Forum
Next plisssssss
09. februar 2016
u199826
u199826
Stal sem tik pred globokim prepadom v katerem ni bilo nič drugega kot le tema. Nenadoma sem padel vanj. Padal sem in padal, slednjemu ni bilo konca. Tema me je želela požreti in me vzeti za svojega. Nisem se ji pustil. Krilil sem z rokami, da bi se oprijel nečesa na mrzlih in visokih stenah prepada. Toda še vedno sem le padal. Samo padal. Dokler se nisem v slehernem trenutku ustavil in sanje so se razblinile v nič.

Zasoplo sem se usedel in zajel dih. Sovražil sem sanje, ki so se ponavljale iz eno noč v drugo in se nikoli niso prenehale. Bile so temačne, tako kot moje počutje. Depresivne, tako kot moja duša. Pomel sem si oči in se odpravil v kuhinjo po kozarec vode. Nisem se zmenil za črne lase, ki so štrlele vsaka na drugem koncu in nad temnimi kolobarji pod očmi. Odšel sem na stranišče in odtočil tisto, kar se je preko noči nabralo v mojem mehurju. Preoblekel sem se v usnjeno jakno, si nadel tudi hlače odšel ven in za sabo zaloputnil vrata stanovanja.
Zunaj je bil lep, sončen dan. Drevesa so se zibala v lahnem vetriču ptiči pa so vedno delavni lovili svoj zajtrk. Korakal sem po asfaltirani cesti, ki je vodila vse do glavnega mesta. Na severu se je srečala z manjšim gozdom, kjer sem večkrat pasel svojo samoto in pisal otožne pesmi, brez smisla in volje. Imel sem občutek, da bo ta dan drugačen. Da je drugačen.

Kmalu sem se znašel na gozdni jasi in se usedel na star štor, kater je bil odet v vrsto lepljivih listov. Nisem se menil za to. V roko sem vzel list papirja in svinčnik, ki sem ju vedno shranjeval v žepu usnjene jakne. List sem naslonil na stegno in po svojih mislih iskal rime. Nisem jih našel. Bolj kot sem napenjal svoje možgane, bolj so se oddaljevale od mene.
Nato pa sem se le sprostil in poslušal kukavico, ki se je oglašala nedaleč stran od moje glave. Gotovo je iskala svoj par s katerim bosta imela mladiče. Takrat pa se mi je v mislih pojavila ideja. Zagrabil sem za svinčnik tako močno, da se je prelomil na pol. A vseeno sem začel pisati krajšo pesem.

Na lice naslanja ji ustnice sladke,
Postanejo vsake sekunde prekratke,
Iz prsi izvije se nežen izdih,
Ko solzo potoče, ostane svet tih.

Le jutranja zarja pomane si oči,
Vidi lepoto tam, kjer je ni.
Vidi daleč stran, tja za goro,
Kjer še vedno naslanja usta na njo.

Zadovoljno je pogledal v verze, ki so se med seboj odlično rimali. Ostalo mu je samo še to, da pesmi napiše naslov. Dolgo je pomišljeval, nato pa je le z velikimi tiskanimi črkami napisal:

Annabela.
14. februar 2016
u199826
u199826
opa pozabila sem še posvetiti tale Next...

Za Timoteja
Ljubezen se vedno skrije, ko jo iščeš.
-Neznani avtor
14. februar 2016
OMGG!!! KOK HUDOOO NEXTTTT
14. februar 2016
Next
14. februar 2016
u202183
u202183
Sedela sem za mizo v kuhinji ter zajtrkovala. Premišljevala sem o včerajšnjem pripetljaju. Rich je naredila sceno. Že spet. Zaradi česa? Ker si je v glavo vbila, da mi bo poiskala fanta za zabavo, torej za v posteljo. Nekega natakarja je pecala, potem pa ga v mojem imenu povabila na nočno zabavo. Če ne bi bila kot bambi, bi ji vrat zavila. Ker je natakar, na mojo srečo in nesrečo, odklonil, ga je Rich napadla z pestmi ter vprašanji, če se mu zdim grda. Tako da ja. Bilo je zabavno. Seveda v sarkazmu.

Moje misli je prekinilo kolcanje. Moje kolcanje. Začudeno se namrščim. Še nikoli se mi ni tako močno kolcalo.
"Nekdo pa nate intenzivno misli." se je pošalila moja mami, ki se je naslanjala na podboj vrat. Ozrla sem se k njej. Svoje rjave lase je imela spete v figo. Njen sproščeni obraz je bil prekrit z masko. Zasmejala sem se.
"Name? Ah, kje. Nisem tako lepa." sem se zagovarjala ter zardela. Nikoli nisem verjela v to, da če se ti kolca, da nekdo misli nate.
"Potem pa ne vem, zakaj je vate zaljubljen Hector." je rekla cinično mami ter si v skodelico nalila kavo. Prisedla je k meni.
"Koliko časa pa si stala tam?" sem jo vprašala. Mami se je sproščeno nasmehnila ter srknila malo kave. Opazovala sem jo ter sama zagriznila v kos prepečenca.
"Mislim da pet minut." je rekla po premisleku. Debelo sem jo pogledala.
"In zakaj me nisi zmotila ali vsaj prišla sem?" sem jo vprašala vsa začudena nad tem dejstvom. Mami se je zasmejala.
"Zanimivo te je bilo opazovati, pa še tako zavzeto si premišljevala, da te res nisem želela motiti pri tvojem poslu." je rekla mami ter me pobožala po lici. Do konca je spila kavo ter vstala. Skodelico je odložila v pomivalno korito ter zapustila kuhinjo. Tudi sama sem hitro pojedla ter se odšla obleči. Oblekla sem kavbojke ter črno majico z dolgimi rokavi, globokim izrezom ter z belim napisom 'DARK'. Lase sem pustila spuščene.
Napotila sem se ven. Sonce je močno sijalo ter poizkušalo staliti belo preprogo iz tal. Rahel vetrič je pihal ter mi mršil lase. Nejevoljno sem zagodrnjala ter mu pustila, da jih še naprej mršči.
Napotila sem se v park ter se razgledala naokoli. Iskala sem klopco, ki ni nosila snega. Eno sem našla tik pod streho blizu lokala. Usedla sem se nanjo ter pustila svojim mislim, da odplavajo drugam. Predstavljala sem si moje življenje v prihodnosti, kako se bom z možem naselila v prekrasno vilo, imela dva otroka ter imela mirno življenje. Vsaj tako želita starša. Pa si to jaz želim?
17. februar 2016
u186827
u186827
Next
17. februar 2016
Next
17. februar 2016
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. februar 2016
Next
18. februar 2016
u208073
u208073
Next!
Vsa navdušena sedim pred računalnikom. Našla sem FF svojega najljubšega benda!
20. februar 2016
u199826
u199826
Večerilo se je. Na nebu so z vso svojo veličino sijale zvezde in svojo svetlobo metale na glavno cesto po kateri sem hodil namenjen v bližnji klub. Ta je bil edini v katerem me niso še nikoli do zdaj prepoznali. Videlo se je, da ne poslušajo rock glasbe. Bil sem srečen, da je temu tako. Vsaj nekje sem lahko sedel in pil pivo, ne da bi na tisoče obrazov zrlo vame in me prosilo za avtograme. 
Že sem bil tam. Klub je bila hiša, še zmerom odeta v božične okraske. Ven se je slišala divja pop glasba. Sence, ki sem jih videl skozi okno so se gibale v ritmu melodije. Telesa so delovala kot eno, premikala so se kot eno. Enakomerno in lepo. Vstopil sem in se napotil k hrastovem pultu za katerim ni bilo nikogar razen veselega natakarja, ki se je z rutno na glavi obrnil k meni.

»Kot po navadi Billie?« je vprašal, jaz pa sem mu v odgovor le pokimal. Kraj mi je bil všeč, kljub zanič glasbi. Barvne stene, ki so jih popestrili številni grafiti, več majhnih foteljev na katerih so se mnogokrat mečkali parčki, žametne preproge, ki so obdajale pod, vonj po alkoholu, luči, ki so žarele in prostoru dajale poseben čar. Tukaj sem se počutil tako domače, toda vseeno sam. Kot vedno. Zamišljeno sem pogledal v strop in gotovo izgledal kot zadrogiran starec. Obril se nisem že več dni, moja brada je bila že konkretno dolga. Pod oči sem imel temne kolobarje, same oči pa so bile rdeče. Nihče mi ne bi pripisal 30 let. 
Potem pa se je prostor zavrtel. Vanj je vstopilo čudovito dekle svetlo čokoladno rjavihlas. Bilo je preprosto oblečeno, a kljub temu je njena lepota kar sijala. Pričakoval sem, da se bodo vsi pogledi fantov kar obrnili vanjo, toda fantje so pogledali punco zraven nje, najverjetneje njeno prijateljico. Toda prijateljica mi ni bila simpatična. 

Oči sem imel le za prvo.
29. februar 2016
Nextttttttttttttttt
29. februar 2016
neext!!
29. februar 2016
Neeeeeeeeeeeeeeext
29. februar 2016
Next
29. februar 2016
Next
29. februar 2016
Next
01. marec 2016
u202183
u202183
"Rich, res ne vem, kako si me lahko prepričala, da grem s teboj v ta neumen klub! Kako si sploh prepričala moje starše?" sem vprašala ter zrla v svojo omaro.
"Kot prvo, si že zdavnaj dopolnila 18 let. 21 let imaš, kajne? Seveda jih imaš. Kot drugo, pa tvojih staršev nisem vprašala. Polnoletna si ženska. Kako te lahko imajo tvoji tastari tako na kratkem? Kako lahko sploh živiš?" se je začudila.

"Nimajo me na kratko." sem oporekala, čeprav je res. Skoraj ni možno živeti.
"Kaj naj sploh oblečem?" sem vprašala.

"Kar ti je udobno. Ponavadi se nosijo oblekice, kar se da visoko." mi je pomežiknila Richel. Zavila sem z očmi. Vzela sem navadne kavbojke ter črno top, čez pa črno čipkasto majico. Preprosto. Lase sem si pustila spuščene, na trepalnice pa sem nanesla malo maskare in to je vse. Rich je vidno pretiravala. Nadela si je črno oblekico, ki ji je bila vidno prekratka ter na prsnem košu preozka. Okoli vratu si je nadela neko verižico ter nase nanesla kar se da veliko ličil. Obula si je pete, jaz pa črne all starke. Vidite razliko med nama? Če jo ne, ste slepi.
Usedli sva se v njen avto ter odšli proti tistemu neumnemu klubu. Že par ulic pred klubom se je slišala glasna glasba. Če povem po resnici še nikoli nisem bila v klubu. No vsaj enkrat prvič. Izstopili sva ter se napotili proti klubu. Varnostnik naju je nemudoma spustil noter. Ko sva bili notri sem čutila poglede fantov na nama. No bolj na Rich. Seveda. Plaho sem se ozrla naokoli. Polno ljudi je bilo na plesišču, nekaj se jih je mečkalo na kavčih eden pa je sedel za šankom. Zrl je proti nama. Ampak ni gledal Richel temveč mene.
Imel je črne lase ter brado. Dajal je vtis, kot da se je pred kratkim zdrogiral. Bil je sključen na barskem stolčku ter se z rokami upiral na pult. Odvrnil je pogled ter srknil malo pijače iz svojega kozarca. Oči nisem morala odtrgati od njega.
"Pridi Annabella. Greva po pijačo." je rekla Rich ter me potegnila proti šanku v smer kjer je bil tisti moški. Pokimala sem ter ji sledila. Vsedli sva se poleg tistega tipa. Naročila sem pomarančni sok, medtem ko je Richel naročila viski. Med čakanjem pijače sem se ozrla naokoli. Skrivoma sem pokukala k tipu. Opazoval me je ter srknil malo svoje pijače, ki sklepam, da je alkohol.
"Rich, slab občutek imam." sem šepnila.
"Te kdo gleda?" je vprašala ter se nagnila k meni. Pokimala sem ter pokazala na tipa. Ogledala si ga je. Ocenjevala njegov videz.
"Znan se mi zdi, a se mi zdi tudi prestar zate. Glej kakšna brada! Fuj! Poišči raje obrite moške." je rekla ter do konca spila viski ter odšla na plesišče mene pa pustila samo tukaj na milost in ne milost.
07. marec 2016
Ojejj ta moski mi ni usec...
Next
07. marec 2016
Neeeeeeeeeeeeeeeeext
07. marec 2016
u143259
u143259
Neeeext+ nova bralka
Fuul mi je vsec
07. marec 2016
Next
07. marec 2016
Next
07. marec 2016
u199826
u199826

Približali sta se mi in se usedli za točilni pult ter naročili. Kljub vsemu trudu, oči nisem mogel premakniti z nje. Prvič sem videl tako lepo žensko, takega angela. Šele takrat sem se zavedal kako grozno izgledam. Neobrit, oblečen v cunje v katerih sem spat že dva dni zapored. Gotovo sem se ji zdel kot berač, grd in umazal. Prisiljeno sem se obrnil stran z rdečico na licih. Vse se je dogajalo tako počasi, kot bi se znašli v počasnem posnetku.

***

Nekdo je odprl vrata kluba in pristopil do mene. Bil je Mike, basist našega benda. Njegove oči so izražale čisto jezo, njegove obrvi so bile tesno skupaj. Le redko se ga je videlo takega. Vedno je bil prijazen in prijeten mož, ki nikomur ni želel ničesar slabega.
S kotičkom očesa sem opazil prijateljico lepotice, ki je ob Mike-ovem vstopu glasno zavzdihnila. Gotovo je šlo za še eno oboževalko. Moje razmišljanje pa je zmotil prijateljev oster glas:

»Billie si znorel?!« Čaka nas pomembno snemanje, ti pa sediš v tem zahojenem lokalu!«
Zamrmral sem mu v odgovor, on pa je le nadaljeval:

»Kakšna neodgovornost. A se sploh zavedaš da gre za enega naših največjih posnetkov?! Zresni se in tja pridi v roku pol ure!« Odšel je in vrata so se glasno zaloputnila za njim. Pred tem je še zavpil, naj se uredim.
Moje razpoloženje je postalo še slabše. Nihče me ni razumel. Nihče ni razumel, da nočem več benda, slave, oboževalcev in snemanj. Rad bi le živel normalno življenje. Hodil v službo, skrbel za družino in se postopoma staral, dokler ne bom ležal v grobu.

Kar naenkrat pa se je pred mano pojavila vzdihujoča se oboževalka.
13. marec 2016
Neeeeeeeeeeeeeeeext
13. marec 2016
Next
13. marec 2016
Nextttt najbolsd
13. marec 2016
u143259
u143259
Neeeeeext
13. marec 2016
Next
13. marec 2016
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg