Forum
u122364
u122364~ PART ONE ~
“Ema! Zbudi se! Če se ne boš zbudila, boš zamudila avtobus!” sem zaslišala glas moje mami, ki me je prebudil. “Sem že pokonci …” sem zamrmrala in počasi sedla. Z rokami sem si popravila lase na stran in si pomencala oči. “Pojdi v kuhinjo in si namaži kruh z maslom.” Mi je zapovedala mami. Ubogala sem jo in vsa zaspana odšla v kuhinjo, kjer sem na bel kruh namazala maslo in ga pojedla. Nato sem odšla v kopalnico, kjer sem si umila zobe in se počesala. “Pohiti! Avtobu bo peljal čez pol ure, ti pa še oblečena nisi!” se je zadrla mami iz spalnice. Stekla sem v sobo in nase navlekla črne pajkice in bel pulover z črtami. Zatem sem pograbila svojo potovalko in jo odpeljala do avtomobila. Položila sem jo v prtljažnik in sedla na sprednji sedež. Mami je hitro zapeljala. Najverjetneje vas zanima, kam se mi tako mudi. Če vam povem po resnici, naša družina ni tista najpremožnejsa v mestu (oziroma vasi), jaz pa nisemm razvajena punčara, ki dobi vse kar hoče. Sem samo navadna 14-letnica, ki se pelje na brezplačno letovanje na Debelem Rtiču. Najverjetneje ste že vsi slišali zanj. Nekateri bi si ob tem zagotovo mislili: ‘Ta pa gre na brezplačno potovanje. Hahahaha! Njena družina je brez denarja! Hahahaha!’ Takšno mišljenje imajo naprimer moji sošolci in sošolke. Zaradi tega me zbadajo. Ja, v šoli nisem priljubljena. Ravno nasprotno – vsi me dobesedno sovražijo. Zakaj? Ker nismo bogati, kot vsi ostali. Denar je očitno najpomembnejša stvar na svetu …
“Ljubica, prispeli smo. Avtobus že čaka.” Je povedala mami in me objela. “Pogrešala te bom.” Sem ji povedala in ji vrnila objem. “Ne joči. Spoznala boš nove prijatelje in mogoče kakšnega lepega fanta. Uživala boš!” večna optimiska pač … vedno gleda vse v dobri luči. Ko bi vsi gledali na svet kot ona, ne bi bilo vsega sovraštva, ki je … zdaj. “Adijo.” Sem povedala, vzela svoj kovček in mahala. Odšla sem proti avtobusu.
“Ema Gantar?” je vprašala prijazna voznica, jaz pa sem le prikimala. Sedla sem na prosto mesto in v ušesa dala sušalke.
****************************************************************************************
Torej kot ste opazili je to moja prva zgodbica na igrah. Upam da vam bo ušeč in da boste zase obdržali neprimerne komentarje. Če pa vam pač ne bo ušeč pa je tam nekje zgoraj rdeč križec in *papa* :*
Will ... I hope you will be read it.
ENJOY! < 3333333333
23. februar 2013
next..
23. februar 2013
u84822
u84822
neeeeeeeext:*!
23. februar 2013
u28319
u28319
Neeeeeeext.! + Ful dober začetek.!
24. februar 2013
u122364
u122364
ne oglaševat, če ne bereš no!!!! :'c
24. februar 2013
u123489
u123489
neeexxxt.!!
24. februar 2013
u122364
u122364~ PART TWO ~
Sedež poleg mene je bil prost, zato sem lahko ‘začutila’, ko je k meni prisedla punca. Imela je lepe dolge rjave lase, bila je vitka in nasploh lepa. “Hej! Kako ti je ime?” je prijazno vprašala. “Ema. Tebi?” “Gaja. Lepo ime imaš.” Je povedala in se nasmehnila. Naslonila se je na sedež in pogledala po avtobusu. “Iščeš koga?” sem vprašala. “Ne. Samo gledam.” Nasmehnila se je.
~ ČEZ TRI URE ~
“Prispeli smo.” Me je zbudil znan glas – Gaja. Odprla sem oči in v roke vzela nahrbtnik. “Vzemite si svojo prtljago. Dobimo se pred avtobusom.” Je povedala vzgojiteljica, ki je bila z nami na avtobusu. Iz predela, v katerem so bile potovale, sem poiskala svojo in odšla proti vzgojiteljici, katera nas je preštela. “Vsi smo. Gremo tja.” S prstom je pokazala na majhen prostorček pred paviljonom. Tam smo odložili svoje potovalke in odšli na kosilo, ki je bilo v drugi stavbi. Sedla sem na prazen prostor, zraven Gaje, ki je sedela z mano na avtobusu.
(JEDILNICA – zunanji del jedilnice (obroki bodo ponavadi potekali v notranjosti)):

Pojedli smo kosilo in se odpravili nazaj proti potovalkam. Odšli smo do notranjosti paviljona. V skupni prostor smo odložili potovalke in sedli na stole ali mize, ki so bili v prostoru. Pričeli so nas klicati po imenu.
EMA:

GAJA:

************************************************
a) V kateri skupini mislite, da bo pristala Ema?
b) Se bodo z skupino razúmeli?
c) Vam je všeč?
d) Next?
24. februar 2013
u28319
u28319
neeeeext.!
24. februar 2013
u122364
u122364
odgovore? :***
24. februar 2013
u84822
u84822
a) V kateri skupini mislite, da bo pristala Ema? z Gajo anee?
b) Se bodo z skupino razúmeli? jaaaa
c) Vam je všeč? dada:**<333
d) Next? Ne ni treba hahahah ne sj nee<33
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!:*
24. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg