Forum
u71430
u71430
Js in Kelly boma pisale eno zgodbico. Če ti bo všeč lahk pustiš kak komentar, če ti pa ni je pa to tvoj problem
******************************************************************************

Jade DeBerry

''Jade pridi že dol! Celine te čaka!'' je spet zavpila mama. ''Pridem čez minuto!'' odvrnem.
'Saj bi še klepetala, ampak žal morem it ker me mama že preganja da morem sestro peljati na plažo.Se slišiva.' sem še odpisala mojemu skrivnostnemu prijatelju in zaprla laptop. Stekla sem dol kjer me je čakala moja majhna sestra Celine. No najprej se vam bom predstavila ker vem da je to potrebno. Sem Jade DeBerry in stara sem 17 let. Ne prihajam iz New Yorka, Londona ali Los Angelesa. Prihajam iz Havajev! To je moj raj. Imam 10 letno sestro Celine in skupaj z mamo živimo v majhni hiši ob plaži. Nikoli se ne bi preselila iz teh toplih Havajev. Čeprav so tukaj večkrat nevihte in imamo poplavo, se ne bi preselila. Tukaj se vsi domačini poznamo med sabo. Čeprav nas je domačinov pravzaprav zelo malo. Kot vidite imam dolge blond lase (moji pravi so) in sem velika ter suha. Najverjetneje si zdaj mislite da sem kakšna barbika in me zanimajo samo ličila. Ni res. Ukvarjam se s športom in že 7 let treniram deskanje na vodi. Zdaj že sama učim tiste začetnike. Zmagala sem že v številnih tekmah. Imam veliko prijateljev in prijateljic. Kar pa mi manjka je fant. Nisem ga še imela. No imela sem enega, ime mu je Sam in bila sva skupaj 3 mesece, potem pa me je zapustil zaradi Mie, tiste ki jo najbolj sovražim in ki je moja največja konkurenca na deskarskih tekmah. Ko je zunaj zelo vroče, rada preživljam čas v svoji sobi za računalnikom in pred parimi tedni sem se prijavila na neko klepetalnico pod imenom HavaiBlondiex3 in sem naletela na nekega fanta z imenom EnglandBoy93. Začela sva se pogovarjati in veliko stvari mi zaupa, zato tudi jaz njemu. Edino kar se mi zdi čudno je da nima kamere da bi se lahko pogovarjala po skypu da bi ga videla. Težko verjetno je da bi ga videla v živo če živi čisto na drugem koncu kot jaz. ''Jade nehaj že biti tako zamišljena in grema!'' me je za roko potegnila Celine. Stekli sva na plažo in za mano so začeli žvižgat neki trije fantje. To se vedno dogaja da kakšni turisti žvižgajo za mano. ''Jade!'' je zavpila moja prijateljica Cathy (Catherine). Nasmehnila sem se in stekla do nje ter jo objela. ''Si že izvedela kdo je tisti EnglandBoy?'' vpraša. ''Ne. Niti imena mi noče povedati.Čudno kajne?'' rečem in skomignem z rameni. Sedla sem na pomol in iz žepa vzela svoj iphone. Šla sem na chat na gmailu in EnglandBoy93 je bil prisoten..
22. november 2012
u112882
u112882
Neeeeeeeeext!!!!!
22. november 2012
neext
22. november 2012
u80685
u80685
next!.
22. november 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeext
22. november 2012
Neeeext!
22. november 2012
u110768
u110768
pogovarja se z enim iz 1D mam prav?
neeeeeeeeeeeeeeext
22. november 2012
u71430
u71430
nina; sej ti njegov vzdevek vse pove..england pa 93 letnik..le kdo bi to bil ha
22. november 2012
u112882
u112882
LIAAAAAM!
22. november 2012
jest tut vempa ne povem čeprav že eni vetehaha logika mi je -.-"
22. november 2012
~~~~~~~~~~Jane Payne~~~~~~~~~~

"Ja pa ja. Super spet bom videla prečudovitega Liam-a, ki je najboljši za razliko od njegove brez-vezne in ne slavne sestre jupi!" popačeno vzkliknem sredi letališča. Nekaj ljudi me je čudno pogledalo jas pa se nisem ozirala na njih. "Se že veselim. Spoznala bom njegove prijatelje in najboljše pa je, da en od njih hoče položiti vsako babico, ki pride mimo. Še sreča da sem stara komaj 18 let" zamrmram in kauček s jezo vržem v prtljažnik Lamborghinija, ki me je že čakal. O ne Liam-ček s tem pa me ne boš podkupil! Šel si pred dvema letoma in se mi zameril! Še videla ga nisem pa že hočem nazaj domov.

No pa naj se vam predstavim. Sem Jane Payne. JA VEM NA KOGA STE POMISLILI! Na mojega brata Liam-a Payn-a ja! Vsi ljudje me poznajo in se družijo z mano zaradi njega! SAMO ZARADI NJEGA! To mi gre pošteno na jetra in še zdaj sta me starša poslala k njemu češ *Že dolgo se nista videla pojdi k njemu*... No jas sem to razumela. *Že dve leti se nista videla zato idi k njemu. Izgini že!* ja točno tako! Sovražim to da morem tja po želji nekoga drugega. Aja čisto sem pozabila na svojo starost. Sem stara 18 let. Sem zelo uporniška in zelo rada rišem. Ne vem zakaj pač hodila sem na tekmovanja pa zmagovala zdaj pa rišem vsak dan ampak ne hodim na tekmovanja. Od kar je Liam odšel sem bolj pusta. No pa naj vam bolj podrobno razložim trenutek pred dvema letoma;

~~~~~~~~~~Flash Back. Dve leti pred tem~~~~~~~~~~

"Liam prosim ne pojdi. Vem da greš z fanti, ker je nujno ampak ne Liam... Nočem da greš. Prosim te" sem moledovala Liam-a s solznimi očmi on pa je zavzdihnil in oči so se mu zasolzile. "Jany moja. Morem iti... To je zelo pomembno. Prisežem, da ne bova izgubila stikov. Za mene boš ti vedno najpomembnejša. Ti si moja mlajša sestra in te imam najraje!" reče jas pa si počasi obrišem solzo. "Obljubiš da boš vsak dan klical?" vprašam on pa se nasmehne in pokima. <"obljubim ti" reče me poljubi na čelo in odide na letalo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No ja tako je bilo to in lahko si mislite, da je za tem nekaj časa klical nato pa vedno manj in to mu zamerim do konca življenje. Zato, ker sem v teh dveh letih ogromno jokala zaradi njega in postala uporniška! In starša sta ga vedno imela raje. Tega ne prenesem. Res ne vem kaj ima on več kot jas. Njegovih prijateljev ne poznam in jih tudi nisem hotela ampak jih očitno morem. No raje se vrnimo v realnost.
Jas:Začel je zvoniti moj telefon. Klical me je Liam. "Prosim?" se javim zdolgočasena. "Hay Jane! Po tebe na letališče pride naš varnostnik. Jas ne morem zaradi oboževalk oprosti" reče jas pa zavijem z očmi. "Seveda pa ne moreš. Čudež bi bil če bi lahko si sploh vzel čas za mene... Enkrat po dveh bednih letih" rečem popačeno in iz druga strani se zasliši glasen vzdih. "Jane vem, da si jezna name ampak razumi me. Prosim ne bodi nesramna do mene boli me, ker te imam rad" reče jas pa se naslonim na avto. "Seveda, da ne smem grdo govoriti s tabo pa ti si slaven Liam Payne, ki nima niti malo časa za svojo družino seveda, da ne smem grdo govoriti s tabo" spet rečem popačeno. "Glej Jane ne morem govoriti Lou, Harry-a in Zayn-a zabava, da bosta dobila erekcijo ko bosta te videla in zdaj se utapljajo v bazenu in imam občutek da bo kmalu kdo umrl če ne grem. Adijo. Rad te imam ne pozabi tega" reče in prekine. Ph erekcija seveda! Saj mu verjamem.
Kmalu je prišel varnostnik, ki je vozil. "Tukaj imaš revije če bi morda rada brala" reče in mi v med vožnjo v roke potisne cel kup najstniških revij. Brala sem naslovnice. "1D... Brez-veze. Liam Payne... Whatever. Sexy član 1D, Harry Styles... Kr neki. 1D..." braal sem samo nekaj prvih besed ampak takoj ko sme jih prebrala sem revijo vrgla skozi okno. Če se ne motim sem zdaj skozi okno vrgla pet revij... Ne štiri sem. "Ah beda vse skupaj" rečem in vse revije vržem ven. "Jane kaj pa vam je!" vzklikne varnostnik jas pa zavzdihnem. "Bedno je kaj se buniš" mu rečem on pa me grdo pogleda ampak nazaj ni rekel nič, ker Liam-u rečem samo besedo pa je že varnostnik odpuščen.
"Prispela sva" reče in mi odpre vrata avta. "Saj znam sama" rečem ga odrinem in izstopim. "Kaučke pa mi le lahko odneseš noter" rečem on pa me grdo pogleda. "Ne glej me tako, ker bom povedala Liam-u in nato lahko rečeš pa-pa služba" popačeno rečem on pa me uboga če prav z čemernim izrazom na obrazu. "Kako so ljudje tukaj tečni" zagodrnjam in takrat vidim njega. Liam-a. Po dveh letih! To je ogromno vem ja!
"Jane!" vzklikne in veselo pride do mene. Prime me za roko ampak jo izmaknem če prav bi ga najraje objela. "Ne dotikaj se me" siknem on pa me žalostno pogleda. "Jane vse sem ti razložil. Prosim nehaj s tem vedenjem ker sem te pogrešal" reče in naredi korak proti meni. "Jane rad te imam" reče jas pa odkimam. Ja sem pač trmasta. "Potem pa nič" reče malo jezen. "Pridi greva k fantom. Ampak opozarjam te da se ne bi zapletla s katerim" reče in me resno pogleda jas pa takoj odkimam. "Nisem jas za take stvari" rečem in grem v hišo.
22. november 2012
Neeext!
22. november 2012
u112882
u112882
"Se že veselim. Spoznala bom njegove prijatelje in najboljše pa je, da en od njih hoče položiti vsako babico, ki pride mimo. Še sreča da sem stara komaj 18 let" OMG :'D
Neeeeeext!
22. november 2012
u110768
u110768
neeeeeeeeeeeeeeeext
haha nej uganem kdo bo....Harry?
22. november 2012
u80685
u80685
next!.
22. november 2012
Nina kdo bo kaj?
22. november 2012
u71430
u71430
hahahahahaha omg babico hoče položit
grem js napisat next :'D
22. november 2012
u110768
u110768
kdo ji bo všeč
22. november 2012
Nina ma nemoj česa pa ti ne poveš!
22. november 2012
u105994
u105994
neeeext
22. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
22. november 2012
u71430
u71430
Jade
''Jade kako ti uspe imeti tako lepo rjavo kožo?'' vpraša Selly, ena moja prijateljica. ''Če bi ti živela celo življenje tukaj bi tudi ti imela tako kožo.'' rečem. Igrali smo odbojko na mivki in naenkrat mi je zapiskal telefon. To se zgodi če pustim gmail odprt. Očitno me je kliknil EnglandBoy93. ''Nič družba, jaz vas zapuščam. Se vidimo kasneje.'' rečem, oni pa se začnejo smejat. ''Uuuuu že vem.EnglandBoy93.'' je rekla Cathy, jaz pa sem se zasmejala in stekla na svojo brisačo ter iz torbice potegnila iphone.
'Hej blondie si tam?? x'
'Seveda.Kako kaj?'
'Ah, moja sestra me ne mara več.'
'Zakaj? Sigurno se bosta pobotala.'
'Ne.Ni tako enostavno blondie..'
'Zakaj si ne bi že razkrila svoja imena?' (upala sem da bo končno privolil)
'Če ti povem ime..Obljubiš da ga ne boš povedala nobenemu?'
'Obljubim.'
'Torej moje ime je Liam.'
O moj bog kakšno lepo ime :$$$$ Še nikoli nisem spoznala nobenega Liama in zdaj sem ga spoznala.
'O moj bog! Takšno lepo ime imaš..'
'Yeah right..Pa tvoje ime..?'
'Jade.'
'Podobno ime imaš kot moja sestra. Njej je ime Jane.'
Potem pa mi je zazvonil telefon. ''Ja?'' se oglasim. ''Jade, pridita z Celine domov. Pomembno novico imam za vaju.'' reče mama. ''Ja seveda. Takoj prideva.'' rečem in odložim. ''Celine! Iti morava!'' sem zavpila.
'Želim si da bi enkrat prišel na Havaje in bi te lahko spoznala.' sem še napisala, nato pa sem se odjavila in pospravila telefon v žep. Stekli sva do naše hiše ki je bila čisto blizu. No naj vam še nekaj povem da ne boste presenečeni. Moja mama pravzaprav ni Havajčanka. Moj oče je od tukaj, ona pa je Irka in se je preselila sem ko sta se z očetom poročila. Ampak mama pravi da na Irskem ni tako lepo kot tukaj zato smo po očetovi smrti ostale tukaj. ''Kaj je mama?'' jo vprašam ko sva prišli domov. ''Saj se spomniš moje prijateljice iz Irske kajne?'' vpraša. ''Ne.'' odvrnem presenečena. ''Joj..Bila je tukaj samo enkrat ko si bila stara 3 leta.. Po dolgem času sva se pogovarjali in je rekla da bo prišla sem na dopust in zraven bo pripeljala tudi svojega sina ter njegove štiri prijatelje da se malo odklopijo od slave.'' reče. ''Kaj? Res?'' se začudim. ''Ja in ker je nisem mogla nagovoriti da bi bili pri nas, bojo v hotelu. Rada bi te nekaj prosila. Ti fantje so slavna
skupina in so pod velikim pritiskom medijev. Rada bi da jih ti naučiš deskat in da jih odklopiš od medijev.'' reče. ''Kaj? Jaz? Pa zakaj? Saj sploh ne vem kdo so!'' odvrnem. ''Pridi z mano.'' reče in me posadi pred računalnik. Pokazala mi je nek video.


''To je njen sin.'' reče in pokaže na nekega blondinca. ''In kako jim je ime?'' vprašam. ''To je Liam.'' je rekla in pokazala na rjavolasca. ''Liam..'' rečem zamišljeno. Spomnila sem se na EnglandBoya93. ''No če že morem se bom družila z njimi.Zdaj pa grem gor.'' rečem in že mislim it a me je ustavila. ''Počakaj Jade. In Liam ima eno sestro in bi bilo lepo če bi se dobro razumeli.'' reče. ''Čakaj malo.Hočeš da se družim z nekimi turisti in pozabim na svoje prijatelje? Veš kaj..Druži se ti z njimi sama! Jaz se morem še pripravljati na tekmo!'' vzkliknem. Stekla sem gor v svojo sobo in sedla pred prenosnika...
22. november 2012
next
22. november 2012
u112882
u112882
Neeext!
22. november 2012
u80685
u80685
next!.
22. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
22. november 2012
Neext
22. november 2012
u105994
u105994
neeeext
22. november 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeeeeeext
22. november 2012
u110768
u110768
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
22. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg