Forum
Tukaj bom napisala eno zgodbico. Vsak dan bom pisala next če bo dovolj bralcev. Potrudila se bom, da bom pisala čim daljše nexte In že v naprej se opravičujem za pravopisne napake...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Živjo ! Moje ime je Moxsi. Vem ime imam kot, pes.. Vendar pa to ni edina moja težava, vsi me imenujejo težavna najstnica, samo zaradi tega ker kot drugi pravijo, menjujem razpoloženje... Vendar je to samo zato, ker sem trpela zaradi posmehovanja v osnovni šoli, ker imam ime tako kot pes. Vendar pa nimam na naši šoli edina tako ime, še ena punca vendar, jo vsi ne posmehujejo, res ne razumem njihove logike. Je to tako zapleteno... Na srečo so zdaj počitnice (na žalost zadnji dan ) in sem stran od šole in posmehovanja. Končala sem 9. razred in vsa leta bila odlična. Ja, grem dalje v gimnazijo in tudi upam, da bom odlična. Nimam prijateljev, prav zato mi pravijo težavna najstnica, ker mislijo, da odženem vse prijatelje. Ja, imela sem enega, vendar je izdala mojo skrivnost in sem mu vrgla sladoled na obraz in kot to še ni bilo dovolj sem mu strla roko. Takrat so mi začeli govoriti težavna najstnica... Lahko bi ga zato krivila njega, vendar nisem tak tip človeka, ki bi to naredil. Prav zaradi tega so se mi vsi začeli izogibati.
Jaz:Vem, izgledam prenežno za nekoga, ki je nekomu zlomil roko.. Ampak si je zaslužil !!!
Ja imam brata, ki me vedno brani in ga imam zelo rada. Igra na bobne, jaz pa na kitaro. Je zelo popularen in ima veliko oboževalk, vsi ga obožujejo.
Moj brat Alex:In imam še eno mlajšo sestrico Leylo. Stara je 4 leta <3 In imam jo zeloooooooooo radaaaa !
Leyla:Ja to je moja sestrica. Ali ni sweet ?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Next ?
02. junij 2013
next
04. junij 2013
Komaj čakam, da grem v gimnazijo, čeprav bom mogla nositi uniformo. Ampak saj ni tako grda...No, komaj sem čakala. Zvečer sem šla spat že ob 20.00 samo zato, da bi se zjutraj uredila. Nisem in nisem mogla zaspati. In potem, ko sem premišljevala (ura je bila 22.00) je k meni prišla Layla. Bilo jo je strah in z vesleljem sem ji povedala zgodbico in pri meni je zaspala. Spet sem premišljevala. Vendar pa tokrat o moji sobi.
Moja soba:In zaspala sem.. Zjutraj me je prebudil alarm, ki me je opozoril, da se moram iti uredit. Vstala sem in pazila, da ne bi zbudila Laylo. Šla sem v kopalnico, si umila obraz počesala lase in si jih skodrala. Ne preveč, ampak na rahlo...Na koncu sem izgledala, kot Lily. Ona je moja ''prijatelca'' sajpa vsi vedo da me obrekuje za hrbtom :/ Na srečo gre v drugo šolo. Oblekla sem si uniforma in šla na zajtrk. Tam me je čakal dolga pridiga, naj ne sterem nikomur roke..., naj si najdem prijatelco..., naj ne bom nesramna...,.. In tako dalje. Kot, da sem ju sploh poslušala. V glavi mi je cel čas odzvanjal stavek: It's my life not yours ! In odpeljala sem se z avtojem v šolo. Izstopila sem iz avta in mami in očku poslala poljub. Tudi njiva imam nadvseeeeeeee radaaa vendar sta mi včasih res tečna... In vstopila sem v šolo. Tam sem zagledala...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Next ?
05. junij 2013
next
18. avgust 2013
neeeeeeext!!!!!
30. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg