Forum
Zgodba:
Živjo sem Evie-Hope in imam dvojčico, Kaylo-Hope, prijatelji naju kličejo kar Ev in Kay-nisma enojajčni, stari pa sma 13 let. V družini nisma sami imama dve sestri Felicity in Britney, Felicity ima štiri leta, Britney pa dve,znanci ju kličemo Fel in Be. Zraven tega imama še enega brata,ki je najstarejši, ime mu je Ajax. Ajax ima hčerko Delailo z partnerko Rose. Oh še oče in mama, mama ima 38 let,oče pa 39. Mami je ime Jenedy-Jed, očetu pa Robert-Rob. Na kratko o moji družini dobite še slike.

Jst-slika je tko pač..

Tri nexte pa še pridejo slikicee:* od familije.

Obožujem moji sestrici in brata, ter nečakinjo, verjetno ste mislili ja spet ena zgodba o tem kako se razumejo vsi ampak ni res! Dobesedno sems ovražila svojo sestro! Včaih mi je bilo žau da sma bili dvojčici, nekega dne.
J.jast, K-Kay,M-mama
K- Ej ti,če mi u sekundi dvajset ne poveš,kam si mi dala telefon te..
J(jo prekinem)-kaj me? kaj ha? daj šuti pa poglej za kauč!
M- Ejj,ej punci umirita se!!!!
Vedno sem bila jas kriva, vedno.
Imela sem fanta Jacka, ki sem ga oboževala, ker ni mogel biti Kayin naju je poskušala spraviti narazen kar okoli trikrat, čeprau ima fant, se vlači po drugih in če vam izdam največjo skrivnost, ni več tisto kaj je bila, po 33-ih fantih se ne čudim, mi bi teme na facebooku rekli k*r*a in za nič druga je tudi nisem imela!
TOREJ BERI PROSIM, ZA VSE VAS EN RESPECT USI STE AWESOME POTREBUJEM 3-4 NEXTE, PROSIM PPLE, SE OPRAVIČUJEM ČE SO SLIKE V LINKIH SLUČAJNO, NEZNAM TEGA UREDIT. TYYYYYYYY. AM LAHKO SMETIŠ KDAJ PA KDAJ, SAMO POL TUDI BERI.

P.S-YOU ARE ALL BEAUTIFULLLLLL

Boš bral/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

26. avgust 2012
Evo še vam mojo evil dvojčico Kay -.-'26. avgust 2012
In še moja družina, pol pa prosim nextajte!
26. avgust 2012
Okej naredla bom novooooo:*
26. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg