Forum
Vsa kdor ima nekaj temačnih skrivnosti, ki jih ne želi deliti z nikomur. Mogoče z najboljšimi prijatelji, a bodi previden, da so ti prijatelji res tvoji prijatelji. To lekcijo se bodo naučile tri dekleta; Massie, Amanda in Katie.
Massie ne mara biti v veliki skupini ljudi, rajši prebere kakšno knjigo ali kaj nariše. Njen odnos z mamo ni ravno najboljši-njena mama je umsko bolna in se velikokrat izživlja na Massie.
Amanda želi biti tisto dekle na naslovnici revije; vitko, prelepo... z eno besedno popolno. Toda lepota ima svojo ceno. Vsake toliko časa rada porine prst globo v svoje grlo pri WC školjki.
Katie želi, da bi njeni starši se bolj zanimali zanjo ne pa vedno potovali po raznih sestankih. Da bi dosegla ta cilj pa rada včasih tudi prekrši kako pravilo, ki jo bo še nekega dne zelo visoko stalo.
Nekdo pa seveda mora biti glavni. V tem primeru je to Alyssa. Kako opisati Alysso? Vsa dekleta želijo biti takšna kot je ona, vsi fante pa želijo biti z njo. Toda Alyssa je mnogo več kakor le lepo dekle, je tudi najhujši sovražnik kar ga lahko imaš.
14. oktober 2011
neeeext!:*
15. oktober 2011
u60819
u60819
nexttt
16. oktober 2011
Bila je mrzlo zimsko jutro ko je Amanda hodila v šolo. Vsakič ko je izdihnila je lahko vidila sapo. Preveč jo je zeblo zato je vzela njen rdeč šal in si ga ovila okoli ust, nosu in vratu. Amanda je pogledala na uro na njenem mobilnem telefonu in malo pospešila hojo. Pri semaforju je videla nekaj ljudji čakati da bo zelena luč. Ko se je prižgala je Amanda pospešila in se zagnala proti drugi strani ceste. Tam se je zaletela v nekoga.
»Pa daj malo glej kje hodiš avša debela!« je nekdo se razjezil. Bila je Alyssa-najbolj priljbuljena oseba na šoli. Če te je marala ona, so te marali vsi. Lahko ti je tudi zagrenila življenje, zato se jo je tudi veliko dijakoj balo. Amanda se je takoj začela opravičovati Alyssi, a ona je še vedno se drla nad njo. »Poglej kakšna si no! Debela in grda! Naredi otrokom v Afriki uslugo in naredi samomor, da bodo še oni meli kaj za jesti!« je z razburjenim glasom rekla Alyssa, pobrala svojo torbo in odvihrala k šoli. To še ne bo dobro.
18. oktober 2011
hmm....dober začetek
mogoče bi blo bolš, če bi pisala v 1. osebi, ampak je tut tko uredu - zj ne morš več spreminjat...

uglavnm: NEXT -čimprej
18. oktober 2011
neexti muc;3
19. oktober 2011
neext
19. oktober 2011
u60429
u60429
NEEEEEXT Dbest
19. oktober 2011
»Si slišala, da ona Amanda poje več kot njena cela družina?« se je govorila tukaj.
»Si slišala, da si ona Amanda daje vato v nedrček, da bi imela večje prsi?« se je govorilo tam.
Trače. Vsi jih poznamo. A le kdo bi lahko te spravil v svet? No jaz vem; Alyssa.
Vsi so gledali Amando in se ji smejali ko je hodila po hodniku šole. Nič ji ni bilo jasno. Kaj se je zgodilo? Ko je prišla do svoje omarice je potuhtala kaj; njena omarca je polna pene in na njej piše »DEBELA SVINJA«
»Zakaj jaz? Kaj sem storila, da si zaslužim vse to?« si je mislila Amanda. Stisnila je k sebi svojo akto in odtekla domov. Alyssa je prišla k njeni omarci in se začela smejati.
K sreči, da ni bilo nikogar doma, da ne bi videli kaj bo Amanda pravkar storila.
Stopila je k WC škojki, šla na kolena, si odstranila lase iz obraza in globoko porinila svoj prst v grl. Na jok ji je začelo iti. Kaj je tako narobe, da si želi biti vitka in popolna? A zahteva preveč?
Amanda je nato stopila k ogledalu in se začela jokati. Nikoli ni bila zadovoljna z svojo podobo, vsi so jo vedno zafrkavali. Družba je lahko zelo nesramna in Amanda je to vedla iz izkušenj.
19. oktober 2011
neext
19. oktober 2011
u60429
u60429
neeeeext
19. oktober 2011
Katie si je pripravljala šolsko torbo, ko je nekdo potrkal na njena vrata. Bila je njena starejša sestra Krista. "Ali si videla moj zaročni prstan?!" je zaskrbljeno vprašala Krista.
"Ne" je odgovorila Katie. "Zakaj bi bil pa tukaj? To je moja soba Krista."
"Včeraj ko te ni bilo doma sva bila z Alexom tukaj in sva počela določen stvari" je rekla Krista in začela pregledovati kavč.
"Kaj?! V moji sobi?! Kaj sta počela?!" je Katie vprašala z debelimi očmi.
"Nisva delala tisto kar misliš" je odvrnila Krista. Katie je kar zavijala z očmi in vzela torbo. "A me lahko pelješ v šolo? Zunaj je mrzlo" je vprašala Katie. "A ne vidiš, da sem zaposlena?!" je jezno odgovorila njena starejša sestra.
Katie je zavila z očmi in odšla. "In ne hodita več v mojo sobo!" je rekla preden je odšla.
20. oktober 2011
u60429
u60429
Next
20. oktober 2011
Bil je čas za malico v šoli. Dijaki so hiteli v jedilnico, da bi čimprej dobili sedež in lahko v miru pojedli. Med njimi je bila tudi Katie.
"Živjo Katie!" je pozdravila Ashlee. "O" je odgovorila Katie in pogledala stran.
"In kako si?" je vprašala Ashlee. Katie ji je dala čuden pogled in rekla: "Ne Ashlee. Ne mislim se s tabo družiti. Vsi vemo kaj si storila Alyssi v 6 razredu. Pa tudi če je Alyssa, vseeno ni bilo prav."
Ashlee jo je temačno pogledala. "Noben od vas nima pojma kaj je bilo pa se delate kakor, da bi bili zraven. Saj bo dobila Alyssa svoje, vsi boste" in je odšla.
Katie se je delala kakor, da se to ni storilo in je čakala naprej v vrsti.

Po nekaj minutah je prišla na vrsto, vzela hrano in si ogledala jedilnico. Že je videla prosti sedež in odkoraka proti njemu. Malo preden je hotela sesti se je Alyssa usedla. "Adijo" je rekla Alyssa in ji dala važen smeh. Katie je zavila z očmi in odšla drugam.

Po šoli je Katie odšla domov. Tokrat se je odločila za bližnjico po gozdu. Vse je bilo tiho. Samo njeni koraki so se slišali. A Katie je vseeno imela občutek, da jo nekdo zasleduje. Ozrla se je nazaj, a ni bilo nikogar. No, tako saj je mislila.
20. oktober 2011
neext:*
21. oktober 2011
u60429
u60429
Neeeeeeext!
21. oktober 2011
Bila je sobota. Massie se je zbudila okrog 9 ure zjutraj. Počesala se je, preoblekla in odšla v kuhinjo.
Naredila si je svoje najljubše kosmiče in prižgala televizijo. Nato je vstopila njena mama.
"Kakšen drek spet gledaš?" je vprašala njena mama. "Adijo" je odvrnila Massie in nadaljevala z gledanjem televizije.
"Dej mi dalinc!" je rekla njena mama in poskušala ga vzeti iz Massinih rok. "Ne!" je vzkliknila Massie in se odmaknila. Njena mama je dvignila roko in udarila Massie po licu. Vzela ji je daljinec in rekla: "Končno. Pejt spat zdej".
Massie so pritekle solze. "Sovražim te!" je vzkliknila in odšla ven.
"Kam greš zdej? Drek hudiču" je rekla njena mama ko je hodila za Massie do terase. "Pusti me na miru!" je zakričala Massie čisto objokana in odšla nekam v gozd za njeno hišo. Nevede je vse to-na drugi strani ceste-videla Alyssa. Dvignila je obrv in odšla.
23. oktober 2011
u60429
u60429
Neeeeeeeeeeeeeeeeext!!! D-best zgodbica
23. oktober 2011
Biti prijatelj od Alysse je zelo velika čast. Kaj še le biti njen najboljši prijatelj kot so naprimer Amanda, Massie in Katie in Ashlee.
(Minila sta 2 meseca od dogajanj v prejšnjih objavah)
Alyssa je napisala sporočila Amandi, Katie,Massie in Ashlee naj se zberejo v zapuščeni hiši na drugi strani mesta ob 8 uri zvečer.
Vsa 4 dekleta so šla tja. Toda naslednji dan se bodo vrnila samo še 3 (poleg Alysse).
23. oktober 2011
u60429
u60429
Next
23. oktober 2011
neext
24. oktober 2011
Dobite po naslednem nextu (;
02. november 2011
nexti!: DDD
02. november 2011
Ura je bila okrog 8ih zvečer. Amanda, Katie, Massie in Ashlee so vse stale pred zapuščeno staro hišo. Dobile so novo sporočilo: "Pridite in me poiščite".
Vstopile so in si ogledale hišo. Bila stara, prašna, temačna; zapuščena. Kdo pri zdravi pameti bi se v takšni zgradbi skrival? No ja, Alyssa naprimer.
Dekleta so slišala pok in vrata so se zaprla. Dobile so novo sporočilo: "Kaj vas je strah? Hahaha. Tko me nikoli ne boste našle"
Vse so čudno pogledale. "Zakaj to sploh delamo?" je vprašala Massie.
"Ne vem" je odgovorila Katie. "Jaz delam to zato, ker nočem, da me Alyssa ves čas zafrkava..." je rekla Amanda. "Pa ti?" je vprašala Katie Ashlee.
"Kja vas briga..." je rekla in odšla v naslednje nadstropje. "Kam greš?! Ne iti sama!" je vzkliknila Amanda. Ashlee ji je dala hladen pogled in odšla naprej.
"Pusti jo" je rekla Massie.
"NE!" je Ashlee vzkliknila. Vsa 3 dekleta so vse ustrašila. Kaj se dogaja?!
05. november 2011
neext
05. november 2011
Amanda, Massie in Katie so stekle v drugo pritličje in začele iskati Ashlee in zakaj je zavpila. Niso je videle. Kam bi lahko izginila?
Dobile so sporočilo: "Jaz na vašem mestu bi pohitel -Wicked" Kaj?!
Vsaka od njih je odšla po svoje, da bi čimprej našli Ashlee in Alysso in odšli od tod.
"Amanda! Katie! Massie!" je zavpila Ashlee. "Ashlee!" je zavpila tudi Katie in tekala po hodniku. Kje bi lahko bila?!
Novo sporočilo! "Zmanjkuje vam časa... -Wicked"

Dekleta so se vsa 3 ustavila pred velikimi vrati. Hotela so jih odpreti a so bila zaklenjena. Slišala so, da je Ashlee v tej sobi. Njeno vpitje je nehalo. Vse je bilo tiho. Kaj se je zgodilo?
"BU" je zakričala Alyssa od zadaj in prestrašila Amando, Katie in Massie. "A si nora?!" je rekla Amanda.
Alyssa se je nasmejala in odklenila vrata. Ashlee je prišla vn. "To je bila samo preizkušnja. In ste ga dobro opravile." je rekla postavna plavolaska in odšla po stopnicah dol.
20. november 2011
neexti!:*
20. november 2011
"Zmešana si Alyssa..." je rekla Katie medtem ko so dekleta hodila po stopnicah. "Zdaj boš pa rekla, da ne maraš malo straha in adrenalina?" je odgovorila Alyssa in se obrnila proti vsem 4-im dekletom. "Čeprav ste opravile preizkus lahko vseeno greste. Če ne marate malo zabave in napetosti tu in tam, potem že niste za z mano." je rekla Alyssa z resnim obrazom.
Dekleta so se med seboj pogledala. "Jaz sem!" je rekla Amanda. Katie in Massie so ponovile za njo. Ashlee je še malo gledala naokoli in tudi izrekla iste besede.
"Ampak tisto s tistimi sporočili kot Wicked so bila pa res malo preveč... Se ti ne zdi?" je vprašala Amanda Alysso. "Kaj? Kakšen Wicked? Kaj ti ni jasno?" je čudno strmela Alyssa v Amando.
"Ali nam nisi ti pošiljala sporočil s podpisom Wicked?" je vprašala Massie s prestrašenim obrazom. "Ne..." je rekla Alyssa in se ozrla naokoli z resnim pogledom.
Ashlee je stopila malo bolj v ozadje ko jo je nekaj zagrabilo in porinilo v temo. Zakričala je. Amanda, Massie in Katie so pa dobe novo sporočilo: "Zmanjkalo vam je časa -Wicked"
20. november 2011
omg!!! o.o neeextt!
21. november 2011
Strah. Vsakogar je strah pred nečem. Pred žužki, pred višino, temo... Toda kako bi se počutili, če bi bili v neki zapuščeni stari hiši in bi vašo prijateljico nekdo ugrabil?

"Ashlee!" je zakričala Amanda. Dekleta so takoj za njo skočile. Niso vedela kam gredo. Pot je vodila nekam v temačen gozd.
"Amanda! Katie! Massie! Alyssa!" se je slišalo kričati Ashlee. Kje bi lahko bila? Amanda, Katie, Massie in Alyssa so se odločila, da se bodo razdelile. Vsaka je šla svojo pot.
Mogoče to ni bila ravno najboljša ideja.
22. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg