Forum
saj poznaš občutek, ko se počutiš, kot da bi bil del nebes? poznaš občutek, ko so stvari, ki se ti dogajajo, preveč lepe in preveč tebi po godu, da bi se ti zdele resnične? saj si le navadna najstnica, ki se je prepustila usodi.?

NASTOPAJOČI:
*Tina - glavna oseba, okoli katere se vrti celotna zgodba. stara je 15 let.
*gdč.Elizabet - Tinina mati.
*g.Tom - Tinin oče
*Natalija - Tinina zelo dobra prijateljica
Osebe se bodo dopolnjevale počasi, tukaj so samo tiste osebe, ki ne razkrivajo pravo zgodbo ampak so samo okvirne in glavne osebe.
Zgodba je izmišljena.
.............................................................
'Za dežjem vedno posije sonce, za dežjem vedno posije sonce.' si je govorila Tina, ko je zapuščala park v Ljubljani. Utrnila se ji je solza in hitro si jo je obrisala. Ta park je sovražila.Nikoli si ni predstavljala, da ji bo neka oseba tako pri srcu. In ko se to zgodi, se njeno srce zlomi na dva dela. Prvi del bo še nekaj časa pripadal Jaku in neumorno čakal na njegovo vrnitev, toda drugi del se je že odločil, kako bo spremenil celotno Tinino mišljenje. Toda za naslednjih nekaj tednov, je prvi del srca prevladoval. V oči je pošiljal solze, v kožo bledost in predel okoli oči je bil neprestano rdeče barve. Obraz ni bil nikoli nasmejan. Niti Natalija ni spravila kančka nasmeha na ta ljubek, bled obraz.
Čas se je bližal koncu prve konference zadnjega razreda osnovne šole. Edina stvar, ki je Tino pomirila, je bila šola. Rada jo je imela skoraj toliko kakor svoje starše, sestro in Natalijo. Toda tudi šolo je Tina dala na stran. Nihče tega ni mogel verjeti. Ocene so se spuščale iz samih petk na dvojke, včasih trojke, če je bila v testu stara snov.
Kmalu je sledila nova konferenca. 1.februarja so v razred dobili novega sošolca. Tina je bila že naveličana vseh teh novih, neznanih ljudi, toda ta je bil poseben. Ko je prvič vstopil v razred je bil Tinin pogled podoben: *o*
-------------------------------
Zakaj se je Tina tako začudila?
Vse v naslednjem delu:3
10. marec 2012
u50385
u50385
Neeeeext.c:
10. marec 2012
u83034
u83034
neext ;D
10. marec 2012
Ko je prvič vstopil v razred je bil Tinin pogled podoben: *o*. Osebek je bil najlepša stvar, ki jo je Tina kdajkoli videla. Prva polovica srca, tista ki je pripadala Jaku, je kar odmrla in pozabila nanj, kajti nova oseba, nov angel v razredu je bil vreden več kot karkoli. 'Dober dan. Ti si verjetno novi učenec, kajne?' se je oglasila učiteljica. 'Ja.' je tiho in sramežljivo rekel. Gledal je v tla. 'Ime mi je Anže' je še tiho dodal nato pa počasi dvignil pogled. Pogledal je po razredu in pogled se mu je ustvail na Tini. Na obrazu se mu je narisal manjši nasmešek, Tna pa je zardela. 'Tamle imaš še prostor Anže, zraven Matica. Anže se je odpravil do svoje klopi, ki je bil nedaleč stran od Tinine. Usedel se je na stol in pozdravil novega soseda Matica. Pogled je preusmril iz Matica na učiteljico in tam je ostal do konca ure, Tine ni niti pogledal. Medtem je bila Tina čisto zasanjana. Predmet, ki ji je bil najljubši je ob prisotnosti Matica postal čisto nepomemben. Celo uro ga je na skrivaj opazovala, vsaj tako je mislila, čeprav je cel razred vedel, da ji je ušeč.
----------------------------------------
Zakaj je bil Matic najprej spogledljiv, nato pa neizprosen?
Kaj vse je Tina ugotovila o Maticu?

V naslednjem delu:3
11. marec 2012
Celo uro ga je na skrivaj opazovala, vsaj tako je mislila, čeprav je cel razred vedel, da ji je ušeč. Iz njenih sanj jo je zbudil zvonec. Pograbila je zvezke in puščico, vse skupaj vrgla v svojo torbo nato pa načrtovala, kako bo poskušala oditi iz razreda v istem trenutku kot Anže, da se bo zaletela vanj in kako bo imela razlog za pogovor. Toda Natalija je uničila načrt. 'Heej Tina! Si me pozabila?' je rekla in jo potegnila za roko nazaj. 'Ah, oprosti.' je samo izjavila Tina, toda v notranjosti je kar kričala na Natalijo.
SLedila je malica. Tina se je usedla za samotno mizo, stran od vseh ljudi. Ponavadi se je vsaj Natalija usedla zraven nje, toda danes se ji je zdelo, da bo motila njeno razmišljanje, zato jo je pustila samo. Takrat pa se je Tini približal Anže. 'Lahko prisedem?' Tina je žalostno dvignila pogled, toda ko je zagledala tega angela med angeli, se je nasmehnila. 'Seveda. Izvoli'. Anže je prisedel in nekaj časa tiho jedel. Tina ga je želela ogovoriti, toda ni vedela, s čim naj sploh začne. 'Od kod si se preselil?' je komaj izjavila. 'Samo iz drugega konca Ljubljane smo se preselili.' je rekel. 'Veš, nekaj bi ti priznala. Zdiš se mi zanimiv in rada bi te bolje spoznala.' 'Aja?' 'Ja. Se lahko danes dobiva v parku blizu šole?' 'Seveda. Ob šestih?' 'Super.' Takrat je Anže vstal, potiho rekel moram iti in izginil za vrati. Tina je bila presrečna.
Tina se je iz šole vrnila ob štirih. Hitro je v eni uri naredila celotno nalogo, nato malo pobrskala po internetu. Ko je ugasnila svojega leptopa je odletela v kopalnico in se hitro stuširala. Oblekl se je v kopalni plašč in začela razmetavati omaro in iskati lepe obleke. Našla si je kratke kavbojke s naramnicami ter spodaj dala legice. Našla si je še lepo majico s kratkimi rokavi, čez pa dala krajši suknjič. Na koncu je izgledala perfektno. Dodala si je še maskaro in senčilo za oči, ki se je ujemalo z majico. Ura je bila deset do šestih. Odpravila se je proti parku. Šele takrat se je zavedala, da gre ponovno v park, kjer jo je Jaka pustil. Toda polna pričakovanja je vstopila v park. Zagledala je Anžeta. Vsa vesela je začela hitreje hoditi proti njemu. Ko je prišla do njega ga je pozdravila in na hitro objela, nato pa se postavila zraven njega. 'Kam greva?' 'Kar malo prosto po prešercu?' Tina se je zasmejala. 'Nimam nič proti'
Pogovarjala sta se kakšne 3 ure, nato pa odšla vsak v svojo smer. Tina je prišla domov, se vrgla na posteljo in poklicala Natalijo. Bila je tako vesela. Povedala ji je vse podrobnosti, od pozdravnega objema, do njegovega objema čez njene rame, do lepih pogovorov in vsega. Tina je bila srečna, Natalija pa tudi.
--------------------------------------------
Dovolj za danes.
Bo sploh kdo bral??
16. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg