Forum
Torej ideja se razvija že od prejšnega leta. Od takrat sem pisala to zgodbo v word samo še ni dokončana. Vem da je na neskončno zgodbic o 1D ampak ena več ne škoduje.;D torej 1D nebodo takoj notri vpleteni ampak bodo prišli kasneje. upam da vm je prvi del všeč in ja če vam je prosim kliknite všeč mi je v anketi spodaj.;D pa ne pozabit napisat next da bom vedela.;D no torej začnimoooooo.;D
Jutro. Edina stvar, ki jo sovražim. Vstajanje in priprava na šolo. Groza in strah sta pripravljena da me spremljata na poti od doma do zgradbe imenovane šola. Prvi dnevi so najbolj grozni. In jaz? Jaz sem eno nepomembno dekle iz Londona, ki jo je strah šole. Zakaj? Ker moji zadnji spomini na šolo niso najbolj lepi. Še vedno vprašanje zakaj? Raje ne govorim o tem. Sem nekoliko ''čudaško'' dekle staro 17 let. Preselila sem se iz Avstrije in skoraj nič ne znam angleško. Lažem. Angleščina je moj drugi jezik. Torej ni problemov. »Hej! Audrey, nehaj sanjati ampak se odpravi iz tega prekletega avta in pojdi že v šolo,« se je name zadrla mami. Zavzdihnila sem in zadrževala solze. Ne razumete zakaj mi je tako težko. Boste že kasneje zvedeli zakaj. Iztopila sem in se odpravila v šolo. Šla sem do tajnice in pote sem izvedela preko šolskih smerokazov. Resno. Potrkala sem in odprla vrata. »Dobr dan,« sem pozdravila v angleščini. »Nova učeka?« je vprašala. Pokimala sem. »Ime?« je zoped vprašala. »Audrey Kelton,« sem odgovorila. »Aha, tukaj imaš zemljevid šole, uniformo in spisek zveskov, ki jih rabiš ter urnik. Uniforme prosim ne spreminjaj,« je rekla. Pokimala sem. »No to je toraj vse. Danes se samo preobleči in pojdi k pouku. Upam da imaš kaj za pisat in kakšne liste?« je vprašala. Pokimala sem. Mami mi je zagrozila naj vzamem vse. »No to je potem to. Nasvidenje,« je prijazno rekla. Odzdravila sem in se odpravila proti stranišču da sem se preoblekla in kasneje se odpravila v razred. Ura se še ni začela zato sem čakala na zvonec na klopi pred razredom. Ko je zvonilo se je po hodnikih trlo učencev in vsi so nekaj šušljali. Vedela sem da so me opravljali. Vedno so me. Kmalu je prišla profesorica in odšli smo v razred. Vsedla sem se v drugo klop in čakala. »Torej imamo novo sošolko. Audrey?« je rekla. Vstala sem in se odpravila pred tablo. Na hitro sem se predstavila in se nato odpravila nazaj v klop. To bo še zanimivo šolsko leto.
...
Počasi sem odpešačila do atobusne postaje kjer me je že čakala mami. »Kje si se obirala?« je skoraj zarjovela. »Ravno končali smo,« sem rekla nedolžno. Nekaj je godarnjala in speljala. Ko sva prišle domov mi je sledila v sobo in mi vzela računalnik, telefon ter mi pribila plesko. »Torej smrklja, spravi se učiti! In niti pokukaj ne iz sobe!« je zarjula ter zapustila sobo. Kmalu sem slišala zaklepanje vrat. Vzela sem blok in vse prepisala v zvezek ter s težavo brala ker mi je šlo na jok. Ko sem končala sem pospravila vse ter pripravila posteljo spravila vse iz škatel in vse preuredila. Mislim da sem vam vsem, ki to berete dolžna zgodbo.
--------
Torej. Anketa je spodaj. ;D

Vam je všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. marec 2014
Next ful dobr pišš
01. marec 2014
u155895
u155895
neeeeeeeeeeeext
01. marec 2014
next
01. marec 2014
Neeeeeeeext
01. marec 2014
next! <3
01. marec 2014
u156327
u156327
Next
02. marec 2014
next
02. marec 2014
next
02. marec 2014
Torej hvala ker berete mojo zgodbo čeprou vs bo kmal začela dougočasit. tuki je nou next ki je pa posvečen usm k ste si uzel čas da berete to polomijo. hvala vm;***
________________________________________________________________________________
*Flashback*
Ravno sem prijela klic od Nathana. Želel je da se dobiva v parku. »Mami! Jaz grem ven s prijateljico,« sem se zadrla v veži. »Vredu!« je bil odgovor. Hitro sem odprla vrata in odšla ven. V parku sem se vsedla na klopco in čakala. Kmalu je nekdo sedel zravn mene in mi dal svoje roke čez oči. Nasmehnila sem se ker sem mislila da je Nathan. Odstranila sem roke iz obraza in se obrnila. Oseba poleg mene ni bila Nathan. »K-kdo si t-ti?« sem plaho vprašala. »Lepotička, moje ime ni važno,« je rekel in se počasi premikal proti meni. »Pusti me,« sem rekla. Vendar me ni poslušal. »Pusti me!« sem se zadrla. »Oh, se greva pa na grobo potem,« je rekel. Zoped je hotel me poljubiti vendar sem mu pljunila v obraz. »Mrha!« se je zdrl. Naenkrat sem začutila nekaj hladnega na vratu. Prekleto. Nož ima. Ker sem bila tiho je zoped poskušal. In sem mu zoped pljunila v obraz. Tokrat ni nič rekel ampak samo potegnil po vratu. Izbuljila sem oči in hotela vdihniti vendar mi ni ratalo. »Hej! Pusti jo!« sem slišala Nathana. Moj rešitelj je prišel. Kmalu nisem ničesar slišala. Oči so se mi samodejno zapirale. To je to. Moj konec.
Počasi sem odpirala oči. Kje sem? »Oh, Audrey končno ljubica,« sem slišala jokati mamo. Prišla je do mene in me objela. Začela je jokati. »Povej ljubica, kaj si delala v parku?« me je žalostno vprašala. Ojoj... kako naj ji povem da sem se srečala s fantom? Nikoli mi ni pustila imeti fanta. »Amm.. Dobila sem se z Nathanom,« sem ji povedala. Vedno je mislila da je moj najboljši prijatel in mi ni pstila da bi bila sama z njim. Razlog je tudi zato ker je starejši od mene. Ampak ne veliko. On je star 20 jaz pa 17. Vendar mama tega ni hotela dojeti. Hotela me je samo ščititi da se mi nebi isto zgodilo kot njej. »Mama, Nathan je moj fant,« sem hitro dodala. Njene oči so se zožile. Ojej to ni dobro.
*End of flashback*
Sedaj veste zakaj me mama ne mara. Ščiti me da nebi zanosila pred 20 letom. Noče da se mi zgodi to kar se je njej. Imela me je ko je bila stara komaj 17 let. In vedno ko sem s katerim fantom govorila ga je hotela mahniti s torbico. Enkrat se je začela sredi ceste dreti da je moj sošolec pedofil a samo vprašal je kaj smo imeli za nalogo ker ga ni bilo 2 dni v šolo. Od takrat se noben od moškega spola ni pogovarjal z mano. Še punce so me imele za čudakinjo ker se nisem uprla mami. In tudi sedaj v Londonu mi je zelo težko. Mama mi je vedno za petami. Komaj čakam naslednji rojstni dan. In končno bom 18 let stara in se bom izselila. Vendar vem da mi bo to mami preprečila. Vedno mi vse prepreči. Zato sva se izselili iz Avstrije.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
next.?
04. marec 2014
next! <3
04. marec 2014
next
04. marec 2014
u155895
u155895
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
05. marec 2014
u153052
u153052
next-nova bralka
08. april 2014
Next <3
08. april 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg