Forum
u118120
u118120
''AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, voda mi je odtekla Alyson.'' sem zavpila in začutila popadke. V tistem je v sobo pritekla Alyson prijela me je pod roko in mi pomagala do avta. Vsedli sva se in odpeljali v porodnišnico. Vmes mi je govorila dihaj dihaj. Ko sva se pripeljali pred porodnišnico naju je že čakal invalidski voziček, Alyson je zdravnica in jih je obvestila. Nek gospod je pomagal Alyson da so me posadili na voziček. Peljali so me po hodnikih in v porodno sobo. Tako močne bolečine imam v trebuhu. Dvignili so me na posteljo. V tistem je v sobo pritekel Ethan. ''sem že tu srček'' je rekel in me prijel za roko. ''Zunaj bom'' je rekla Alyson in odšla ven.
18. junij 2013
u118120
u118120
Vrnimo se 9 mesecev nazaj.
______________________________________Sem Faith Ross. Stara sem 14 let in hodim v 9 razred. Kmalu bom dopolnila 15 let. Treniram plavanje in odbojko. Zelo rada rišem in ustvarjam ter pojem. Živim v hiši z mamo očimom, bratom in polbratom. Moj oče je umrl v nesreči dve leti po rojstvu brata. Vendar sta bila že prej z mamo ločena.
Moj brat Louis je star 10 let. Hodi v 4 razred. Je zelo priserčen in pameten. Igra violino in sam se je naučil igrati klavir.
In to je moj polbratec Lucas. Star je 2 leti.
Moji mami je ime Vanessa in je stara 39 let. Očimu je ime Tom in je star 40.
Imam fanta po imenu Jack in je star 17 let.
18. junij 2013
u121339
u121339
next kul začetek
19. junij 2013
u118120
u118120
lucija animals; hvala ti)
_____________________________
''Van, prosim lahko grem na zabavo?'' sem rekla mami. '' si pospravila sobo?''me je vprašala ''sem ja'' ''no potem pa pojdi že'' stekla sem v zgornje nadstropje kjer sem se oblekla v oblekico in vzela torbico. Vanjo sem dala maskaro, telefon in denarnico. Odšla sem ven in do Emilyne hiše. Pozvonila sem in ven je prišla Em. Skupaj sva se odpravili na Jakeovo zabavo. Čez nekaj dni ima rojstni dan in ga danes praznuje. Ko sva prišli tja sva se namestili v kot ko je do naju prišel Jake. Bil je še ne napit. Šla sva plesat po kakih dveh urah sem mu rekla da ne morem več. Šla sem se vsest na kavč. Uživala sem v poslušanju glasbe. Opazovala sem okolico ko sem videla da Joe pleše z svojo sošolko. Ciara. Nikoli mi ni bila všeč. Saj bi bilo vse vredu če bi le plesala. Potem jo je začel otipavati. In jo začel poljubljati. Šokiralo me je stekla sem do njega in zavpila ''ja in ti nočeš nobene druge ne?'' dala sem mu zaušnico in odhitela v zgornje nadstropje v kopalnico. Nisem se zaklenila. Pritekel je za menoj in rekel ''lahko bi mi dala rojstnodnevno darilo'' Začel me je poljubljati. Zaklenil je kopalnico. Priznam malo sem pijana in še vedno ga ljubim. Nisem se mu mogla upreti. Poljubljala sem ga nazaj.
Zjutraj sem se zbudila sama v kopalnici slečena. Ko sem pogledala okrog sebe sem se zavedla kaj se je dogajalo prejšno noč. Pobrala sem obleke in jih navlekla nase. Začela sem jokati in stekla iz hiše. Tekla sem in tekla. Stekla sem v gozd. Nekje v gozdu me je zmanjkalo in sesedla sem se in jokala, jokala in jokala.
19. junij 2013
u121339
u121339
nextttttt!!!!!!!
19. junij 2013
u118120
u118120
Začelo se je temniti. Vstala sem in odšla domov. Doma sem šla pod tuš in spravila vse iz sebe. Oblekla sem pižamo in legla v posteljo.
V naslednjih tednih mi je vsak dan postajalo slabo. Kmalu sem se zavedla kaj bi to lahko pomenilo. Zato nisem upala domov. Vsa objokana in premražena sem sedela na pločniku in nisem mogla nehat jokati. Nekdo je prišel do mene in vprašal ''si vredu?'' pogledala sem gor in rekla ''ja'' ''no na to pa ne bom nasedel, saj te vidim da si vsa objokana, moje ime je Ethan'' je rekel ko sem si obrisala solzne oči da sem lažje videla sem videla poleg njega velikega psa, ki sem se ga prestrašila. ''ne boj se to je Ween, moj pes, zelo prijazen je'' je rekel podal mi je roko prijela sem jo in se potegnila gor. Ko sem stala sem se šele zavedla velikosti tega ogromnega psa ''doga?''sem vprašala pa čeprav mi je bilo jasno da to je doga. ''ja'' je rekel. ''to so zares najlepši psi'' semm rekla in Weenu dala povohati roko. ta pa se je stisnil k meni ''res je, všeč si mu'' je rekel. ''greš domov te pospremim'' ''ne ne želim iti domov'' sem rekla. ''no potem pa pojdiva na sprehod. Šla sva v park in tam mi je razlagal o sebi in o svoji družini. Jaz pa sem mu povedala za svoje težave. ''jaz lahko rečem sestri da priskrbi nosečniški test če želiš?''mi je rekel ''bi res lahko'' sem vprašala. izmenjala sva si telefonske številke in pospremil me je domov. doma sem šla naravnost v svojo sobo. odprla prenosnik in se vpisala na facebook. poiskala sem Ethana in ga dodala. Čez nekaj dni me je klical Ethan in mi povedal da mu je nosečniški test priskrbela mama ki je ginekologinja. dobila sva se v parku kjer mi ga je dal. ''nisi imel prejšnjič drugačnega psa?'' sem ga vprašala ko je prišel. Tudi to je bila doga vendar drugačne barve. ''ja naša družina obožuje pse in nasploh živali, nimamo le dveh dog. Imamo jih štiri. Brat je doštudiral veterino leto nazaj.'' ko sva se poslovila pred hišo sem šla naravnost v kopalnico. ''v banjo grem'' sem zavpila. ''prav'' je zavpila mati. ko sem prišla noter sem odprla vodo in opravila test nosečnosti. potem sem šla zares v banjoin preverjala uro kdaj bo preteklo deset minut. ko sem po desetihminutah stopila izpod tuša sem prijela test v roke..........
23. junij 2013
Next !!!! full dobra zgodba !!!
23. junij 2013
u121339
u121339
nexttttt
23. junij 2013
u118120
u118120
hvala vama:3
_______________________________________________Ethan Lewis. Star je 17 let, in obiskuje 3 letnik. Živi z mamo in očetom ter sestro in bratom. Mami je ime Alyson in je stara 44 let, je ginekologinja. Očetu je ime Michael in je star 48 let ter je odvetnik. Najstarejši brat Nathan ne živi več z njimi. Star je 25 let in je doštudiral veterino. Živi v hiši z ženo in sinom. Potem je Sophie ki je stara 20 let. In še živi z njimi hodi v prvi letnik fakultete. Ethan pa ima še mlajšega brata po imenu William. Star je 14 let. In obiskuje 9 razred.
_____________
Ko sem po desetih minutah stopila iz banje sem prijela test v roke pogledala sem ga in na njem je bil narisan + , pozitivno. Sesedla sem se na tla. Nisem bila prepričana ali naj bom vesela ali žalostna. Zavila sem se v brisačo, test pa sem zavila v obleke tistega dne. In hitro odšla v svojo sobo. Test sem vzela in ga dala v predal. Obleke pa sem dala v koš za perilo. Potem sem to po facebooko povedlala Ethanu. In rekel je da moram na vsak način povedati staršem. Tega sem se zavedala tudi sama. Pa nekako nisem hotela.
Zjutraj, bila je nedelja. Ko sta Lou in Luc še spala sem odšla v dnevno sobo in mami in Tomu povedala da sem noseča. Mami je znorela. Tom pa se tako vedno strinja z njo. '' a si neuna?'' ''kako si lahko to dopustila?'' ''nočem te več vidt'' ''sramotiš našo družino'' in še nekaj podobnih je izpljunila ko sem jima povedala. ''izgini iz hiše, jutri da te ni več tu danes še lahko spiš tu jutri pa ne več. in da te nikoli več ne vidim. ''ampak mami nimam kam jit'' sem ji rekla ''to ni moj problem na to bi mislila prej.''
23. junij 2013
u121339
u121339
nexttttt <3
23. junij 2013
nexttt <3
23. junij 2013
u118120
u118120
Ko sem sedela v sobi vsa objokana sem se zavedla resnosti položaja. Noseča sem, nekako nimam več strehe nad glavo in še osnovne šole nisem končala?. Vzela sem torbo izpod postelje in vanjo dala album s slikami, nekaj majic in dvoje kavbojke ter trenirko in pulover ter nekaj spodnjega perila in polnilec. Slušalke sem dala v ušesa in telefon v žep kavbojk. Oblekla sem prevelik pulover in zapustila hišo s torbo na rami. Zunaj sem si obula all starke in se napotila kar nekam. Poslušala sem pesem Ironic.
"It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought... it figures"
Ko sem prišla do parka sem Ethanu napisala sms ''Van me je napodila iz hiše, sem v parku uredu sem''. Bila sem jezna nanj saj sem zaradi njega povedala mami, da sem noseča. Kar naenkrat se je znašel pred menoj in se vsedel zraven. Hotel me je objeti a sem se izvila iz njegovega objema. ''ti si kriv'' sem kričala in jokala ''ti si rekel da ji moram povedati'' ''vendar nisem vedel da bo tako reagirala.'' je rekel ''glej Faith sedaj si jezna in žalostna pridi greva k meni domov.''
01. avgust 2013
neeext !!
01. avgust 2013
u118120
u118120
Ko sva prišla k njemu domov me je njegova mama zelo lepo sprejela. Pripravla mi je toplo kopel in rekla, da bo govorila z mojo mamo. Po kopeli nama je z Ethanom pripravila nekaj za jest in nato mi je Ethan pokazal kje bom spala. V sobi za goste.Naslednje jutro me je zbudil Ethan. ''mami je govorila z Vanesso. Dovolila je da stanuješ pri nas. In mami je na sodišče poslala prošnjo za začasno skrbništvo. Ki jo morata podpisati samo še ti in tvoja mama.'' ''pa jo bo?'' sem vprašala ''rekla je da ja''
''Ob 11 greš na pregled k mami prav, zvečer pa imamo družinsko večerjo, da te spoznajo še ostali'' ''sure, zakaj so tvoji starši tako razumljivi? moji pa ne morajo biti?'' sem vprašala. ''nevem Faith tega ti pa res ne znam odgovoriti'' je rekel in me objel. kasneje sem si oblekla sveže kavbojke in modro majico z belimi črtami. Šla sva v ginekološko ordinacijo dr.Alyson Lewis. Ethanove mame. Med pregledom je Ethan seveda čakal zunaj. Pregled je potekal dokaj mirno saj naj bi bilo z tem bitjem ki raste v meni vse vredu. Tega sem bila vesela. Ni pa se še dalo razločit katerega spola bo. Pravzaprav je bilo prekmalu za take stvari noseča sem bila dober mesec. A je Ally rekla da zaradi tega ker sem tako mlada mi bo trebuh verjetno začel rasti že med drugim mesecem. Večerja je bila zelo fina saj so vsi njegovi zelo prijazni. Seveda kakšni pa naj bodo saj so bili vzgojeni od Alyson in Michaela. Po večerji me je Ethan povabil v kino. Čez dva dni na premiero nekega filma ki naj bi mi bil všeč. In seveda sem privolila. Naslednji dan sem šla v šolo z Alyson saj se je z ravnateljico zmenila o tem da bom se šolala doma. Tisti dan sem tudi spoznala svojega učitelja. Ime mu je Robbie Owens. In je star 32 let.
02. avgust 2013
u121339
u121339
nxt
02. avgust 2013
neeeext
02. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg