Forum
Heila. Yup I'm back :') ...so happy. No ja autorca sm ene ful uspešne zgodbe tko da zdej bom to pisala pa upam da bo tko dobra kot una druga (ljubezen na daljavo)
To bo pač tko.... Štir punce gredo na x factor pa se tud mal zapletejo z one d. in ne bo mela usaka svojga ... Aja pa vem da bo začetek kr neki ampak pol pa bo supr!!
***********************************************************************************
Cher Anniston
'One way or another...'sem živahno prepevala po sobi. Ples se je izceval iz mene. Potem mi je iPod naključno izbral drugo pesem, pa sem že zaslovela po drugi tehniki. 'I'm a mother father gentleman!!" In tako sem nadeljevala dokler ni spet udrla v sobo Jade. 'Pa dobro, kolko krat sem ti rekla da mi ne udireej!!' sem ji grdo zabrusla. Užalila se je in stekla ven. In na koncu sem vedno jaz
kriva.... T mi je šlo na žiuce. Zelo. Ampak kaj sem hotela, ane? Zakleninla sem se v sobo in pričela pet. 'I want u back! I want u back!'sem prepevala I want u back od Cher Lloyd. Ko bi usaj jaz bila taka..l ampak nee. Jaz sem pač čudna oseba, ki živi v mini mestecu. Šla sem do Jade da bi se opravičila in takrat sem videla mojo usodo. Reklama za x factor. Mami sem težila ampak na žalost vsi v moji družini mislijo da nimam posluha ...
Cher:
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=42336091[/img]
Sarah Anne Geller
********
Na žalost mi je spodletelo. Wii-jevo konzolo sem zafasala v kauč in malo gledala po tvju. Kaj? V četrtek popoldne da ni nič po televiziji?! Sramota. '....pa se prijavite! Prva adicija je v nedeljo!'je govoril polizanec po televiziji. Mogoče pa bi se le poskusila. Imam lep nizek glas pa x factor.
Sarah:Megan Monroue
*************************
'Totalno bi se morala prijaviti!!'mi je rekla prijateljica Lea. Odkimala sem, sploh pa sem začela peti ravno pred kratkim. Nimam tako dobrega glasu in še plašna sem. 'Torej ne!'sem ji rekla. No kaj pa vem ... Ja seveda rada pojem, ampak pred množico? Sama, samcata jaz? Pred Jessie J, Simonom, pa kaj pred usemi ... Že misel na to me je spravljala ob pamet..
Megan:Kylie Jennner
*****************
'Dragi dnevnik, koliko krat naj še ponovim, da imam tudi jaz čustva in nisem razvajena princeska. V šoli sem kao popularna ampak...nekater me celo sovražijo ker sem popularna. Rada bi jim dokazala da ni pomembna lepota. A veš prej, ko smo jedli večerjo sem videla oglas za x factor. Moja skrivna želja je da bi poskusila. Sošolci pa bi mi ploskali ker bi vedeli da pojem dobro. Videli bi, da mi ni pomembna lepota, ampak kaj imam vse v sebi. Najbrž se ti zdi da nakladam, ampak meni res ni vseeno.
Kylie:

So ti vseč punce? Katera ti je najbol?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. april 2013
u57082
u57082
Neeext.<33
27. april 2013
neeeext
27. april 2013
next
27. april 2013
u124022
u124022
Neext
28. april 2013
u123489
u123489
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
28. april 2013
Nneeeeeeeeext
28. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg