Forum
No, tukaj pišemo SAMO grozne zgodbe. Če se želiš prijaviti, napiši svoje ime in priimek (lahko izmišljeno). Slike niso potrebne. Ko se jih prijavi vsaj 10, boste glasovali. Pravil za pisanje ni, samo naj bo čim bolj grozna. Tukaj dam en primer zgodbe (lahko je čisto drugačna tema, vse je lahko drugačno):

Zapuščena cerkev

Vse zgodbe o duhovih in te stvari, mi nikoli niso prišle do živega, vse dokler ni prišla tista huda noč. Bil je čisto običajen poleten dan in z bratom sva bila pri babici na deželi, kjer sva bila zelo rada, saj je bila najina bogata babica zelo prijazna in ustrežljiva in naju je imela zelo rada. Vreme je bilo toplo, pihal je poletni veter. Kot vedno smo ob osmih zvečer šli na sprehod do majhne cerkve na bližnjem samotnem hribu. Bila je majhna, zapuščena in prašna. Sicer nisem bila v njej še nikoli, toda enkrat sem pogledala skozi špranjo in videla temno sobico, ki je bila prašna, razbito notranjost in nekaj smeti. Verjetno so vanjo vstopili le kakšni huligani. Od zunaj je bila prijetna bledo rumena in tudi zvonovi bi delovali, če bi kdo vstopil vanjo in jo spravil v red. Radi smo hodili tja, se usedli na prašno klop in gledali sončne zahode. Čeprav priznam , da sem globoko v sebi bila malce prestrašena zaradi te cerkve. No, ta dan je z nami zopet šel babičin maček, ki je nekega dne prišel k njej in ostal tam. Jaz sem ga takoj vzljubila zaradi njegove črne dlake in rumenih oči. Ko smo hodili, se je maček, ki je hodil pred nami, ves čas obračal in gledal proti meni, vsaj tako se mi je zdelo. In ta pogled! Njegove oči so potemnele in so se svetlikale. Koža se mi je naježila. Vendar sem ga skušala ignorirati. Moj telefon je začel brneti. Pogledala sem številko klicatelja. Pisalo je samo 13. Javila sem se. ''Halo?'' ''Nocoj...'' je zamrmral grozljiv glas in nato prekinil. Moja potna roka se je oprijela babičine. Ko smo prispeli, je bila nenadoma že tema. Brat je zastokal, da mora na stranišče in je odšel nazaj. Z babico sva nekaj časa sedeli in ona je nato dejala, da bo prinesla grozdje in naj jo počakam. Nejevoljno sem pritrdila. Ko je odšla, se je maček spet obrnil in me pogledal. Zaprla sem oči in si skušala dopovedati, da so le prividi, a ko sem odprla oči, ga ni bilo več. Vrata v cerkev so bila priprta. Ustrašila sem se zanj in odšla v cerkev. Tam je stal maček in kašljal. Vrata so se sama zaprla. Maček je nenadoma izginil in na njegovem mestu se je pojavila stara ženska oblečena v črno. Pogledala me je v oči. V njenih očeh sem zagledala pošasti in zapuščeno hišo. Potem se mi je počasi začela približevati in govorila je ''Nocoj...'', kot tisti glas po telefonu. Zakričala sem. Ženska je izginila in tam je spet stal maček. Vrata so se škripajoče odprla. Zunaj sem zaslišala bratove in babičine klice. Maček je stekel ven, jaz pa sem šokirana obstala. Brat me je dobesedno odvlekel ven iz cerkve in tresla sem se po celem telesu. Maček se je sedaj lizal po tački. Pozneje sem na internetu pogledala o prividih. Ko sem kliknila na povezavo, je zaslon potemnel in na njem je z krvavo rdečimi črkami pisalo: SE VIDIMO! Od takrat naprej skušam biti čim manj pri babici, če že moram, sem vedno zaklenjena in v njeni družbi, mačka niti ne pogledam (čeprav je enkrat stopil v hišo in zapihal), predvsem pa imam vedno iste more.

Napišite naslov in kratko zgodbico. Veliko grozljivih užitkov ob branju in pisanju
In prosim, oglašujte.

Boš sodeloval? Boš bral? Boš glasoval?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. avgust 2012
ne
28. avgust 2012
ok no,sej ne silim. tvoj problem
28. avgust 2012
bommmmm
carskooooooooooo
28. avgust 2012
tnx
28. avgust 2012
a si zgodbo lahko izmisliš?
malo resnično in malo izmišljeno?
28. avgust 2012
kar hočeš tale moja je itak izmišljena
28. avgust 2012
ok hvala a lahko zgodbo v več delih (da vmes pišem NEXT????????)
28. avgust 2012
itak lahk tut povezavo daš, al pa vse v enem ampak kar hočeš
28. avgust 2012
u73804
u73804
katy perry
bom vidla kdaj bom lahko
31. avgust 2012
ok, sprejeta
draculaura mh: prav oglašuj
31. avgust 2012
ja niti malo ni grozljiva zgodba .... prej bi rekel da je to use "copy - paste" ...
Draculaura vzame use teme iz filmov... to je brezveze brat ... sem že use videl in slišal ... ni sploh originalno njeno delo ... medtem ko tvoje je kar vredu
13. september 2012
hvala
ampak tukaj se ne prepiramo in jaz mislim da je njena zgodba tudi super
13. september 2012
u73804
u73804
jaz se odjavljam....zato ker je fullhouse en prasec in en peder....in samo tko...full house..
filme v zvezi z mojimi zgodbami,še nikoli nisem gledala filma...in...niti slišala....slišala nisem zanj...tko da...adijo!
če ne,pa naj mi PokerLady$$$ pošlje zs ker je kul ossebca...
bay bay
13. september 2012
škoda...... -.- Prosim FullHouse, daj ji mir. Zdej ni pa nobenga več
13. september 2012
u73804
u73804
če ga prepričaš,da me neha zajeba**t bom bla še..
13. september 2012
13. september 2012
u73804
u73804
bom
13. september 2012
tnx<333333 zakon si
13. september 2012
ne oglašuj prosim
13. september 2012
ah dj no koga naj bi pa jz zafrkavu ??? ker povem svoje mnenje a mi je zgodba ušeč al ne ... ČE NEZNAŠ SPREJET KRITIKE se sploh ne podaji u kej tazga !!!!!!!!!!!!!

Poker Lady je lepo sprejela, elegantno in modro, premišljeno odgovorila na moj komentar svaka ti čast... medtem do Dracualara se je spravila na moj profil pisat vulgarne besede ( skaterimi mislim da bi ble njene zgodbe vsaj za 1 % zanimivejše hehe )

peace out*
13. september 2012
zakon!!
08. oktober 2012
u73804
u73804
boš dau mir????
08. oktober 2012
12. oktober 2012
u73804
u73804
zdaj pa nas vse pusti na miru...
12. oktober 2012
no no draculaura če neznaš sprejeti kritike na svoje zgodbe ki jih pišeš raje sploh ne piši več... začni se obnašat zrelo prosim ...

želim vsem čestitat, ki sodelujete in pišete zgodbice (tudi tebi draculaura čeprav so tvoje dokaj nezanimive in milijonkrat slišane oz. že prebrane (copy-paste fora ) )

Le tako naprej vsi !
12. oktober 2012
u73804
u73804
Ti hočeš preprečiti pisanje zgodbic! to da dobim 10 nextov ni kar tako veš?
13. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg