Forum
u50844
u50844
HeŁŁo
There's starting new magazin with name
SUPERMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok Tu bo več člankov-
-Fashion Hair Affair
-Dress like ___________
-Do not tell anybody!
-Whisper!Do not scream!
-Slikcee po temaaah
KVIIZ!

Fashion Hair Affair-Komu prisataj bolje&Kako narediti?
-Dress Like-1znana osebnost izdaja svojo modno terotijo
-Do not tell anybody-HeŁŁo love-Ljubezensko življenje zvezdnikooooov
-Whisper!Do not scream!-Članek o zvezdnikih
-Slikce po temah-Usako revijo ena tema!
KVIIIZ!-Pač kviz ane?
Začnem?
08. junij 2011
u50751
u50751
ZAČNIII < 333
08. junij 2011
u50844
u50844
Fashion Hair Affair!

Katera je boljša?
Avril Zadnje čase zelo spreminja barvo las!
Ji bolj pašejo rožnati prameni :
-ali zeleni ki jih potrebuje za spot pesmi SMILE?a-rozaa!
b-zelenii

meni so bolj ušeč zeleni
08. junij 2011
u50751
u50751
a
09. junij 2011
u50844
u50844
Dress Like
Hello.
Like Vanessa's stile?
So,here it is :

http://www.polyvore.com/cgi/img-set?.out=jpg&id=Zktd3NJr3hGBqoMJTmztAg&size=l
09. junij 2011
u50844
u50844
Do not tell anybody!
Nov zvezdniški par: Leonardo DiCaprio omrežil Blake Lively
Igralec se je nedavno razšel z manekenko Bar Rafaeli
Po tednih ugibanj in luksuznih zabav na francoski rivieri so paparaci zdaj Leonarda DiCapria le ujeli z roko v roki z Blake Lively na romantičnem večernem sprehodu po večerji v Monte Carlu.

"Videti je bil zelo zaljubljen," poroča neki očividec za ameriški tabloid Us Weekly. Naslednji dan, v soboto, sta igralca kosila v restavraciji African Queen v obalni vasici Beaulieu-sur-Mer, ki leži med Nico in Monakom.

Dan kasneje je 36-letni oskarjevski nominiranec 23-letno zvezdnico serije Opravljivka povabil kot gostjo na svojo jahto, s katere sta opazovala dirko formule ena konec tedna. To je bila le zadnja v vrsti osvajalskih taktik DiCapria, ki lepi svetlolaski že tedne dvori z večerjami, vožnjami z zasebnim helikopterjem in jahto ter bleščečimi zvezdniškimi zabavami.

"Njen obraz se je kar razsvetlil, ko je Leo govoril," pravi drug neimenovani vir. "Blake je predstavil kot svojo dekle," dodaja vir. "Rekel bi, da sta popolnoma zaljubljena!"

In čeprav se je zvezdnikov v Monaku ta konec tedna kar trlo, je novopečenemu paru uspelo ostajati bolj ali manj zunaj sojev žarometov. Namesto tega sta raje hodila na romantične večerje in se ustavljala v številnih pristaniščih vzdolž obale.

Iskrice že na avdiciji
Čeprav se je DiCaprio s 25-letno izraelsko manekenko Bar Rafaeli po šestih letih razšel šele pred nekaj tedni, sta se z Livelyjevo spoprijateljila že novembra, ko je ona imela avdicijo za vlogo Daisy Buchanan v prihajajoči adaptaciji Velikega Gatsbyja.

Vloge sicer ni dobila (režiser Baz Luhrmann se je raje odločil za Carey Mulligan), je pa imela po avdiciji večerjo z Leonardom in Luhrmannom in takrat naj bi se med njima začelo iskriti. Januarja naj bi si celo izmenjala poljub na neki zabavi v Hollywoodu.

Govorice o novi romanci so začele krožiti pred tedni na filmskem festivalu v Cannesu. Kljub temu, da se nista sprehodila po rdeči preprogi, pa so par videli skupaj na ladji, zasidrani blizu Hotela du Cap Eden Roc. Kmalu zatem so sledile krajše počitnice v Portofinu v Italiji. "Še nikdar ga nisem videl takega ob kakem dekletu," dodaja DiCapriov neimenovani znanec.

Neki drug poznavalec razmer pa je za revijo Grazia povedal, da je Blake "točno Leov tip": "Rad ima dolgonoge svetlolaske s širokim nasmehom in Blake popolnoma ustreza temu opisu."

Livelyjeva je bila tri leta v zvezi s svojim soigralcem iz Opravljivke Pennom Badgeleyjem, a se je njuno razmerje končalo septembra lani. Nazadnje so Blake povezovali z igralcem Ryanom Goslingom, rumeni tisk pa ji je pripisoval tudi afere s poročenima Benom Affleckom in Ryanom Reynoldsom.
Na jahti v Leovem objemu med festivalom v Cannesu ...
...in z roko v roki med sprehodom v mesečini v Monte Carlu.
09. junij 2011
u19496
u19496
NEXT
13. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg