Forum
To bo pa novo tekmovanjee za vse tiste, ki znate razmišljati in si upate svoje mnenje tudi povedati..

Potek:
jaz vam bom določila temo na katero bom sestavila kratek tekst, vi pa boste na podlagi tega povedali svoje mnenje

Točkovanje: čez celotno tekmovanje si boste nabirali točke. najbolši bo dobil točko, najslabši pa bo izpadel. če naloge na opraviš si avtomatsko izločen. te točke bom začela upoštevati šele v finalu( ta bo odvisen od števila prijavljenih)

Kaj moram narediti, če želim tekmovati? prijavi se tako,da nalepiš 'svojo' fotografijo (lahko iz neta)in napišeš, da se želiš prijaviti ter zakaj se želiš (že zdaj bom za to podelila 1.točko!)
Preberi moje besedilo.
napiši svoje mnenje. naj bo obširno, temeljito,kreativno in drugačno. lahko poveš večkrat ne samo enkrat in tudi komentiraš mnenje tekmovalca.
Ne pustite se zmesti, zagovarjajte svoje mnenje!
ČaaauČauu
10. februar 2011
aa še kdo??
21. februar 2011
prijava(lahko po zasebni pošti sporočate novice?)
prijavljam se ker rada povem svoje mnenje, in ker se mi zdi to tekmovanje zanimivo in drugačno od ostalih.
https://www.google.si/imgres?imgurl=https://userserve-ak.last.fm/serve/_/34073823/Paramore%2BHayley%2BWilliams.jpg&imgrefurl=https://ayghds.livejournal.com/163066.html&usg=__UG9D322Za6RFL9rEIkssX73wgVg=&h=1764&w=1103&sz=279&hl=sl&start=84&zoom=1&tbnid=y8EOdQ41R8uNSM:&tbnh=146&tbnw=91&ei=BoRiTZXcHoXWtQOOy6iKBA&prev=/images%3Fq%3Dparamore%26hl%3Dsl%26gbv%3D2%26biw%3D1024%26bih%3D631%26tbs%3Disch:10,3300&itbs=1&iact=hc&vpx=320&vpy=188&dur=961&hovh=284&hovw=177&tx=110&ty=168&oei=8INiTe-yNsP34AaJ6NjMCQ&page=7&ndsp=15&ved=1t:429,r:11,4&biw=1024&bih=631
21. februar 2011
u37654
u37654
PRIJAVA :
prjavt se hočem ker mi je to ful hudo in ker vedno skorej povem svoje mnenje .
slika na profilu sj jo vidš
21. februar 2011
u37654
u37654
prjavla sm se zato kr se rada prjaulam
21. februar 2011
pa še moja slika


21. februar 2011
Superr.!
mamo že 3 tekmovalcee.!
se razume, da bom obveščala po zasebni pošti..sam zdajle bo pa potrebno še malo počakati, da se še kdo prjavi.!
22. februar 2011
dobro.
Eva
Cyrusprijavljam se zato , ker mi se zdi zanimivo in rada izrazim svoje mnenje - tako da komaj čakam da začnemo in bo zame še ena zanimiva izkušnja.
06. marec 2011
Rada bi vidla o čem bomo razpravljali ker tut jst rada povem svoje mnenje naglas!06. marec 2011
Prijavljam se, ker bi rada debatirala o različnih temah, povedala svoje mnenje in videla, kako razmišljajo o tem osali.


06. marec 2011
a smo sprejeta ?
07. marec 2011
Prijavljam si ker se mi tekmovanje pač zdi zanimivo in ker znam ''povedat kaj si mislim'' (čeprow tko usacka u slabo wolo spravm )

Footka:
(p.s. da mi je neb kdo fejkou kr sm jz gor pa čej še tko brezvezna)
(p.s.s-->to fotko sm zato dala gor kr mij čist brezveze dajt nekam fotke od kr neh ljudi xD)


07. marec 2011
slika od Stella1122 :sory ampak dc mi je xd
07. marec 2011
Hai hoi!
Dolgo smo zbirali prijave in vsem se iz vsega srca zahvaljujem, da ste se odločila, da tekmujeta in vas prosim, da tekmovanje vzamete vsaj toliko resno, da boste naloge opravile. No pa najbolje, da kar preidemo k stvari. Prijavilo se vas je kar osem(bravo!!!). to ste:
smile-girl
maslcek
HANxiku
evica17 (mimogrede..lepo da si pomagala stelli1122 s slikco ;P)
lincy_leyci
sweetvam.love
Stella1122
.Gajčoo Giirl.

Najprej imam zahtevno nalogo in sicer iz 8 zelo domiselnih in privlačnih razlogov izbrate 1, ki bo prejel prvo točko. Vse ste bile naravnost odlične! Odločila sem se, da je najbolje, če vse pokomentiram.
smile-girl-veseli me, da si opazila, da jo to prvo takšno tekmovanje in to izpostavila, poigrala si se tudi z besedami in uporabila 'širimo obzorja' kar se mi zdi zelo primerno
maslcek-kratko in jedernato, deluje zelo iskreno
HANxiku-pritegneš s svojo direktnosto, najbolj pa mi je bila všeč izjava, da se prijavlaš, ker se pač rada prijavlaš
evica17 –pohvalo, da si dodala, da bo zate to še ena zanimiva izkušnja, lepo utemeljeno
lincy_leyci-všeč mi je, ker si izpostavila svojo radovednost o temi
sweetvam.love- da bi rada slišala kaj razmišlajo tudi ostali ne samo, da sama izraziš svoje mnenje
Stella1122-tudi ti si povedala, da bi rada slišala mnenje drugih, kar je izredno pohvalno in nekako nesebično. Veseli me, da se ne prijavljate samo zaradi zmage in naslova naj debatnika
.Gajčoo Giirl.-hvala za pogum, ker si nas opomnila, da marsikdaj naše mnenje naleti na zamere in ovire, ko se nekateri nikakor ne morejo sprijazniti z resnico. Tudi odličen govorec naleti na mnogo ovir,ki jih skupaj lahko prebrodemo
Vse ste bile neverjetne in šlo je za las, toda 1. točko prejme………………………………..evica17 čestitamo! Tokrat ne izpade noben!
Zdaj pa k 1. nalogi. Čeprav bodo druge naloge nosile naslov, ga ta ne bo imela, ker je zeo pomembno, da berete s srcem,brez presotkov, odkrito in direktno. Zavedajte se, da ima vsak drugačno mnenje in da če ej veše drugačno od sotekmovalke to še ne pomeni, da je napačno. Zdaj pa preidimo k svari.
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Lepa punca.
Na kaj pomislie ob teh besedah?
Čudovito dekle.
Pa ob teh?
Modre oči ali zelene?
Blond lase ali črne, mogoče rjave?
Belopolta ali malenkost rjavkasta?
Vsak ima svoj okus, svojo domišljijo. Toda nekaj je zagotovo. Ob teh besedah si predstavljamo dekle, natančneje suho dekle.
Pa imamo prav? Je res, da je lepo dekle samo suho dekle? Zakaj tako mislimo? Poleg tega lahko načnem še drugo temo. Sex prodaja izdelke. Kakšnrkoli izdelke. Od avtado ličil, od umetnih nohtov do nogavic. Se vam zdi to prav? Kaj pa mi, mladostniki. Kakšn vpliv ima vse to na nas, na naše sošolce, vrstnike?
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Razmišljajte, odgovorite zelo na dolgo in široko (brez skrbi, dalo se mi bo brat ;P) odgovarjajte tudi na svoja vprašanja, ki se vam porajajo med prebiranjem teksta, ogovorite na vprašanja sotemecev, na njihovo mišljenje, na moje mišljenje. Bodite zgovorni, kreativni,predvsem pa :
UPAJTE SI!!!
VELIKO SREČE.!
BY: dani.se
07. marec 2011
Hmm... Lepa punca / čudovito dekle. Oboje ponazarja lepoto. Prva izjava je normalna, ne pokaže čustev, ampak le mišljenje, druga pa je bolj poglobljena, saj z besedo "čudovito" povemo, da nam je nekaj res ušeč.
Če pogledamo iz vidika deklet, bi lahko rekli, da lahko ti izjavi rečemo v katerikoli družbi (moški/ženski, med prijateljicami ali pa samo znanci). S tem pohvalimo postavo, stil, pričesko, tudi OSEBNOST, ... povemo, da nam nekaj ugaja, ali pa rečemo to bolj sarkastično (v čemer je bolj v uporabi druga fraza).
Če pogledamo iz vidika fantov temeljita ti dve frazi bolj na zunanjem izgledu - predvsem dekletovo postavo. Vsi ljudje imamo že v zavesti zapisano, da najprej opazimo človekov izgled - lepoto, vendar je to pri fantih v primerjavi z dekleti bolj izpostavljeno. O tem pa se fantje raje pogovarjajo v moški družbi, v kateri se počutijo bolj sproščeni, saj vedo, da so med sebi enakimi.
Ker tukaj govorimo o dekletih je verjetno bolje, da bolj izpostavimo mišljenje moških do dekle. Vsak človek ima svoj stil. Nekaterim so pač všeč blondinke, drugim temnolaske, nekomu so všeč suhice, drugemu dekleta z močnejšo postavo Modre, rjave ali zelene oči so samo stvar okusa, mogoče trenutnega počutja. Če pa pogledamo vse skupaj, lahko rečemo, da fante k dekletu pritegne le dekletova seksapilnost. Če je dekle lepo, jo bo ogovoril, kasneje pa si bo izoblikoval mnenje še o njenem značaju.
Sex prodaja izdelke ... na to lahko pogledamo iz različnih zornih kotov. Sigurno je to boljše za prodajalca, saj so že davno ugotovili, da bodo z seksapilnostjo največ zaslužili. Po drugi strani pa to ni prav, zaradi tega, ker z vsemi temi "popolnimi" fanti in dekleti postavljajo standarde lepote - torej ljudem pravijo kaj je lepo in kaj ne, kar pa znižuje samozavest tistim, ki so drugačni in zato POSEBNI. Torej, po mojem mnenju to ni ravno prav, na žalost pa je v svetu še vedno tako, da bodo lepoto postavili pred vse drugo.
07. marec 2011
Lepa punca. ~ Lepa punca,naj bi bilo po mojem mnenju dekle,ki skrbi zase,za to,da je urejena in ne tista,nevem...strada za to ,da bi bila lepa in suha? ali pa da se baše s hrano,da ne bi bila videti kot okostnjak? No nehala bom s tem ker me takoj zanese na ''anoreksijo'' in ''debelost'' ;D.
Pač, lepa punca je zame punca ki skrbi zase,in pa ni lepa samo po zunanjosti.Če se ti bo neko dekle zdelo lepo in boš šla do nje,jo odgovorila ona pa bo do tebe nesramna,si boš verjetno premislila,pa čeprav bo enako lepa kot prej,kajne? Lepa punca,je zame tista,ki je ''lepa'' tudi po srcu.
Čudovito dekle~Čudovito dekle,ponavadi rečem tistemu,ki se mi zdi čudovito (ponavad je to pri fantih ane ;D) že na prvi pogled,na da bi jo sploh spoznala.Čudovito dekle,pa če je še tako čudovito po zunanjosi (kot ''lepa punca'') mora biti pač čudovito tudi vznotraj. Kot sem pri prejšnjem dala primer ga bom tudi tukaj:
Če bi videla nekakšno ''čudovito dekle'' In zraven nekaj ubogih afriških otrok,ki bi delali zanjo,se vam zagotovo nebi zdela več tako čudovita,kajne,pa čeprav se ne bi čisto nič spremenila.Skratka jst pravim,da nihče ne more bit lep ali čudovit,če je tak samo po zunanjosti,ne pa tudi po notranjosti. =)
Modre oči ali zelene?Tole pa težko rečem.Kakršnekoli oči so lepe,ampak po mojem okusu so bolj modre,ker izražajo...veselje,ob njih se takoj spomnim na lepe,vesele dogodke,ali pa tisti začetek zgodbe,ki je kar pogost na igrah: ,,zrla sem v njegove nebesno modre oči'' ...modra kot morje...kot nebo...Barva mi je pač všeč in tako je tudi pri očeh.Saj ne rečem,da zelene niso lepe,ampak že od nekdaj so mi modre,in modra barva nasploh bolj pri srcu. :]

Blond lase ali črne, mogoče rjave?Tukaj,je pa vse odvisno od osebe.Kakšnega črnca si teško predstavljaš z blond lasmi kajne? Meni osebno so bolj všeč rjave,ker izražajo toplino,ker so mi bolj domače,ker so pač moje =).Nemorem opisati zakaj,ampak če bi me kdorkoli to vprašal bi vedno izbrala rjave.Blond lasje mi nikoli niso bili preveč všeč,ker se mi zdijo tako...umetne?.Oboje je lepo,ampak če bi imeli vsi enake barve las,pa tudi ne bi bilo več zanimivo,kajne? ;D
Belopolta ali malenkost rjavkasta?Tukaj,je spet vse odvisno od človeka...je pa tu še rasizem.Tukaj se res nemorem odločit,saj bi bila jaz osebno zadovoljna tudi z temnejšo poltjo kot jo imam,edino ... mene bi bilo naprimer malce strah biti sama v nekem prostoru z neko ''bledičino'' xD.Kot sem že pri laseh povedala: temnopolta,v tem primeru rjava,je bolj domača,topla in meni zato tudi bolj pri srcu =).
Vsak ima svoj okus, svojo domišljijo. Toda nekaj je zagotovo. Ob teh besedah si predstavljamo dekle, natančneje suho dekle.
Pa imamo prav?Prav v tem primeru zagotovo nimamo.Lepo dekle,je zame dekle,ki je lepo po notranjosti,pa če je odvzunaj še tako grda.
Je res, da je lepo dekle samo suho dekle?Ne ni res.Nobenega mnenja si ne moreš pridobiti samo z ''bežnim' pogledom''. Človeka moraš spoznati,da vidiš,kakšen je po srcu.Spet ponavljam moje ''prepričanje'',da nihče,res nihče zame ni lep,če je nesramen,zloben po srcu.
Zakaj tako mislimo?Tako si vsak predstavlja,če naprimer vidi dve dekleti.
Naprimer:

ta:
al ta:
https://3.bp.blogspot.com/_bQ0SqifjNcg/S9HpSB03qMI/AAAAAAAATuA/dKxS09NF3-o/s1600/hilary-duff-hairstyle-5.jpg

skorej sigurn vem,da 2. ...ker je pač lepa pa suha,kajne? ampak,spet ponavljam,če bi bila suha in nesramna ali debela in prijazna,bi (vsaj jaz) zagotovo imela za ''lepo'' tisto ,ki bi bila po zunanjosti še tako grda,ampak lepota je zame notranja lepota,1. vtis,pa seveda naredi zunanjost,in nekateri sploh ne bi bili tok ''fer'' da bi tisto,ki bi se jim zdela grda spoznal,in bi vidl kakšna je,in zato pač ne bi nič ampak res NIČ vedl.
Poleg tega lahko načnem še drugo temo. Sex prodaja izdelke. Kakšnrkoli izdelke. Od avtado ličil, od umetnih nohtov do nogavic. Se vam zdi to prav? kaj naj bi bilo v tem primeru prav? Če se tistim,ki takšne stvari delajo,to zdi vredu,mene to ne zanima,ker sami odločijo o sebi ,bom pa bolj na kratko povedala,da se mi zdi to neumno,ampak vporabno je pa le,če ne tega vprašanja sploh nebi bilo,kajne?
Kaj pa mi, mladostniki. Kakšn vpliv ima vse to na nas, na naše sošolce, vrstnike? Na nas? Tudi tukaj bom povedala bolj na kratko:
Dekleta do zagotovo ''preživljamo'' bolje kot fantje,kaj s tem mislim,je pa razumljivo,kajne? ;D.

Upam,da so bli odgovori dost dolgi pa uredu,da so pač ''ušečni'' ane? : ).
07. marec 2011
skoraj v celoti se strinjam s tabo
... no v resnici se v celoti, ampak imam neke luknje, kot sem jih že omenila, kar se nanaša na lepo punco / čudovito dekle ... fantje bodo veliko prej pristopili do punce, ki je (vsaj njim) lepa, kot do tiste, ki jim je grda ... takšna je pač njihova logika, čeprav je tudi pri dekletih, vendar se mi vseeno zdi, da smo ženske bolj odprte za spoznavanje novih ljudi

aja, in da ne bo pomote: jaz se NE strinjam z sex prodajo izdelkov, ampak smo ljudje pač že davno ugotovili, da se sex prodaja, zato je to za zaslužkarje
07. marec 2011
eno vprašanje, a še se lahk prijavim al ne več?
07. marec 2011
Ja,pri fantih je res ponavadi tako,da jim je pri dekletu vseeno kakšen je njen karatkter in,kot sem že omenila fant,zagotovo ne bi pristopil k dekletu,če mu ne bi bilo že takoj všeč,v tem se strinjam s tabo,ampak mislim,da je ponavadi tudi pri puncah tako...vsi ljudje pač človeka presodimo že na prvi pogled,saj lahko rečeš,da je lepa ampak ''lep'' mora biti tudi njen karakter ;D. vem da sem to že vsaj 5x povedala,ampak vseeno,pač lepa punca zame ni lepa,če ni tudi...recimo prijazna.

Bom pa še jaz dodala: S prodajo sex izdelkov se ne strinjam,ampak če je drugim to všeč,naj pa pač delajo po svoje,ker jih jaz zagotovo nebom zadrževala pri tem
08. marec 2011
napakca :
Karakter* ne karatker ;D
08. marec 2011
Ko čujem besedo Lepa punca , pomislim da prijazno , prijetno in postavno dekle. Takšna je pač moja predstava. No , tudi dobrosrčnosti in priljubljenosti se seveda spomnim.Pa tudi suha in vitke postave , srednje velika in radodarna. Seveda pa je verjetno tudi modrih oči .. ali blond las..verjetno ima tudi lepega postavnega fanta , ker je tako vitka in priljubljena , prijetna , dobrosrčna... kdo pa je nebi imel ? Res je to dekle nekaj posebnega , verjetno ji je celo ime Maja ali podobno. Lahko tudi Julija , zakaj pa ne ali pa naprimer Tina... No , tega je veliko... Verjetno je to dekle nekje srednjih let med 17 in 23. Zagotovo se rada liči in to tudi lepo , in če je srednjih let gre zagotovo kdaj tudi na manikuro. No to je pač moje mnenje o besedi Lepo dekle.Ženske smo ponavadi tudi zelo ljubeče in romantične , ter rade očaramo kakšnega fanta...včasih je lahko to tudi poljub..rade smo z njimi če imajo le oni čas za nas in ko smo tam smo v 7 nebesih - to vem že iz svojih izkušenj in poleg tega nam tudi močno bije srce....

O Sex izdelkih : Meni se pač ne zdi pametno ampak neumno , da so dali izdelkom ime prav '' SEX '' ker je to tudi druga beseda za spolne odnose in nima nobene povezave med sabo tako da se s tem ne strinjam ravno... Je pa zanimivo to , da je še ena izdelava teh ličil itd. vsaka ličila so po svoje zanimiva.

No to je moje mnenje
Lepo dekle si predstavljam tako :naprimer no,..

se vidimo rada vas imam debatnica eva xd
08. marec 2011
Ja,jaz se približno strinjam s tabo,ampak vseeno,ampak najbolj neumno se mi pa zdi (saj nisi ti tega rekla,samo ravno sem se spomnila na to ;D) da ''nekateri'' (poznam nekaj takšnih primerov) sodijo človeka po imenu.Moja prijateljica , pa ji recimo x se naprimer sploh noče spoznati z človekom,pri katerem mu ni všeč njeno ime,njena bff,pa je (nočem biti nesramna,ampak je res) po zunanjosti precej ''grda'' (tole ni nič spremenilo mojega mnenja,da lep po zunanjosti,in ne po notranjosti,pal ni lep) ampak ima pa lepo ime in zato je x všeč...neumno kajne? ;D.
08. marec 2011
tm zgori je en ampak preveč
08. marec 2011
No,pa začnimo...
Nekateri pravijo da jim je pomemben le notranji videz človeka. Jaz se s tem popolnoma ne strinjam.... Seveda ne pomaga če je tip oz.dekle le lepo a njeno/njegovo obnašanje pa je nespremenljivo!

Ampak po pravici povedano jst ne morem bit z nekom ki je popolnoma zanemarjen a ima dobro srce!

Naj bo dekle belo,rjavo,zelenooko,modrooko....je čisto vseeno! Samo ne sme se zapustiti!!(zanemarjati). Tko jo bodo meli fantje radi ne glede kakšna je ali je debelejša ali pa bolj suhljata... Večina fantov ima rajši malo bolj močnejša dekleta kot pa tista ki so skoraj anoreksična.....Seveda pa ne bo noben človek zadovoljen z dekleti ki se nimajo "rade",ki ne skrbijo zase in se po domače povedano JE*E za cel svet!!!!!
P.S.
Se opravičujem za grde besede!

Odrasli morajo biti mlajšim v vzor,saj smo mi lahko potem sše slabši kot pa so odrasli(s tem ne mislim sam staršev).Poznam eno punco(mojo prijateljico) ki je imela fanta ki je hotel na vsak način imeti spolne odnose z njo. Ona na to še ni bila pripravljena...kaj narediti če si zaljubljen in veš da tvoj fant ni ker če bi bil bi počakal da bi bila ti pripravljena? Ja res je bil fant luškan ampak kaj to pomaga če je gledal le nase in na nobenga druzga...
Zato sem ji svetovala ;Bolje je izgubiti TRENUTEK v ŽIVLJENJU,kot ŽIVLJENJE v TRENUTKU!!!!

S tem sem mislila da lahko ta trenutek še počaka,bolje to kot pa da se potem še "celo" življenje žreš in sprašuješ: kako te je bolelo,kaj če takrat ne bi šla v to,to bi moglo biti nekaj posebnega......

Debelejši ljudje so ponavadi bolj prijazni ,razumljivi kot suhi....Spet pa obstajajo par možnosti:ali si debel zaradi bolezni(kar je zelo hudo),ali zato ker si pač v enem obdobju ko si mal debelejši(kar še ne pomeni da bo pri tem ostalo) ali pa zato ker sploh ne misliš na posledice,razne bolezni ki lahko nastanejo pri tem in se bašeš s hrano!
Res je da ni nič lepšega kot jesti dobro okusno hrano,a včasih je treba potrpeti in se zadržati(spet pa ne smemo stradati)
Upam da nism preveč nakladala ampak mislm da sem se izgovorila ;D

Povzetek: LJUDJE IMAJO RADI LJUDI,KI IMAJO RADI SEBE!
08. marec 2011
.Gajčoo Giirl. : ja, se strinjam, da mora bit človek tudi lep navznoter in ne samo navzven XD
evica17 : v splošnem imam enako mnenje, ampak nimam ravno takšne podobe lepega dekleta ... vsak ima svoj okus
lincy_leyci : s tabo se strinjam (se mi zdi) v usem. Npr.: da mora človek skrbeti zase, sicer tudi jaz ne bi morala biti v zvezi z njim. Lahko bi bila njegova prijateljica, ampak da bi bila z njim skupaj, to pa vrjetno ne bi zmogla. Torej ja, ne sme se zanemarjati. Strinjam se tudi s tem, da so močnejši ljudje ponavadi prijaznejši, kot suhi, ampak samo takrat, ko so suhi anoreksični. Torej, če so suhi že normalno so lahko brez problema prijazni in vedno dobre volje, razen če se prav zaradi svojega videza začnejo postavljati pred drugimi. Pri anoreksičnih je pa tako, da jim stradanje pobere vso energijo in so zato vedno razdraženi, brez volje in včasih zlobni. Ampak so tudi ljudje z močnejšo postavo lahko nesramni in te stvari (iz real lifa)
08. marec 2011
tako je
08. marec 2011
ja sweetvam.love vsak ima tvoj okus. Komaj čakam ocene ta šov je res zabaven.
Če smem še nekaj pripomniti o besedi lepa punca oz. mnenju o njej : Vsa vaša mnenja so mi všeč in sem vesela da tekmujem z tako zzanimivimi prijateljicami oz puncami.
Gajčoo.girl. glede tega , da si rekla da tvoja prijateljica noče spoznati nobenega človeka ali se družit z njim : O tem menim , da je neumno ker včasih nesme zaupat istočasno rabi nekomu zaupat in pol če sploh nima prijateljev nevem no komu sploh zaupa..in če nebo spoznala človeka nebo tudi njegovega karakterja vsak je pač ''obraz za sebe '' in ima svoje pogoje. Oprosti , ampak se mi ne zdi čisto normalno da ne želi spoznati človeka.

Toliko o tem
EwchY
P.S
Držim pesti za vse ! mejte se
08. marec 2011
dani a bo kej narobe če nardim v petek? zdej res ne utegnem ker se mam fuuul za učit :/
upam da ne bom izločena, hvala
08. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg