Forum
vem, vem, kaj boste rekli. že spet zgodbica o one direction, ampak res vam bi bila zelo zelo zelo zelooooo hvaležna če bi brali. to je moja prva zgodbica in res upam da vam bo všeč torej, kar začnimo c:

"Stephanie Gwen Harper!" sem zaklicala v kopalnico. Kaj za vraga počenja notri tako dolgo? Ali je padla v školjko? Končno je Stephanie pokukala izza vrat: "Prosim, če ne kričiš. Takoj bom pripravljena." "To si rekla že pred pol ure," sem ji jezno zabrusila nazaj. Zavila je z očmi in mi rekla: »Samo jaz imam takšno nesrečo da dobim tebe za sestro,«, nato pa hitro spet zaprla vrata. Ko sem slišala, kaj je rekla, mi je čeljust skoraj padla na tla in hotela sem jo že začeti ozmerjati z vsemi možnimi žaljivkami, a sem se spomnila da me je mami opomnila, naj bom prijazna do Steph. Le zakaj? Te majhne smrklje nihče ne mara. Ne vem kako sploh lahko ima kakšne prijatelje. Nato sem se domislila, kaj ji bom rekla, da bo za cel dan utihnila: »Kaj pa če ne grem s tabo na podpisovanje?« Vrata kopalnice so se hitro odprla in ven je stopila Stephanie. S priprtimi očmi me je pogledala in mi rekla: »Saj nebi storila tega…« Nasmehnila sem se in ji rekla: »Oh, pa bi.« »Ne bi,« mi je malce sumljivo odvrnila. »Joj, sestrica, kot da me ne bi poznala,« sem ji mirno odgovorila in ji obrnila hrbet. »Počakaj. Ne, na ta trenutek čakam že tri leta. Ne moreš me pustiti na cedilu?« me je obupano vprašala Steph. Obrnila sem se: »Če res želiš iti, boš morala biti pripravljena čez natanko…« iz žepa sem izvlekla svoj i-phone in pogledala koliko je ura »…sedem minut.« »SEDEM MINUT?! Saj še nisem namazana,« je malce histerično rekla Stephanie. Skomignila sem z rameni in ji rekla: »Potem pa pohiti,« nato sem se na peti obrnila in odšla v svojo sobo. Joj, le zakaj mi je tega treba? One direction. Vse to le zaradi te skupine. Stephanie, moja 16-letna sestra je dobesedno obsedena z njimi. Obnaša se prav noro. Pravzaprav tako se je obnašala še do pred treh tednov. Zadnje tri tedne je dobesedno zmešana. Vse odkar je izvedela, da one direction pridejo v naše mesto – Sydney v Avstraliji. Današnji dan pa je bil zagotovo najhujši. Steph je že tri ure v kopalnici, najhuje kar se je lahko zgodilo pa je to, da moram z njo na avtogramiranje. Oči je trenutno na službeni poti, mami pa naj bi zbolela. In to se je zgodilo ravno pravi čas! Steph je skoraj doživela živčni zlom, ko ji je mami povedala, da je preprosto ne more peljati na drug konec Sydneya. Stephanie je nekaj časa jokala in se smilila sama sebi, da ne bo mogla spoznati svojih idolov, ampak je kaj hitro ugotovila, da sem jaz, njena starejša sestra pred kratkim opravila izpit za avto. Seveda je to možnost takoj povedala mami, in ona se je strinjala, če bom le pazila na Stephanie. Mene sploh nihče ni vprašal če se strinjam s tem, da bom smrkljo morala peljati v svojem starem hrošču, ki sem ga dobila za rojstni dan nevem koliko kilometrov daleč. Pri tem je potrebno upoštevati še dejstvo, da mala med vožnjo nikoli ne neha govoriti. Ampak s tem sem se morala kot kaže sprijazniti in danes je le napočil dan, da jaz in moja sestra spoznava člane one direction.

prosim, če poveste po resnici, če je zgodbica sploh za kaj, ali naj jo kar zbrišem. hvala c:
01. november 2012
Neext dobr zacetek
01. november 2012
neeext.! všeč mi je
P.S :Ker član bo notr?
01. november 2012
u80842
u80842
po pravici: ful dober začetek in en OGROMEN neeeext
in niti ne pomisli da bi jo zbrisala!!!!
01. november 2012
haha se strinjam z Niall my <3
01. november 2012
next
odličen začetek
ne da bi jo zbrisala
02. november 2012
u110623
u110623
neeext.!!
02. november 2012
Neeeext!! Ful dobr si začela
02. november 2012
hvala za vse nexte in vse pozitivne komentarje. c:

Vse kar sem lahko slišala okoli sebe je bilo kričanje. Dekleta okoli mene so bila tako glasna, da nisem slišala niti sebe. »Steph, tukaj bova čakali pol dneva!« sem zakričala sestri. Odgovorila mi je: »Glede na to da sva se sem tako dolgo vozili v tvojem bednem avtomobilčku in da na ta trenutek čakam že tako dolgo, ne bova odšli, če si imela to v mislih.« »Hej, ne žali Sue!« sem ji zaklicala. Sue sem namreč poimenovala svojega rdečega hrošča.
Tako sva z Steph v vrsti čakali še zelo dolgo časa, dokler le nisva prišli do točke, kjer sva fante lahko celo videli. Steph je začela kričati in klicala fante: »Daj no, Niall poglej sem!« je klicala Nialla, ki je bil prvi za mizo, pri kateri so podpisovali. Ampak Niall jo je preprosto ignoriral. Najbrž je še slišal ni, glede na to da ga je obkrokažalo toliko kričečih najstnic. Končno sva prišli do varnostnika, ki je pobiral CD-je, plakate in druge stvari, katere so si fani želeli imeti podpisane. »Stavri,« je rekel moški in odprl veliko dlan, kamor mu je Stephanie izročila CD in svoje spodnjice. Da, dobesedno je želela, da ji fantje podpišejo svoje srčkaste spodnjice! Varnostnik je malce čudno pogledal in rekel: »Oprosti, ampak tega ne morem sprejeti.« nato ji je spodnjice potisnil nazaj v roke. »Kaj pa ti?« me je vprašal. Skomignila sem z rameni. »Le spremljam jo,« sem rekla in pomignila proti Stephanie. Varnostnik je le prikimal in se mi nasmehnil, nato pa mi pomignil, naj se premaknem. Stephanie pred mano je Niallu že skrivaj vsiljevala svoje spodnjice, če jih lahko podpiše, kar je tudi storil. Ubogi fant. Vse se je dogajalo tako hitro, da se sploh nisem zavdala da sem že pri zadnjem članu banda. Tisti skodrani je bil. Pogledal me je, in najina pogleda sta se naenkrat ujela. Imel je tako lepe oči, tako brezčasne. Nekaj časa sva strmela drug v drugega, nato pa se je hitro nasmehnil in me vprašal: »Imaš tudi ti za podpisati kakšne spodnjice?« Zmajala sem z glavo in rekla: »Ah, ne,« nato me je kar naenkrat punca, ki je bila za mano sunkovito potisnila naprej. Padla sem po tleh. »Harry, Harry, ljubim te!« je začelo kričati dekle, ki me je potisnilo. Počasi sem se vstala in pogledala če je moj i-phone še v žepu. Nato je nekdo stopil do mene. »Ali je vse v redu?« me je vprašal zaskrbljeni glas. Le prikimala sem in pogledala navzgor, kdo je bil tako prijazen do mene. Spet sem uzrla tiste oči. Tiste posebne oči, ki so tokrat izžarevale skrb. Skrb zame. »Am, hvala, za pomoč,« sem malce zajecljala.

next? c:
02. november 2012
aww< 33 neeeext!!! super je!
02. november 2012
u80842
u80842
lepo (:
neeeeeeeeeeeext
02. november 2012
u110623
u110623
neext.! juuuj kak romantičnoo aww.!
02. november 2012
Neeeext.!
02. november 2012
next+nova bralka
zgodbica je zakon
02. november 2012
u90468
u90468
next+nova bralaka+zgodbica je super
https://www.igre123.com/forum/tema/why-one-direction/44183/
pa ce bi kdo brau+sori kr oglašujem
02. november 2012
u73295
u73295
neeeeeeeeext+nova bralka
03. november 2012
neeeeeeexxt
03. november 2012
neeeext
03. november 2012
Nexttttttttttttttttttttttttttttttt !
03. november 2012
u111710
u111710
Neext!<3
03. november 2012
nadaljevanje...

»Ali je res vse v redu?« me je spet vprašal. »Oh, ja, seveda, nič hujšega,« sem zamrmrala, ko sem ugotovila, da strmim v njegove oči. Hitro sem spet pogledala v tla. »Brez skrbi, bom jaz poskrbel zanjo, vi se kar vrnite podpisovati,« je nato rekel nek varnostnik. »Harry, pridi nazaj! V zaostanku si!« je Harry-ja nato poklical še njegov črnolasi prijatelj. Mislim, da mu je bilo ime Zayn.
Harry se je obrnil proti njemu, nato pa me spet pogledal: »Lepo te je bilo spoznati,« mi je tiho rekel in se odpravil nazaj na svoj stol za mizo. Njegov glas je bil tako… tako neopisljiv, najbolje bi ga opisala če bi rekla da je bil nebeški. »Adijo,« sem bolj sama pri sebi zamrmrala. Varnostnik me je vprašal: "Ali boš lahko hodila sama?" Prikimala sem, varnostnik pa me je pospremil k Steph, ki me je zaskrbljeno vprašala: "Si OK?" Hotela sem ji že odgovoriti, nato pa je Steph rekla: "Oh moj bog,".
»Kaj je s tabo?« sem jo vprašala in se obrnila, da bi videla kaj jo je tako pretreslo. Pogledala sem kdo je bil, in oči so mi skoraj padle iz jamic, saj je pred mano stal tisti fant, ki je imel tako brezčasne oči in nebeški glas. Tisti z bujnimi skodranimi lasmi. Tisti fant. Harry. »Am, vem da je čudno, no če bi bilo čudno bi bilo še OK, ampak je zelo čudno, no… ali… oh… mislil sem samo…« nato mi je ponudil alkoholni flomaster in nastavil dlan. Vzela sem pisalo, ampak nisem imela pojma kaj misli. Ko je to opazil mi je rekel: »Saj veš… številka mogoče?« nato si je začel gristi spodnjo ustnico. Malce sem še bila v šoki zaradi vsega, kar se je zgodilo v pretekli minuti in sem rekla: »Ja, seveda,«. Nato sem mu na odprto dlan napisala svojo številko.
»Gospodič Styles, vrniti se bo treba,« je nato rekel varnostnik, ki me je pospremil in je bil še vedno stal blizu. »OK, mislim, da moram zdaj nazaj,« je rekel Harry. Zasmejala sem se: »Bilo bi pametno ja,«
»Potem pa… Adijo,«. Nato mi je pomahal, in stekel nazaj. Obrnila sem se, in zagledala prestrašeno sestro, ki je le strmela vame. »Alice… ti…Harry-ju…številko…na dlan…« je začela jecljati. »Pridi, tukaj je preglsno,« sem rekla in jo prijela pod roko ter skupaj sva odšli proti parkirišču, kjer je bila parkirana Sue.
03. november 2012
u111710
u111710
Next!
03. november 2012
neeext
03. november 2012
u94098
u94098
next
03. november 2012
next
03. november 2012
u111578
u111578
NEXT K sm nova ;*
03. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeext+nova bralka

ka slike ti ne delajo?? (sam uprašam)
03. november 2012
u110768
u110768
hahahaah »Alice… ti…Harry-ju…številko…na dlan…« fulll fajna
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. november 2012
u111578
u111578
VABLJENI
ηα ρσяσкσ ●cσσкιє● ιη ●Pιкαcнυ●
http://www.igre123.com/forum/tema/najlepsa-poroka-od-tine-(.pikachu.)-in-lare-(.cookie.)/44604/
03. november 2012
Neeeeeeeeeeeext!
03. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg