Forum
u31868
u31868
živjo! upam da boste brali in uživali v zgodbi
NO PA ZAČNIMO:
Bilo je lansko poletje ko smo šli z družino in še s prijatelji na počitnice na morje in v toplice. Najprej smo odšli na morje z mojo družino(ati,mami,brat in sestra). Tako kot vedno se jaz nikoli na namažem s sončno kremo če pa se že pa seveda se vedno takoj zapodim v vodo tako da krema nič ne učinkuje. No po dolgi vožnji smo končno prišli na otok Krk, ko smo se namestili v hotel smo šli na plažo in se šli kopati. Toda takrat se je zgodilo ko sem šla po pomolu da bom skočila iz pomola v vodo sem ga zagledala. Bil je visok plavolasec z rjavimi očmi takoj ko sem ga zagledala mi je srce bilo kod da že '100' let nebi dihala.
Tam sem še nekaj časa stala in gledala njegovo popolno telo. On pa ja to opazil in se mi je nasmehnil, v tistem trenutku ko sem videla da se mi je nasmehnil sem se mu nazaj. Njegov popolni nasmeh srce mi je bilo še bol noro kot prej. Zato sem kar takoj vzela zalet in skočila v precej toplo morje. On me je nekaj časa še opazoval in nato se je odločil da tudi on skoči notri v vodo. Seveda me pošprica zato se tam začneva špricati in smejati. Čez nekaj časa sem se opogumila in ga vprašala kako mu je ime in on mi je odgovoril da mu je ime Jan. čez čas me je vprašal kako je meni ime seveda sem mu svoje ime povedala: 'Ime mi je Anja.'
jz:Jan:

Ali boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

10. september 2012
u106902
u106902
next
11. september 2012
neeext
11. september 2012
u31868
u31868
Jan se je rahla zasmejal ki je bil namenjen meni jaz sem mu ta nasmeh vrnila. Nekaj časa sva se še pogovarjala od kje sva, v kateri šoli hodiva… kmalu sem zaslišala kričanje moje mami ki me je iskala. Poslovila sva se in sem odšla iz vode obrnila sem se nazaj in mu pomahala on je pa pomežiknu in mi poslal poljubček in jaz sem mu ga vrnila nazaj.
Ko sem prišla iz vode sem seveda imela pridigo zakaj me ni bilo tako dolgo iz voda saj me je '1' ura iskala okrog po plaži. Šli smo na kosilo v tistem trenutku pa je prišel tudi Jan ki je bil tudi s svojo družino na kosilo imel je eno mlajšo in eno starejšo sestro. Midva z Janom sva se usedla ravno nasproti da sva se še med kosilom gledala. Popoldne sva se z Janom bolj zbliževal. Povabil me je da bi se zvečer ob mraku sprehodila pa plaži ki je bila seveda peščena veselo sem odgovorila ja. Veselila sem se večera saj so mi starši celo enkrat za spremembo pustili iti. Ko sem prišla na klopco pri kateri sva bila zmenjena da se dobila. Bila sem točna kot urica in on tudi. Sprehajala sva se po plaži in se pogovarjala drug drugemu dajala znake. Naenkrat sta se............................................................................................................
NEXT? sori za kratkega pa plis a še mel naprej oglašujete LY
11. september 2012
neeext
13. september 2012
u57082
u57082
Next.
13. september 2012
nex
21. september 2012
u31868
u31868
. Naenkrat sta se najnij roki združili. In ko je bil ravno sončni zahod ki je bil že tako čaroben sva se zbližala in takrat sta se najni glavi zbliževali in zgodilo se je poljubila sva se pa čeprav sva se poznala komaj en dan je vseeno povedal mi je kaj on čuti do mene že takrat ko me je prvič videl ja vedel da sem ja prava zanj. Potem sem mu še jaz povedala kaj jaz čutim do njega. In tako sem mislila da sva postala par in res sva postala par.
Minevali so dnevi in najna zveza ja postajala vse bolj globja. Kmalu so Tina, Maja in Saša začele sumiti da se nekaj med nama z Janom prepleta kmalu pa še moj brat Peter. Oni so vedeli nihče drug in morali so biti tiho. Starši itak niso v nič posumili saj se mislili da sva samo prijatelja saj sva se poznala šele kakšen dan ali 2. Prišel je čas za slovo zdaj sem izvedela kje živi Jan jaz živim na Zgornjem trgu v Škofji Loki on pa na Spodnjem trgu tako da se bova lahko vsak dan videla in slišala. Odšli smo hkrati na trajekt in domov. Njgovi in moji starši so postali zelo dobri prijatelji.
Minevali so dnevi ko sem bila doma kmalu bomo odšli v toplice v Podčetrtek s prijateljicami. To pomeni 1 teden brez Jana. Obljubila sva si da se bova vsak dan dopisvala, klicala in pošiljala si slike. Ko smo že skoraj odšle saj nas je bilo 3 je prihitel še Jan. vesela sem bila ko je prihitel saj sem prijateljicam vse povedala kakšen je vendar je v živo veliko lepši.
Ko je prihitel k meni me je objel in poljubil prijateljice so ga bile zelo vesele. Vprašal je prijateljice če bi jih kaj motilo če bi se nam pridružil. One so odgovorile da jih nebi motile jaz sem pa samo še bolj vesela postala saj so mu starši pustili iti zraven in prijateljice so se strinjale da gre zraven. En teden brez staršev samo z prijateljicami in fantom bila sem najbolj srečno dekle na svetu. Peljal je moj brat Peter ki je bil všeč moji prijateljici Katji in Katja je bila njemu. Bil je dve leti starejši od nas bil je star 19 let mi pa 17. Katja je sedela poleg njega od spredaj midva z Janom od zadaj, ker ja pa bil avto velik in je mel v pritlažniku še en sedeš tam pa se je usedla Teja in sproti ko smo šli v toplice smo pobrali še njenega fanta, ki je bil ravno tako kot Peter star 19 let in je že imel izpit za avto ime mu je bilo Tilen. Zmenili smo se da nas bo Tilen počakal nas v Ljubljani. Ko smo prišli v Ljubljano se je Teja presedla k Tilenu in od zadaj smo podrli tisti sedeš tako da zdaj naju z Janom na bo mogla več motiti kovček ki je bil na sredini med nama končno sva se ga znebila. Teja se je usedala v Tinenov avto in nadaljevali smo pot. Pot ni bila dolga saj smo bili na kupu sami zaljubljenci. Čez kakšne 3 ure smo se pripeljali v Podčetrtek. Prišli smo v hotel že preden smo se odpravili na pot smo rezerverali 3 sobe katere so bile ene zraven druge.
Midva z Janom sva bila v prvi sobi, Tilen in Teja sta bila v sobi poleg niju pa še in Peter ter Katja. Ko smo vse pospravili na svoje mesto smo se preobleki v kopalke in odšli v Akqaluno. Pri oblečenju kopalk me je bilo malo strah saj si bo Jan mislil gotovo kaj neprimernega , ampak ni bilo tako. Prišli smo na bazene bilo je veliko toboganov,bazenov, bazen z valovmi. Vse je bilo prečudovito. Najprej smo se udobno namestili na ležalnike malo smo se hecali nato je Tilen predlagal da bi šli v vodo. Vsi smo se strinjali. Vsi smo najprej odšli na drče. Najprej Teja in Tilen nato Peter in Katja in nazadnje še jaz in Jan. kmalu smo slišali sireno ki je vabila ljudi na bazen z valovmi namreč vsako uro vklučijo valove. Šli smo bilo je zelo zabavno. Cel ljubi dan smo bili v vodi vmes smo še skočili na sladoled in na kosilo. Zvečer smo se sprehajali pa Podčetrtku bilo je zelo lepo ampak fantje so imeli nekaj za bregom. Me nismo nič vedele zakaj se gre tako da šli smo še malo na sprehod potem pride Peter in vzame Katjo nato sve še samo jaz in Teja. Čez nekaj časa pride Tilen in vzame Tejo. Vstanem samo še jaz bila sem zraven reke in tam je bila klopca in se usedla nanjo. Gledala sem v reko ki se je počasi premikala čez čas pride Jan in mi pokrije oči nasmejala sem se in takoj ugotovila kdo je. On se je nasmehnil in mi je podaril šopek vrtnic usedel se je zreven mene in me objel okrog pasu. Rekel mi je da sem zelo lepa in da je to najni prvi zmenek jaz sem 'zakuhala' . on pa se je samo nasmehnil in me poljubil v tistem trenutku mi je dav eno kuverto v katerei je bilo napisano:
21. september 2012
next pliss
21. september 2012
u31868
u31868
Rekel mi je da sem zelo lepa in da je to najni prvi zmenek jaz sem 'zakuhala' . on pa se je samo nasmehnil in me poljubil v tistem trenutku mi je dav eno kuverto v katerei je bilo napisano:
Draga Anja!
Vem da imaš jutri rojstni dan ampak nisem mogel počakati zato smo se za danes zmenili da ti to naredimo Teja in Katja sta vedeli zato ampak sta se delali kod da ne vesta ničesar prav tako pa Tilen in Peter. Odkar sem te prvič videl na Krku sem vedel da si prava zame in da bova skupaj. Med nama se je vnela iskrica ljubezni, iskrica ki še zdaj gori. Še preden sva se spoznala sem bil zaljubljen vate. Vedno bolj sva se zbliževala in vedno bolj razumela drug drugega. Kmalu sva postala par, lepa je bilo ko sva ugotovila da živiva v istem mestu samo nekaj hiš narazen. Skoraj brez mene si šla v Podčetrtek in bila bi osamljena ker za svoj rojstni dan nebi imela fanta pri sebi. No uglavnem nehal bom nakladati v kuverti imaš še nekaj, mogoče te bodo kaj tele besede spolnile na kaj mislim:
Whitout you sexy chick fuck me i famous
Ja v kuverti imaš dve vstopnici za koncert Davida Guette kar vem da imaš rada njegovo glasbo in upam da me boš vzela s sabo na koncert. No zdaj me pa poljubčki če hočeš <3 

Ko sem prebrala do konca so se mi ulile solze sreče on se mi je pa nasmehnil in mi jih obrisal z obraza objela sem ga in ga poljubila ta poljub je bil dolg in hitro sem pogledala v kuverto za kare in bile so celo VIP karte. To sem se še toliko bolj razveselila saj bom lahko spoznala Davida Guette v živo za odrom in se slikala z njim, dobila avtogram… Jana sem poljubčkala nato sem mu rekla da bo seveda šel z mamo saj je najboljši fant na svetu in ker vem da tudi on obožuje DG(Davida Guette).
Jan pa je bil seveda vesel da bo lahko šel z mano ker grem tudi jaz in ker obožuje DG. Čez kakšne pol ure sem ga vprašala kje so ostali in on se je samo zasmejal in rekel da sta Teja in Tilen na drugemu koncu reke, Peter in Katja pa sta na mostu vsak par na svojem koncu. Nekaj časa sva bila objeta in gledala reko ter se poljubljala. Bilo je zelo romantično saj je bilo nebo jasno in bila je polna luna ter zvezde so sijale, vse se je lepo videlo v reki ki se je počasi premikala. Ko je bila ura 23.30 smo se skupaj odpravili v hotel. Tam smo se vsi skopali in odšli spati. Ker smo bili poparani so smo spali skupaj(pač dva v eni sobi).
Naslednje jutro se zbudim okrog 9.00 ure zjutraj in spolnila sem se da imam rojstni dan, ko sem hotela poljubiti Jana ga ni bilo v postelji. Začudeno sem pogledala pa sobi povsod so bili cvetki od vrtnic in sem si mislila da so bile lahko že včeraj ampak jih gotovo nisem opazila. Ko sem prišla v kopalnico da bi se oblekla, uredila sem zagledala listek na katerem je pisalo:'' Jutro zaspanček. Pridi v Petrovo in Katjino sobo! Poljubček Jan'' hitro sem se uredila in oblekla, ampak ko sem prišla na hodnik sem se skoraj ubila ker sem se ob nekaj spotaknila. Potem ko sem padla sem vstala in pogledala ob kaj sem se spotaknila bila je škatlica ker se mi je mudilo sem škatlico samo vzela in tekla v sobo od Petra in Katja. Končno sem pritekla pred sobo na hitro sem si popravila frizuro in vstopila.
Vstopila sem napol jezna ker sem se spotaknila. Prišla sem notri v sobo vse je bilo temno. Prižgala sem luč in ko sem prižgala luč so vsi zavpili vse najboljše. Jan se je zasmejal in rekel če mi je všeč vsebina škatlice. Rekla sem da po pravici povedano še sploh nisem pogledala ker sem se spotaknila ob njo on se je pa samo zasmejal. Ko sem pogledala sem mislila da bom omedlela bili so srebrni uhani in verižica z napisom JAN & ANJA v obliki srčka. Na uhanih pa je bil en velik srček na vsakemu. Nasmehnila sem se mu in skočila k njemu v objem. Pristopila sta še Katja in Teja ki sta mi dale zapestnico v obliki dveh krakov zvezde in Katja ter Teja sta imele iste ko si jih dal skupaj je nastala zvezda notri pa je bilo napisalo BFF(best friends forever). Peter in Tilen pa sta mi dala CD in še majico z napisom David Guetta fans.
Ura ja bila 10.00 ko smo odšli iz hotela v aqaluna. Takrat si želim da nebi nikoli spoznala Jana.
_______________________________________________________________________________
Zakaj Anja nebi hotela spozati Jana?

+ ali mi lhka še mal oglašval LY
29. september 2012
next
29. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg