Forum
Hejla ! Sem Annaleigh in sem stara 13. Imam najboljšo prijateljico Isabel, ki ima fanta Alexandra. Povedala vam bom svojo zgodbo, kako mi je ljubezen postavila življenje na glavo

Jst [Annaleigh]:Isabel:Alexander:Richard:Začnem?

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. oktober 2011
u60408
u60408
next da vidimo kaj se bo zgodilo
29. oktober 2011
''Driiiiiin Driiiiin.'' Kako sovražim budilke ! Vedno sanjam nekaj sladkega in potem me budi. Nejevoljno se vstanen pogledam na koledar. ZADNJI ŠOLSKI DAN ! Toooooo ! Končno konec mučenja ! Danes tako in tako nimamo pouka, samo spričevala nam dajo, potem gremo s šolo še na sladoled in nato smo koneeeeec ! Odvlekla sem se v kopalnico, se umila in naličila. Nato sem odšla nazaj v svojo sobo. Za zadnji šolski dan morem bit seeeexy. Odločim se za sivo majco WASTED jouth in malce raztrgane hlače, zraven pa še obujem rumene all starke.Pograbim šolsko tobro, vanjo vržem samo mapo in odidem vesela v šolo. Na poti seveda srečam Isabel. Objamem jo in se ji nasmejem. ''Hej, stara,'' se mi nasmeji. Nasmehnem se nazaj. ''Dans pa zadnji šolski dan a?'' rečem. Vsa navdušena pokima.
Ko prideva v šolo, grem do svoje omarice, vanjo zabrišem all starke in si vzamem ven copate, ter oddirjam v razred. Tam se vsedem na svoj prostor in že vstopi razredničarka. ''No, ker je danes zadnji šolski dan, ne bom dolga, samo spričevala vam razdelim in potem gremo še na sladoled in potem smo konec.'' Vsi smo veseli. Razredničarka vzame mapo z spričevali in nas začne klicati. Ker se pišem na z sem zadnja. ''Annaleigh Zimmer.'' Vstanem se, ostali mi pa zaploskajo, in odidem do učiteljice, ki mi da v roke spričevalo. Pogledam ga. Vse sem zaključila pet? In to osmi razred, ki je najtežji od vseh? Vau. Spričevalo dam v mapo, mapo pa v torbo in že se grem preobut, da bi šli na sladoled.
Ko pridemo do slaščičarne, si naročim sladoled in se postavim zraven Isabel. ''Greš z mano domov? Mislila sem, da bi moje tastare prepričali, da bi pri meni spala.'' Strinja se in nato veselo odideva domov.
Ko pridema domov pa...

Next?
29. oktober 2011
u60408
u60408
daljeee še danes ful mi je všeč tvoj način pisanja
29. oktober 2011
next!
29. oktober 2011
no bom nextala : D

Ko pridema domov pa naju na mizici čaka sporočilo. Presenečeno pogledam Isabel in stopim k mizi ter začnem brati sporočilo. Ko ba preberem samo globoko vzdihnem in začnem od veselja skakati na okoli . Isabel me čudno gleda, a ko ji pokažem sporočilo se mi pridruži pri skakanju. Pisalo je namreč:

Annaleigh!
Ker so počitnice, in ker ti nočeva biti v napoto, sva se odločila da odideva na dvomesečne počitnice v turčijo. Ker vema da te v turčijo nikoli ni preveč vleklo, sva te pustila doma in sedaj imaš 2 meseca hišo zase. Samo naj ne radzpade !

Mami & Ati

Še vedno nisem verjela da je to možno. Potem bo Isabel lahko tukaj kolikor dolgo bo hotela. ''Poglej,'' je nenadoma rekla Isabel in v rokah držala kuverto, na kateri je pisalo Annaleigh. Odprla sem jo in notri je bilo 1000 €. Denar sem gledala z presenečenjem in veseljem. Vse to je zdaj moje? Vaaau. ''Torej bom pri tebi lahko spala cela 2 meseca,'' se nasmeji. Pokimam ji, in še vedno gledam denar v mojih rokah. ''No potem je najboljše da pokličem moje,'' še doda. Spet pokimam in že pograbi telefon in odide na hodnik, da bi se dogovorila, jaz pa se od veselja zvrnem na zofo . Čez pet minut pride nazaj, na obrazu ima pa zadovoljen nasmešek. ''Vse je urejeno. Cele počitnice sem lahko tukaj. Samo domov grem po stvari prav?'' Pokimala sem in jo objela, tako da je tiho kriknila. Nasmejala se mi je in odšla. Medtem sem odšla v najlepšo sobo za goste in na vrata napisala Isabel, ter sobo pripravila. Soba je bila tik ob moji in vedela sem, da bo v njej spal nekdo, ki bo tako poseben kot Isabel. Pripravila sem njeno sobo, nato pa odšla v svojo in odšla na Facebook. Malce sem pregledala nova obvestila, že je zazvonilo pri vratih. Stekla sem k njim in odprla nasmejani Isabel. V rokah je imela kar potovalko : 3 Odpeljala sem jo v njeno sobo za ta dva meseca. ''Torej, kaj bova zdaj delali?'' sem jo vprašala. Malce je pomislila, nato pa rekla: ''Kaj misliš na BFF day?'' Bila sem navdušena in že sva začeli delati plane za ta dan. Prvo greva v šoping, nato grema v beauty world na masažo in urejanje nohtov, nazadnje pa še bova imeli movie night.

next?
29. oktober 2011
moja soba:Isabelina soba:


29. oktober 2011
neeext
wauu
29. oktober 2011
u60408
u60408
next
i like it
29. oktober 2011
no bom nextala k se mi glih da hihihih :3
---------------------------------------------------------------
Obe veseli sva odšli v trgovine. Še prej sva z 'slabo' vestjo izpraznali najine šparovčke na 5 centov. Sva se pa zato v trgovinah zabavali kot še nikoli. Vrteli sva se po trgovinah in si polnili roke. Ravno, ko sva obe navdušeni odšli iz Tally Weijla, sva srečali Alexandra, Isabelinega fanta in še nekaj drugih tipou, ki mi niso bli prau nč ušeč -.-' Isabel je Alexu skočila okoli vrata, on pa jo je smeje poljubil. awwh, kaako sta bila lepa skupaj. Nato sva se poslovili od njih in odšli v preostale trgovine, tako da je vsaka imela na koncu še kakšnih 50 € ravno za masažo in urejanje nohtov. Ko sva prišli v beauty world, pa sva zagledali Rachel, najino sovražnico, ki dobi usakega tipa k ga hoče in to me jezi. Opazila naju je in se nama smejala. ''Dekleti, to ni prostor za ta grde.'' Grdo sem jo pogledala in rekla: '' Poglej, kako si plastična, še barbike ti zavidajo,'' ter se zasmejala skupaj z Isabel, Rachel pa naju je grdo gledala. Nato sva maserkam povedali, katero masažo želiva. Jaz sem vzela masažo hrbta in obraza, Isabel pa masažo rok in hrbta. Nato sva odšli še na urejanje nohtov, kjer so mi nohte perfektno oblikovali in mi jih lepo 'poslikali' da sem se ves čas občudovala. Potem sva pa odšli še v knjižnico, kjer sva si sposodili film Navijačica. Nato sva odšli k meni domov.
Doma sva se zabavali kot še nikoli. Isabel je od bogve kje izbrskala coca colo, jaz pa sem medtem v mikrovalovki naredila kokice. Nato sva se ulegli na kavč in začeli gledati film, ter se smejali in plesali. To je bil najboljši večer !

* * *

Ko sem se zjutraj zbudila, na kavču, sem se spounila prejšnega dne in že sem se nasmejala. Ura je bila že pol ena, Isabel pa je še smrčala zraven mene, zato sem se oblekla in uredila, ter pripravila kar kosilo, saj sva zajtrk tako in tako prespali. Za kosilo sem skuhala špagete z mesno omako. Še sreča, da sem bila pri gospodinjstvu odlična! Zraven sem še zbudila godrnjajočo Isabel, da se je preoblekla in skupaj sva zadovoljno pojedli kosilo. ''To bodo najboljše počitnice!'' je rekla, jaz pa sem vesela prikimala.
29. oktober 2011
u60408
u60408
next še enkrat
29. oktober 2011
Rachel:

29. oktober 2011
nevem zakaj ne bi pisala če mam navdih d
-------------------------------------------------
Z Isabel sva nato premetavali vrečke in občudovali najina nova oblačila ter se smejali traparijam, ki sva si jih kupili. Ker sva imeli toliko oblačil, se nisva mogli odločiti, kaj naj oblečeva in sva razmišljali še vsaj pol ure. Nato sem se jaz končno odločila za dolgo modro jopico, črno majico, črne hlače in črno torbo. Obula pa sem si najnovejše modre allstarke :3 Vse je zgledalo tako:Tudi Isabel si je kupila lepe cote, prav nič manj lepše od mojih. Oblekla se pa je v modro jopico, obleko uzgoraj belo, potem pa je modra z belimi pikicami in uspodaj še črne legice. Obula pa se je v roza čeveljčke in zgledalo je takole:Nato sva odšli ven. Iz tistih 1000 € sem vzela 10 €, da bi si lahko kaj privoščili med sprehodom po mestu. Nato pa sva zavili prosti najini šoli. Bila je pusta in prazna in prepričani sva bili, da tudi na igrišči za njo ni nikogar. A sva se motili. Tam so bili trije najlepši tipčki, kar sem jih videla v celem življenju. Igrali so nogomet in naju niso opazili, medtem pa sva se midve odvlekli do klopi, ki je stala zraven igrišči, se usedli in jih opazovali, medtem pa sva se šepetaje pogovarjali. Kmalu pa so naju opazili. Ubistvu, eden od njih naju je opazil, nama pomahal in naprej igral nogomet. Ko so imeli pavzo, pa je Isabel, ki je vedela, kako koga spoznati, me odvlekla k njim. ''Živjo! Jaz sem Isabel,'' je rekla in se nasmehnila, ter me ruknila, češ, naj povem kdo sem jaz. ''Jaz sem pa Annaleigh,'' sem rekla in poskusila delovati kar se da sproščeno. Tudi oni so se po vrsti predstavili. ''Jaz sem Paul,'' je dejal prvi, tisti, ki nama je pomahal. ''Jaz sem Jack,'' je dejal drugi. ''Jaz pa Richard,'' je dejal tretji in ko sem ga pogledala bi se skoraj STOPILA. Bil je najleeeeeepši. Isabel je opazila, kako ga gledam in se je potiho nasmejala. ''No, zanimalo naju je, če lahko igrava z vami. Vema da ne blestiva najbolje v nogometu, samo vseeno,'' je sproščeno rekla in se zasmejala. Ko bi le jaz bila kot ona, saj sem videla, da jo vsi trije občudujejo, ker je tako samozavestna. Nato je Jack skomignil z rameni. ''Meni je prav,'' je dejal, Richrad in Paul pa sta pokimala. Paul se je takoj javil za golmana. Isabel se je javila, da bo z Jackom, torej je meni...preostal samo še Richard? ''Očitno sem z tabo,'' je smeje dejal, jaz pa sem se nasmehnila. Nato mu je Paul vrgel žogo, on pa jo je brcnil prosti meni. Zmedeno sem gledala žogo in brcnila tja v tri krasne in žogo tudi zadela, da se je počasi odpeljala do gola in jo je Paul dvignil. Rochard je stopil do mene in se mi nasmehnil. ''Saj ti sploh ne gre slabo,'' je rekel in stopil še bližje, ''samo takole moraš stati.'' Objel me je okoli ramen in mi pokazal, kako naj stojim, toda nisem prepričana če sem si kaj zapolnila.
29. oktober 2011
next?
[slika od Richarda je uzgori ]
29. oktober 2011
u60375
u60375
ka dober .. < 3

NEXT:*
29. oktober 2011
naprej!
29. oktober 2011
hvala usem drgač k berete mojo zgodbico
bom pol nextala :')

pa prosim preberte najnovejšo mojo:
https://www.igre123.com/forum/tema/story-of-my-life/24654/
29. oktober 2011
u51999
u51999
waaaaw nexttt
29. oktober 2011
u51999
u51999
pa bom prebrala .."!!!
29. oktober 2011
u63625
u63625
next prosim!!!
29. oktober 2011
Zakaj si nisem ničesar zapomnila? Zato ker me je tako prisrčno objemal in mi kazal kaj moram narediti. Zato. Sem pa kasneje zadela en gol. In potem je bila ura že pet, zato sva z Isabel morali oditi. ''Adijo,'' sem rekla ter jim pomahala. Tudi oni so nama pomahali. Po tihem sem si želela, da bi me Richard še enkrat objel ampak sem te misli pregnala, ter se posvetila Isabel. ''Kaj bova počeli sedaj?'' sem jo vprašala. Skomignila je z rameni.''Lahko bi jutri imeli party. Navsezadnje imaš jutri rojstni dan, kajne?'' Prijela sem se za glavo, saj sem nanj popolnoma pozabila. ''Točno!'' sem rekla. ''No, lahko bi odšli v šoping,'' je predlagala Isabel. ''Spet?'' sem vprašala in hkrati sva se zasmejali. ''No, jaz imam še nekaj denarja,'' je rekla. ''Tudi jaz. Pojdiva potem.''
Doma sva izbrskali še zadnje evre iz najinih denarnic, teh pa ni bilo veliko, zato sva se odločili, da bova uporabljali kar kartice. Danes pa sva se odpravili v nakupovalni center Superstar. Spet bova lahko obdelali vse trgovine. Mislim, da si bom mogla povečati omaro. Veselo sva se sprehajali po trgovinah, poskušali nove obleke in pozneje sva odšli tudi v kitajsko restavracijo in se najedli do konca. Medtem ko sva jedli, pa me je Isabel z zanimanjem vprašala: ''Kako pa kaj Richarda?'' Grdo sem jo pogledala, saj sem takoj vedela, da se mi vidi, da sem nora nanj. ''No ja...Všeč mi je.'' ''Všeč? Hočeš reči, da si nora zanj in bi zanj šla pojesti samo sebe,'' je v smehu rekla. ''Pretiravaš. No mogoče pa res...''
Doma sva imeli pižama fajt. Tepli sva se z blazinami in se smejali, ter si delali skrivališča druga pred drugo. Tik preden sva zaspali na kupu blazin, sem zašepetala:''Vedno boš moja najboljša prijateljica, Isabel.''
---------------------------------------------
evoga, mate en del zdej. ni kej extra doug k nimam nevemkakih idej o.o
29. oktober 2011
next?
30. oktober 2011
u46345
u46345
next
30. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg