox ni po resnični zgodbi sproti si zmišlujem
15. september 2011
Ko sva se odpravili spat pa naju je skoraj kap. Proti nama je zdrvelo dekle najine starosti. Ustavila se je tik pred nama. Torej vidve sta tisti neumni posvojenki??? , je vprašala. Odgovorili sva ji z da, jaz pa sem ji pogumno zabrusila, da nisva neumni in zahtevala njeno ime. Povedala je da ji je ime Ashleey in da je tudi ona posvojena. Rekla je tudi, da je bilo njeno življenje veliko lepše, dokler se nisva prikazali midve.
To je Ashleey.

Z Lucy sva se spogledali. A tako? Zdaj sva že nekomu pokvarili lajf? Pa kaj še!
Predrzna emotka Ashleey oz. gdč. krava nama pa že ne bo kravžljala živcev. Odhitela je dol k Ruby in Tomu. Slišali sva naslednji pogovor:
Ashleey: mama!!!Ubistvu skrbnica!!Kako si mogla posvojiti ti dve idiotki??
Ruby: Ashleey! Kako pa govoriš o Lucy in Rosemary?
Ashleey: O?Ti dve kravi imata celo ime??!Kako sta si upala?? Kako to da ničesar ne vem o tem? Vesta kako mi je?! Na hodniku me ustrašita dve popolni TUJKI!!!
Tom: Ash, sedaj bo pa dovolj! Z njima ni nič narobe. In ti obupno nujno potrebuješ družbo! Naj te ne motita, ker če te slučajno bosta, se bova malo pogovorila o tvojem obnašanju!

Ashleey je stekla v sobo. Midve sva bili iz sebe. Sva samo nadomestilo za kravino družbo? Upam da to ni res.
Drugo jutro smo se vsi skupaj odpravili v ogromen nakupovalni center ''York''. Ruby je rekla, da naj uberemo vsaka svojo pot in si kaj lepega kupimo. Vsaki je dala 20$ in že smo odhitele. Zapodila sem se v prodajalno H&M , kjer sem si kupila najbolj lepe uhane na svetu, majico ter jopico.

15. september 2011
u55052
u55052
daj nextaj pliss pa smešno je tisto asheely oz.gdč krava hahhanha
15. september 2011
Potem pa se je zgodilo nekaj, česar nisem pričakovala. Pred mano je kar naenkrat stala moja teta. OJOJ!!!

''Vidim da si postala prava mala razvajenka'' , je začela pogovor. Ker zaradi šoka nisem mogla niti odpreti ust sem jo le presenečeno pogledala. Najprej sem ubrala taktiko, ki mene spreminja v popolnega bebca , zato sem vprašala: ''Kdo sploh ste?''. Odgovorila je z meni zelo znanim odgovorom-TVOJA TETA. Obrnila sem ji hrbet in stekla do garderob v trgovini , kjer sem prej nakupovala. Kakšna sreča! Garderoba v katero sem se skrila je imela ključavnico. Stopila sem na stol in tako dosegla, da nihče ni mogel videti mojih nog. Nato pa sem na tleh pred vrati garderobe v kateri sem ždela zagledala fotografijo mame in očeta, ki jo vedno nosim okoli v žepu. Ravno ko sem jo hotela pobrati, pa so se pred vrati pokazali veliki rdeči čevlji tete. Obstala sem kot vkopana. Ona pa se je sklonila, pobrala sliko in odšla. Še več minut sem pretresena sedela v garderobi. Nisem mogla verjeti!16. september 2011
Tresočo in prestrašeno me je našla Lucy ki se je med mojo avanturo spoprijateljila s Ashleey. Začudeno sta me gledali. Povedala sem , da sem srečala teto, ki me je nagnala od doma. Razumno sta prikimali in me odvlekli iz trgovine. Ruby in Tomu nisem hotela povzročati nevšečnosti, zato jima nisem ničesar omenila. Ko smo prišli domov pa sem na mizi v moji sobi našla sporočilo in sliko mame in očeta. Pisalo je:

Draga moja Rose,
oprosti da sem te tako prestrašila pri trgovini. Vidim da si postala dokaj samostojna. Nekaj ti moram povedati. Tvoja starša na tvojo žalost nista umrlav prometni nesreči. Zagrešila sem namreč grd,krvav in boleč umor. Imaš tudi sestro dvojčico po imenu Rebecca. Ukradla sem jo med porodom tvoje mame in jo pustila nekje daleč stran od doma. Žal mi je da to izveš šele zdaj toda , ker ti prej in kasneje nebi in nisem mogla povedati. Odhajam iz države. Ohrani molčečnost. Sedaj končno veš resnico, ni res? Če boš karkoli omenila policiji, je po tebi in tvoji novi bedni družini!!!

P.S. bodi pridno dekle.

Tvoja draga Teta.

OJOJ!SOS prosim kaj naj storim?
16. september 2011
Stekla sem k Lucy. Bila sem vsa objokana. Objela me je . Ko sem se malo pomirila, sem ji razložila vse o pismu. Rekla je , da zloba moje tete nima meja. Zame moja teta ne obstaja več. Ko bom starejša, bom vse povedala policiji. Sedaj si ne upam. Kdo ve česa vsega je še zmožna moja teta? Vidim da tudi ubijati, zato me je karseda strah za moje življenje. V sobo je vstopila Ruby. Ko je na mojem obrazu videla razmazano maskaro in zabuhlost, me je vprašala ali je kaj narobe. Sicer sem odvrnila da ne , ampak je še vedno vstrajala. Povedala sem ji vse. Prigoda v trgovini, to pismo, usoda mojih staršev, tetin ubijalski nagon in to da beži iz države in da naj ne obveščam policije sicer je po meni , Lucy in Ashleey.
Toda gospa Ruby je vstrajala. Ustavila se je ko je zazvonil zvonec na vratih. Odšla je odpret. BILA PA JE.....
16. september 2011
next
16. september 2011
next!
16. september 2011
NexT =)
16. september 2011
NexT=)
16. september 2011
Bila pa je moja teta. Z pištolo v roki! Sedaj nas bo vse pomila, ali kaj?! Stopila je na sredo sprejemnice in se razkoračila. Kaj bo njena naslednja poteza? Začela je: ''pozdravljeni. Kakor veste , sem zmožna vsega. Celo ubijati svoje najbljižje. Če se katera premakne samo za milimeter jo bom prestrelila.''. Ko je izrekla te besede pa se je prikazala stara gospa. V dnevu v katerem sva z Lucy živele tu , je še nisva videle. Ashleey mi je na uho prišepnila: ''Rubyina mama''. Stara mama je vzela stvari v svoje roke. Zavihtela je nogo in močno udarila staro tetko po frisu. Teta je sprožila ampak naboj je odletev naravnost v strop in tam tudi ostal. Babica je še naprej pretepala že skoraj onemoglo teto. Strmela sem vanjo odprtih ust prav tako kot vsi ostali.

''Tak se to dela pupe moje zlate! Nono je treba samo gledati, pa boste vse znale!'', je izdavila starka. Ime ji je bilo Elizabeth. Odločna in tudi močna je za starko,ni kaj!
16. september 2011
u58496
u58496
nextam itak
16. september 2011
next!!
16. september 2011
u55923
u55923
neeeeeeext.....ful hudoo..kumi čakam, da naprej pišš....
16. september 2011
u36884
u36884
next...sporoč
p.s.fuuul huda zgodbica!!
17. september 2011
next
17. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg