Forum
To je moja nimampojmakatera zgodbica. Nobene do zdaj nisem končala, to pa bom zagotovo.

†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†
UVOD:Tekla sem kolikor hitro sem mogla, da bi ubežala nevihti. Dežne kaplje so vse prej kot nežno padale na moj obraz. Sovražila sem učiteljico, ki me je v šoli zadržala tako dolgo, da sem zamudila avtobus. In ker mi je zaplenila telefon, nisem mogla poklicati mame. Saj, ne bi se pritoževala, če bi bila od šole oddaljena kakšen kilometer. Ampak sem celih 10! Ah, kaj hočem. Lahko tarnam ali pa najdem nekaj veselega v tej stvari. Ampak trenutno tu ni nič veselega. To je dejstvo. Okej, nehala bom filozofirati. Omarička! Ne maram dežja ampak strele naravnost sovražim. Zakaj, ampak res, zakaj sem morala pozabiti dežnik? Končno sem pritekla do doma. Iz premočene torbe sem izvlekla ključe ter odklenila hišo. Torbo sem dala na stol ter iz nje izvlekla vse zvezke, ki na srečo niso bili v hudem stanju. Kar pa ni držalo za mojo torbo. Zavzdihnila sem. Torbo sem dala na sušilo, da bi se vsaj malo posušila, sama pa sem vzela zvezke in odšla v svojo sobo. Zvezke sem razporedila po mizi, da bi se vsaj nekoliko posušili in odšla v kopalnico. Stuširala sem se in preoblekla v nova oblačila. Šla sem nazaj v sobo. ,,Kittie'' sem iz spodnjega nadstropja zaslišala sestrin glas. ,,Ja?'' sem zaklicala in pri tem stekla v kuhinjo. ,,Greš z mano ter mamo v nakupovalni center?'' me je vprašala ter se mi nasmehnila. ,,Andrea, ne da se mi'' sem zavzdihnila ter se zavalila na kavč.
†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†

Kittie|13|Cambridge


03. september 2012
next :3
03. september 2012
u104045
u104045
next :*
03. september 2012
u105689
u105689
neeeejkst< 33
:$
03. september 2012
NEEEEEEEEEXT.!
04. september 2012
†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†
1. WHATEVER
,,Andrea, ne da se mi'' sem zavzdihnila ter se zavalila na kavč. ,,Pa nič'' je skomignila Andrea ter odšla k mami. Odprla sem televizijo. ,,...kupite to metlo, ki očisti vse...tralalalala'' se je zaslišalo. ,,Kdo bi sploh to kupil'' sem za sabo zaslišala bratov glas. Jap, tudi brata imam. Ubistvu, sta Andrea ter Jacob (brat) dvojčka. ,,Nevem in me tudi ne zanima, zdaj pa prosim SPOKAJ'' sem rekla in poudarila zadnjo besedo. ,,Zakaj?'' je rekel in se postavil pred televizijo. Oh, sovražim ga! ,,Ker bi rada gledala televizijo?'' sem rekla in ga premerila. ,,Mogoče. Ampak kolikor vem, je hiša tudi MOJA -pri tem je s prstom pokazal name kot da sem umsko prizadeta in ga ne razumem- kar seveda pomeni, da lahko stojim pred televizijo kadarkoli in kolikor časa želim'' je Jacob zaključil svoj govor. Wtf? ,,Na tu maš daljinca, samo nehaj filozofirati'' sem obupano rekla in mu vrgla daljinca. Sicer ne vem zakaj me 11- letnik vedno premaga, ampak... ,,Alo ljudi'' sem zaslišala Andrein vzklik. ,,Aaa... Nisi z mamo v trgovini?'' se je spačil Jacob. ,,Ne, nisem. Si mogoče slep?'' je važno rekla in se naglo obrnila k meni. ,,Greš z mano na vrt?'' je rekla in se tako 'sladko' nasmehnila, da je bila že grozljiva. ,,Po kaj?'' sem odvrnila. ,,Metat BUMERANG!'' se je zadrla. ,,Počakaj nekaj let, ko bodo začeli izdelovati umetne glave, kot so zdaj noge in roke pa to. Do takrat pa raje obglavi kako svojo sošolko. Hvala za razumevanje'' sem rekla in vstala s kavča. ,,Blablabla...'' se je tiho spačila Andrea. ,,Slišala sem tee'' sem se zadrla in stekla v sobo.
†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†
vem, da je kratek next, ampak trenutno nimam časa. naslednjič bo daljši.
05. september 2012
u105689
u105689
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext :33
05. september 2012
†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†
2. HELLOW.
,,Slišala sem tee'' sem se zadrla in stekla v sobo. Na mojo VELIKO nesrečo si sobo še vedno delim s Jacobom in Andreo. Odprla sem vrata in se že ob prvem koraku spotaknila ob Jacobov nahrbtnik. Zastokala sem ter se pobrala. Splezala sem na zgornjo posteljo (pograd je) in iz omare vzela računalnik. Ker so v naši ulici nekaj popravljali je naš računalnik izgubil signal. Bedno. Odprla sem ga (računalnik) in začela igrati neko bedno igro. Kmalu sem se naveličala in zaprla računalnik, ga spravila nazaj v omaro ter splezala z pograda. Stopila sem do okna in se zazrla na ulico. Na ulici so se svetlikale luže, ki so ostale od nevihte. Stopila sem do svoje majhne omare, iz nje izvlekla pulover, in si ga oblekla.Izpod postelje sem pobrala Uggice ter si jih obula. Sem omenila, da je letošnja zima grozna? Nevermind. ,,Ven grem. Oči pride čez deset minut'' sem rekla, ko sem prišla do Jacoba in Andree, ki sta se prepirala za daljinca. ,,Pr-a-a-v'' je izdavila Andreaa in tako močno povlekla za daljinca, da ga je Jacob spustil in je poletel čez dnevno sobo. Zavila sem z očmi ter šla na ulico. Bilo je obupno mraz. Sprehodila sem se do parka in se usedla na eno izmed klopi. V parku ni bilo veliko ljudi, če pa so bili so se vstavili le za toliko, da so na hitro poklepetali z znancem, ki so ga srečali, nato pa odhiteli naprej. ,,Hellow" sem za sabo zaslišala glas. Kriknila sem in se naglo obrnila nazaj, da mi je v vratu grozljivo počilo. ,,Saj nisem morilec" je dejalo svetlolaso dekle, ki je stalo pred mano. ,,Emma" se je predstavila in mi pred nos pomolila roko. ,,Kittie" sem rekla in ji stisnila roko v pozdrav. ,,Me veseli'' je veselo rekla in se zasmejala. ,,A si nova tu?'' sem jo vprašala in ji pomignila naj prisede. ,,Jap. Tukaj smo od včeraj'' je rekla. Nasmehnila sem se. Zdela se mi je prijetna. Sploh ker sama v resnici nisem imela nobene prijateljice. Tisto popoldne je bilo čudovito. Emmi sem razkazala mesto, ji pokazala vse najboljše trgovine ter kavarne. Postali sva dobri prijateljici.
,,Kje si bila?'' me je takoj ko sem vstopila v hišo napadla mama. ,,V parku'' sem skomignila in si sezula Uggice. ,,Štiri ure?!'' me je mama nejeverno pogledala. ,,Nee'' sem rekla in ji vse povedala.
†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†
Good?
06. september 2012Emma|13|Cambridge
06. september 2012
NEEEEEEEEEEEXT!!!
06. september 2012
u106518
u106518
Nexxtt
06. september 2012
Nova slika od Emme ker mi prejšnja ni všeč:†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†
3. SERIOUSLY?
,,Nee'' sem rekla in ji vse povedala. ,,No lepo, da si si našla novo prijateljico'' je rekla mama. ,,Mhm'' sem zamomljala in se odpravila v sobo. Odprla sem vrata in kriknila. Soba je bila v še bolj obupnem stanju kot prej. Jacobovi in Andreini zvezki so ležali po tleh, copati so bili razmetani po vseh omarah in eden je visel celo na luči. GROZA! Ker je mama slišala moj krik je pritekla v sobo. Zajela je sapo in po nekaj trenutkih tišine izjavila: ,,Kittie, mislim, da potrebuješ svojo sobo'' in izginila iz sobe. V tistem trenutku bi v normalnih okoliščinal zakričala od veselja, a sem zdaj zakričala od bolečine. Spotaknila sem se namreč ob Andreino copato in z glavo udarila ob odprt predal. Vstala sem in jezno odkorakala v kuhinjo, kjer sem iz zamrzovalnika vzela obkladek in si ga položila na glavo. ,,Sem mislil, da se boš ubila tam zgora, ko si tako ropotala'' je rekel oči, ko sem prišla v dnevno sobo. ,,V bistvu sem se res'' sem zagodrnjala in jezno ošinila Andreo ter Jacoba. ,,No, kje bom lahko imela svojo sobo?'' sem vprašala in se zazrla v mamo. Andrea me je pogledala, kot, da bi padla z marsa. ,,Kaj?! Novo sobo dobiš?!" se je zadrla in me jezno pogledala. ,,Ja" sem rekla in jo kljubovalno pogledala. ,,Ampak, mamii!!" se je zadrla Andrea in jo 'žalostno' pogledala. ,,Andrea tiho! Kittie bo dobilo svojo sobo, ker je že starejša -a res? pred dvemi dnevi ni tako menila-, sploh pa ne more niti spati v vajini sobi -ošinila je Andreo in Jacoba- ki je kot, da bi vanjo padla bomba." je jezno rekla mama. ,,Ampak.." je začela Andrea a jo je mama prekinila: ,,Nič ampak! Kittie bo dobilo novo sobo, ti in Jacob pa bosta jutri svojo pospravila. Temeljito!" In s tem je bil pogovor zaključen. Andrea je rdeča v obraz jezno odtopotala v sobo, Jacob pa je za njo potiho odšel gor. Sledila sem jima, da ne bi naredila še kakšne neumnosti, pri tem pa pazila, da se nisem spet kam spotaknila.
†.†.†
,,Mamii! Kje bom imela sobo?" sem mamo že tretjič tisto jutro vprašala med zajtrkom. ,,Na podstrešju!" se je razjezila mama in me grdo pogledala. ,,Ampak podstrešje je MOJE!" se je tedaj umešala še Andrea. ,,Ne pa ni" sem rekla in ji pokazala jezik. Nekaj je zagodrnjala in spet začela žvečiti njene kosmiče.
Po zajtrku sem se odpravila uresničit akcijo: ČIŠČENJE PODSTREŠJA. Ko sem prišla na podstrešje, sem bila preseneča. Sploh ni bila tako umazano, kot sem pričakovala. Dejansko, sploh ni bilo umazano. Lepo. ,,What doesn't kill you makes you stronger..." je zapel moj telefon. ,,Emma" sem zakričala v telefon. ,,Jaaa" sem zaslišala glas na drugi strani. ,,Prideš k meni?" me je vprašala Emma. ,,Ne morem. Spravljam podstrešje, da si bom uredila svojo sobo" sem rekla in zavzdihnila. ,,Super! Lahko pridem pomagat?" se je razveselila Emma, na drugi strani slušalke. ,,Seveda. Vsaka pomoč pride prav" sem se zasmejala. ,,Okej. Pridem če z 5 minut" je rekla in prekinila. Deset minut kasneje smo z Emmo že raziskovale podstrešje. V kotu sem našla zelo lep okvir za posteljo, ki sem ga zvlekla, na mesto, kjer bo stala postelja. ,,Kittie! Tukaj!" sem zaslišala Emmin glas in pohitela k njej. Stala je zraven lepe bele omare, ki je bila kot nova. Kaj vse dobiš na podstrešju! Skupaj smo jo prinesle v 'sobo' in jo potisnile k omari. Odpravile smo se še proti majhni sobici. ,,Zdaj bi bil pa že čudež, če bi našle še pisalno mi..." mi je zamrl glas, ko sem sredi sobice zagledala prelepo leseno mizo, ki bi bila kot nalašč za sobo. ,,Waw" je dahnila Emma in skupaj smo se zapodile do mize. Imela je en predal in bila je kar velika. ,,Ravno pravšnja" sem se razveselila in odnesle smo jo v sobo. Iz stare omare, ki je stala pri vhodu na podstrešje sem privlekla nežno modro barvo in z Emmo smo z njo prebarvale stene. Ob štirih popoldne, je bila soba P-O-P-O-L-N-A!†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†
Next? < 3
07. september 2012
u106518
u106518
Nexxtttt
07. september 2012
nexttt
sory ker oglašujem
http://www.igre123.com/forum/tema/bogata-in-razvajena/40624/
07. september 2012
prosim ne oglaševat tuki ;o
07. september 2012
u106640
u106640
Nekštttttt
08. september 2012
u106704
u106704
omg kk dobra zgodbica :33
next < 3
08. september 2012
Hvala, vsem ki beretee < 333
†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†
4. PARADISE
Ob štirih popoldne, je bila soba P-O-P-O-L-N-A! Zadovoljno sem se nasmehnila. ,,Moram domov" je po nekajminutnem pogovoru z mamo rekla Emma. Pospremila sem jo do vrat. ,,Pa hvala za pomoč" sem še zaklicala za njo in zaprla vrata. Šla sem v kuhinjo ter si naredila vroč kakav, saj je bilo na podstrešju precej mrzlo, ker sem pozabila vklopiti ogrevanje. Zleknila sem se na kavč in odprla televizijo. Nič novega, tv prodaja, poročila... Kaj res ni nič pametne... Sem res slišala besedo One Direction?! Hitro sem preklopila nazaj na prejšnji program. ,,...bodo imeli koncert v Cambridge-u petnajstega maja v Veliki dvorani (izmišljeno pčč). Prodaja vstopnic pri vseh kioskih in...." ,,HEEJ!" sem se zadrla na Andreo, ko je preklopila program. Pokazala mi je jezik. No, ampak saj vem glavno: ONE DIRECTION PRIDEJO V CAMBRIDGEEEEEEEEEE! ,,Kaj pa ti plešeš -če sploh lahko rečem, da plešeš- po dnevni sobi?" me je prebudil Jacobov glas. Ups! ,,Nič, nič" sem rekla in se hitro usedla nazaj na kavč. Jacob je zavil z očmi. Ampak res, on se včasih obnaša kot da ima 30 let ne pa 11! ,,Ajaa Kittie!" se je tedaj oglasila Andrea in njene modro-zelene oči zapičila vame. ,,No, ker boš ti zdaj spala na podstrešju, in ker je zgornja postelja na pogradu prosta, seveda pripada meni, ker sem PUNCA" je rekla in zadnjo besedo poudarila. ,,In kaj hočeš zdaj?" sem rekla in spila nekaj kakava. ,,Oooo, marička, si trda!" je zavreščala ,,Hočem, da ti potrdiš, da bom jaz spala na zgornji postelji ne Jacob!" ,,Mhmm..." sem zamomljala. ,,Kittie Anne Wiliams!" se je zadrla Andrea. ,,Okej, okej" sem se predala. Res nisem prenesla, da bi kdo klical s celim imenom. ,,Kaj tako vreščite!" je tedaj po stopnicah prišla mama. ,,Nič!" se je zadrla Andrea in pogledala Jacoba tako 'smrtonosno', da bi se jo še serijski morilec ustrašil.
,,Kittie, prosim pojdi v trgovino. Zmanjkalo je mleka" je iz kuhinje zaklicala mama. Zakaj vedno jaz? Iz denarnice sem vzela par dolarjev in si obula Uggice. Vzela sem še ključe in se odpravila proti trgovini. Na srečo je kar blizu. V trgovini sem hitro kupila mleko in šla nazaj ven. BUUUM! Vrečka mi je padla iz rok in padla bi še sama, če me nebi tisti, v katerega sem se zaletela prijel. Zazrla sem se vanj.
AASDFGHJKLČKJHFJK! *O*
Pred mano je stal najpopounejši fant na svetu. ,,H-hvala" sem zajecljala in pobrala vrečko.,,James" se je nasmehnil. ,,Kittie" sem rekla. ,,Lepo, da sva se spoznala" je rekel. ,,Jaa" sem odvrnila in se nasmehnila. Pokimal je. ,,No adijo" sem rekla in se obrnila. ,,Adijo" sem zaslišala Jamesov pozdrav. Hitro sem odhitela proti domu.
Vstopila sem v hišo, z nog zbrcala Uggice in mami na mizo vrgla mleko. Stekla sem v svojo sobo in se vrgla na posteljo. Ou em đi! Ta tip je popoun! *o*
†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†
Next? :'3
09. september 2012
u105689
u105689
http://www.igre123.com/forum/tema/s-s-s/41718/
pliskoo :33
in neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext :$
09. september 2012
u106704
u106704
omg :* neext takoj c:
09. september 2012
u104045
u104045
neeeeeeeext :$
09. september 2012
†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†
5. I DON'T CARE!
Ta tip je popoun! *o* Tako sem celo preostalo popoldne sanjarila.
,,BUU!" mi je na uho zakričala Andrea. Kriknila sem in vstala. Andrea se je zadovoljno hihitala. ,,Andrea prisežem..." sem začela a me je Andrea prekinila, ,,Večerja je" in izginila po stopnicah. Z nočne omarice sem vzela telefon in odšla v kuhinjo. Vsi so že sedeli za mizo, James si je nekaj mrmral v brado Andrea pa je zadovoljno pela. Za večerjo so bili špageti. Njaam! Mama in oče sta se nekaj tiho pogovarjala James in Andrea pa sta se kregala. ,,Auuu!" se je zadrla Andrea in James je hitro prijel vilico ter začel jesti. Mama je zavila z očmi in se spet posvetila pogovoru z očetom. Le kaj za vraga je tako pomembnega?
,,As long as you lo-lo-lo-lo-lo-lo-love me" se je začela dreti Andrea. ,,Ubij me" je obupano rekel Jacob in me pogledal. Mama je obupovala, saj ni imela miru za pogovor. Prav zanimivo kako odreagiramo na Andreine izpade. ,,... I'll be your silver, I'll be your gold..." se je še naprej drla Andrea. Na hitro sem pojedla in stekla v svojo sobo. Končno mir! ,,Kittie pridi dol" Ali pa ne. Ko sem prišla dol so bili že vsi na kavču. Omg! Moja družina je iz vesolja. ,,Kaj" sem rekla in se počila na fotelj. ,,Torej, ker sva z očetom oba dobila ponudbo za službo v Londonu, bova za nekaj časa odpotovala tja. In ker naju ne bo vas bo prišla pazit tetka Muriel" je hitro zdrdrala mama. ,,Pa ne Murielčkee" je obupano zategnil Jacob in se zvrnil na tla. Andrea se je zasmejala in ga boksnila. Z mojo familijo je res nekaj narobe. ,,Kdaj?" sem se obrnila k mami. ,,Jutri?" je previdno rekla. ,,Okej" sem rekla in vstala. Mama me je začudeno pogledala. Skomignila sem in šla v sobo.
,,Kittie" je čez nekaj časa v mojo sobo vstopila mama. ,,Kaje?" sem jezno rekla in se obrnila v steno. ,,Vem, da si jezna..." je rekla a sem jo prekinila. ,,Jezna?! Zakaj?" Mama je zavzdihnila in vstala. Odkorakala je proti vratom, me pogledala in odšla.
†.†.† NASLEDNJI DAN †.†.†
,,Kittie pojdi v trgovino, mleka je zmanjkalo" mi je rekla tetka Muriel in mi dala nekaj dolarjev. Zakaj moram v trgovino vedno jaz? ,,Če že moram" sem zagodrnjala in obula Uggice, ki so ležale sredi hodnika. Šla sem do trgovine in mleko hitro odnesla domov.
,,V park grem" sem rekla teti in se odpravila v park.Vsedla sem se na klop in se ozirala po otrocih, ki so se obmetavali s snegom.
,,Bu!" sem zaslišala glas za sabo. Ozrla sem se in za mano je stal James. ,,Hej" sem rekla in se nasmehnila. ,,Živjo" je odzdravil in se vsedel poleg mene. AASDFGHJKL *O*
†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†
Next? c:
10. september 2012
u106640
u106640
nexxxt
10. september 2012
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
sUPPEEER, i LIKE IT (:
11. september 2012
u106704
u106704
next
11. september 2012
u84628
u84628
next:3
12. september 2012
I'm glad you like it Lucija x'd
†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†6. ASDFGHJKJL
,,Živjo" je odzdravil in se vsedel poleg mene. AASDFGHJKL *O* ,,Inn, kako si?" je rekel ter se mi nasmehnila. ,,U-uredu. T-ti?" sem izjecljala ter obupno zardela. ,,Super" je veselo rekel. Oba sva utihnila. Zazrla sem se v nek kup snega. 'Omg! Usedel se je zraven mene. ;ooo' sem hvalabogu TIHO razmišljala. ,,Haloo" mi je z roko pred očmi pomahal James in me prebudil iz sanjarjenja. ,,Eee... Kaj?" sem se zmedla. ,,Nič, nič, samo tako si se zagledala v sneg, da sem mislil, da ti bodo oči padle iz jamic" se je zasmejal. Šit! Sem bila res taka? AWKWARD! Živčno sem se zasmejala. Na mojo srečo je Jamesu ravno takrat zazvonil telefon. ,,No, moram it" je rekel in vstal. ,,Err.. No, adijo" sem rekla in se čudno nasmehnila. ,,Adijo" je rekel in odšel. 'Budala, budala, budala' , najraje bi se z glavo zarila v sneg. Grrrr!
Vstala sem in se odpravila domov. Ko sem vstopila v hišo, so bili Jacob, Andrea ter tetka Muriel na kavču. ,,Dann!" sem se zadrla in zbrcala Uggice z nog. ,,Dober večer!" se je nazaj zadrla Andrea, tetka Muriel pa je zmajevala z glavo. Šla sem v kuhinjo ter si naredila kakav.Vzela sem skodelico ter se usedla na kavč zraven Muriel. V rokah je imela pletilke ter pletla šal. Bedno. Jacob je brskal po omarici v kateri smo imeli DVD-je, Andrea pa v rokah držala telefon in nekaj vneto tipkala. Počasi sem srkala kakav. Andrea je tiho kriknila in usta so se ji razlezla v veelik nasmešek. Pogledala sem jo, a je še vedno nepremično zrla v telefon. Butnila sem jo. ,,Kaje?" je rekla in me pogledala. ,,Zakaj si tako vesela?" sem jo sumičavo vprašala. ,,A nebi smela biti?" se je izmaknila odgovoru in umaknila pogled. Priprla sem oči. Odložila sem skodelico ter počasi pomaknila roke proti Andreinemu telefonu. Ker je bila preveč zaposlena z sporočilom me ni opazila. ,,Andrea, pojdi mi po tisti volno tam na stolu" je zahripala Muriel in, ko jo je Andrea čudno pogledala, sem ji izmaknila telefon. ,,Uuuu" sem se oglasila in telefon odmaknila od Andreine roke, ki je grabila po njem. ,,Daj...na-zaj" je rekla in sem vrgla name. ,,Auu!" sem se zadrla saj mi je skočila na glavo. ,,Andrea umiri se" je umes posegla Muriel. ,,Če pa mi je vzela TELEFON!" je zatulila, a se vseeno vsedla. ,,Kittie, daj Andrei telefon" je rekla Muriel. ,,Okej, okej" sem rekla in se zasmejala.
†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†.†
Next? c:
13. september 2012
u106640
u106640
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
13. september 2012
next
13. september 2012
Neeext.
13. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg