Forum
hojla! tut js bom zj začela zgodbico pisat prvič upam da vm bo ušeč
19. julij 2012
Bil je lep sončen dan z soncem ravno prav obsijan, ko se je skupina 6 prijateljev (Pia, Rok, Mina, Klara, Peter in David) skupaj odpravila na počitnice. Na letališču Jožeta Pučnika so sedli na letalo ter se odpeljali naravnost v texas.

Pia:Rok:Mina:Klara:Peter:David:

19. julij 2012
u70391
u70391
draga sandra povj mi:
---> a bojo oni klal??
---> a bojo eni drugi njih klal??
drgač pa next-->recmo
20. julij 2012
u96423
u96423
next *
20. julij 2012
KO so prispeli na bližnje letališče v Texsasu , so se z tamšnjim terencem odpeljali po tamkašnji puščavi. Vozili so se po dolgih prašnih cestah, ki so se vlekla v nedogled, dokler niso postali žejni. Nato so zagledali veliko lepo urejeno hišo. Potrrkali so na njena vrata. Odpru jim je mož srednjih let, ki pa je zaradi avtomobilske nesreče ostal na invalidskem vozičku (saj tako jim je povedal). Povabil jih je na sok ter jim ponudil prenočišče saj se je bližal večer.Vsi so se vlegli v postelje razen Pie, ki ni mogla zaspat. Odločila se je da bo malo raziskala hišo. Ko se je sprehajala po stopnicah navzdol je zaslišala moževe namene da jih bo pobil z motorko. Pia se ni mogla sprijazniti s temu in je vzela svojo prenosno motorko ki jo je mela v kovčku v primeru da na njih pade drevo ter možu odžagala glavo. Pia, Mina, Rok, Daviid, David in Klara so hitro odhiteli z kraja zločina ter se takoj vrnili nazaj v Slovenijo. tam jih ni noben obsodil zaradi umora.
20. julij 2012
u70391
u70391
next
20. julij 2012
u96423
u96423
krneki
20. julij 2012
Čez nekaj let ko so Pia, Mina , Klara , David, Rok in Peter dopolnili 20 let in več so se ponovno odpravili v Texsas. Niso si niti predstavljali da se bo njihova pot nadaljevala tam kjer so jjo pred leti zapustili. V moževi hiši. ponovno so potrkali tokrat pa jim je vrata odprl mož ki je bil na invalidskem vozičku glavo pa je imel prišito nazaj na telo. Okol in oklo glave so bili šivi. Pia si ni mogla predstavljati kako je lahko mož še živ će je njegovo glavo odžagala in se z njo igrala bowling. A o tem ni nič rekla vse je pisalo v njenem dnevniku. Prijatelji so vstopili in se z gospodom ponovno spoprijateljili samo Pia ga je prepoznala ostali pa ne in tudi mož ni prepoznal njih. Spet je bil čas za spanje. Pia je preverila za vsak slučaj če mož spet kuje zlobne načrte, a tokrat jih ni, zato so se odpravili spat.
Zjutraj ko so vstali so popili kakav in čaj ter se odpravili gledat zombijsko mesto. vse stvari so pustili pri možu tudi Piin dnevnik. Mož pa je imel navado da je vse prebrskal in tam našel tudi Piin dnevnik. Prebral ga je. Ni mogel vrjeti kdo so tile. Takoj je pograbil motorko odgrnil rjuho z svojega terenca, na katerem je pisalo STIHL ter se vsedel v terenca ter se s polno hitrostjo zapeljal za prijateljem v mesto zombijev. Ta gospod se je imenov štilerca
20. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg