Forum
u41773
u41773
Evo, brala sm vaše zgodbice (AWESOME :3) in dobila zamisel.
Takle je, da to ni resnična zgodbica, čeprow si želim d bi blaaa skori use osebe k bojo res obstajajo, sam z drgačnimi imeni. Še enkrt: ZGODBA NI RESNIČNA! :')

Torej, nastopajoči u zgodbici:
Jaz in moja starejša sestra:


- moje ime je Em (Emilie) in sem svetlolaska.
- moji sestri je ime Nina in je črnolasa ter starejša od mene.

Najina mama:


- je znana pevka, slovi pa tudi po svoji odločnosti in lepoti

Najin očka:


- je kriminalist, globoko spoštovan od vseh, ki ga poznajo

Zaenkrat sem objavila slike samo teh oseb! osebe, ki bojo še nastopale, pridejo kasneje!
Kratka obnova:
Moja starša odpotujeta v Španijo skupaj z mojo starejšo sestro. Sama sem v hiši za cel mesec. Seveda moram hoditi v šolo. Hodim v 2.letnik srednje šole, moja sestra jo je že končala. Živimo v veliki vili na koncu lepo urejene ulice na dobrem glasu. Naslednja malo manjša vila je dom mojega bff-ja in njegove družine: matka, očka, in starejši brat, ki je 3.letnik in je zelo luškan! Povrh vsega pa še bff moje sestre. Vse to se res ne zdi pomembno, a nek večer se vse skupaj zaplete in izkaže se, da imajo ti podatki glavno vlogo

Ti je začetek zanimiv? Bi rad/a, da nadaljujem? x3


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

04. november 2011
u41773
u41773
Torej, da boste mel mal za prebrat glih začetek pa boste vidli, če vam je ušeč : )

♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥

Sonce me je nežno požgečkalo skozi zavese. Zazehala sem in si pomela oči. Tako je bilo toplo tu, pod odejo! Spet sem na veliko zazehala in se nasmehnila. Obrnila sem se na drugo stran, kjer mi sonce ni svetilo v obraz in še malo pospala.
Malo? Ko sem se zbudila, je bilo poldne, čas že za kosilo! In zdaj? Hitro sem vstala in si nadela jutranjo haljo ter se zavila vanjo. Bosa sem stopila v svojo kopalnico in se pogledala v ogledalo. Lase sem si spela v figo in se približala ogledalu. Na obrazu nisem mela niti enega mozoljčka, niti ogrca, pa tudi pegic ne. Moja koža je bila brezhibna in mehka. Slekla sem si vse, kar sem imela na sebi in stopila pod tuš. O, kako je pašal hladen tuš! Pregnal je vso zaspanost in ko sem stopila iz tuš kabine, sem se počutila kot prenovljena! Spet sem stopila pred ogledalo in se zagledala v svoje zeleno-rjavo-rumene oči. Niso mi bile preveč všeč, a tisto jutro so se mi zdele kot princeskine oči. Nasmehnila sem se. Princeske so mi bile zmeraj všeč. Umila sem se in si oblekla sveže, novo perilo ter si spet nadela mojo jutranjo haljo.
Ko sem stopila nazaj v svojo sobo, sem razgrnila zavese in odprla okno. Svež in mrzli zrak je planil v mojo zatohlo sobo in prinesel zvok kolesa ter zvonec poštarja, lajež psov in žvrgolenje ptičkov. Šele takrat sem opazila, kako tiho je v hiši. Naenkrat je moj mobitel zavibriral. Hitro sem stekla do postelje in ga pobrala. Matka me je klicala.
(M-matka, j-jaz)
M: dobro jutro, ljubica!
J: jutro, mama.
M: kako se imaš?
J: super sem, kot prenovljena – sem se zahihitala.
M: kako lepo te je slišati! Te že pogrešam!
J: mama, ne sanjaj! Kako se imate vi? Kakšen je let?
M: pravkar se bomo odpravili, ampak sedeži so udobni. Sestra te pozdravlja in očka tudi, samo zdaj ga ni tu, šel nam je iskat odeje. Zgodaj smo vstali, zato bomo zdaj malo spali.
J: super, mama!
M: rahlo me skrbi, veš. Naredi si kosilo in glej, da boš kaj jedla! Sploh pa sem rekla Martini, naj pride kaj pogledat, kako si.
J: mama, ne skrbi! Seveda bom jedla. Oh mama, si mogla?
M: seveda sem, skrbi me. No, zdaj pa moram prekiniti. Lepo se imej, ljubica.
J: ja, vi tudi, mua!
M: poljubček, adijo!

In sem prekinila. Odprla sem vrata sobe in zakričala:''tooooo, sama sem doma za cel mesec!'' Seveda mi ni nihče odgovoril. Zasmejala sem se in stekla po stopnicah v kuhinjo. Pravzaprav se mi ni dalo kuhat. Tako sem v imeniku poiskala številko picerije in naročila margarito. Njami! Ne vem, koliko časa sem čakala, a tako nestrpna sem bila. Nazadnje sem le zaslišala zvonec in stekla odpret vrata. Hitro sem plačala in ravno sem položila pico na pult, ko je pozvonilo. Le kdo bi lahko bil? Vseeno sem pohitela odpret in pred vrati je stal…

♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥

Okaaay, hočeš, da nextaaam?
Komentiri
04. november 2011
u19911
u19911
neext :*****
04. november 2011
nextt
04. november 2011
u41773
u41773
Aja, pa še slike od prejšnjega posta

Mobitel:


Moja soba (ne vidi se TV, računalnika, mize, stola, knjig in še nekega kavča zravn pa udobn sedež napolnjen z takimi kroglicami):


Moja kopalnica:♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥

Zdejle grem na kosilo, pol pa dobite next ! ;P
04. november 2011
u41773
u41773
Pred vrati je stal Teo. Teo je moj bff. Nasmehnila sem se:''Hej, Teo, ravno na kosilo si prišel!'' Sem ga povabila v hišo. Njegov obraz je bil zmeraj nasmejan, a tokrat je bil resen. Sledil mi je v kuhinjo, kjer sem pustila pico in oba sva se usedla za pult. Povlekla sem košček margarite, mu ga ponudila, a ker je zavrnil, sem začela sama grizti. Grozna tišina je bila in zato sem ga začudeno pogledala. ''Hej, je kaj narobe?'' Pokimal je, potem pa globoko zavzdihnil. Vedela sem, da je nekaj zelo narobe. Prenehala sem jesti in mu položila roko na ramo:''Veš, da meni lahko poveš, tvoja bff sem!'' Sem mu rekla. Še enkrat je zavdzihnil, potem pa sem prvič tisti dan slišala njegov glas. Bil je rahlo zmeden, a žalosten:''Em, mislim, da se moj brat reže.''
Pobuljila sem:''kaaaaaaaaaaaaaj? Ti to resno?'' Seveda misli resno, tepka! Sem si rekla v mislih. Pokimal je in me pogledal z žalujočimi očmi. Velikimi in žalostnimi.
''Danes zjutraj sem prišel v kopalnico in našel...no...''
''Krvavo britvico?'' Sem mu pomagala, saj sem vedela, da mu gre težko z jezika. Poznala sem ga. Teota sem poznala že od rojstva. Spet je pokimal, meni pa se je zdelo, da se bo zjokal.
''Ampak...ne razumem.'' Sem odkimala. Njegov brat je bil zmeraj tako v izi, pa smehljajoč, pa osvajal je veliko...potem sem se spomnila njegove punce. Punce. Sem ponovila v mislih.
''Punca ga je pustila, pa ravno zdaj, ko se je resno zaljubil vanjo.'' Mi je bral misli Teo. Sočustvujoče sem ga pogledala:''Oh, Teo. Saj vem, da ti tvoj brat veliko pomeni. Hm...pa...si prepričan, da se on?'' Sem za vsak slučaj vprašala. Spet je pokimal. Potem pa je planilo iz njega:''Ja kdo pa? Matka? Očka? Ne, Em, prepričan sem, da se on! Ravno včeraj je prišel v mojo sobo in tiho povedal, da je končal z Saro!'' Nisem veliko vedela o njegovi punci, a vedela sem, da se imenuje Sara in da je tista lepa in visoka manekenka iz 4.letnika. Pokimala sem.
''Kaj naj naredim?'' Me je obupano pogledal.
''Skrij britvico in ostre predmete.'' Sem skomignila z rameni.
''Potem se ne bo mogel briti. Saj veš, da je obseden z tem britjem dlak.'' Je povedal z rahlim nasmeškom na obrazu, potem pa je njegov obraz spet padel v črnino. Potrepljala sem ga po hrbtu:''Najbolje bo, da poveš mami in očiju. Poznam ju, dobra starša sta.'' Sem predlagala. Teo je zavdzihnil, rekel pa ni nič. Potem me je objel. Objem sem mu vrnila in pričakovala, da bo zajokal. A ni. Poslovil se je in odšel. Razmišljajoč sem pojedla pico in se vrgla na kavč. Man, on? Nikoli si ne bi mislila, da se bo on šel rezat, sem razmišljala, medtem ko sem lenobno švrkala programe. Čez nekaj časa sem zaslišala moj mobitel, ki je pel melodijo, ki jo imam nastavljeno za klice. Hitro sem stekla po stopnicah in odprla vrata sobe. Imela sem prav. Moj ekran se je svetil...

♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♥

Next?
04. november 2011
u41773
u41773
Um, spet sm pozabla slike ! -.-'

Evo vam:
TEO - moj bff:NEJC - brat od Teota in bff moje sestre:

SARA - biuša od Nejca:♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♥

Next ?
04. november 2011
next!!! Oooo zares lepo opisuješ!!!
04. november 2011
u41773
u41773
O hvalaaaa ♥ zlo velik mi pomeni ! ♥
04. november 2011
nzk< 3
04. november 2011
u41773
u41773
Torej bom kr nadaljevala ker je rahlo dc

♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥

Ekran mojega mobitela se je svetil. Hitro sem se vrgla na posteljo in ga prijela v roke. Čudno. Klicala me je neznana številka. Pa vseeno sem se oglasila.
''Halo?''
''Hej.''
''Am..kdo si ti in skje maš mojo številko?''
''Nejc sm, brat od tvojga bff-ja. Teo mi je dal številko.''
''Ahaaaa...'' Moje srce je kar trepetalo! Nejca sem opazovala že več časa in res je luškan, zdaj pa je izbrskal mojo številko in me kliče! Naenkrat sem se ustrašila, da Nejc sliši bitje mjega srca. A bila je le mučna tišina. Odkašljal se je:''No...Em?''
O moj bog, o moj bog, poklical me je po vzdevku! Sem si govorila, moje srce pa se je smejalo. Razburjena sem bila, tako,da sem kar pozabila, da je rekel to tako, kot da nekaj hoče od mene.
''Em...Emma?''
Stresla sem z lasmi in veselo odgovorila:''Ja?''
Ampak vse veselje je takoj minilo.
''Bi lahko...rekla kaj Sari? Glede mene? Glej, res si jo želim nazaj! Ljubim jo!'' Sem zaslišala njegov glas, obupan. Nasmeh se mi je pomračil. Z Saro sva bili prijateljici, ja.
''Seveda.'' Sem rekla po dolgi tišini.
''Hvala.'' Je bilo vse, kar je potem rekel. In je prekinil. Super, sem si mislila. A vseeno sem se odločila, da si obujem rolarje in odrolam do Sare. Oblekla sem si belo ohlapno konatiro in modne svetlorjave hlače z rjavim pasom. V kopalnici sem se skrbno naličila z rahlim rjavim senčilom za oči in uporabila lipgloss za ustnice. Obula sem si moje bele rolerje, vzela tjavo torbico, vanjo zmetala mobitel, ključe ter labelo in odšla od doma.
Oblekica:


Rolerji (so profesionalni, saj tudi kdaj rolam):Na sosedovi trati je sedeč po turško bil Nejc, v rokah je držal marjetico in trgal listke proč. Odločila sem se, da ne bom zbujala njegove pozornosti, zato sem mirno odrolala naprej proti eni izmed hiš, ki je bila opazna že na daleč: velika roza hiša.

NEJC:
Med klicom se mi je tresel glas. Tako sem hotel Saro nazaj! Zakaj me je zapustila? Vse imam! Punce lazijo za mano! Jaz sem njo izbral, ona je mene, zakaj nisva skupaj? Hvaležen sem bil Emmi. Zmeraj je bila tako prijazna punca. In stala je v senci njene sestre. Očitno je to nič ne moti, vendar njena lepota sije iz sence, osebnost je popolna, Emma je cela popolna...kaj pa razmišljam?! Še njen glas je mehak in nežen...Stoj! Ljubim Saro!
Hvalabogu, Em je sprejela. Naredila mi bo uslugo. kako ji bom povrnil? Nisem vedel. Vsaj takrat še ne. Mobitel sem vrgel na svojo posteljo in odšel ven, na trato. In tam je bila ena sama marjetica. Utrgal sem jo in začel trgati njene cvetne lističe. Naenkrat sem zaslišal rolanje. Bila je Em. Rolala se je proti veliki, roza hiši, kjer je stala...Sara. Svetlolaska z sosednjih vrat mogoče ni opazila,a spremljal sem jo z pogledom vse do roza hiše, potem pa sem vstal in se sprehodil do tiste hiše.
Bil je že večer, ko je svetlolaska prišla ven. Em! Sem pomislil.

EMMA (jaz):
Sara mi je vse razložila. Potem sva se še malo zabavali in ko sem šla domov, sva se objeli. Previdno sem z rolerji se spustila po stopnicah, ko je mojo toplo dlan objela druga, mrzla in...

♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥

Ekooola Dc je >.< xP no, za Nejca ne bm zmeri pisala. Občasno. Drgač pa svoji punci sem spremenila ime: namesto Emilie, je Emma. ♥

♥ ~~~~~~~ next ~~~~~~~~~~~ ♥ ?
04. november 2011
next!!!!!
04. november 2011
neeext!!
04. november 2011
u41773
u41773
Hvalaa da beretee :$ če se da, lahk tut kje oglašujete

♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥

Previdno sem z rolerji se spustila po stopnicah, ko je mojo toplo dlan objela druga, mrzla in prestrašeno sem se ozrla. Bil je Nejc. Vendar bil je tak šok zame, da sem se zapletla in padla. Skoraj padla. Ulovil me je princ sanj vseh deklet. Nasmehnila sem se in se pobrala z njegovo pomočjo:''Hvala.'' Sem tiho rekla.
''Boš zmogla?'' Me je skrbno vprašal in še vedno držal mojo roko.
''Seveda.'' Sem se mu nasmehnila in pobrala mojo torbico. Odšla sva naprej in nekaj časa je med nama ležala tišina.
''Torej?'' Je vprašal Nejc in me pogledal z njegovimi očmi, polnimi upanja. Zavzdihnila sem in mu rekla, da mu bom povedala, ko prideva do naše hiše.
Naša vila:Usedla sva se na stopnice pred našo hišo in nekaj časa sem prepletla prste svojh rok, potem pa sem ga pogledala. Nato se je začudil, nagnil glavo in se mi približal. Začela sem plitko dihati in ga napeto gledala. Roko je dvignil k mojim lasem in...

♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥

Next?
04. november 2011
next!!!! Dejmo še enga dons prosim!!!
04. november 2011
neeeext!
04. november 2011
u41773
u41773
Evo tebi na ljubo, Nika :3

♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥

Ni me poljubil. Le pobral mi je list drevesa z las. Potem se je zazrl v moje oči, kot da to ne bi bilo nič:''Povej.'' In tako sem globoko zajela sapo in mu razložila.
''...In potem je rekla, da jo je vprašal in da je rekla ja. Ni te mogla varati, ampak do njega čuti močnejše, zato...te je pustila.'' Sem zaključila. Nisem prenesla pogleda na njegove žalostne oči.
''Aha.'' Je bilo vse, kar je rekel. ''Kdo pa je ta fant?'' Me je vprašal po dolgi tišini.
''Erm...'' Sara mi je rekla, da naj mu raje ne povem. Kaj naj naredim? Grizla sem si spodnjo ustnico:''Erm...'' Pogledal me je. Ve, da vem, sem pomislila. Izpustila sem dih in izblebetala:''Red. Red Floyd.'' Osramočeno sem pogledala v tla.
''Aha.'' Je bil spet njegov odziv. Zavzdihnila sem in že ko sem ga hotela potolažiti, je vstal in ni me več pogledal:''Grem. Am, Emma, hvala ti, res.'' Izginil je. Niti utegniti reči nisem mogla ''hej, samo ne reži se več!'' Čeprav na njegovi notranji strani rok nisem nič opazila. Ampak saj ni nujno, da se tam režejo. Nekaj časa sem še sedela tam ni gledala v zvezdnato nebo. Potem sem se spomnila, da je jutri šola. Ponedeljek! Oh, sovražim ponedeljke. Vstala sem in šla v hišo. Na hitro sem si namazala kos kruha z nuttelo in ga pojedla, potem pa počasi odmaširala v svojo sobo. Vrgla sem se na posteljo in odprla svoj laptop. Vpisala sem se na facebook. Nekaj prošnj za prijateljstvo, 20 obvestil in 16 sporočil. Na hitro sem jih pregledala. Nič pomembnega. Izpisala sem se, preoblekla in ulegla v posteljo. Mobitel sem držala v rokah, ampak še preden bi dočakala klic, ki ga nisem, sem zaspala. Potonila sem v globoko spanec.

Zjutraj sem se zbudila ravno pravi čas. Bila sem že jezna na budilko, ker me ni zbudila, potem pa sem se spomnila, da je nisem naštimala. Prekleto, sem zaklela in se skobacala v kopalnico pod tuš, potem pa se skrbno naličila in oblekla. Obula sem si balerinke, vzela torbo in mobitel ter ključe vrgla noter. Brez zajtrka sem odhitela v šolo na kolesu, moja bff ines me ni počakala. Stekla sem in ravno pravi čas vstopila v razred. Zazvonilo je. Pohitela sem na svoje mesto. Hvalabogu, da učitelj matematike zmeraj zamuja, sem spet pomislila, na svojem mestu pa se nagnila do Ines, ki je sedela v eni klopi naprej.
''Hej, zakaj me nisi počakala?'' Sem jo potrepljala po ramenu. A ni mi odgovorila. ''Ines?'' Sem se začudila. A Ines se je obrnila in se mi zlobno smehljala. Poleg nje se je usedla Tamara. TAMARA? Nemorem verjeti! To pomeni, da je Ines prestopila na stran mojih sovražnic? Odločila sem se, da je ta dan zafukan in besno sem se usedla v svoj stol. Med poukom sem dobila listek od Ines: Nisem več tvoja prijateljica. Tamara in njena klapa so enostavno boljše!
Zajela sem sapo in ko učitelj ni gledal, besno zalučala listek Ines v glavo, a odgovora nisem napisala. Končno je zazvonil odmor in naslednja ura ter tudi zadnja je bila fizika. Hvalabogu, vsaj tu mi je ne bo treba gledati, kako si šepeta in hihita z Tamaro! Joj, kako jo sovražim! Tamaro, namreč. Ko smo vstopili v razred in sem se butnila dol na svoj sedež, se je poleg mene - sedež je bil namreč prazen - usedla Vanesa. Tiha piflarka, ki se ni nikoli izpostavljala. Začudeno sem jo pogledala, a ona se mi je le prijazno nasmehnila. Celo uro sem razmišljala, kaj hoče od mene, a ko ni naredila nič, sem po zvonjenju zdaj vsaj malo pomirjena in zamišljena odprla svojo omarico in se uredila, da grem domov. Potrepljala me je po rami. Vanesa.
''Hej, bi šla zdej po pouku z mano na kavo?''
Presenečeno sem zazijala:''Hm, šur.'' Sem po premisleku dejala in se ji nasmehnila. Ines bo še plačala! In Tamara tudi!
''Super!'' Je poskočila na mestu in se mi smehljala izpod očal. Naenkrat so vsi izginili nekam. Ozrla sem se okoli. Vsi so bili v sklenjem krogu in fantje so kričali ''fajt, fajt, fajt!'', punce pa so vreščale. Med množico sem zagledala zgroženi Sarin ljubki obraz in stekla sem proti množici. Prerinila sem se dokler nisem videla, kaj se dogaja. Nejc se je pretepal z Redom. Red je ležal potleh z krvavečim nosom, Nejc pa je kar besno udarjal. Prerinila sem se in planila k Nejcu:''Dej no mir!'' Sem zakričala in ustavila njegovo roko. presenečeno me je pogledal, prav tako pa so vsi utihnili. Osuplo sem ga gledala:''Dej mjr.'' Sem ponovila in spustila njegovo roko. Red se je že pobral in Sara ga je vlekla proti stranišču. Razburjeno sem gledala v Nejca, on pa v mene.

♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥

Next ?
Pa mal oglašujte in to.
Za nadaljevanje (če se mi bo dal še dans pa d bo dovol nextov) rabim 4 nexte !!!
04. november 2011
u19911
u19911
neext :****
04. november 2011
next!!!!!!!!
04. november 2011
Hvala Kristina!!!< 33333333333333333333333333333333333
ta del mi je všeč!!
04. november 2011
u19911
u19911
dej dej proosm en del!!! se zame!!!!!
04. november 2011
u19911
u19911
noo za naja z nikko!!!

ne rabs 4 nexte mas dva od naju to je pomembn ker je res hudo!

dej dej dej!
04. november 2011
u41773
u41773
Leichy -> še en del naprej sam zate ♥♥♥ !
In hvala hvala hvala obema in usem k berete :*

♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥

Tuki so slikce, ker sm jih kot zmeraj pozabla dat
Red:


Moj laptop:


Ines:


Tamara:


Vanesa:


In še klapa od Tamare, kjer je zdej tut Ines:

-> Lea, Patty in Katy! V istem vrstnem redu ^.^

♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥

OK, zdej bom pa nextalaaa :3
04. november 2011
u41773
u41773
Gledala sva se in nekaj časa se je zdelo, kot da tekmujeva v pogledu. Ampak ne. Preiskovala sem njegove oči, ki so bile mile, kakor oči otroka, ki se kesa in se zaveda, da je nekaj naredil narobe. Na mestu sem se obrnila in stekla do Vanese.
''Hvala.'' Sem šepnila, saj mi je podržala torbo in jo prijela za roko, da bi jo potegnila ven za sabo.
''EMMA! EMMA!'' Sem zaslišala znani glas za sabo. Nejc se je pobral s tal in stekel za mano. Ulovil je mojo drugo roko in me ustavil, prav tako pa je obstala tudi Vanesa. Pogledal me je z njegovimi lepimi očmi in že ko sem za trenutek pomislila, da mu nekaj pomenim, je razblinil vse moje misli:''Oprosti...mislil sem, nič nisem mislil. Ampak tako obupno si želim Sare nazaj.'' Je odkimal z glavo.
''Zdaj pa si uničil najino prijateljstvo. Moje in od Sare.'' Sem jasno in jezno rekla, iztrgala roko in sledila Vanesi. Tisti trenutek nisem hotela o tem razpravljati in Vanesa, kot da bi vedela, je bila tiho. S najinimi kolesi sva se odpeljali proti znani kavarni in tudi med potjo ni rekla nič. Tako sem se zaganjala, da mi je komaj sledila, a navsezadnje sem vsaj jezo sprostila. Ko sva se usedli za prosto mizo, sem bila že dokaj dobre volje. Naročili sva si kavo in počakali. Bilo mi je nerodno, ker si Vanesa ni upala ničesar reči, zato sem jaz načela pogovor:''Hej, am...oprosti za moj izbruh. Veš, tako jadno mi je use skup!'' Sem dobesedno ji povedala, ona pa se mi je nasmehnila:''Nič hudga. Ampak, za trenutek sem že pomislila, da ga boš kresnila.''
''Saj bi ga,...'' moje besede so obvisele v zraku. Vanesa me je pogledala izpod očal:''Ampak ti je ušeč?'' Nemo sem jo pogledala, potem pa prikimala. Dobili sva kavo in začela sem mešati ter usuvati sladkor. ''Ah, jebeš, on je čist u Saro. Nikol ne bo moj.'' Sem bila pesimistična, a Vanesa ni obupala:''Ampak spoštuje me. Ustavil se je. Opravičil se ti je. Mislim, da te spoštuje.''
Skomignila sem. Naj ji povem? Sem se spraševala v mislih. Vanesa pa me je gledala z tisto iskrivostjo, kot da že vse ve. In nazadnje sem ji vse postopoma obrazložila. In povedala, da nisem opazila rezov na notranjih delih njegovih rok.
''Saj se ne reže.'' Mi je pokimala Vanesa.
''kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj?'' Sem debelo pogledala.
Vanesa je zardela in spila nekaj kave, potem pa prijela skodelico ter gledala v tla:''Hja no...videla sem ga, ko se je preoblačil. Bil je v samih boksaricah, ampak po njegovem telesu nisem opazila niti enega reza.'' Je osramočeno govorila v tla. Začutila sem ljubosumje, a sem se hitro pomirila. Hvalabogu, da se ne reže.
''Čakaj malo...to pomeni, da je Teo tisti...''
''Kaj je z Teotom?!'' Je hitro dvignila pogled Vanesa in začudilo me je. Teo ji mora biti všeč. Nenazadnje, je tudi ona punca, skrita pod očali. Naj ji povem? In nenazadnje sem sklenila, da ji tudi to povem. ''Mislim, da se Teo reže!''
''Ampak, kaaaaj?'' Je tokrat zazijala ona.
''Mislim, da se. Ko je tisti dan prišel k meni, je bilo toplo, a kljub temu je nosil dolge rokave!'' Sem butnila po mizi, da so me nekateri pogledali in hitro sem se umirila. Vanesa je izgledala zaskrbljeno.
''Ti je všeč?'' Sm dodala po tišini. Prikimala je, nato pa bruhnila v jok. Ubožica. Vstale sva in plačala sem. Usedle sva se na kolo in se odpeljale domov. Ona je živela dve hiši pred mano. Ko sva prišle do njene hiše, sem jo objela. Bila sem zadovoljna, da sem dobila novo bff! To sem ji tudi povedala! Obrisala si je solze in se smehljala. Potem je odšla, jaz pa sem zaskrbljeno gonila naprej.
Vstopila sem v hišo in odšla v svojo sobo brez kosila. Naredila sem domačo nalogo, se učila, saj sem vedela, da bom jutri prašana kemijo in ko sem nehala delati za šolo, je bil že večer. Odprla sem laptop in pogledala na facebook. Nejc je bil gor! Srce mi je poskočilo, a sem ga ukrotila in moji možgani so ostali hladni. Kliknila sem Vaneso in se pogovorajala z njo, potem pa...

♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥

Okaaay, 4 nexti za nadaljevanjeee ! ;3
04. november 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04. november 2011
u19911
u19911
neeeexxtttt!!!!!!! kuulj deeeu ^.^
04. november 2011
neeeeeeeeeext!! fuuuul cool!
04. november 2011
u41773
u41773
Hwaaaaaalaaa :3 ♥ še en next rabim! ♥
04. november 2011
u54877
u54877
Nexxxt !! < 33
04. november 2011
u29507
u29507
next
04. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg