Forum
Moje ime je Loise in absolutno rada plešem. Z mojo rpijateljico Valerio vsak dan trenirava skupaj drug ples. V ponedeljek pleševa jazz balet, v torek show dance, v sredo hiphop, v četrtek ples v petkah, v petek ameriško - latinske. V soboto in nedeljo pa trenirava sami zase. Imam zelo dolge črne lase zato je mi moji trenerji prepovejo plesati, če nimam ob sebi elastike. Valeria je postrižena bolj na kratko in se včasih obnaša kot velika šminka samo zate, ker ima oranžkasto rdeče lase. Potem s ejaz začnem obnašati kot piflar in se začneva iz tega zabavati.

me:
valy:


16. januar 2012
nextii
16. januar 2012
nexttt
16. januar 2012
next
16. januar 2012
V šoli sem velikokrat vesela in po navadi na hodnikih z Valerio vadiva najine koreografije. Na naši šoli sva zelo popularni. Ne samo zato, ker sva na svetovnem prvesntvu osvojili 2. in enkrat 3. mesto v show dance-u, 1. in 4. v jazz baletu, 2. in 2. v latinsko - ameriških, 1. in 2. v hiphop-u, 4. in 3. v plesu v petkah, pač pa sva popularni tudi zato, ker imava odlične ocene. Druživa se skupaj in redko koga spustiva v najino družbo... Radi sva zapriseženi druga drugi saj veva, da bi se veliko punc le pretvarjalo, da so najine prijateljice, da bi se potem lahko važile. Z Valerio sva popularni med puncami. Čim vstopiva med družbo fantov postane groza. Vsi naju imajo za afni in tisti, ki je to razglašal je bil Mark. Čudovit fant v katerega sem že leta in leta zaljubljena. Skupaj sva hodila na osnovno in zdaj še na srednjo šolo. Vedno se mi smeje v obraz in pred mano miga z boki in me sprašuje katera vrsta plesa je to. Včasih ne vem ali me zafrkava, ker sem mu všeč ali samo zato, ker mu je všeč, da iz nekoga brije norce.
marčk:


16. januar 2012
next!!!!
16. januar 2012
nexttt
16. januar 2012
Valeria je tudi zaljubljena v Marka vendar tega noče priznati. Začenjalo s eje novo šolsko leto. V razred je prišel nov učenec z imenom Phil. Valeria je obstala in se zagledala v njegove rjave oči in rjave lase. Bil je kar privlačen jaz pa sem med poukom vedno strmela v Marka. zame je bil samo Mark, Mark, Mark in Mark. Imel je punce kar zame ni bilo nič veselega. Ne morem je odgnati stran in kar je najhujše je to tista krava, ki se važi kolikor le lahko. Ženska o kateri pravkar govorim je Taya. Blond lasje in seveda je pobarvna. Njene oči so zeleno strupene in včasih imaš občutek, da bo vsak čas špricnila kaplje strupa vate. Njena tolpa barbik se imenuje BarbiePower. In ona je potem punca od Marka? Njegova emo čupa in popolne oči so se zagledale v roza blondinko. Phil je v trenutku očaral Valerio je pa bil problem, da se je Phil osredotočil na Tayino najboljšo prijateljico Liso. Blondinka z modrimi očmi.
19. januar 2012
lisa:


19. januar 2012
next
21. januar 2012
taya:


21. januar 2012
phil:


21. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg