Forum
Zgodba je popolnoma izmišljena in govori o punci Eriki, ki se zaljubi v fanta Davida,ki je najbolj brezčuten in hladnokrven morilec. Bo David umoril Eriko,ko bo ta postala njegov naslednji plen, ali jo bo pustil pri življenju? To boste ugotovili, če boste brali.

naj napišem naprej ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

09. november 2011
ON

Še zadnjič je pogledal sliko,da bi si osebo na njej vtisnil v spomin in jo pospravil v svojo črno torbo. Rjavi lasje,suha, visoka,rjave oči v tej kavarni. To je bilo vse, kar si je moral zapomniti.
Pogladil si je svojo brezhibno črno obleko in se napotil proti kavarni. Našel je prosto mizo v kotu in z očmi preletel prostor. Osebe, ki jo je iskal na srečo še ni bilo, zato si je naročil čaj. S pogledom je neopazno preletaval prostor vsakič, ko so zvončki nad vhodom zacingljali. Zdaj jo je zagledal bila je visoka in suha, imela pa je tudi rjave oči in lase. Zagotovo je bila ONA.
Vstal je, se odpravil do njene mize in rekel:>Oprostite, zdite se mi nenavadno znani.< , nič čudnega ,da se mu zdi znana, če je celo dopoldne,gledal NJENO fotografijo, da je ne bi slučajno zamešal s kom drugim,>Mimogrede moje ime je David. Kakšno pa je vaše ime?< >Jaz sem Erika. Ali boste prisedli David?< na to je čakal, zato mu je ušel majhen nasmešek. Zdaj bo lahko izpolnil naročilo. V glavi so mu še vedno odmevale besede: NAJ SE MUČI, KO BO UMIRALA.OPRAVI BREZ DOKAZOV, AMPAK PAZI ČE GRE KAJ NAROBE TE LAHKO UBIJE ONA, ZATO OPRAVI TEMELJITO!!!
29. november 2011
rabim vsaj en next,ali kritiko, da vidim če sploh kdo bere
02. december 2011
next!!! jez bi že prej pa mi nisi povedala -.-
05. december 2011
hvala nikica , no vsaj enmu je ušeč
05. december 2011
jaaaa...dddd poglej sporočila očitno imava iste ideje...zato mi je očitno všeč
05. december 2011
KVAAAAAAAAAAA???? ej sory full, sam jest bom še naprej pisala (upam da ne zamerš)
06. december 2011
hvala za moj prvi next, tle je nadaljevanje
ERIKA

Danes se mi je služba zaključila šele ob 3h in takoj zatem sem se odpravila v kavarno. Zadnje čase so se mi dogajale čudne reči, kot na primer to, da me je nekdo porinil na cesto, da me je skoraj zbil avto, včeraj na zabavi pa mi je nekdo v pijačo natresel bel prah. Res nisem vedela, kaj naj si mislim o vsem tem. Ko sem vstopila v kavarno je vame puhnil pomirjujoč vonj kave, čaja in slaščic. Usedla sem se za mojo stalno mizo, takoj za tem pa me je pozdravil fant. Izvedela sem da mu je ime David. Bil je še kar lep, saj je imel urejene svetlorjave lase in zelene oči. David je prisedel in skupaj sva naročila jaz kavo on pa čaj. Ko sva se že nekaj časa pogovarjala sem ga vprašala:
> Ali pogosto prideš v to kavarno?<
>>Ne. Danes sem prvič tukaj, lahko pa pridem še kdaj če želiš.>Ali se lahko jutri dobiva tukaj ob pol treh?Tukaj bom še pred tabo< sem mu odgovorila , se mu nasmehnila, in že ga ni bilo več. Takrat se mi še ni zdel niti malo sumljiv.
06. december 2011
bahahah ne sej lahko sam naj ne bo v naprej pač tako
28. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg