Forum
Živijo človečki!
Tukaj je moja nova zgodbica The meaning of life. Če vas bo navdušila poglejte še mojo drugo zgodbo The lost princess.
.
.
.
no...zdaj pa uživajte v branju

The Meaning of lige-PRILOG
Zaslišala sem glasove, ki so prihajali iz kuhinje. Temne glasove, ki jih nikoli nisem marala. Glasove mojega moža.
" Psica, kje si? Ne skrivi se drugače bo še huje " je zakričal. Bilo me je strah. Strah me je bilo njegovega grobega glasa. Srce mi je začelo biti še hitreje. Obrnila sem se proti oknu. Temna postava je stala vzadaj mene.
" Tukaj si " povlekel me je za lase in vrgel proti tlom. Nisem vedela kaj storiti, nisem vedela da je takšen. Prepoznala sem ga komaj po poroki. Njegovo pravo podobo. Zaprla sem oči in čakala da se bo zgodilo.
18. julij 2017
Next
18. julij 2017
Next zanimiv prolog
19. julij 2017
Next
19. julij 2017


The Meaning of life-prvi del
Počutila sem se varno. Varno v njegovem objemu. Zdaj je vse šlo v zrak. Ničesar več nisem imela. Imela sem le otroka. Otroka, ki me je vedno potolažil, čeprav je imel le dve leti. Mislila sem da je prijazen, prepoznala sem njegov pravi obraz takoj za poroko. Prijel me je za roko in me odvlekel stran od moje družine. Mimo naju je odšla punca, ki ga je čudno pogledala ampak storila ni ničesar. Prislonil me je na zid in me začel na silo poljubljati in tepsti. Sicer se ni zgodilo ničesar bolj resnega imela sem samo modrice, ki so počasi izginjale. Poročila sva se pred enim letom. Morala sem trpeti zardi njega. Hotel je denar zato sem morala hoditi na baletno šolo, kar ni bil smisel mojega življenja. Ničesar več ni bilo. Predala sem se usodi in čakala da se zgodi kar se bo zgodilo.
" Vstani psica, denar je treba služit! " je grobo rekel Machen. Bila sem že budna, ker me je bilo preveč strah da bi sredi noči prišel k meni in me začel pretepati od pitja alkohola. Hitro sem se vstala iz plitke pojstelje in se razgledala po sobi.
" Kje je Hengry ? " sem hitro vprašala, ko v sobi nisem več gledala spečega otroka.
" Dal sem ga spati v dnevno sobo, ker mi je šel na živce " je rekel in se ulegel nazaj.
" Idiot! " sem zakričala, lahko sem dovolila da je delal z mano kakor hoče in se mu nisem upala upreti z takšno besedo. To sem naredila prvič, ker je šlo za mojega otroka. Povlekel me je za lase in vrgel proti tlom kot vedno.
" Samo enkrat to rečeš in bo otrok šel v sirotnišnico " je grozil. Pustil me je, hitro sem se pobrala. Kako mi lahko to dela ?
20. julij 2017
Next
20. julij 2017
zanimivo. sam ne privoščim nobeni kaj podobnega.
20. julij 2017
Saj je samo zgodbica
20. julij 2017
Next
zgodba se mi zdi super,berem pa tudi tvojo drugo zgodbo The lost Princess
25. julij 2017

The Meaning of life-prvi del
Spomnim se trenutka ko me je rahlo prijel za mojo dlan in me pogledal v uči ter rekel : " Ljubim te " tedaj se mi je po licu vsulo mnogo debelih solz. Nisem vedela da me izkorišča samo zaradi denarja, odkril je masko po poroki in me prisilil da se nikoli ne ločiva. Od tedaj že poskušam zbežati. Zbežati pred njim. Zdaj sem bila pri svojem otroku in ga držala v naročju. Nisem vedela zakaj se to dogaja meni in zakaj ga nisem videla njega. Pravega njega. Imela sem mnogo vprašanj, ki jih nisem morala rešiti. Na moj hrbet je priletel hladen udarec njegove roke.
" Ali sem ti dovolil, da ga dvigneš v naročje? " je hladno rekel ko sem pogledala nazaj.
" Zmešalo se ti je! On je samo moj otrok! " sem zakričala in otroka stisnila bolj k sebi.
" Jaz sem njegov oče! " je zakričal nazaj in mi vrdl v naročje ter vzel otroka.
" Ni res bila sem noseča preden sem te spoznala! Daj mi ga nazaj! " sem zakričala nazaj. Machen je odložil otroka in z police vzel vrv. Hotela sem zbežati ampak mi ni uspelo pred njim. Prijel je moje roke in jih tesno zavezal.
" Dokler se ne naučiš spoštovanja boš zaprta v kleti brez hrane in brez otroka! " je glasno rekel in me udaril po licu ter se vrgel name.
07. avgust 2017
wooow
Zgodba je dobra, čeprav me ima, da bi tega kretena nekam poslala
Next!
07. avgust 2017
Next
07. avgust 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg