Forum
u34824
u34824
Nova revija Teen Magazine bo objavljala novice, ki mlade nabolj zanimajo, horoskop, svetovala glede težav in še več. Če imate kakšno vprašanje ga objavite kar tu, če pa želite ostati anonimni, pa mi pošljite ZS in neko številko, s katero bom tukaj objavila moj odgovor.
Išče se tudi pomočnica!!!
09. januar 2011
u34824
u34824
HOROSKOP
Oven
ONA:
Imate veliko možnosti, oklepate pa se tistega, kar je v tem trenutku najtežje. Preidite od besed k dejanjem, zlasti če se še sami zavedate, da čas neusmiljeno teče. V ljubezni zastoj, vendar ne po vaši krivdi.
ON:
Radi bi prevzeli stvari v svoje roke, pa ne veste, kje natanko bi začeli. Ne izčrpajte se preveč. Zvezde vam svetujejo ukvarjanje s športom. V ljubezni še ni idealnih rešitev, toda draga oseba vas bo vendarle počakala.

Bik
ONA:
S partnerjem bo nekaj manj trenj, saj sta podobno naravnana. Popoldne si vzemite nekaj več časa za razgibavanje, ugaja vam možnost za krajšo pot ali izlet. Okrevate hitreje.
ON:
Potrebujete nekaj več družbe, komunikacije, gibanja, dinamičnosti. Nekdo se vam bo prikazal v dokaj prijetni luči in ni razlogov, da bi oklevali glede nadaljevanja vajinih stikov.

Dvojčka
ONA:
Doma ali s partnerjem bo ostalo nekaj nedorečenega, a tokrat vas ne bo preveč skrbelo. Imate občutek, da se bodo stvari prav kmalu zasukale drugače. Več počivajte, tako boste ostali mirni in zbrani.
ON:
Ne jemljite si vsega preveč k srcu, posebno če se vas v ljubezni še vedno drži smola. Ni takih ovir, kot si jih predstavljate. Vezani pa poskrbite glede urejanja stanovanja in domačih zadev.

Rak
ONA:
Pogrešate spremembe, dinamičnost. Na potovanju ali izletu bo presenetljivo lepo in vznemirljivo. Naenkrat bi radi dosegli veliko stvari hkrati, obiskali ali navezali stik z nekom, ki živi daleč.
ON:
Še vedno vas spremlja ugodna Luna, kar pomeni, da ne boste ostali praznih rok, posebno če se boste odločili za nekaj več dejavnosti na prostem. Tudi ljubezenske novosti so obetavne.

Lev
ONA:
Nikakor se ne morete odločiti, očitno je, da vas je preveč zmotila ravnodušnost prijatelja ali partnerja. Zato nadaljujete previdno. Pazite na zdravje, v zadnjih časih se preveč prepuščate razvadam.
ON:
Zagotovo ne boste ostali brez besed. To pa ne pomeni, da bi morali povedati prav vse, kar vam leži na srcu, posebno med domačimi, ker vsi pogrešajo več sproščenosti.

Devica
ONA:
Niste najbolje razpoloženi in utegnili bi povedati še nekaj, kar bo precej neprijetno, čeprav je resnica. Nikamor se ne odpravljajte brez tehtnega premisleka, v takih situacijah je boljša taktika umik.
ON:
Če se že zavedate svojih napak, posebno glede ljubezenskih zadev, potem ni razlogov, da bi jih ponavljali. Veste, kaj je na vrsti, zato se vsega lotite premišljeno in načrtovano.

Tehtnica
ONA:
Nekaj vas bo presenetilo, morda boste ostali kar brez besed, kar se vam ne dogaja pogosto. K sreči pa se vama nikamor ne mudi. Partner ali prijatelj bo nekoliko ljubosumen, kar vas bo sprva presenetilo.
ON:
Nekaj se počasi končuje in odleglo vam bo, čeprav vas dopoldne čaka še en težji pogovor ali srečanje. Napake lahko popravite, toda le, če boste povsem odkriti. Pazite na zdravje, posebno na želodec.

Škorpijon
ONA:
Ne morete predvidevati prav vsega, tokrat se lahko pustite presenetiti. Sproščenost se obrestuje. Sprejmite tisto, kar se vam ponuja. Lahko se razvije veliko več, kot sploh upate.
ON:
Nekdo je izredno odločen, hkrati pa gre za osebo, ki vam je naklonjena, zato lahko zgladita odnose. Potujte, ukvarjajte se z rekreacijo! Družinski boste navdušeni nad novostmi od mlajših.


Strelec
ONA:
Vse se lahko prebrodi, posebno če nimate v mislih nobenih prevelikih ciljev. Ukvarjali se boste z zanimivo dejavnostjo doma ali povsem sami. Potrebujete veliko več miru.
ON:
Nemirni ste, na čustveni prelomnici. Ne morete se odločiti, ali bi dali še eno priložnost osebi, ki se ni izkazala. Sicer pa nimate preveč časa na razpolago, da bi v miru premislili o vsem.

Kozorog
ONA:
Vse gre še bolje, kot ste sploh upali. Ni razlogov, da bi se zatekali v ene in iste misli. Lahko nadaljujete brez pritiskov ali obremenitev, le tako boste dosegli več, tudi z moškim, ki vas vedno bolj mika.
ON:
Imate dobre namene, toda ne veste, kako bi pokazali svoja čustva. Nekdo bo vseeno menil, da ste preveč hladni in da ne veste točno, kaj bi. Morda le pogrešate nekaj časa.

Vodnar
ONA:
Pripravljeni ste se boriti, kar je vsekakor najboljši recept za uresničitev želja. V odnosih z mlajšimi in v ljubezni se obeta največ vznemirljivih iskric. Zdravje bo boljše, le popazite na kožo.
ON:
Ukvarjajte se z nečim, kar lahko rešite v krajšem roku. Vedno ste uspešnejši takrat, ko se vam ponujajo hitri rezultati. Lahko vplivate celo na nekaj, kar navidezno ni v vaših rokah, posebno v povezavi z ljubezensko pobudo.

Ribi
ONA:
Nekaj se uresničuje počasneje, kot ste upali, vseeno ostanite pozitivni, ker bo kmalu sledil nov zasuk. Vaše besede vsekakor odmevajo, posebno pri osebi, ki vam največ pomeni.
ON:
Zaželeli ste si miren konec tedna, vseeno pa bo sledilo nekaj povsem nepričakovanega, od osebe, na katero ste že skoraj pozabili. Srečanje in druženje se bo zgodilo spontano.
09. januar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg