Forum
u108183
u108183
okej, prvo kot prvo tole je najina prva zgodbica, ampak se bova čim bolj potrudle. Taja in Tina vas pozdravljata. ZELOO bi bile vesele če bi kdo bral in poskušale bova biti čim bolj slovnične.
ta zgodbica bo govorila o punci Emmi, ki se bo iz Velike Britanije preselila v Ameriko, Kalifornijo k svoji mami po smrti očeta. Bo veliko zapletov, a vendarle se bo končalo srečno. uživajte v branju! :*
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Hi, jaz sem Emma in sem stara 17 let ter prihajam iz Velike Britanije, Londona. Ampak ne bo več dolgo tako. Oče mi je umrl pred nekaj dnevi v hudi prometni nesreči, zato se moram preseliti k moji mami v Kalifornijo. Mama in oče sta bila ločena, ampak sem vseeno bila pri očetu v Londonu, saj on je bil Anglež, mama pa je Američanka. Tukaj sem imela veliko prijateljev, vse kar sem si želela, a to se bo sedaj spremenilo. Še tisti večer, ko se je zgodila nesreča, sem vedela, kaj me čaka. Vsi so me tolažili in mi govorili, da bo vse vredu. A jaz sem samo molčala in jokala, kot je bilo prav. Še sedaj se jočem, vendar ne več tako zaradi žalosti, temveč bolj zaradi jeze, straha. Ne razumem več ljudi, sedaj bi lahko še vedno živela v Londonu, če se nebi nek pijanec zabil v avto mojega očeta. Ampak če pustimo malo to, sem navadna najstnica, ki še ni bila normalno zaljubljena. Sedaj pa veste. Vse moje prijateljice imajo fante, le jaz. Nikoli se še nisem tako zavedala tega tako močno, ampak izguba me je res prizadela, v tistem trenutku sem ostala sama.
Moja zgodba se je končala slabo, ampak jutri bom začela novo življenje.

"EMMAAA!" je zavpila moja teta Margaret, pri kateri sem bila zadnje tri dni, odkar je umrl oče. "Prihajamm!" sem zavpila nazaj in še enkrat pogledala sliko očeta, ter jo dala v škatlo. Vzela sem svoj majhen kovček in torbico ter torbo in to škatlo. Z očetom nisva imela veliko denarja, ampak vseeno sva uživala v življenju. "Boš zmogla?" me je s solznimi očmmi vprašala teta. Prikimala sem in jo objela. Poljubila me je na lice in v taksi dala kovček. "Zbogom ljubica, piši mi" mi je še rekla ter pomahala. S solznimi očmmi je k meni pritekla še Lana, moja najboljša prijateljica. "Nikoli več se ne bova videli" mi je jokala v ramo, to sem počela tudi jaz. "Med počitnicami se bova spet videli" sem ji zastokala in pomislila na to, kje so še le počitnice. Po dolgem času poslavljanja sem se morala odpraviti. Na letališču smo opravili vse kar je bilo treba da sem varno prispela v Ameriko. "Dolga vožnja me čaka" sem si rekla in poletela v nebo. Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj zapustila moj preljubi London.In v tistem trenutku sem se zavedala, da sem še zadnjič zazrla v Big Ben.

-----------------------------------------------------------------------------------------
zj pa usaj en next pa Taja nexta.
26. september 2012
u108183
u108183
Bom kr nextala ........................................................................................................

.................................................................................................... Prišla sem na letališče vzela sem svojo prtljago in poiskala mamo.Naenkrat mi je nekdo položil na ramo roko,obrnila sem se in zagledala mamo.Objela me je in cmoknila na lice."Pogrešala sem te!""Jaz tudi tebe mama"V avtu mi je pripovedovala o mojem očimu, in 3-letnemu pol bratu.Pred vrati naše vile mi je mama rekla, da ima zame presenečenje.V predsobi je ležal Husky čeprav nisem marala maminih presenečenj mi je ta bil kar všeč.

.....................................................................................................Poimenovala sem ga Lucky. Mama mi je predstavila mojega pol brata Harrya."Očima boš spoznala zvečer saj je zdaj v službi."Mama mi je pokazala mojo sobo. Ko sem bila v sobi sama sem sem se usedla na posteljo, ter iz škatle vzela sliko mojega očeta. Lucky mi je položil glavo na noge in pobožala sem ga. Iz škatel sem vzela stvari in jih začela zlagati na police.Zvečer sem iz kuhinje zaslišala glas "Emma večerja!" Šla sem v kuhinjo in zagledala sem mojega očima,predstavil se mi je nato je pa mama na mizo dala hrano.Ko sem jedla sta mi mama in očim postavljala nemogoča vprašanja,le Harry je bil tiho kar mi je bilo po eni strani všeč.Ko sem se najedla sem jim zaželela lahko noč in odšla v kopalnico,ter se uredila za spanje.Ulegla sem se v posteljo ter si rekla "Jutri je nov dan." Vesele bi bile nextov ali komentarčkov
26. september 2012
u108184
u108184
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
26. september 2012
u108183
u108183
prvi next.
nextam )
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ko sem zaspala, sem sanjala o njemu, sanjala sem o mojem očetu. Zelo ga pogrešam. Nato pa sem zaslišala glas tečne budilke. "Kaj neki.." sem tečno vstala in se zazrla vanjo. "Kdo mi je naštimal budilko?!" sem jezno zavpila in še kar v pižami šla po stopnicah vile. Vzunaj sem zagledala družino ki je zajtrkovala na terasi. Skuškinja je ravno prišla iz kuhinje, in ko sem se hotela obrniti, sem se zabila vanjo. Kava in sadje ter druga hrana je popadala na tla in vse se je polilo. "Joj tako mi je žal!" sem se opravičevala in služkinji pomagala pobrati 'še užitno' hrano. "Služkinja sem, sama lahko in moram pospraviti" mi je dejala. Iz rok sem spustila jabolko in stekla na teraso. "Mami, zakaj sem imela budilko in zakaj imamo služkinjo?" sem panično spraševala. "Služkinje*" me je popravil očim in že sem se zazrla v osebo na vrtu. "Kako si lahko storila kaj takega? Z njim si se poročila le zaradi denarja!!" sem zakričala in se jezno obrnila. "Ne govori laži mlada dama in odvadila se boš britanskega naglasa" mi je rekla mama in nato še nekaj blebetala, ampak sploh nisem slišala. Stekla sem v svojo sobo, katera me je še edina spominjala na London. "Gospodična, v šolo bo treba" mi je prišla trkati mama. "ŠOLOO?!!" sem še bolj jezno zavpila in se vrgla na posteljo. Počasi sem se spravila. Odprla sem omaro in kar zazijala. Še nikoli v življenju nisem imela toliko oblačil.

Oblekla sem se najbolj preprosto, moj stil, vintage. Rada imam modo, ampak se nikoli nisem mogla tako oblačiti, saj nisem imela veliko stvari.

Takrat sem se izmuznila iz hiše in šla v šolo, ki jo NIKOLI nisem marala. Gimnazija je bila velika, polno ljudi. Največji strah pa je bil, da me ne bodo sprejeli in se smejali moji Britanščini'. A zbrala sem pogum in stopila do prve punce ki sem jo videla in zelo sem se trudila da bi zvenela Američansko. Ampak to mi ni ratalo. Punca se mi je nasmejala in rekla "Britanka ha?". Prikimala sem. In nato, sva postali prijateljici. "Jaz sem Emma" sem se ji predstavila. "Samatha" se mi je tudi ona predstavila. Pogovarjali sva se in nato ugotovile, da sva skupaj v razredu. Super!!

In nato sem izvedela da ima fanta. Predstavila mi ga je na daleč. In že na daleč se mi je zdel prečudovit. Bil je tako popoln, sploh si nisem predstavljala da obstajajo takšni ljudje. Samantha me je že čudno gledla ker sem prav zijala v njega. "Oprosti" sem se opravičila in nato je zazvonilo. Nič nismo delali, predstavila sem se in ono in tisto, bedno res. Po končanem pouku sem se poslovila od Samanthe in nato odšla domov. Potem sem pojedla kosilo, šla na sprehod z Luckyjem in nato naredila homework. Nato sem se nekako trudila vaditi ameriški naglas in edina beseda ki mi je ratala je bila : car. Ja, res beden dan. Do konca dneva sem preživela v šoli in čakala da me kakšen lepotec doda za prijatelja, saj sem izvedela daje Samantha ena najbolj popularnih punc na šoli. "Pa sem res kul" sem si v smehu dejala in se vrgla na posteljo in zaspala. Bil je prvi dan, ko nisem jokala.
26. september 2012
u108183
u108183
Do konca dneva sem čakala doma**
26. september 2012
u108184
u108184
next
27. september 2012
u108183
u108183
ok nextam .....................................................................................................S Samantho sva šle naslednji dan v mesto,mimo naju je šel res najlepši fant kar sem jih kdaj videla.Samantho je pogledal z ubijalskim pogledom,Samantha je pa samo zavila z očmi."Kdo je to?" Sem jo vprašala."Ah Rylie, moj bivši, razšla sva se ker sva se skoz kregala od takrat naprej se ne pogovarjama,zdaj me pa več ne sprašuj o njem prosim." Riley:

Ko sva pili limonado sem razmišljala o Rileyu. Čez nekaj časa je Samanthi zazvonel telefon."Ja"Je odgovorila Samantha sogovorniku. "Oprosti iti moram. Se vidiva jutri!""Okej adijo!"Tudi jaz sem šla po glavi mi je šel samo Riley.Naenkrat sem se v nekoga zaletela in padla na tla. Pogledala sem v koga sem se zaletela nad mano je stal Riley,sklonil se je in mi pomagal vstati."Oprosti zmeden sem"Se mi je opravičil."Nič hudega"...
27. september 2012
u108183
u108183
Se opravičujem za kratek next naslednjič bo daljši.
27. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeext nova bralka
28. september 2012
u108183
u108183
o, nova bralka. (:
bom kr nextala.
--------------------------------------------------------------------------------------------

[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=32659168[/img]

Od tistega trenutka, ko sva se poslovila, sem mislila le na njega. V mojo sobo je stopila Samantha, ki mi je prišla pokazati nove čevlje. Ja, ženske pač. Zamišljeno sem sedela na stolu in gledala čez okno. "Am, si vredu?" me je vprašala Sam. "JA, JA, seveda" sem rekla in jo hitro pogledala. "Grema na facebook?" sem hitro spremenila temo. Vpisala sem se in nato sva še malo debatirali o nekih puncah ki prav tako hodijo na našo šolo. Dan je minil hitro. Harry mi je neki težil in preprosto nagnala sem ga iz sobe in se vrgla na posteljo. Ko sem se zbudila je bilo že jutro. "Zaspala sem si... ZASPALA SEM SI??" sem začela vpiti in se hitro zrihtala za v šolo. Tekla sem kolikor sem mogla in na srečo prišla ravno preden je učitelj za fiziko stopil v učilnico. "Kje si bila?" sem dobila sms od Sam. "Zaspala sem si " sem odpisala hitro. Potem še nekaj 10 minutni pogovor z Sam ko pa je učitelj rekel "Emma imaš telefon?!". Hitro sem pogled uzrla proti njemu in odkimala. Sprehodil se je do mene. "Daj izpod klopi" mi je jezno rekel. To sem naredila. In nato je začel na glas brati smse. "Joj kaj ni tistle tipčet tak kjut?" je prebral na koncu in mi telefon vrnil. "Da se NIKOLI več ne zgodi kaj takega, poslal te bom ravnatelju" je še rekel in nato je zvonilo. Šola se je vlekla in o tem s Sam nisva niti spregovorili več. Ampak ob koncu pouka, sva se po poti domov prehrohotale in oponašali učitelja, potem pa sva zagledali Saminega fanta. Spet sem se zagledala. Nisem več mislila na Rileya, on je bil celica proti njemu. Sam ga je objela in poljubila ga je. Pomislila sem, zakaj imam jaz srečo samo z takimi, nesrečneži, kot je Riley (Samin bivši), bila sem že tudi z Jonasom (Laninim bivšim). Nisem morala dojeti, ampak ta človek, vedela sem, da si bova nekoč zelo blizu.

28. september 2012
neext ful dobro pišeta
28. september 2012
u108183
u108183
K šoli je prišel Riley In Sam nekaj prosil. Pogledal je proti meni in se mi nasmehnil KAJ?! Meni se je nasmehnil? Moja lica so zardela. Sam je odšla s svojim fantom prvo se je pa še poslovila od mene. Ko sem bila na poti domov mi je zazvonil telefon. Neznana številka oglasila sem se. "Hej Riley pri telefonu am.. tebi je ime pa kako? "Am.. Emma""A Emma ali bi se dobila z mano v slaščičarni?""Ja lahko""Ok potem se vidiva Bay""Bay"sem mu odgovorila ko sem prišla je že stal pred slaščičarno. Ko sem prišla do njega me je poljubil na lice! "Pridi" Šla sva po mestu na nekem mestu se je ustavil in mi hotel nekaj reči a jiz njegovih ust ni prišlo nič. Pomiril se je in rekel:"Emma ljubim te""Ampak..." Preden sem uspela kaj reči me je privil k sebi in me poljubil.Kolena sem imela čisto mehka.Sveta okoli mene ni bilo več vse je izgino bil je samo še Riley in jaz. Čez nekaj časa sva se sprehjala z roko v roki vprašala sem ga kaj je prosil Sam. "Za tvojo telefonsko" Nikoli še nisem imela tako krasnega fanta kot je Riley razen Jonas ampak ne on je ničla v primerjavi z njim...
29. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
29. september 2012
next
next next
next next next
next next next next
next next next next next
next next next next
next next next
next next
next
29. september 2012
Naslednji dan sem Sam vse povedala. "Emma Rileya sovražim in tvojo telefonsko sem mu dala v tvojo dobro" Bila sem užaljena ampak vseeno sem jo objela. Mimo naju je šla ena punca in rekla "Lezbijka!" Sam jo je pogledala in nato se je ona začela opravičevati da ni tako mislila.."Ne objemaj me!" Je rekla Sam v smehu.Iz zvočnika se je zaslišalo "Konec tedna bo ples v maskah ob 17:00 uri prosili bi vas da se zberete s soplesalci. Hvala! "Greva nakupovat?" Me je vprašala Sam "Lahko" Sem odgovorila.
Jaz sem si kupila za ples:https://static.igre123.com/images/forum/posts/c/881bab15f11240b368100503bcb6492c.jpg
https://www.marieclaire.com/cm/marieclaire/images/MCX0209SHSplurge007-lgnew-67649906.jpg
Sam si je kupila:https://www.google.si/imgres?num=10&hl=sl&biw=1454&bih=726&tbm=isch&tbnid=ftfqVWiZ4Msd0M:&imgrefurl=https://www.diva.si/forum/viewtopic.php%3Ft%3D1782%26postdays%3D0%26postorder%3Dasc%26start%3D45%26sid%3Dc798df99d0f4765d70c58866d3177507&docid=f1VPybwkhtQLbM&imgurl=https://shrani.si/f/28/Rc/28BcGQE7/obleka-2.jpg&w=290&h=370&ei=LhxoUOWVGfTc4QSsuIDgBw&zoom=1&iact=hc&vpx=1044&vpy=172&dur=308&hovh=151&hovw=120&tx=132&ty=117&sig=116293243618919836486&sqi=2&page=1&tbnh=151&tbnw=120&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:5,s:0,i:106
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRljsI35qOfomx4KIHujDBq3UOdgIpqMfJzHAHAsQU95575GWgy
Ko sem prišla domov me je mama nadrla zakaj sem zapravila toliko denarja "Ob koncu tedna imamo ples!" "Ampak vseeno...""Mama imela bi svobodno življenje kot ga ima Samantha!""Samantha? Kdo za božjo voljo je Samntha?""Moja prijateljica!""Zakaj mi nič ne poveš ali imaš že tudi fanta?""Mogoče kaj te briga ni me treba kontrolirati!"In zdrvela sem po stopnicah v sobo."Mike!"(moj očim) se je zaslišal glas moje mame iz terase "Kaj je ljubica?""Mislim da ima Emma fanta!""In kaj potem?""Nočem...Kaj če...Jo....Izkoristi""Oh ljubica boma že videla pusti jo da živi!"...
.....................................................................................................Kaj se bo zgodilo?
Vesele bi bile nextov ali komentarčkov
30. september 2012
Tisti ki pišeta zgodbo nista imeli časa in sta me prosili če naredim en next.
30. september 2012
u108183
u108183
Teden je minil kot bi mignil. Že sva z Sam tri ure pred plesom noreli po naši vili. Mami je zaklicala naj prideva na kosilo in hitro sva požrli kosilo ter se šli rihtati. Hitro sem se potuširala, si umila zobe, oblekla spodnjo perilo in potem sem si oblekla oblekco. Nadela sem si uhane, med tem me je Sam mazala, mami mi je urejala frizuro. Bile sva prekrasne, jaz sem namazala Sam, Sam je mene, mami pa nama je uredila frizure. Hitro sem ubula petke in iz mize sva pograbili maske.

V torbici sva zmetali vse mogoče in že nama je mami rekla "Samantha, govorila sem s tvojo mamo in lahko boš prespala tukaj in..." ampak preden je končala sva začeli vpiti od veselja. "In ne smeta biti predolgo, ne veliko alkohola in, fajn se imejta" nama je še rekla nato sva šli v šolo, na ples v maskah.
01. oktober 2012
next
01. oktober 2012
u108183
u108183
Ana275 nič hudega če oglasuješ
01. oktober 2012
u108183
u108183
Pred šolo sva že videli Justina, in nekaj metrov proč Rileya, ki je nestrpno čakal. Jus naju je prvi zagledal in prišel k nama ter objel Sam. Čez čas je prišel tudi Riley in nato smo šli notri. "Danes si še posebej lepa" mi je rekel Riley in me hotel poljubiti, ampak sem se umaknila, ker se še vedno nisem hotela poljubljati pred Sam in Justinom. In nato se je začela vrteti glasba. Nihče ni nikogar poznal, razen najbolj tesni prijatelji smo seveda poznali drug drugega. Plesali smo, pili punč in spet pesali. Ampak v trenutku sem spet postala živčna. Namreč ugotovila sem, da bodo izbrali najlepši par mask, kralja in kraljico mask. Še vedno je v meni odmeval glas, ki je hrepenel po tem, da bi to bila jaz in Samin fant. To mi ni dalo miru, ampak ker sem ponavadi bila prijazna in spoštljiva do ljudi in nisem hotela razočarati Rileya, sem se zaradi tega bolj držala ob družbi prijateljev. Ko me ni gledal sem ga jaz gledala, ampak ko me je videla Sam sem hitro usmerila pogled drugam. Spet se je začela vrteti pravšnja glasba, zato 'smo' šli plesati. Ubistvu jaz nisem šla, ostala sem pri mizi in gledala druge, kako se zabavajo. "Hej, uradno se še ti nisem predstavil" mi je nekdo rekel in ko sem videla kdo je, sem postala še bolj živčna, bil je Justin.

"O, ti si" sem mu v zadregi rekla, saj sem si v trenutku zaželela, da bi to bil nekdo drug. "Jaz sem Justin, Samin fant" mi je rekel in mi dal roko. "Emma, Samina bf" sem se še sama predstavila in mu tudi jaz podala roko. Nasmehnil se mi je z njegovim sladkim nasmehom. "Me veseli" mi je pomežiknil in izginil, še preden bi mu kaj odvrnila. Potem sem šla še sama malo plesati, in po petnajstih minutah sva z Sam že bili pred mizo, vsaka z svojo pijačo. Ogledovala sem si različne ljudi, dokler se nisem zaustavila pri punci in fantu, ki se poljubljata. Takoj sem vedela kdo je to. Z hitrostjo sem šla do 'para' in zavpila "Kako si upaš!!!". Riley me je prestrašeno pogledal, prav tako neznano dekle. "Emma, ni tako kot se zd..." in še preden je končal sem ga focnila. "Ne išči več ničesar kar je povezano z mano, če te samo še vidim ne boš več dočakal jutra!!!!" sem mu v joku zavpila, čeprav sem se nalagala, mi je bilo v notranjosti, tisti glas je bil olajšan. Sam sem povedala vse, in z mano je bila ter me 'tolažila'. In že je bil čas za razglasitev kralja in kraljice mask. "IN ZMAGOVALCA STA....................SAMANTHA STEVENSON IN JUSTIN LEWIS¨!!!" je zaklical neki človek na odru in potem je vse minilo tako hitro. Krona, govor itd. Jaz se spomnim da sem le umirala od jokanja, ampak ne zaradi Rileya, ampak zaradi ljubusumja na Sam, sovražila sem, da je ona vedno imela vse, jaz pa le ostanke. In potem sem prišla domov čisto pijana in šla spat, jutri je tako ali tako bila sobota.
02. oktober 2012
nekštiii
02. oktober 2012
u108183
u108183
Ko sem se zjutraj zbudila nisem morala vstati ker sem imela takšnega mačka. "Ljubica!" Me je klicala mama iz kuhinje. Ker ji nisem odgovorila je bila že v moji sobi. "Ljubica kaj je narobe? Je bilo včeraj na zabavi kaj narobe?" "Ne samo mačka imam...""Počakaj bom rekla Jane naj ti prinese kozarec vode in tableto""Jane kdo je Jane?""Pomočnica..." In že je ni bilo v sobi.Čez pet minut je nekdo prišel v sobo domnevala sem da je to Jane."Si ti Jane?""Da vam na razpolago." Bila je še kar mlada.
Jane:


Popoldan me je prišla pogledat očim.Ko je stopil do mene me je focnil da je za tem ostala samo še rdeča lisa. "Zakaj pa to?!""Sama si si kriva kaj se pa greš?Da se ga takole napiješ?! A si nora?!"...
Oprostite ampak nisem našla boljše slike:https://nsi.si/assets/drgalleries/1835/thumb_nasilje.jpg
.........................................................................................
Kaj se bo zgodilo vas zanima?
vesele bi bile nextov ali komentarčkov
05. oktober 2012
u108183
u108183


*
05. oktober 2012
next
14. oktober 2012
next
14. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg