Forum
No ta zgodbica je za ljubitelje Volkov.

(klik)
no pa naj začnem.

12.12.2005
Ime mi je Emily. Emily Wolf. ta dan sem bil še otrok. bila sem pri dedku na počitnicah. mislite si, ha, ta je bila pa kar pozimi na Hawaih. no to ni res. moj dedek živi na Aljaski. Deželi snega, zime. mraza in VOLKOV. do takrat nisem videla še nobenega volka. vendar tisti dan pa sem prvič pogledala volku v oči. mislila sem da me bo pojedel. ampak....
bila sem v hiši. grela sem se pred toplo pečjo in žalostno gledala ven v snežinke. dedek me je pogledal in opazil da žalostno gledam v beli puhasti sneg.
>>Kaj je?<< me je vprašal
>>želim biti zunaj na snegu<<
>>Pa pojdi dekle, pojdi malo v gozd. nazaj bodi čez uro<<
>>Prav dedi! hvala!<< sem rekla in odšla
Tavala sem po gozdu in božala hladki mrzel sneg. nekaj v grmovju se je premaknilo. šum mi je zvenel v glavi kakor stara pokvarjena plošča. pogledala sem v smer grmovja ter videla temno črno senco. izza grmovja je prišel volk ali volkulja. nevem. vsaj takrat še nisem vedela. volk se je zapodil vame ter se opraskal v veje dreves. uboga živla je cvilila od bolečine. približala sem se volku. kri mu je tekla iz noge vendar se je le oprskal. volk me je pogledal globoko v oči in zarenčal. kriknila sem. vendar volk me ni napadel. zbežal je nazaj v gozd.(klik)
.................................................................................................................
18.10.2012
Zdaj sem stara 12let. živim na Aljaski pri dedku ker mi je pred 2mi leti umrla mama. očeta nisem imela. no, vsaj nisem ga poznala. od takrat ko sem videla volka sem obsedena z volkovi. tako zelo so lepi! to sem jaz:

Imam najboljše prijatelje
Nelly:
Abby&Gabby (dvojčice)
Keneddal:
Reese:
next???

(klik again, sorry)

boš brau?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. november 2012
next!
05. november 2012
u70306
u70306
next
05. november 2012
NEXT!!
08. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg