Forum
u70055
u70055
Preden začnem mal reklame zgodbic k so mi ble full ušeč:
nika.nikica
-https://www.igre123.com/forum/tema/ljubezen-ali-sovrastvo/22738/
-https://www.igre123.com/forum/tema/povej-zakaj-tell-me-why/23138/1
-https://www.igre123.com/forum/tema/najprej-posilstvo-cez-leto-in-pol-pa-love/22781/

Objel me je s svojimi rokami in približal moje ustice k svojim in ... "driiin driiin"! Spet ta budilka! Živjo sem Sarah, normalna punca, stara sem 16 let in živim v VB. Obožujem druženje s prijatelji in petje.
Počasi vstanem in pogledam v omaro. Odločim se za kavobojke in navadno majico. Pogledam skozi okno in zagledam čudovite pisane rože, zelena drevesa, majhen oblaček na nebu ter rumeno sonce, ki mi sveti v glavo. Smo na začetku pomladi (April). Nasmehnem se, saj sem se bala da bo spet dež. Odidem v kopalnico, kjer se uredim in naličim. Pogledam na uro in vidim da bom verjetno zamudila šolski avtobus. Hitro pograbim torbo, si obujem moje all-starke in stečem. Med tekom zagledam mojo prijateljico Larisso, ki tudi teče. Pospešim in jo dohitim. Imam dobro kondicijo saj vsak dan tečem. "Heeej Larissa!" rečem. "oo Sarah tudi ti zamujaš! Pridi kmalu bova tam". Na avtobusno sva prišle ravno pravočasno, tam pa zagledam Ryana in Anslee. Ryan je naš zelo dober prijatelj, ki nam vedno stoji ob strani. Anslee pa je bogata punca, ki je zelo popularna.
Ko smo prispeli do velike oranžne stavbe smo vsi zavzdihnili. Naša gimnazija, učenje in zabava. Iztopili smo. Larissa je stekla k Jasonu (njenemu fantu, ki je edini star 17 let) in ga objela ter poljubila. Tako lepa sta zgledala skupaj. Vsa zasanjana se zaletim v neznanega fanta.
27. december 2011
u70055
u70055
Slikcee:jsstBFF Larissa (obužuje emo stil, drugače ni emo al pa kej taga)BFF AnsleeBFF RyanJason (od Larisse fant)
27. december 2011
nexti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27. december 2011
awwwwwwwwwwwww mwaaaaaaa:***** awwww i loveee u!!!
27. december 2011
awww bla tok vznemirjena zarad reklamce, da sm najpomembnejšo pozabla...NEXT!!! x'D
27. december 2011
haha nika
spet midve prvi bralki!
fajn to
27. december 2011
u70055
u70055
haha

Zaradi slabega ravnotežja sem takoj padla na tla."pazi kje hodiš" je nesramno rekel tisti fant. Grdo sem ga pogledala in mu rekla: "raje ti pazi bumbar". Usi moji prijatli so pritekli. Ryan mi je pomagal vstat in rekel: "model spokej se". "ja ka pa mi boš" je odvrnil fant in odšel. Opazila sem da ima lepe rjave oči v katerih se kar utopiš. Ima tudi temno rjave lase.
naš pogovor (S-jst, A-anslee, L-larissa, R-ryan in J-jason)
A: a si uredu, a pokličemo rešilca
S: sej sm sam padla ni nč hudga
J: to je en nov tip. bo že dobil ta svoje a ne Ryan?
R: (pokima)
L: eej fantje brez pretepov prosim.
S: sam pozabmo na to okej?
A: prov pejmo k pouku.

Anslee, Larissa, Ryan in jaz smo se usedli v 2 vrsto, tam kjer sedimo vedno. V razred pride učiteljica zraven nje pa ...... Tisti kreteen! Še to mi je manjkalo. Zavila sem z očmi ter čakala kaj bo povedala učiteljica."to je vaš novi sošolec. Ime mu je Tony. Ryan prosim če mu boš potem pokazal šolo" Ryan je kar obnemel. Učiteljica ga je poslala v klop, ki je bila za mojo & ryanovo (klopi za dva). In točno za moj sedež se je usedel. Preživela sem do 3 ure, ko smo imeli kemijo. Ko vstopim v razred se spomnim! Tukaj so klopi za 3! In jst sedim sama. ooo ne. in ravno ko si to mislm učiteljica reče: "Tony usedi se zraven Sarah". Grrr. Ura se je vlekla neskončnooo dolgo. Učiteljica nam je povedala da bomo naslednjo uro delali poiskuse v parih in ravno Tonyja je dala v mojo skupino. To bo še naporno.
Ko je bilo konec pouka sem se odločila da bom šla domov peš. Poslovila sem se od prijateljev in odšla domov. Mojo hojo po prečudoviti pisani ulici je zmotil dotik na rami. Hitro sem se obrnila in zagledala Tony-ja! "Kaj hočeš?" sem rekla. "Ali veš kje je tuki kkšna trgovina?". "ja tkoj za vogalom" Opazila sem da ima lepa usta rahlo rdečkaste barve, mišičnjak... Tak kot bi si vsaka želela. Opazila sem da nekatere punce v kavarni zraven gledajo za njim in vzdihujejo. Odšel je naprej. zavila sem z očmi in nadaljevala pot domov. Ko sem prišla domov sem odšla v mojo sobo in šla na facebook. Kliknila sem Anslee.
S: heeej
A: ojla, kak si kej?
S: uredu. Tony-ja sem srečala k sm šla domov.
A: a reess? sam drgač je pa luštn
S: Ansleee??!
A: kaaj? no priznej da te je vsaj mal zamikal
S: ej morm it papa fsm!
A: fsm, se vidmo!

Uff izognila sem se pogovoru. Slišim zvonec & mamo kako govori. Čez nekaj časa slišim trkanje. "Napreeeej"! Na vratih vidim suho postavo z rjavimi lasmi. Tony! "Hej smo novi sosedje & rad bi se opraviču za to kar je bilo zjutrej. Nisi bla ti kriva ampak men se je že mudilo in na žalost sem jezo, zaradi zamujanja, spravil nate." Odločila sem se da mu oprostim, saj je tak cuker za pogledat. Saraah ne smeš se zaljubitii ne nee. Pogovarjala sva se še 3 ure potem pa je odšel. Zmenila sva se, da greva naslednji dan skupaj v šolo. Čez nekaj časa sem se odpravila spat in sanjala o tem, kaj se mogoče jutri zgodi.
To je Tony
27. december 2011
next!!!!!!!!!!
27. december 2011
next!!!
27. december 2011
u68591
u68591
next
27. december 2011
u70055
u70055
Naslednje jutro sem vstala zelo zgodaj. Oblekla sem se, naličila, pojedla zajtrk in zaslišala zvonec. Ravno, ko sem se obuvala sem zaslišala zvonec. Hitro sem pograbila torbo in letela odpret. Tony me je že čakal. Odšla sva do avtobusne postaje, kjer so me prijatelji čudno gledali. Ravno, ko sem jih mislila pozdravit je Ryan napadel Tonyja. Seveda mu je Tony odgovoril. S puncami smo ju hotele spraviti narazen & celo uspelo nam je. Ryana sem odpeljala na samo.
Jst: "Ryan kaj je pa tole blo zdele???"
Ryan: "kreten je dobil kar je zaslužil! Zakaj sta pa vidva kr naenkrat najboljša prjatlaa?"
Jst: "sej se mi je opraviču. Moj novi sosed je pa čist uredu tip. A mislš da ga bom s tabo zamenala?"
Ryan: "ja če si ti z nemu prjatlca to še ne pomen da bom tut jst -.-"
Jst: " Ryan noo."
Ryan je šel k Larissi in Anslee, jaz pa k Tonyju. "A si uredu?" uprašam. Tony je pokimal & se začel smejat. "a te skrbi zame?" Grdo sm ga pogledala in rekla: "ja sej sta se tepla k 2 vola " oba sva bruhnila v smeh.
Ko je prišel avtobus sem se usedla k Anslee.
Anslee: Heeejoo! Ej kaj mata vi2 s Tonyjem?
Jst: nč. Sam soseda pa prjatla
Anslee: pa zalublena si vanga
Jst: kaaj? ne pa ne.
Anslee: Sarah men lahka use poveš.
Jst: no mogoče pikico
Anslee: jst sm pa učer spoznala Zacha
Jst: kdo je too?
Anslee: edn ti ga bom predstavla popoldne.
Jst: popoldne?
Anslee: Jaa jst, ti, Ryan, Larissa, Jason in Zach
Jst: okej. morm še doma uprašat. Kje pa
Anslee: Tam v parku.
Jst: okeeej.
Hmmm zakaj se mi ime Zach zdi tako znano??
28. december 2011
awwwwwwww nextttttttttt
28. december 2011
u70055
u70055
AAAAAA 2 STAVK JE NAROBEE. Oblekla sem se, naličila, pojedla zajtrk in zaslišala zvonec.
Prov je: Oblekla sem se, naličila, pojedla zajtrk in PRIPRAVILA TORBO
28. december 2011
neeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
takoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28. december 2011
neeext !
28. december 2011
u70055
u70055
Ceeeeeeeeeeu dopoldne sem razmišljala kdo je Zach? Bivši fant? Naaah. Ko bi se vsaj spomnila.
Po šoli me je Tony pospremil do doma in mi dal sladek poljub na lica . Poslovila sva se & opazila da je doma samo mama. "Grem lahko popoldne ven s Ryanom, Larisso, Jasonom in Anslee??" Zacha ji raje nisem omenila, kajti moja mama je zeloooo zaščitiška. "A že spet? Saj si cele dneve z njimi. Kaj pa tvoja družina??" mi je odgovorila. Spet mi teži. Kaj pa tvoja družina. Paaah sej onadva nočeta nikamor razen v službo. "Daaaj no. Pa bom ju3 ceeeeeel dan doma." Pogledala me je in rekla "Vredu. Do sedmih moraš biti doma!" Do sedmiiiihhh!!!!! saj se ji je zmešalo! Pff -.- . No komaj da mi dovoli. Hitro sem pojedla kosilo in letela v sobo. Šla sem na facebook in se pogovarjala s Tonyjem in Ryanom. Ob pol štirih sem se lepo oblekla & naličila ter odšla ven. Bila sem v parku kjer sem videla že Larisso in Jasona kako se poljublata in hodita z roko v roki. Kako jima je lepo. Zagledala sem Ryana, ki je sedel na klopci in gledal okoli. Prisedla sem k njemu.
Jst: heeej Ryan! Kako si kej?
Ryan: blo je že bolš.
Jst: kaj je pa blo? Sej mi lahk poveš.
Ryan: amm (mal je pogledu okol) mat in fotr se že spet kregata. Fotr je biu spet pijan.
Ja Ryan ma težave s familijo. Ampak o njegovemu očetu ne govori veliko. Zdi se mi da se mi je zlagal.
Jst: Ryan...
Že hočem nadaljevati, ko vidim Anslee & Zacha. Zeloooo sem se razveselila & tekla do Zacha in ga objela. On je vendar moj bratranec s katermu se zelo dober razumeva & se nisva vidla že celo večnost. "Sestričnicaaaa 100 let te nisem vidu!" reče Zach. "uff moreš bit pa star" sem odgovorila. Vsi smo se smejali. Prišla sta se Larissa in Jason & skupaj smo preživeli nepozabno popoldne. Vendar ura je bila pet do sedmih & jst sem imela 15 minut do doma. Ojooooj! Mami mi spet cel mesec ne bo dovolila ven! Prijateljem sem hitro povedala za mojo stisko, ko se Ryan oglasi: " Pridi mam motor. Pravočasno boš doma!" Kaaaj bi jst brez Ryana! hitro sva se usedla na njegov motor & začela sva leteti. Ta občutek, adrenalin, pospešeno bitje srca, veter v laseh... To je nepozabno. Ko sva prišla do mojega doma je bila ura točno sedem. Zahvalila sem se Ryanu & stekla v hišo. Mama me je opazila in rekla: "srečo imaš". Zasmejala se je in odšla v pisarno, kjer je nadaljevala neko delo. Odšla sem v sobo, bila 3 ure na računalniku. Postala sem zaspana in zato sem se stuširala, oblekla v pižamo in šla v posteljo. Že mislim zaspati, ko slišim kako nekdo meče kamenčke v okno. Odprem okno in zagledam...
29. december 2011
u70055
u70055Zach
29. december 2011
u53139
u53139
Nexxttt
29. december 2011
next!!!!
29. december 2011
u20311
u20311
next!
29. december 2011
u70055
u70055
Tonyjaa!!?? Potiho sem zaklicala "Kaj delaš tukej?". "Pridi. Obleči se & greva v kino" Šitt. če me bo mama vidla bom bogaaa. Ampak zmenek s Tonyjem. No upam da je zmenek. Hitro sem se preoblekla & uredila, ter skozi balkon splezala dol. Skupaj sva odšla v kino gledat neko komedijo. Zeloo sem se presmejala. Ko je bilo konec filma, nisem vedela kako naj splezam nazaj v sobo. Tony mi je predlagal, da me vrže gor ampak jaz nisem bila za. Tako sva se odločila, da grem k njemu prespat. Saj mama ne bo opazila. Zjutraj gre zgodaj v službo & nikoli ne pogleda v mojo sobo. Tudi ju3 je sobota, tako da ni šole. Ko sva prišla pred njegovo hišo, sem ga ustavila.
Jst: "Kaj pa tvoji starši??"
Tony: "trenutno jih ni doma. sta šla na potovanje."
Jst: "Kaj bom pa oblekla za spat??"
Tony: "mmmm... Mojo srajco!"
Jst: "kje bom pa spala?"
Tony: "pr men, če te to nič ne moti?"
Zasmejala sem se. Valda da me ne moti! Za noč spanja pr njemu dam mojo glavo na prodaj. Opazila sem da imajo ogromno hišo. Od zunaj ne zgleda velika ampaak notranjost O.O . Tony mi je dal svojo srajco. Medtem ko se je on tuširal sem se preoblekla, saj sem se umila že prej. Ulegla sva se na njegovo posteljo & zaspala. Zjutraj sem se zbudila. Z Tonyjem sva bila objeta. Zahahljala sem se, saj mi je ta "pozicija" pasala. Potiho sem vstala, se preoblekla in odšla v njihovo kuhinjo. Naredla sem zajtrk meni & Tonyju ko me nekdo prime za ramo. Zelooo sem se ustrašla in kar skočila. Seveda je bil to Tony! Kdo pa drug?
Tony: "Kuhaš?"
Jst: "ja morm se ti nekak zahvalt za prenočišče"
Tony: "hahaha. Kaj bova pa jedla če lahk uprašam?"
Jst: "tople sendviče"
Preživela sva nepozabno dopoldne, saj ima veliko sobo polno igrc .
Proti poldnevu sem odšla domov in odšla na fb pogledat kaj je novega. Z Larisso sva se zmenile da se dobiva. Šle sva v shopping, kjer sem kupila ogromno stvari. Ko pa pridem domov pa zagledam mamo in očeta. "Imava novico zate. Za mesec boš sama doma, saj morava oba2 oditi na službeno potovanje. Lahko greš z nama." Obnemela sem. Jupiiiii mi je govorilo v mislih. Moram se zbrati. "Amm. Mislim, da sem dovolj stara, da poskrbim zase." Nasmehnila sta se. "Odideva ju3" sta rekla. Bila sem preesrečna.
30. december 2011
next
30. december 2011
u53139
u53139
nexxt
31. december 2011
next!
02. januar 2012
u70055
u70055
Srečno novoo leeetooo!!! Da boste pridni .
----------------------------------------------------------------------
Naslednji dan sem zgodaaaj ustala, da sem se poslovila od staršev. Takoj sem poklicala Anslee, da pride k meni. Rekla je, da pride čez eno uro in da bo z njo prišel tudi Zach, saj je prespal pri njej. Razmišljala sem, kaj bi lahko delali. Ko sta prišla, smo se odločili, da bomo poklicali še Ryana, ki je rekel, da bo še nekoga pripeljal, Larisso in Jasona. Poklicala sem tudi Tonyja a je bil nedosegljiv. Zmenili smo se da se dobimo v bližnjem lunaparku. Ko pa sem prišla tja pa sem zagledala vse, poleg Ryana pa je stala še ena punca. Punca se je predstavila kot Eva. Bila je lepa. V lunaparku mi ni bilo prijetno, saj na vseh vlakcih sem sedela sama ali pa z neznanci, saj so bili vsi vlakci po 2 sedeža & so vsi pari sedeli skupaj. No Ryan in Eva sta zelo dobra prijatelja & soseda. Mislila sem da bo vsaj Ryan pri eni vožnji sedel z mano, saj je bil vedno dober prijatelj. Pri neki hiši strahov, sem povedala, da bom počakala zunaj. Sem bolj strahopetna & da bi sama sedela med tem ko bi me kdo še strašil ne ne ne ne!!! Sedela sem zunaj & čakala, da pridejo nazaj. Zaslišala sem strele & hudo boležino v trebuhu........................
Zbudila sem se v bolnici. Zraven mene pa sta stale samo Larissa in Anslee.
Jst: aa... kaj se je zgodilo??
Larissa: Nek norc je streljov po lunaparku & je ustrelil tudi tebe.
Anslee: Če te ne bi pustili zunaj, same se to ne bi zgodlo. (videlo se je da je na robu joka. velikokrat joka)
Jst: Anslee niste vi krivi. Samo razmišljala sem na druge stvari & nisem opazila norca . kje pa so fantje in eva?
Anslee: Šli so domov, saj so jih že starši klical & ura je petnajst minut čez polnoč
Larissa: Tut midve morva iti domov, saj medicinske sestre ne dovoljo, da sva še zmer tuki.
Anslee: ampak sva se znajdle, sam zdele morva pa resno že it (zazeha)
Jst: okej. A lahko sam telefon dobim??
Dale sta mi telefon, se poslovile in odšle. Hitro sem pogledala na facebook in vidla, da je Tony v zvezi z neko Nino. Pred sabo sem videla samo še temo.
To je Eva
Nina
02. januar 2012
next
02. januar 2012
next
02. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg