Forum
u101946
u101946
Ta zgodbica bo govorila predvsem o življenju najstnice, o prijateljstvu, ljubezni, zabavah, sovraštvu,...
_________________
''Veeeeeeeeeen'' sem zavpila ko sta v mojo sobo udrla Keny in Noah ''nepanegreeva nananan'' je Noah zavpil nazaj ''hoho skom se pa to pogovarjaš?'' je vprašala Keny in radovedno kukala v moj prenosni računalnik ''Te čis nč ne briga'' sem rekla zaprla računalnik in vzela plišasto žabo in jo vrgla proti tamalima. Stekla sta ven. Končno. Odprla sem prenosnik in nadaljevala pogovor. V tistem sem zaslišala kako je mama zavpila ''Elisabeth-Lolaa pridi sem!'' poslovila sem se in se odpravila dol tam sta stala Sam in Zack. debelo sem ju pogledala in rekla ''Kam pa vidva? Pa nehi me klicattko!'' ''Ja v kino in na večerjo'' sta veselo odgovorila ''Kaaaaaaaaj? Spet me puščata s temi malimi hudiči? Kaj pa moji načrti?''sem rekla vsa zgrožena. ''Prvič bo tu Njihova varuška Lizziy, drugič pa imaš hišni pripor'' je rekla Sam. Zavzdihnila sem in se napotila nazaj v svojo sobo.

Živjo sem Elizabeth-Lola McKeen, stara sem 15 let. Večina ljudi me kliče Lola ali Lol,saj večina ne ve da imam dve imeni. Ime Elisabeth S-O-V-R-A-Ž-I-M! Imam oranžne lase in modre oči. Živim z mamo, očimom, sestrico, polbratom in polsestro. Mami je ime Samantha. Ker me kliče s mojim polnim imenom sem jo jaz nehala klicati mami sedaj jo kličem Sam, kakor jo kličejo ostali. Stara je 41 let. Očimu je ime Zack in je star 40. Z mamo sta poročena že 6 let. Saj se je moj oče odselil v Dubai ko sem imela 7 let, Roni pa 1 leto. Od takrat je bil celo dvakrat na obisku. Vendar sedaj ga že 5 let nisem videla. Moji sestrici je ime Ronnie. Stara je 9 let. Zelo rada pleše. Polbratcu je ime Noah in je star 5 let, polsestrici pa Mackenzie, kličemo jo Keny ali Kenzy, stara je 3 leta.
Next?
14. marec 2013
u101946
u101946
Na tej šoli sem sedaj že od konca 8-ega razreda. Prej sem bila pa še na dveh. Na drugi sem bila od 5-8. razreda. V sedmem razredu so me vsi zmerjali, to se je nadaljevalo še v osmem. Klicali so me debela, neumna, krava, budala, kur**, grda, pošast.. in še kako drugače, v osmem razredu nisem imela nobenega prijatelja in začela sem se rezat in stradat. Enkrat sem se celo hotela ubiti, hotela sem kar najhitreje končati vse kar se je dogajalo. A me je misel na družino in upanje da enkrat vseeno dobim možnost da pokažem kakšna sem. Takrat sem imela 167cm in 58 kg. V osmem razredu sem shujšala na 45 kg. Potem smo se preselili. Dobila sem nove sošolce in prijatelje, takrat se mi je življenje obrnilo na veliko bolje. Pridobila sem težo in sem spet normalne teže.
______________
Imam najboljšo prijateljico Megan Nicholas. V razredu se dobrorazumem z večino. Najbolj pa z Esther, Leah,Nickom, Eve, Lucy in Clay-em.
14. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg