Forum
hej!
to je moja izmišlena štorija o bratu in sestri in njunem freaky odnosu.
kt že rečen sta glavni sebi brat in sestra, Drew (1 in Ava (25)...slikc ne bom daju, si ju loh čist po svoje predstaulate

gre pa tk nekak:
------------------------

Ava je stala pred vrati očetovega kabineta in poslušala njegovo kričanje za zaprtimi vrati. Sama pri sebi se je hihitala ob misli na Drewov izraz na obrazu, ki je sedaj zagotovo bil neprecenljiv. Čeprav mu je obljubila, da ne bo ničesar povedala očetu, se temu ni mogla upreti. Preprosto ni mogla zadržati zase.
»Moj sin! Moj lasten sin! Si sploh pomislil, kako lahko to vpliva na moje posle? Si sploh kdaj pomislil na koga drugega, kot le nase?«

Po še nekaj glasnih pripombah je v kabinetu utihnilo. Odprla so se vrata in pred Avo se je prikazal povsem bledi Drew. Pogledal je svojo sestro, vendar ni rekel nobene. Najbrž niti ni vedel, kaj naj reče.
»Vedel si, da bo slej kot prej do tega prišlo. In kmalu boš ugotovil, da je bilo bolje za vse, da se je zgodilo prej,« je Ava mirno pripomnila, brez da bi enkrat samkrat pogledala svojega brata.
»Ava, pridi naprej, prosim,« se je zaslišalo iz kabineta.....

če vam je ql povejte pa kšn next spustite
04. maj 2012
u56641
u56641
zglea doro
next
04. maj 2012
next
04. maj 2012
»Ava, pridi naprej, prosim,« se je zaslišalo iz kabineta.

Ava je stopila mimo Drewa v kabinet ter za seboj zaloputnila vrata. Oče je stal ob svoji delovni mizi ter v rokah držal kozarec viskija.
»Želiš?«, ga je vprašala.
»Rad bi se ti zahvalil, da si me opozorila. S tem si preprečila veliko katastrofo. Hvala ti,« je rekel, vendar že po glasu sodeč ni tega iskreno mislil.
»In katero katastrofo si s tem mislil? Da izgubiš svojega sina, ali da javnost izve, da se sin velikega imperialista drogira?«

Zgroženo je pogledal svojo hčer ob njeni izjavi.
»Kako lahko na kaj takega sploh pomisliš? Moji otroci pridejo pred mojim podjetjem!«
Ava se je zasmejala.
»Od kdaj pa to? So na oddelku za stike z javnostmi ugotovili, da bi to bilo pametno uporabljati na konferencah? Naj te opomnim, da to ni konferenca, dragi oče. To sem samo jaz. In če še nisi opazil, mi tvoje besede že dolgo ne pomenijo veliko.«
Obrnila se je, da bo odšla, ko je spregovoril: .....
04. maj 2012
jz bom kt naprei dau

---------------------

Obrnila se je, da bo odšla, ko je spregovoril:
»Kaj sem storil narobe? Kaj sem tako slabega storil v življenju, da me niti lastni otroci ne morejo videti? Dal sem vama vse. Ni je bilo želje, ki vama ne bi bila uresničena. Ko je vajina mati umrla, sem se trudil…«
»Trudil? Ti rečeš kopici varušk in gospodinj trud? Videla sva te enkrat na teden, če je bilo vse posreči. Nikoli te ni bilo za praznike, nikoli za obletnice in rojstne dneve. Nisi naju videl shoditi, spregovoriti, nisi videl ničesar. In sedaj, ko sva že vse dala skozi, se preseliš nazaj k nama, da bi preživljali čas skupaj! Ne potrebujeva te. Odvadila sva se te že v otroštvu, ne moreš sedaj pričakovati, da bomo lahko živeli kot srečna družina. Vrni se nazaj v mesto in ostani tam. Ne potrebujeva te na otoku. Tukaj sva živela že celo življenje, ti si bil vedno le obiskovalec. Najboljše je, da to tudi ostaneš.«
Ava je odšla iz kabineta in pustila očeta, da je premislil o njenih besedah. Sedel je v svojem naslonjaču celo popoldne in premišljeval. Vzel je nalivno pero in list papirja ter nanj napisal sporočilo. Prebral ga je, raztrgal in napisal novega ter z njim naredil enako. Na tretjega je napisal samo tri besede, ga lepo zložil ter položil na rob mize, da bi bil viden. Dokončal je svoj kozarec viskija ter ga odložil poleg steklenice. Odklenil je spodnji mizni predal ter iz njega potegnil revolver....
04. maj 2012
next!
05. maj 2012
u73295
u73295
next!
05. maj 2012
Odklenil je spodnji mizni predal ter iz njega potegnil revolver. Napolnil ga je, si ga porinil v usta, zaprl oči ter sprožil. Strel je odjeknil po stari graščini in odzvanjal v ušesih ostalih še nekaj časa po tem. Ta dan je bil še dolgo potem znan kot dan, ko si je Samuel Connor vzel življenje.

***

Pogreb je bil lep. Vsaj udeležencem se je zdel. Vsi so hiteli izrekati sožalje sirotama, ki sta v zgodnjem otroštvu izgubila mati, sedaj pa še očeta.

»Slišim, da sta ga tako spravila ob živce, da ni več videl drugega izhoda,« je rekla ena izmed starejših gospe, misleč na otroke.
»Jaz sem slišala, da je bil povezan z mafijo ter da so prišli poravnat račune,« ji je namignila druga. Obe sta utihnili ob vhodu v mrliško vežico, pokropili rajnega ter izrekli sožalje hčeri in sinu. Ko sta bile dovolj stran, sta se zopet vrgle v zagreto temo, o kateri je govorilo celo mesto: Zakaj se je Samuel Connor ubil?

To vprašanje je zelo mučilo Drewa. Od trenutka, ko je videl očetovo truplo, ga je imel na vesti. Misleč, da se je oče ubil zaradi...
05. maj 2012
next
05. maj 2012
next!
05. maj 2012
To vprašanje je zelo mučilo Drewa. Od trenutka, ko je videl očetovo truplo, ga je imel na vesti. Misleč, da se je oče ubil zaradi njegove težave z drogami, je Drew splaknil vso svojo zalogo kokaina. Seveda ni zdržal preveč dolgo brez ter je bil še isti večer pri svojemu preprodajalcu.
Ava je vse vzela drugače. Odločila se je, da bo iz očetovega kabineta naredila sobo za fitnes. Ko je že bila pri tem, se je odločila, da bo prenovila celo hišo. Občasno je pomislila na list papirja, ki ga je oče pustil na mizi za tistega, ki ga bo pač prvi našel ter pred spanjem zmeraj preverila, če je še vedno v njeni šatulji z nakitom.

»Kako se držiš?«, jo je dva tedna po pogrebu vprašala Lily, njena dolgoletna prijateljica.
»Enkratno. Skoraj sem že pozabila, da so zajebali, ko so prebarvali avlo.
Lily jo je grdo pogledala.
»Nisem mislila na barvo tvoje avle, mislila sem na tvojega očeta. Kako se držiš po tem?«
»Kako pa naj bi se držala?«, je igraje vprašala Ava, kot da bi iskala prepir.
»Vidim, da nisi prav nič potrta. Hotela sem samo videti, če kaj potrebuješ, preden grem v New York.«
»Ne,« je odvrnila, »hočem le, da preživiš prijeten teden tam. In prinesi mi kaj lepega.«
Lily se je nasmehnila.
»Dobiš.«
Ava jo je pospremila do vrat. Lily je odprla vrata, vendar se je za hip ustavila in se obrnila nazaj k Avi.
»Hotela sem še vprašati...
05. maj 2012
next!
05. maj 2012
u70306
u70306
nexttt!!!!
05. maj 2012
u73295
u73295
next!
05. maj 2012
»Hotela sem še vprašati, kako gre Drewu.«
»Če te ne bi bolje poznala, bi mislila da delaš za Unicef. Kaj te tako skrbi za naju? Super sva. Oba. Zdaj pa pojdi, preden se spomniš vprašati še po počutju osebja.«
Obe sta se zasmejali, se objeli in poslovili.

Drew je ležal na svoji postelji ter zrl v strop. Ava je brez opozorila vdrla noter, se razgledala po sobi, mu odprla okna, saj je v sobi bil že zelo slab zrak ter mu odprla tuš v kopalnici.
»Pojdi se stuširat, ravnatelj Gordon bo vsak čas tu.«
Drew se ni odzval na njene besede in naprej zrl v strop. Ava je nekaj časa le tiho gledala prizor, potem pa je iz kopalnice prišla s kozarcem vode ter ga obrnila nad Drewovo glavo.
»Zberi se, Andrew. Ta šola je odlična priložnost zate, no pravzaprav je še edina priložnost zate. Pa samo za eno leto, toliko da dokončaš 4. letnik, potem pa zaradi mene če do konca življenja ždiš nakokiran v tej sobi ter gledaš v lepi strop.«
Drew je ni niti pogledal, niti nič rekel. Vstal je ter šel mimo v kopalnico.
»Če te čez 20 minut ni dol, ne bom imela druge izbire, kot da te vržem na cesto. In verjemi, da bi to storila, če pride do tega.«
06. maj 2012
u70306
u70306
nextt!!
06. maj 2012
***

Drew je stal pod mrzlim tušem in čakal, da ne bo več ničesar čutil. Ljubil je občutek otopelosti. Ko ničesar ni čutil je bil najbolj srečen. Trkanje po vratih ga je predramilo.
»Pohiti, ravnatelj Gordon je že spodaj,« se je slišal sestrin glas.
Zaprl je tuš, se oblekel ter se odpravil po stopnicah v dnevno sobo, kjer je Ava kratkočasila njunega gosta. Moški je vstal, ko ga je zagledal ter mu podal roko.
»Lepo, da sem te končno spoznal, sinko.«
Drew je le prikimal in se kislo nasmehnil. Za tem ni več posvečal veliko pozornosti ravnatelju in Avi, temveč je le slišal popačene glasove ter občasno zaznal smeh. Kmalu sta ravnatelj in Ava vstala ter si podala roko, potem pa je vstal še sam, da se je še enkrat rokoval z gospodom. Odpravil se je iz dnevne sobe v atrij ter se tam usedel na klop.

»Zelo zanimiv je,« je rekel Gordon, kot da bi govoril o filmu, ki ga je včeraj videl.
»No ja, Drew ima malo težav z navezovanjem stikov, ker je tako redkobeseden, vendar je dober fant,« je zelo prepričljivo izustila Ava.
»Verjamem, da je. Ko sem videl, iz koliko šol je že bil izključen, sem si mislil, da mora biti zelo problematičen otrok. Vendar sploh ne daje takega vtisa. Najbrž mu je samo težko, zaradi izgube obeh staršev že v tako zgodnjih letih. Vendar je lahko vesel, da ima tako skrbno sestro.«
Ava se je nasmehnila njegovemu komplimentu.
»Trudim se po najboljših močeh. Po smrti najinih staršev je to postala moja naloga.«
»Moram reči, da jo odlično opravljate.«

Ava je prišla v atrij ter postala pred Drewom.
»Naslednji teden greš v šolo.«
Med potjo iz atrija ga je prijetno opozorila: »Pazi, da tokrat ne zajebeš vsega.«
06. maj 2012
next!
06. maj 2012
***

Drew je že svoj prvi dan ugotovil, da Winchesterjeva elitna šola ni podobna nobeni drugi šoli, katero je prej obiskoval. Tu se je šele pokazal denar. Nelagodje ob kupu snobovske druščine ga je dušilo. Pri tretji uri pa je odkril en zelo dober razlog, zakaj bi celo ostal: Isabel Valentine. V trenutku, ko jo je zagledal, je odmislil vse ostale napake te ustanove. Sedela je poleg njega, ves čas pridno dvigovala roko ter pravilno odgovarjala na vsa zastavljena vprašanja. Ni se mogel upreti, da je ne bi ves čas gledal. Ko ga je opazila, je hitro umaknil pogled, vendar je vedela. Med glavnim odmorom se je zaprl v moško stranišče, si skrbno pripravil lajno, jo potegnil ter se zleknil nazaj na školjko in preostali čas premišljeval o njej. Česa tako lepega še v življenju ni videl.

***

Ava je medtem gostila očetovega odvetnika, ki se je komaj pred kratkim vrnil iz službenega potovanja, da ji prebere očetovo oporoko.
»Kot vam je najbrž že jasno, gospodična Connor, vi in vaš brat podedujeta vso lastnino gospoda Connorja, kar vključuje vse nepremičnine ter premičnine, 51% lastništvo Connor Industries, kar vam omogoča predsedniški stolček, prav tako pa tudi vse sklade in bančne račune. Naj vas še opomnim: vaš brat ne more priti do svojega sklada, dokler ne dopolni 21 let. Do takrat ste vi obvezani, da finančno skrbite za vašega brata, saj ste starejši od 21 let ter imate s tem dostop do vsega premoženja. Vaš oče je prav tako odprl še en sklad v isti vsoti, kot je sklad vašega brata, ta pa naj bi bil namenjen osebi, za katero bi vi morali vedeti.«
Odvetnik je dvignil pogled k Avi v pričakovanju odgovora, vendar je Ava le skomignila z rameni.
»Ne bi vedela, koga točno oče s tem misli, vendar bom poizvedela ter vam to še sporočila,« mu je prijazno rekla.
»Dobro. Sedaj nama ostane še ena stvar.«
Iz kovčka je povlekel kuverto ter jo podal Avi. Na kuverti je bilo z očetovo pisavo napisano njeno in Drewovo ime.
»Vaš oče je želel, da vama to predam v primeru njegove smrti. Rekel je, da za to ne sme nihče vedeti ter da niti jaz tega ne smem odpreti.«
Ava je gledala kuverto, vendar se je ni lotila odpirati.
»Hvala lepa,« je zopet pozornost posvetila odvetniku, »upam, da se bova z Andrewom še vedno lahko zanesla na vas v primeru kakšnih sodnih zadev.«
»Brez skrbi, gospodična Connor, vedno sem vam na voljo, kot sem bil vašemu očetu. Bil je dober človek.«
»Najbrž res,« je rekla Ava, ki se je zopet začela posvečati kuverti.
06. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg