Forum
okej to zgodbico bom pisala iz ѕo.wнαт✞ in js bom pisala za Alexandrio oz Alex. ona pa za Kristen oz Kris. hope you like it<3
-Alexandria-
»vstani Alexandria!« sem zaslišala mojo tečno mamo kako trka po vratih. »ne« sem rekla in se pokrila čez glavo. »vstani« je ponovila in prišla v sobo. »ne« sem rekla nazaj in kmalu začutila tekočino, ki mi je stekla po glavi. »ubila te bom! Prisežem!« sem se zadrla, a mame že ni bilo več u sobi.
Šla sem v kopalnico pod tuš, si posušila lase ter jih zravnala. Na oči sem nanesla črn eyelainer, ter maskaro. Oblekla sem svoje raztrgane črne kratke kavbojke in majico brez rokavov, ki so jo krasile bodice.
Nadela sem si še moje zapestnice od batmana, in nekaj bandov, ki jih poslušam. Nato je sledila še moja črna vezalka, ki sem jo petkrat ovila okoli roke in stekla sem nazaj v svojo sobo.
Vzela sem moji 2 potovalki ter športno torbo ofkorzz od batmana in stekla po stopnicah na hodnik. »oči! Kje so moji bulerji?«sem se zadrla in zaslišala nazaj »v omari« iz omare sem vzela bulerje ter jih obula. Šla sem v jedilnico kjer sem pojedla kosmiče. »čas odhoda Alexandria« je rekla mama »alex« sem zasikala nazaj. »adijo Alex« je rekla in me objela. Objela sem jo nazaj čeprav tega nisem hotela. »Aleeeex!« sem zaslišala iz dnevne sobe. »ja bratec?« skozi vrata je prišel Jeremy. »pogrešal te bom sestrica. Pokliči, prav?« je rekel in me objel. »tudi jaz tebe bratec. Vsak dan te bom klicala, obljubim.« zasmejal se je in dodal »ne ravno vsak dan, enkrat na teden pa.« pokimala sem in ga tesneje objela. »dijo.« sem po tiho rekla. »adijo in.. brez norij sestrica.« pokimala sem in oči ter jeremy sta odnesla mojo prtljago v avto. Za seboj sem imela le 2 potovalki, ker več nebom potrebovala. Očka me je pripeljal na letališče in kmalu sem že sedela na letalu. K meni je prisedel nek fant. Zavila sem z očmi, ko sem zagledala njegove zelene hlače. »ne zavijaj z očmi, punči.« je rekel »ne kliči me tako, kreten šminkerski.« sem zasikala nazaj in stevardeso prosila če se smem presesti. Presedla sem se v vrsto pred tem kretenom. Med potjo sem zaspala a me je zbudil glas, ki je govoril »veš, vem da se mi ne moreš upreti, punči.« obrnila sem se in zagledala tega idiota. Zavila sem z očmi in na mp3-ju glasnost navila do konca. Kmalu smo pristali in na letalušču me je že čakal Jim in neka blondinka. Poljubila je tistega šminkerja iz letala »veš, slabšega tipa res nebi morala dobiti« sem rekla blondinki. Ona je le rekla »samo zavidaš mi.« zasmejala sem se. »ja veš blondinkica, ne veš kako ti zavidam najraje bi mu skočila v objem« sem rekla sarkastično. »punca ima ime. Kristen je a ji pravimo Kris« je rekel Jim. Potiho sem mu rekla »lahko bi si našel boljšo družbo, veš?« in ga objela. Bil je moj bratranec in oseba, ki sem ji lahko zaupala vse. »torej Krist- ne vem kaj. Veš, zavidala bi ti če bi imela vsaj fanta, ne pa šminkerja« videla sem da je zavila z očmi. To je to, vojna med nama.
01. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!
01. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxt
01. maj 2013
-Kris-
Z Jimom, Alexandrio in Aaronom smo se odpravili proti avtu. Midva z Aaronom sva šla v avto, Jim in Alexandria sta le še dala kovčke v prtljažnik in odpeljali smo se.
Ko smo se pripeljali na dovoz naše hiše, je pred vrati že čakal moj oče, spet osladnost. Odprla sem vrata avta pozdravila očeta in šla v svojo sobo, vrgla sem se na posteljo in globoko vdihnila. Zaslišala sem trkanje po vratih. »Naprej,« sm rekla. Izza vrat je pogledal očetov obraz. Par rjavih oči, stisnjen nos in skoraj plešasta glava. Ja vem, res ni najlepši. »Z Aaronom in Jimom boste Alexandrii razkazali mesto.« Pogledala sem ga z najbolj zdolgočasenim izrazom , kar sem jih premogla. Odvlekla sem se do omare, oblekla ozke bele kavbojke in majico, ki je izgledala bolj kot top. Obula sem si pete oker barve in si naredila rep. Odšla sem po stopnicah navzdol.
»No pa, gremo.«, sm rekla. Ko smo odhajali, sem pogledala proti kavču na katerem je sedel oče in mu pomahala ter zaprla vrata.
V laseh sem čutila veter in sonce je pripekalo. Ko sem pogledala proti nebu sem visoko v zraku zagledala celo jato ptic, opazila sem tudi palme, ja to je Los Angeles, najlepše mesto, ki sem jih kdajkoli videla. Ko smo se sprehajali po cesti sem opazila Aarona, ki se je ves čas vrtel okoli Alexandrie, ona pa ga je sarkastično zavrnila, vsakič, ko se ji je poskušal približati. »No ja, vsaj možgane ima, tale Alex,« sem po tiho zamrmrala. »Tam je plaža,« sem s prstom pokazala proti mivki, na kateri je kar mrgolelo lepih fantov. Zagledala sem Oliverja in mu pomahala. »To je plaža ,ena izmed najboljših stvari v LA- ju,«sem rekla Alex. »Zakaj ne bi kar malo ostali tukaj je,« je rekel Jim. No ja, strinjali smo se. Hodili smo po plaži, ko se kar naenkrat nekdo zaleti v Alex. Oliver, spoznala sem ga po modrih očeh in rjavi emo frizuri. »To ne bo dobro,« sem si rekla.
01. maj 2013
u108288
u108288
neeeeeeeext
01. maj 2013
neext
01. maj 2013
u124965
u124965
neext
01. maj 2013
-alexandria-
»ti kreten! Glej drugič pred seboj! Se zaletavaš kakor kura brez glave!« sem ga nadrla. »raje nebi o tem kdo je kura.« je rekel in pogledal svojo majico.
»ta, ta, ta majica je od BVBjev in ti si jo upaš popackati iz svojim sladoledom?!« šele sedaj sem opazila, da ima majico od moje najljubše skupine oz. benda. »o moji black veil bridesi žav mi je! Novo ti bom kupila, resno žal mi je!« sem rekla in iz torbe vzela robce ter mu jih podala. »alex? Imaš vročino? Od kdaj si tako skrbna?« je uprašal šminkerski kreten. »veš tvoja lepota mi je dala vedeti da se moram lepše vesti« sem rekla sarkastično, kar so usi ugotovili. »resno mislim.« je spet začel težiti. »PA KAJ NE VIDIŠ MAJICE?! Ne vidiš kdo je na majici? Oz. kdo so na majici?!« sem se zadrla in kar nekaj radovednih glav se je obrnilo k meni jaz pa sem jim pokazala sredinca.
»kje so trgovine iz podobnimi majicami?« sem radovedno vprašala. »na koncu vogala je ena.« je rekla kris. »adijo.« sem rekla in potegnila oliverja za seboj. Tekla sva in prispela do trgovine in vstopila. »tam je.« sem veselo rekla in šla polici, kjer je bila ista majica kot jo je imel oliver.
Obstala sem ko sem jo zagledala. »ti boš moja« sem rekla in poskusila jakno na kateri je pisalo 'rebel'.
Oliver se je začel smejati. »pa kaj?« nasmehnil se in vprašal »velika fenica?« nasmehnila sem se. »največja«.
Kupila sem jakno ter še eno majico, ter še oliverju eno. »upam da sem se ti oddolžila« sem rekla in oliver je odkimal. »kaj?!« zasmejal se je »danes greš z mano na njihov koncert« je rekel jaz pa sem doživela šok. »KAJ?! Ne zafrkavaj me. RESNO?!« sem zakričala in on je pokimal. O. moj. Bog.
»poberem te ob osmih pred hišo.« je rekel in stekel stran. »ampak…okej« sem rekla a ga že ni bilo nikjer več.
Šla sem domov in se skoraj zgubila. Ko sem prišla domov sem pri bazenu zagledala Aarona al karkoli že. »o ne. Samo pusti me pri miru.« sem rekla ko se mi je začel bližati. »lepo ime imaš.« in se zasmejal. Misli da padam na geje z pisanimi hlačami?ne! »našemu pesu je bilo ime Aaron.« sem rekla in hotela v hišo, ko me je prijel za roko jaz pa sem ga brcnila v trebuh in padel je v vodo. »sam si si kriv!« sem rekla in začela sem umirati od smeha. »če imaš punco raje osvajaj njo, mene pa pusti na miru! In resno mislim! Edino če hočeš prespati na intenzivni negi!« sem zakričala in šla v hišo. »Kris« sem se zadrla ko sem prišla na hodnik. »kaj bi rada?!« je jezno rekla, ko je prišla do mene. »gotovo sem te poklicala ker mi je poginila zlata ribica« sem rekla sarkastično in ona je zavila z očmi. »kje je moja soba? Če smem izvedeti?« sem rekla. In ona mi je pomignmila naj ji sledim. Prišla sem do sobe, ki je bila urejena za tiste bogate punčke. »adijo« je rekla in šla skozi vrata jaz pa sem se vrgla na posteljo. Ura je bila šele 6 in imela sem še 2 uri. Izbrala sem si oblačila. Črno majico, ki je bila potiskana iz sliko benda, črne kratke hlače, pod njimi črne raztrgane najlonke,bulerji ter jakna z napisom 'rebel'.
»kris!« sem se zadrla in ona je hitro pritekla v mojo sobo. »kaj?« je siknila. »glej nočem se prepirati, čeprav mi greš na živce s to tvojo pridnostjo si nočem s kreganjem uničiti ta čas ko bom tu.« sem rekla. »koliko časa boš tu?« je vprašala jaz pa sem skomignila z rameni. »torej, za kaj si me klicala?« je vprašala jaz pa sem ji pokazala kaj imam oblečeno. »bo v redu?« pokimala je in se usedla na posteljo. »in Kris, resno, tvoj fant mi gre na živce. Umiri ga, če ne bo pristav na intenzivni negi.« sem rekla ona pa se je zasmejala. »najraje bi ga sama spravila tja. Včasih mi gre res na živce. Druge punce osvaja, da bi postala ljubosumna a mu nekako ne uspeva.« je rekla in se zasmejala. »torej… prijateljice?« pokimala je in se nasmehnila. Vrnila sem ji nasmeh.
__________________
ok punce (se mi zdi da berete same punce, sorry če se motm ) upam da vam je ušeč in prosm, bi kera mal oglašvala še? *puppy face*
okej za donc sm js končala z nexti, mogoče bo ѕo.wнαт✞ še kej nextala...nevem.
no adijos amigos ;D
01. maj 2013
neext!
01. maj 2013
u108087
u108087
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. maj 2013
next :3
01. maj 2013
neeext!!!
01. maj 2013
neext
01. maj 2013
no ja tle je še moj next
__________________________________________________________________________________
-Kris-
Vstala sem iz Alexine postelje in se spravila v svojo sobo. Dobro, sedaj sva frendici.
Drrrr! Zazvonil je telefon. »Hej, Oliver« sem rekla v slušalko. »Hej,«
»No, bvb-ji so prestavili koncert, jutri ga imajo, nimam Alexine cifre, a ji boš povedala.«
»Ja, ja, ni panike.«
»Okej, čau.«
Izklopila sem telefon, se vrgla na posteljo in takoj zaspala.
Zbudila sem se, obula copate, šla do okna, odgrnila zavese in tako spustila jutranje sončne žarke v mojo sobo. Oblekla sem se, umila obraz in počesala ter odšla na zajtrk. »Dobro jutro,« sem pozdravila. Za mizo so sedeli moj oče, Jim in Alex, skratka vsi, ki so stanovali v tej hiši. Šla sem do hladilnika in ven vzela mleko. Na pultu sm si pripravila kosmiče in šla sedet za mizo. »Alex, Oliver je učeraj klical in bvb-ji so prestavili koncert, imajo ga danes zvečer,« sem ji povedala. »Yay!« je vzkliknila od veselja
»No, izbirajta gremo skejtat ali surfat,« sem vprašala Jima in Alex. »Raje bi šel surfat,« je rekel Jim. »Raje bi šla skejtat, ampak zanimivo bi bilo poskusit surfat,« je smeje rekla Alex. »Okej, po zajtrku gremo surfat,« sem rekla.
»Povedati vam moram, da grem za dva tedna na službeno potovanje v London in odidem že danes popoldan, tako, da boste naslednja dva tedna preživeli sami,« je povedal oče. »Pa ja, ni panike,« je rekel Jim.
Po zajtrku sem šla v svojo sobo, odprla sm omaro in malo pobrskala. Čisto zadaj sem imela spravljene surferske opreme. »Jap, ravno dve imam,« sem si rekla. Šla sem do Alexine sobe in ji podala desko, vosek ter surfersko obleko. »Saj ti je okej surferska oprema ne,« sem jo vprašala. »No ja, ni čisto po mojem okusu ampak teh par ur bom že preživela,« se mi je nasmehnila. Oblekla sm si kratke svetlo modre kavbojke in belo majico brez rokavov, ki je bila na hrbtu še kar odprta. Vzela sem surfersko opremo in pri vhodnih vratih počakala Alex in Jima. Ko sta prišla smo odšli. »Sploh nisi taka barbika kot sem si mislila,« mi je rekla Alex. »No, ja tudi nisi darkerica, kot sm si jo predstavljala.« »Tu smo,« je rekel Jim. Šli smo si oblečt opremo, deske namazali z voskom in se odpravili v vodo.
»Bilo je noro,« je rekla Alex. »Haha, sem vedela, da ti bo všeč.« Ko smo se uredili, smo odšli proti hotelu. »Poglejta tam je Oliver,« je rekel Jim. Šli smo do njega. »Hej, vi,« nas je pozdravil. »Hej.« smo mu odzdravili. »Danes zvečer pa koncert ne,« je Oliver vprašal Alex. »Seveda,« je odgovorila Alex. Kar malo je zardela. Zdi se mi, da bo iz tega kaj več kot le prijateljstvo. »Pridi Kris, pustiva Oliverja in Alex sama,« mi je pomignil Jim. »Prav,« sem rekla in se posmejala Alex. Vrjetno res obožuje bvb-je, no in Oliverja.
02. maj 2013
-Alexandria-
Prekleto, takoj ko je omenil koncert sem začutila, da se moja lica barvajo v rdečo barvo. Kaj mi je?!
Kris in Jim sta odšla, zato bosta še plačala! Kaj me puščata samo? Prekleto, Alex pomiri se. »si v redu?« me je vprašal Oliver. Pokimala sem mu ona pa mi je pomignil naj mu sledim. Ubogala sem ga in prišla sva do… O MOJ BOG! Od veselja sem zakričala in vsi so se obrnili proti nama. Oliver mi je z roko pokril usta, da sem končno utihnila. »o. moj. Bog.« sem rekla in se komaj zadržala da nisem začela skakati v zrak od sreče.
»pridi.« je rekel in me prijel za roko-in gotovo sem iz gledala, kakor kuhan rak- ter me vodil skozi množico. Dobila sem majhen plakat in ga podala Andy-ju in ta se je nasmehnil-o moj bog, nato je list potoval do ashley-a in tudi on se je nasmehnil, ter podpisal papir. Isto so storili tudi Jake, Jinx, ter CC. Na koncu sva se z Oliverjem še slikala z njimi. »hvala, Oliver, hvala!« sem rekla in ga objela. Objem mi je vrnil in ko sem ugotovila kaj sem storila, sem spet zardela. Prekleto, zakaj vedno, ko sem z njim zardim? Ko sem se izvila iz objema, sem opazila da je tudi on zardel. Ojoj, to pa je nerodno.
»torej, se vidiva zvečer?« je rekel in dal roke v svoje žepe. nerodno mu je bilo in priznam, bil je luštkan ko mu je bilo nerodno. Zasmejala sem se in prikimala. »te pridem iskat od pol osmih« pokimala sem mu. Odšla sem v hišo. »kris!« sem se zadrla in ona je hitro pritekla k meni v sobo. »kaj se dereš?« zasmejala sem se in takoj ji je bilo vse jasno. Povedala sem ji za objem ona pa se je zasmejala. »veš, povabljani sva na zabavo.« je rekla kris. »kdaj?« sem vprašala. »obleči se v kopalke in greva.« je rekla in izginila za treskom vrat.
Iz kovčka sem vzela črne kopalke, ter batman kopalne hlače. Šla sem v kopalnico ter se preoblekla in čez zgornji del kopalk oblekla še iron maiden majico. U torbo sem dala še brisačo. Vzela sem še sončna očala in se odpravila zunaj. »gremo?« je vprašala kris in z Jimom sva pokimala. Odšli smo.
____________
evo en bl kratek next.
02. maj 2013
next
02. maj 2013
next
02. maj 2013
oprosti pisateljica ne ljubi se mi brat, drgač pa če pravite
pa rečem
NEXT
02. maj 2013
u124965
u124965
neeext
02. maj 2013
zeleni vitez 7 nobena ti ni rekla da morš brat al pa kej. če ti ni ušeč pač ne brat.
02. maj 2013
u83544
u83544
next
02. maj 2013
okej, moj next..
-Kris-
Ko smo hodili vzdolž naše hiše se nam je pridružil še Aaron. »Hej družba,« je pozdravil. »Hej šminker,« je osorno rekla Alex. »Si pripravljena Alex? Ta zabava bo nepozabna,« sem smeje rekla Alex. Pokimala je. »No ja, tu smo,« sem jim pokazala visoko vilo. Stekla sem do vrat in potrkala. Odprl je fant, ki je imel še kar temno polt in razmršene blond lase. »Ti si vrjetno Kris, in to je Jim, Aaron, Oliver in kdo je ta lepotička?« je pogledal proti Alex. »Ime mi je Alex.« »In ti si?« sem vprašala fanta.« Ime mi je Eric, Sophie je rekla naj vam pridem odpret.«
Vstopili smo in izza vogala se je prikazala Sophie. »Hej, ti si vrjetno Alex ne? Me veseli, sm Sophie.«
»Hej,« je Alex pozdravila nazaj. »Samo vas še čakamo,« je rekla Sophie. Pomignila nam je naj ji sledimo. »Kakšen bazen,« je rekla Alex. »Lep ne,« je rekla Sophie. »Počnite kar hočete,« se nam je nasmehnila. Šla je do radia in glasnost navila do konca.
Stala sem ob robu bazena in kar naenkrat me mrzle toke porinejo v vodo. Ko sem prišla do sape, sem za sabo videla Aarona, ki se je le hudomušno nasmehnil. Oliver in Alex sta bila čisto v kotu bazena in se nekaj zelo zavzeto pogovarjala. Šla sem iz bazena in kajkmalu sem Aaronu vrnila milo za drago.
Nato sem šla sem do šanka in naročila pet alkoholnik koktajlov. »Pridite,« sem rekla družbi. Ulegla sem se na ležalnik, na mizo zraven položila koktajle in enega popila. »Bo kdo še?,« sem vprašala. No ja pokimali so in kmalu se je na naši mizi začelo kopičiti praznih kozarcev. Po pravici povedano, nihče več ni bil trezen.
Začelo se je večeriti in napočil je čas odhoda. »No, midva greva na koncert,« je rekel Oliver. »Okej,« sem jima rekla. In šli smo, Alex in Oliver na koncert, jaz Aaron in Jim pa proti domu.
Ko smo prišli domov, sta Jim in Aaron šla v dnevno. Jim je pripravil nek film, jaz pa sem šla do hladilnika in ven vzela steklenico Jack Danielsa. Nesla sem jo v dnevno. Vsedla sem se na zofo in odprla steklenico, malo sem popila. Jim mi jo je vzel iz rok in začel piti. »Kaj pa jaz,« je vprašal Aaron. Jim mu je podal steklenico, ampak ker Aaron zaradi alkohola ni videl ravno dobro jo je skoraj spustil in pol polil po meni. Začela sem se smejati, saj sploh nisem dojela. Ja, alkoholne pijače mi res zmešajo glavo. Zazvonil je telefon in oglasila sem se. »Hej Kris,« bil je Oliver. »Jaz?«
»Poslušaj, je Alex pri vas?«
»Alex? Ne, mislim vsaj zdi se mi,« sem rekla in se Alexino ime zadrla čez celo hišo. »Ne, prepričana sem, da je ni. Zakaj?«
»Nekam je izginila.«
»Kaj? Kdo?«
»Oh, Alex, a lahko pridete,«
»Ja, ja saj gremo,« prekinila sem zvezo.
Šla sem nazaj v dnevno in Aaronu ter Jimu povedala glede Alex. »Kaj čakata,« sem se zadrla na njiju. Vstala sta, Jim je vžgal avto in odpeljali smo se do Oliverja.
02. maj 2013
»Oh, Alex, a lahko pridete,« tuki sm se zmotila, mogl bi bit »Oh, Kris, a lahko pridete,«
02. maj 2013
next
02. maj 2013
u83544
u83544
nnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxttttttttttttttttttttt
03. maj 2013
u108087
u108087
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
03. maj 2013
-alexandia-
Zbudila so me škripajoča se vrata, spet je eden od tistih kretenov prišel 'na obisk'.
»tu imaš hrano , Alexandria.« je rekel, se mi zdi da je Derek. »Alex! Že 3 dni ti ponavljam, da je moje prekleto ime Alex.« sem zasikala. »kakorkoli… tu imaš hrano.« je rekel. »nisem lačna.« sem zarenčala. »pa shiraj. Me ne bo motilo.« je spe rekel.
»mi daš mir?« sem rekla in on je zavil z očmi. Usedel se je na stol v kotu ter zamišljeno gledal v telefon. Naj tvegam in poskušam pobegnit? Ne. Ja. Ne. Ja. Ne. Ja bom pač tvegala… po tiho sem vstala in se Dereku pritihotapila za hrbet. Iz mize sem pograbila pištolo in jo usmerila vanj. Začel se je smejati. »kaj?« sem zmedeno vprašala. »resno si mislila, da so v njej naboji?« se je zasmejal. Zmedeno sem pokimala ter ošinila pištolo in ugotovila da je brez nabojev. »sranje!« sem zaklela in Dereka brcnila v trebuh. Stekla sem do vrat, a me je on prehitel in mi prekrižal pot. »spusti me, kreten!« sem se zadrla nanj, ko me je prijel za zapestja. »stran od vrat.« je ukazal. Ignorirala sem ga. pognala sem se skozi vrata in tekla, nisem vedela kam.
»Ustavi se!« sem zaslišala Dereka a sem tekla naprej. Prišla sem iz hiše, kjer sem bila zaprta in tekla naprej. Slepa ulica. »prekleto!« zaslišala sem smeh in se obrnila. »neuspel pobeg?« se je zarežal Derek. Začela sem plezati po mreži a me je prijel za boke in potegnil z mreže. Padel je potleh jaz pa sem pričela teči. Tekla sem po neznanih ulicah, dokler nisem prišla do Hard rock Cafe-ja. Tam sem se vstavila in zagledala Kris in Oliverja. Objeta. Prasica, fanta ima in objema druge fante. Ne, nisem ljubosumna. Mogoče malo. Ne. NISEM!
__________
sorry kr je kratko
04. maj 2013
u83544
u83544
next !!!!!!!!!!!!!!!
05. maj 2013
next
05. maj 2013
u124965
u124965
neeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg