Forum
Živjo sem Chel$ea. Stara sem 16 in sem bitje čarovnije. Sem med najmlajšimi čarovniki. Pravzaprav sem najmlajša. Ampak imam izjemne moči.
Imam različne moči. Imam pa tudi redko moč (voda) zaradi katere se prevečkrat znajdem v godlji.
Vsi stari in mladi čarovniki hočejo katero mojo moč , ki jo hranim v prstanu. Ta prstan pa ni ravno navaden. Spreminja barve (Rumena=Veselje , Rdeča=Jeza , Roza=Ljubezen , Modra=Žalost ...) ko jaz svoje počutje. Imam dobro prijateljico Anjo ki pa o meni nič ne ve. Od nekdaj me je vzgajala moja teta Alice. Tudi ona je posebna. Ima moči telerpotacije in branje misli. Zato se moram paziti kaj si mislim ko sem v njeni bližini. ;D Ampak me zmeraj razume in zmeraj je z mano delala nežno in res lepo. Aja. Nisem opisala še moje zunanjosti. Sem visoka približno 170 cm. Moja teža pa je 49 kg. Imam rjave ravne lase , ki so dolgi skoraj do komolcev. Imam modre oči , ki včasih prav izstopajo. Imam pa še eno lastnost. Ko sem prej napisala "mam modre oči , ki včasih prav izstopajo" Sem mislila da ko me slikajo zmeraj pokažejo v drugi barvi. Čudno kajne? No konec o meni.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nastopajo:
-Chel$ea - glavna vloga , dobra stran čarovnije.
- Anja - stranska vloga , nič v zvezi z čarovnijo.
- Simon- Glavna vloga , 79 let , med najmočnejšimi čarovniki. (Brez redke moči) Na strani zla.
- Albinius- Glavna vloga, 84 let , ravnatelj šole za nadarjene čarovnike (izberejo samo tiste ki imajo redke moči). Tudi med najmočnejšimi. Na strani dobrega
- Prof. Greta Žabar- stranska vloga , 44 let , učiteljica napojev in rastlinstva. Med bolšimi čarovniki. Dobra stran čarovnije.
- Luka - Stranska vloga ki se nato prelevi v glavno vlogo. 16 let , učenec z redkimi močmi (Zemlja). Dobra stran čarovnije.
OSTALE OSEBE PA BOM NAPISALA SPROTI.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Ixpelium!" In že ga je pospravilo na tla. Ampak kaj ko se je prekmalu pobral in mi zadal urok da sem omeglela. Zbudila sem se v temni sobi , zvezana na steber. "Prosim deluj! Eilimum!" Sem rekla potiho in se rešila vrvi. Tedaj je name zasvetila luč. Slepilo me je in nisem videla prav dosti. Ampak dosti da sem videla obraz. "Simon! Kaj pa ti delaš? Zakaj si me ugrabil?" To so bila moja vprašanja. "Draga Chel$ea. Ne morem verjeti ... Kako zelo si se spremenila. Zelo si lepa. Videl sem te zadnjič ko sem usmrtil tvoje starše." Postajala sem jezna. Moj prstan se je spreminjal. Postajal je zelen , nato moder in nato krvavo rdeč. "Izpusti me!!!" Hudobno se mi je nasmehnil nato pa zaprl luč in odšel. "Omaniki laribina.... Liew" In urok sem preusmerila v črn zid. Sploh se ni nič zgodilo. Vsedla sem se na star stol in zavzdihnila. V glavi se mi je pletlo veliko stvari , nato pa sem ponosno vstala in zakričala "Ne bom se vdala Simon če to misliš!!"
Spet sem se vsedla in skoraj zaspala. Nato sem se le vdala spancu in v sanjah sem imela videnje.
Moja teta , prof. Greta in Albinius so me iskali. Bili so zares zaskrbljeni. "Teta Alice. Tukaj sem! Reši me prosim te! " Zbudila sem se. Bila sem potna , lačna ter žejna.
"Kaj naj naredim?!" Sem kričala in se nato spustila v jok.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Next? :3
17. julij 2011
neee poraz
17. julij 2011
hecam se noooo
NEXT NOOO
17. julij 2011
Kaj zdaaj ? :'D
Aja pa more bit usaj 5 komentarjev (od različnih oseb , please)
17. julij 2011
Djte noo! Komentirajte
18. julij 2011
MA JZ BOM PISALA NAPREEJ:
Velikanske solze so mi tekle po licu. Nisem jih mogla ustaviti. Tedaj je nekaj zares glasno zaropotalo. Kmalu je v zidu nastala velikanska luknja. Skoznjo je prišla teta Alice. Na obraz je prišel nasmešek. Objela me je in me kar ni hotela izpustiti. »Ampak kako?« Sem bila negotova. »Skozi sanje sem ti poslala videnje. Pridi vse ti povem na poti domov.« In že sva odšli iz smrdljive sobe. Ko sva bili zunaj sta se nama pridružila še Albinius in prof. Greta. Skupaj smo zašepetali urok in že nas ni bilo več. Znajdla sem se v svoji sobi , kjer sem samo padla na svojo posteljo in že sem spala. Čez nekaj ur sem se zbudila in to samo zato ker so mi zadišale domače čarovniške palačinke. Veselo sem stekla dol in se usedla za mizo. »Alice hvala ker si me rešila.« sem rekla ko sem imela polna usta palačink. »Ni za kaj. Zdaj pa lepo jej , ker potem imava skupni trening.« Nasmehnila sem se in jedla. Kmalu sem pojedla in šla sem v sobo po mojo palico (Ime ji je : 'Xpelia'). Šla sem v sobo kjer sem z teto Alice izvrševala pomembne uroke ki me lahko zavarujejo pred starokopitnim Simonom. Najboljši urok pa se je glasil : »Biriut Šealim Outeer.!« Takrat je iz moje palice zasijala močna bela svetloba. Zasvetila je celotno sobo in pa tudi mene. Palica mi je zdrsnila iz roke naravnost na tla. »Ampak kaj? Kako močno! Še nikoli nisem videla da bi kdo izpeljal ta urok tako zelo močno. S tem ga ne bi samo odgnala. Lahko bi ga ubilo!« Kislo sem se nasmehnila in vprašala če je konec treninga. Teta Alice je pokimala in lahko sem odšla. V sobi sem vzela sveže spodnje perilo ter pižamo ter odšla v kopalnico. V kad sem natočila vročo vodo , seveda z urokom in ugasnila vse luči. Raje sem si prižgala majhne svečke. Tako sem se bolj sprostila. Ulegla sem se v kad in tam ostala vsaj 1 uro in pol. Nato sem smuknila v pižamo in odšla spat. Nežno sem se pokrila in v trenutku zaspala.
NASLEDNJE JUTRO :
»Jutro sončece. Vstani. Danes je šola.!« Z največjo muko sem vstala in se šla obleč v šolsko uniformo. Šla sem v kuhinjo in vzela kavo ter časopis. Srknila sem požirek vroče črne kave in prebrala glavni naslov časopisa 'Albinius ter sodelavci rešili pomembno dekle.' (To je čarobni časopis. Ne slovenske novice.) Nasmehnila sem se in opazila da… »Teta Alice! Danes ni šole! Nedelja je! Kako nesramno!« Ona pa se mi je že muzala onkraj kuhinje. »Oprosti. Ampak zdelo se mi je zabavno. « Zamahnila sem z roko češ 'bilo je zabavno.'
Popila sem ostanek kave in se pognala v tetino sobo. Z postelje sem pregnala njeno črno mačko Bibi in začela skakati kot nora po postelji. Nakar je prišla gor in se muzala. Kmalu sem jo zvabila da se mi je približala. Skakali sva in se smejali ter peli pesmi od Ribiusa Mirlakea. (izmišljena rock zvezda). Bil je tak car. Kmalu pa se nama ni več dalo peti in skakati. Takrat sva obe popadali na posteljo. »Hej Chel$ea , kaj če bi midve danes odšle v Žabji kino in jedle pikopovavce ?« (pikapokovci je isto ko kokice..) Veselo sem prikimala in se odšla uredit. Z urokom »Oblecius modniuš« Sem se oblekla hitro in modno kolikor se le da. Z teto sva odšli v dnevno kjer je bil star kamin. »Izniuž žalimuž« sva zašepetali in že sva bili v Žabjem kinu. Gledale sva 'Nincula Karambola in njen strah. ' Bila je komedija. In to zelo zabavna! Smejala sem se in jedla pikopokavce. Na koncu me je od smejanja bolel trebuh. Ampak ni pravi Žabji kino če na koncu ne bruhaš. Kar pa sem tudi to storila. Hitro sem šla v ženski WC in bruhala. Oprala sem si še usta nato pa šla proti teti Alice. »Si v redu ? Lahko greva?« Pokimala sem in zašepetala urok za izginotje. Ko sem bila doma sem šla v sobo in pripravila knjige za jutri-ponedeljek. Čeprav sem drugačna vseeno sovražim ponedeljke kot večina najstnikov. Vzela sem knjige za napoje, čarobno matematiko in angleslovenijo. To je bilo vse. Nato sem šla dol in začela kuhati kosilo. »Teta Ali, ali naj bodo danes bolonjski špageti ali polnjene paprike?« Pogledala me je »2.« In že odšla hitro iz kuhinje. Vzela sem 5 paprik in skuhala riž. Nato sem riž zmešala z sovjinim mesom. Napolnila sem paprike in jih dala malce peč. Teta Ali (krajšava , vzdevek) je prišla in v roki je držala .. »Moka? Zakaj pa potrebuješ moko?« sem jo vprašala. »Podaj mi mleko , 4 jajca , kečap in hrenogrenivko (Sadje z okusom hrena. Ampak ni tako močno) prosim.« Vse sem ji dala potem pa je zlivala , ubijala jajca in na koncu vse zmešala z mešalnikom. Dodala je še malce vodo da ne bo tako gosto in premešala še enkrat , a tokrat z žlico. Za sekundo sem se obrnila in pogledala paprike. Ta čas pa je tetka vse tisto zli name. Bila sem vsa popacana in rdeča od kečapa. Teta pa se je le smejala na ves glas.
Začela sem se smejati in hoditi proti teti. Objela sem jo tako da je imela še sama polovico od umazanije. S prstom sem kazala na njo in se pošteno režala. Oh ja. Imam prima teto. Čez nekaj časa ko je bilo zadosti smejanja in hudobnega režanja sem se šla stuširat.
19. julij 2011
next!

Ena najboljših zgodb na igre123!
19. julij 2011
Nisem prepričana zato ker nihče ne bere razen tebe ! < 3
20. julij 2011
Next!
20. julij 2011
Next! In se strinjam s Spelico123
20. julij 2011
u49695
u49695
next ^-^
22. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg