Forum
To je moja druga zgodbica na forumu in se opravičujem za pravopisne napake

Živjo! Sem Sophia Jackson. Stara sem 15 let. Sem edinka in kot nekateri pravijo so edinci razvajeni. Nevem če je to res. Moje življenje se popolnoma spremeni ko nekega dne izvem da je babica zbolela in sta oče in mama morala odpotovati v drugo državo k njej da sta ji pomagala vendar za mene je to bila velika sprememba…
Bilo je sončnega jutra med počitnicami. Zbudila sem se,bile so počitnice in na mizi sem zagledala listek. Bila sem še zaspana in imela sem motne oči. Prebrala sem ga in na njem je bilo napisano: TVOJA BABICA JE ZBOLELA IN Z OČETOM SVA ZGODAJ ODŠLA ZA TEDEN DNI. PROSIM OPROSTI KER TI NISMA SPOROČILA PREJ VENDAR JE BILO RES ZGODAJ IN NUJNO! Z LJUBEZNIJO MAMA!
Pomanila sem si oči in od začudenja obstala KAAAJ? ODŠLA STA IN MI NISTA POVEDALA!OMOJBOG PROSIM DA BABICA OZDRAVI! Najedla sem se,si umila zobe se oblekla ter se odpravila na jutranji sprehod. Zrak je bil svež in ptički še so jutranjo žvrgoleli. Nisem še vam predstavila moje simpatije:Jack Cabot,15 let in živi v moji vasi. Čeprav je med najbolj priljubljenimi fanti na šoli še vedno nima dekleta saj kot on pravi: ČAKAM NA PRAVO! Ob jutranjem teku sem se spomnila da bi lahko povabila svojo najbolšo prijateljico Rosemary, da bi prespala pri meni. V roko sem vzela telefon in jo poklicala najin pogovor je bil kar dolg: J-jaz R-Rose(kot sem jo klicala)
J:Heeej!
R:Živijoo!
J:A imaš kakšne načrte za ta teden?
R:Nee!Zakaj?
J:amm..očka in mami sta se morala odpeljati k babici ki je zbolela in sm teden dni sama. Razmišljala sem če bi spala pri meni.
R:Jaa!Tkoj pridem! Se vidima!!
Jkk..samo a ti bodo pustli ?
a bilo je prepozno saj je prekinla mislila sem si NO POTEM PA ŽE BODO,BODO MORALI ! z nasmeškom sem se odpravila domov!Skuhala sem čaj in že je pozvonila vsa vesela sem odprla ampak ni bila ona bil je samo paket z listekom Z LJUBEZNIJO TVOJ dlje nisem mogla prebrat saj je bil listek utrgan. Takrat pa sem zagledala Rose kako je hitela proti meni in kričala HEEEEJ! nasmejala sem se ji in se odpravila v hišo ter paket odložila na poličko v dnevni sobi!
next ?
24. september 2012
next
24. september 2012
Nejxt
24. september 2012
Hvala za nexte ta je mal krajši

Pripravili sva si zajtrk saj tudi Rose ni zajtrkovala. Spraševala me je ali je z babico hudo in še druge stvari.Nato sem jo vprašala če ji starši pustijo da je tukaj pa je seveda pritrdila in obe sma se smejali saj sva bili zelo veseli da sva lahko skupaj cel teden. Rose si je stvari odložila v moji sobi in prišla nazaj v kuhinjo kjer sem pospravljala. Ko sem kočala sem predlagala če greva malce na računalnik in sva šle. Na računalniku sva gledale na youtubu top 10 filmov in izbirale filma ki bi jih gledale zvečer. Izbrale sva Umazan ples. Nato sva šle v trgovino ki ni bila daleč od mojega doma da sva si kupili nekaj sladkarij in ledeno kavo. Dan nama je hitro minil in nekje ob dveh ponoči sva zaspali.
25. september 2012
neeeext
25. september 2012
next pa mal dalš
25. september 2012
se strinjam z fuul moon drgač pa moja nikica zakon piše!
25. september 2012
Zbudile sva se ob desetih se najedle umile ter odšle na jutranji sprehod kot je bila moja navada. Ko sva se po nekaj časa ustavile v gostilni da spijema vodo ali sok se je Rose zagledala v blondinca eno mizo naprej od najine. Videla sem da sta se spogledovala in ko je odšel je odložil papirček z njegovo telefonsko na najino mizo. Nasmejala sta se in odšel je. Ko sva odšle dalje sem hodila ritensko in se smejala ter kazala nanjo ter govorila: ZALJUBLJENA SI! OPA.. a naenkrat sem se zaletela v rjavolasca spogledala sva se. Njegove oči,njegov glas,njegovi lasje,njegova koža… o moj bog popolno !! Vsa sem bila rdeča in mu govorila OPROSTI! on pa je samo odgovarjal NIČ HUDEGA in se smejal. Ko sva odšle naprej se je Rose smejala in se ''norčevala''. Prišle sva domov in poklicale telefonske. Lahko si mislite kako dolgo je trajal klic. Sprva sem bila zelo sramežljiva a ko sem ugotovila da je Mark zelo prijazen. Tudi Rose se je odlično ujela z Petrom. Ko smo končali pogovore sva veseli prišle iz sob in se spraševali kako je sta. A nato sem se ustavila. 1. kaj pa Jack ? 2. sem zaljubljena v dva ali je Jack že v pozabi ? na ti dve vprašanji mi je pomagala odgovoriti Rose GLEJ JACK SE NIKOLI NI ZMENIL ZATO NAJBOLJE JE DA KA POZABIŠ IN SE POSVETIŠ MARKU. DANES BO NOR VEČER ! UŽIVALI BOVA !! strinjala sem se in nasmejali sva se .
26. september 2012
neeeeeeeext
26. september 2012
spet je mal krajši jutri pride dalši !

Bilo je pol devet in ob devetih smo se dobili pri gostilni kjer smo se prvič videli. Uredili sva se. Oblečena sem bila v belo obleko z roza rožicami ki mi je segala do kolen. Lase sem imela spuščene v laseh pa beli trak. Dodala sem malo make up-a in odšle sva. Pri gostilni sta naju že čakala. Sramežljivo sva se približevali in pohvalila sta naju. Spet smo se pogovarjali in odšli smo k bližnjemu potoku se vsedli ter noge namakali v vodo. Naslonila sem se na Markovo ramo on pa z glavo na mojo glavo. Bilo je takoooo romantično. Nekje ob dveh sma se odpravile domov in tedaj je bilo to na kar sem čakala že od zgodnjih let. Prijel me je za roko in narahlo potegnil k sebi. Najini obrazi so se zdržli. Najine ustnice so se dotaknile bilo je tako,tako uff BOŽANSKOO !!! Odpravile sma se domov in šle spat.
26. september 2012
neeeeeeext
27. september 2012
next
14. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg