Forum
GLAVNE OSEBE:

Beth:


Je glavna oseba v zgodbi. Ima 14 let. Zanimajo jo obleke, ličila, glasba, slava in vse druge najstniške stvari. Ima zelo zaščitniško mamo, ki Beth vsak dan sili s tistimi mama-hčerka pogovori. Njena najboljša prijatelja sta Carly in Cody. Tako kot vsaki punci na šoli, ji je všeč Richie. Na šoli ni ravno opazna, a si želi biti. Ena od njenih največjih sovražnic je Gloria, s katero je bila včasih dobra prijateljica, a se je ne dolgo nazaj skregala. Njene ocene v šoli so povprečne. Živi z ločeno mamo Tanio in mlajšim bratom Lukom. Ko je imela komaj 3 leta, se je iz Londona preselila v majhno obalno mestece South Shields. Beth je sramežljiva, a tudi zelo zabavna.

Carly:


Carly je najboljša prijateljica Beth. Ima 14 let in tudi njo zanimajo stvari, ki zanimajo Beth. Je zelo samozavestna in vedno nasmejana. Je edinka in je po rodu Mehičanka. Tudi njej je všeč Richie, seveda in tudi ona ni ravno najboljša prijateljica z Glorio.

Cody:[img]https://data.whicdn.com/images/52188334/getImage_large.[/img]
Najboljši prijatelj Beth in Carly, čeprav se s Carly ne razume vedno najbolje. Ni ravno najbolj popularen, a ga punce večkrat obletavajo, saj z njimi zna dobro. Vseeno mu je kaj drugi mislijo o njem. Se vedno šali in lahko vsakogar spravi v dobro voljo. Na skrivaj mu je všeč Beth.

Richie:


Najbolj popularen fant na šoli. Veliko da na svoj izgled. Na šoli ni punce, ki ji ne bi bil všeč. Njegove ocene v šoli niso najboljše in tudi ni najbolj pameten. Igra nogomet in je zelo dober tudi v vseh drugih športih.

Gloria:


Najbolj priljubljena punca na šoli. Veliko svojega časa posveča modi. Vsi profesorji jo imajo radi in vsi učenci si želijo biti njeni prijatelji. Razen Beth, Carly in Cody. Oni so njeni bivši prijatelji. Gloria jih na veliko prezira. Tudi njej je všeč Richie in ga včasih vzame kar za njenega fanta, ali nekaj takega.

Luke:


Bethin enajstletni brat, ki vedno nagaja Beth. Ima nore ideje in vsak dan nekaj novega ušpiči. Večkrat spravi Beth v težave, a ji včasih tudi pomaga iz težav.

Tania:


Bethina ločena mama. Tania se je ločila od svojega moža, ko je imela Beth komaj 3 leta, Luke pa še ne eno leto. Je zelo skrbna mama in Beth malo preveč rada pomaga z njenimi najstniškimi težavami. Po poklicu je psihologinja, tako da lahko rečemo samo: Uboga Beth... Ko so v bližini Bethini ali Lukovi prijatelji, poskuša biti kul, a ji to ne uspeva najbolje.

Kaj se vam zdi?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. februar 2013
za Codyja ne kaže slike zato sm dodala novo:23. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg