Forum
No js sm se odločla da napišem novo zgodbo. Moja prejšna je bla baby you light up my world like nobody else. Ta bo pa neki čist drugega, upam da vam bo všeč.

Ime mi je Halley Simpson. Stara sem 16 let in živim z starejšo sestro Lucy in očetom Liamom v New Yorku. Mama mi je umrla že ko sem bila stara 4 leta. Oče mi pravzaprav še nikoli ni želel govoriti o njej. Ampak pustimo podrobnosti. Imam najboljšo prijateljico Jenny in prijatelja Maxa. Obema lahko povem vse. Moj oče je filmski igralec, zato ga ni skoraj nič doma, z sestro sma večinoma sami v stanovanju. No zdaj pa gremo na ljubezen..Pred enim letom sem hodila z dve leti starejšim slavnim pevcem Jonom Lambertom. Ljubila sem ga, no mogoče ga še vedno ljubim ampak ga je treba pozabit. Pustil me je zaradi prevelikih obveznosti. Skoraj bi šla z njim na turnejo, a žal nisem mogla.
Bila sta samo še dva dneva do novega leta. Jenny in Max sta me povabila na vročo čokolado v znano gostilno Rocking Day. Seveda sem takoj privolila. Oče je bil ravno doma ko sem se spravljala da grem ven. Sedel je v dnevni sobi in pil kavo. ''Oči ven grem!'' ''Potrebuješ varnostnika?'' ''Neee.Nisem jaz ti.Meni ne bo nobeden težil za avtogram tako kot tebi.'' ''No prav, pazi na sebe.'' Objela se ga in stekla ven, padal je sneg zato sem uživala v sprehodu. Ko sem prispela do Rocking Daya sem prisedla k Maxu in Jenny. ''Heeej.'' ''Hejj, ej Halley ne boš verjela kdo pride za silvestrovo sem in bo tukaj nastopal v središču New Yorka!'' ''Kdo?'' ''Ugibaj, Jenny ti ne upa povedat.'' ''Am..Miley Cyrus?'' ''Ne!'' ''Bon Jovi?'' ''Ne!'' ''Ac/dc?'' ''Ne.'' Ok ok predam se.'' ''Jon Lambert!'' ''Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj?'' ''Spet ga boš videla ;P'' ''In še nekaj, hoče biti v hotelu ki je sosednja stavba od vas.'' ''Aaaaaaaaaaa?!'' Čudila sem se in čudila, nisem verjela da je to res. Moj oče ima namreč hotel ki je čisto zraven nas in jaz včasih tudi pomagam kaj delat na recepciji ko mi je dolgčas. Spet bom videla Jona. Mojega prelepega Jona ki me je zapustil in mi zlomil srce.

Upam da vam je všeč ;D
18. december 2011
Neeeext!

Fuuul je dober zacetek!
19. december 2011
Ko smo popili vročo čokolado smo se odpravili še v shopping center, poklicala sem domov da sporočim da bom ob osmih zvečer nazaj. Upala sem da se bo oglasil oče, a se ni. Oglasila se je Lucy. ''Hej Halley kje si?'' ''Lucy a je oče doma?'' ''Ne, z Amy je šel na kavo.'' ''Aha, a mu lahko sporočiš da bom ob osmih zvečer doma? Z Maxom in Jenny gremo v shopping.'' ''Prav,bom.'' Hodili smo po New Yorku in naenkrat mi je spodrsnilo, padla sem in noga me je grozno bolela. Max in Jenny pa sta se smejala kot nora, na koncu sem se tudi jaz. Pred shopping centrom sem zagledala ogromen plakat. Na njemu pa nihče drug kot Jon Lambert. Najraje bi tisti plakat odtrgala a me je Jenny ustavila. Ignorirala sem plakat in šla naprej. Kupila sem si krasne bele škornje ki bojo ravno pravi za silvestrovanje. Zvečer sem prišla domov in očeta še vedno ni bilo. Hotela sem ga vprašat če Jon res pride v naš hotel. Šla sem v svojo sobo in si prižgala radio. Naenkrat je začela špilat Jonova pesem, Mistake. Pesem mi je bila všeč, čeprav nisem hotela poslušat. Ugasnila sem in kmalu je prišel domov oče. Šla sem k njemu v dnevno sobo. ''Hej daddy.'' ''Ooo mala.'' ''A te lahko vprašam nekaj?'' ''Seveda.'' ''A Jon res pride v naš hotel?'' ''Ja.Jutri že, imel bo priprave.'' ''Ampak zakaj ravno v naš hotel?'' ''Ker v drugega noče.Halley vem da še vedno nekaj čutiš do njega in vem da komaj čakaš da ga vidiš.'' ''Ne to pa ne.'' Stekla sem v kopalnico in se stuširala, potem pa sem se odpravila spat in sanjala sem da sem spet srečala Jona.
19. december 2011
neext!! ful je dobr to, kar si do zdj napisala...
19. december 2011
Neeeext!
19. december 2011
u68102
u68102
neext
19. december 2011
u20311
u20311
next!
19. december 2011
Bil je prelep.. Zbudila pa me je budilka. Stuširala sem se in se oblekla, Lucy je še spala zato je nisem budila, očeta pa kot ponavadi ni bilo doma. Povedala sem služkinji naj pove Lucy ko se bo zbudila da sem šla v hotel pomagat kuhat ker potrebujejo pomočnike ker pride Jon. Vedela sem da ne bo prišel v kuhinjo zato se nisem bala da ga bom videla. Pograbila sem mobitel in šminko ter stekla do hotela ki je bil 5 metrov oddaljen od naše hiše. Tam je bil tudi Max. Jenny pa je oboževala Jona zato je bila živčna kdaj ga bo videla. Z Maxom sma rezala čebulo in naenkrat mi je zazvonil telefon. ''Halley ne boš verjela!! Videla sem Jonov avtobus pred hotelom, torej je že tukaj omg a mi ga boš predstavila?!'' ''Idi kar sama do njega in če ga srečaš mu reči naj gre čim dlje od kuhinje.'' ''Ampak on je božanski!!'' ''No noo...'' Za seboj sem zaslišala poznan glas zato mi je mobitel kar padel iz rok. Max je šel iz kuhinje in šlo mu je na smeh. ''Hej Halley.'' ''Jon?'' ''Dolgo se nisma videla..'' ''Ja res je zato se tudi zdaj ne bi rabla.Kaj delaš tu?'' ''Nastopam in imam danes generalko.'' ''Ne to idiot! Kaj delaš tukaj v kuhinji?'' ''Tebe sem prišel pogledat..Vedno lepša postajaš.'' Najraje bi ga objela a ga nisem, dala sem mu klofuto ker si je to zaslužil da me je pustil pred enim letom. ''Očitno sem to zaslužil.'' ''Si ja. Zdaj pa me pusti pri miru.'' ''Halley vem da sem naredil napako ampak zdaj sem starejši in rad bi da greš z mano na turnejo čez 1 mesec.'' ''Ne Jon.Prepozno je za to.Tukaj imam svoje življenje in rada pomagam v kuhinji čeprav si lahko privoščim vse ker sem pač hčerka od igralca Liama Simpsona!'' ''Sma lahko vsaj prijatelja?'' ''Nevem Jon.Najbolje da greš, verjetno te že iščejo.'' Namenil mi je žalosten pogled in šel iz kuhinje. Nazaj je prišel Max.
20. december 2011
u68102
u68102
neext
20. december 2011
next!!
20. december 2011
''Joj Halley kako si lahko taka do njega?'' ''Lej bmk če je zvezdnik, ljubim ga..mislim ljubila sem ga in on me je prizadel.'' Max je samo postrani pogledal in poklical Jenny. Čez 1 uro sem dobila naročilo da morem Jonu v dvorano nest kekse. Nisem hotela a na koncu sem se opogumila. Šla sem proti vratom in slišala sem da se Jenny in Jon pogovarjata.

(sorry da je kratek del )
22. december 2011
neeeeeext!!!!!!!!!!
22. december 2011
next
25. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg