Forum
u71250
u71250
charlotte woodland:
" povej mi! povej mi takoj kdo ti je to storil! kelly prosim!" samo to je odmevalo po moji glavi. le kdo ji je to storil? oh moja kelly... v bolnici je... in mi noce povedati kdo je kriv za to... takrat sem se streznila in pomislila na svoje moči. v tem trenutku se nikakor nisem mogla zbrati. čisto vsakič lahko človeka prepričam da mi nekaj pove le nje nisem mogla. oh ko bi mi vsaj uspelo. čez par sekund je končno izdahnila " prav povedala ti bom. toda nikomur ne povej. nočem da koga zaprejo zaradi mene... " ohh moja kelly. vedno je bila trdno odločena pri svojem. toda mora ga prijaviti... " no... pretepel me je... jason" je dokončala stavek. kako je mogel. njen fant je bil. na poti do bolnice mi je reku naj mu povem kako je z njo. kako sem mu lahko vrjela? tako sem se zamislila da sploh nisem opazila da tista naprava piska. počakaj malo... naprava? ne! nemore biti tista! ne ne! kelly ne bo umrla! hitro sem poklicala zdravnico. vsi so pritekli v sobo in me odrinili stran. začeli so jo oživljati. rekli so mi naj zapustim prostor. "ne! ne morem! moram vedeti kaj je z njo. lahko pomagam" sem rekla ženski ki me js odrinila ven in rekla " itak nič ne moreš! sej nimaš nbenih moči in nisi dohtrca tk da itak nmorš pomagat! crknla bo in sama bom poskrbela za to!" zasmejala se je še in odšla v sobo. to je bila ona! ženska iz mojih sanj! tista grozota! kako nisem tega uganila prej? lahko bi rešila kelly! bilo je opozorilo! začelo se mi je vrteti. bila sem v neki zem. samo jaz in prazen nič. potem sem v daljavi zagledala kelly. stekla sem proti njej nikakor nisem mogla k njej. nekaj me je vleklo nazaj. neke roke. nevem čigave. strgala sem se iz objema in tekla dokler nisem padla. pred mano je stala kelly. dala mi je roko in mi pomagala ustat. hotela sem jo objeti a je nisem mogla. moje roke so šle čez njo. njen prelep glas mi je rekel " ja neprijetna stvar. ampak se moreš sprijazniti. duh sem. nemoreš se me dotakniti." kaj? kako? ne more bito res duh! izginila je. zaslišala sem glas " ni ti uspelo! mrtva je!" poznam glas. nisem se mogla spomniti kje sem ga že slišala. takrat sem se spomnila. to je glas moje sestre... dorthy..."
takrat sem se zbudila iz kome. bila sem krvava. opazila sem udarec v glavo. stekla sem na wc da bi se umila. ko sem prišla nazaj me je iskal zdravnik. po licu mu je polzela solza. rekel je da mu je žal. " ne! ni umrla!" " oprosti. tvoja sestra...." "sestra? kaj? kelly ni moja sestra" sem ga prekinila. " vem da ni. govorim o tvoji sestri."

charlotte:
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLrO9VxyOOgGiX8is8e_TU1GurjGv-QhO-wNHDoCZ6V8ru2CO_OCPy0o0

kelly:
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQshaDaXhcjnmYj625lcihWwmmg9yywiUMNEGxZ98zGDQgr8ywPgiw0TU83
dorty
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRi2-a5yu_ui_cNA-8rcWkeGrdBl6PBTYbjO1g-Pv3kOsMDmZlG-5q-bikf

ali boš bral/a? proooosim


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. maj 2013
u71250
u71250
raina paradis:
odprla sem vrata hiše. zaslišala sem hrup. " ne prosim. ne že spet." sem si rekla tiho. skrivaj sem se poskusila odplaziti do sobe da bi sr vanjo zaklenila a me je prijela roka: " ne! ne boš! ne boš mi pobegnila!" dobila sem klofuto od očeta. ne vem kje je mama našla tega pijanca. saj še bolj trpi kot jaz. zakaj preprosto ne zbeživa? takrat sem začutila njegovo močno pest na mojih rebrih. začel me je boksati kot da sem vreča za boks. bisem zdržala. padla sem na tla. za to sem dobila še brco v glavo. ležala sem tam na pol mrtva on pa ni storil nič? le odprl je vrata in odšel. z zadnjimi močmi sem se priplazila do sienninne hiše. pozvonila sem in padla v nezavest.zbudila sem se na tleh. pogledala sem okoli sebe. ne no! operacijska soba. čakaj malo! nekoga opererajo! ampak koga? čudno da nobenega ne moti da sem tu. odšla sem pogledat. kaaaaj!??!! tam sem ležala jaz. pravzaprav moje telo. zaslišala sem zdravnika " poskusite jo rešiti. tako mlada je še da ne sme še umreti" mrtva? jaz? resno?
31. maj 2013
u124965
u124965
neext
31. maj 2013
u105785
u105785
neext!! svetouno pišeš*_*
31. maj 2013
u108102
u108102
NEXT+NOVA BRALKA+NE RAZUMEM ZADNJEGA DELA : kaaaaj!??!! tam sem ležala jaz. pravzaprav moje telo. zaslišala sem zdravnika " poskusite jo rešiti. tako mlada je še da ne sme še umreti" mrtva? jaz? resno?
31. maj 2013
u71250
u71250
ja pač ta raina je mrtva.. tu njen duh govori sam ona ne ve da je mrtva... sej bos zvedla pol. aja pozabla sm slikco dt.
raina:
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSMi4atQlt70lccPcJvdEo4GodYUTAC-NsXOp3vJOH89CwNGtBuqaeWp-ZN

jutri nextam
31. maj 2013
u108102
u108102
aha ok next čimprej
01. junij 2013
u71250
u71250
mi je žau k nism mogla prej nextat sam se mi je comp povaru...
charlotte woodland:
kaj? kje? kako? dorthy nisem videla že 2 leti odkar je mama rekla da je šla nekam. čakaj malo kam? saj mi sploh ni povedala! kje je bila dorthy te 2 leti? tako zaposlena sem bila s svojimi mislimi da sploh nisem slišala kaj govori zdravnik. končno sem ga slišala: '' gospodična woodland? ali me poslušate?'' '' oprosite zamislila sem se...'' '' žal vam moram povedati da se vaša sestra po 2 letih še vedno ni zbudila iz kome in naše ugotovitve kažejo da se tudi ne bo... zato jo bomo jutri zjutraj odklopili od naprav. posim da poveš staršem če se prej ne bodo oglasili pri meni.'' v glavi se mi je zvrelo in stekla sem ven. tekla sem v gozd kamor me je peljala dorthy. ohh moja dorthy... prav ona me je naučila uporabljati moči. ona? ja res je bila ona! in točno na tistem mestu kamor odhajam. zakaj pa me jih ni naučila mama? ali oče? takrat se mi je vse vrnilo v spomin. ko sva šle z dorthy prvič sem sem bila stara 11. prav moj rojstni dan je bil. rekla je da me bo naučila vse kar ji bo uspelo saj je po 18. rojstnem dnevu morda ne bom več videla... počakaj malo! dorthy je videa v prihodnost!!! zato me je učila! prav jutri bom stara 18 in prav jutri.... prav jutri.... oblile so me solze. ko sem se spomnila še kelly sem se le še bolj drla. potem pa sem videla...
raina paradis:
ko sem tako razmišljala in razmišljala sem videla zdravnike kričati:'' pohitite! nimamo več veliko časa! ne sme umeti!''
potem pa nisem več čutila tal pod nogami. no saj jih tudi prej nisem. ampak dejansko pod mano res ni bilo tal praznina. in tudi okoli mene je bila praznina. zaprla sem oči in ko sem jih odprla sem bila po vodo. bilo je zelo globoko in bila sem na dnu. nisem mogla več dolgo zadrževati zraka pa tudi slavati ne morem na površje. ohh saj res! mrtva sem! duh sem! lahko diham pod vodo! končo ena dobra stvar pri tem da sem mrtva! pogledala sem si vodo in počasi splavala na površje. bilo je kot v raju. potem pa...
........................
next?
kaj je videla charllote?
kaj je z raino?
kaj mislite da se bo zgodilo?
10. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg