Forum
Živjo moje ime je Anna Maria Clark. Ne nisem sestra Acacie Clark če že mislite.Živim v Londonu z mojo sestro Kelly Kristen Clark. Obedve sva stari 17 let. Zdaj je na potovanju in je v Avstraliji.Živim sama. Mama in oče sta nama umrla ko sva bile stare 15 let, v prometni nesreči. Z Kelly si nive nič podobni. Jaz sem čista razlika. Imam vijolične lase in modre oči ona pa ima rdedčkasto-rjave lase in rjave oči.
jas:Kelly:
Če mislite da živim sama,ne ne živim sama živim z ughh One Direction sestra me je poslala ker je prijateljica od Louisa in oni so me veseli sprejeli.Vem da ste večinoma vas Directionarke no saj sem tudi jaz malo ampak ne prenesem ampak res pa ne prenesem Harry-a.Usi so zakon Louis,Zayn,Liam in Niall ampak Harry on je kot črna ovčka med belimi.Zmeraj me more nekaj hecati in vse drugo preprosto mi gre na živce.

1.del (5. februar)
Zbudila sem se kot vsako jutro ter pogledala čez okno. Sončevi žarki so me božali po licih. Kako lepo jutro sem si sama pri sebi mislila.Skočila sem pod prho se zavila v brisačo ter odšla nazaj v sobo,da bi se oblekla.Stopila sem do omare in v sobo je udrl kdo drug kot Harry.''Neznaš trkati ?!Zgini ven iz sobe!'' sem rekla ter ga grdo gledala. ''Ah daj no ljubica tak si seksi v tej brisači'' in je stopil proti meni. ''Nehaj in zgini ven ! Nameravam se preobleči in v tem prelepem jutru te ne mislim gledati kako uničuješ moje jutro!'' sem rekla jezno. Stopil je še korak k meni ''Kaj sem tako grd ? Ne jezi se no samo dobro jutro sem ti želel reči in dati jutranji poljubček''. Takrat mi je prekipelo, jezno sem prikorakala do njega in mu primazala tako klofuto da je samo javknil in se pobral ven in moje sobe.Tako sem se lahko mirno preoblekla.Oblekla sem se v ene jeans hlače ter pulover.
hlače:


pulover:


Kmalu sem odskakljala dol na zajtrk zelo sem bila lačna.Prišla sem v kuhinjo in tam zagledala Nialla,ki se baše s palačinkami.Usedla sem se za mizo in pojedla svojo porcijo palačink.Potem sem odskakljala v dnevno sobo.Tam je bil spet ta tečni Harry.Joj kako ga sovražim.Usedla sem se kolikor je lahko daleč od njega.On pa se mi je približeval.''Beži stran prišla sem gledati televizijo v miru'' in ga odrinila.''Še zdaj nisem dobil svoj jutranji poljubček'' ''in ga tudi neboš'' ''če ga nebom dobil bom ponoči prišel k tebi spati'' takrat me je premrazilo. Res lahko pride k meni v posteljo saj ko spim jaz nič ne slišim in tudi ne čutim tako nekako.''Okej,okej no'' sem zavzdihnila in zavila z očmi. On je nastavil lice jaz pa sem mu na hitro pritisnila majhen poljubček na lice.Tako sem celi čas grdo gledala televizijo s prekrižanimi rokami.''Pa saj ni bilo tako hudo'' reče Harry izzivalno.''Vse kar je s tabo povezano je hudo'' ''Ah saj vem da sem ti ušeč'' ''Ti ? Meni? Fuuj raje se pustim požreti morskim psom kako da si ti meni ušeč'' '' Na koncu bomo videli ja ko boš moja žena'' Potem stavku mi je postalo slabo in sem odšla v svojo sobo. Prižgala sem računalnik ter začela špilati igrice.Igrala sem jih vse do večerje.Poklicali so me fantje da je čas za večerjo.Bila sem sestradana.Za večerjo so naročili pico. Hitro smo jo zmazali. Preoblekla sem se v pižamo.Ter odšla spat.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Kaj mislite ali bo Harry kdaj ušeč Anni ?
Vam je ušeč ?
Opravičujem se za napake
Next ?
21. julij 2013
https://www.igre123.com/forum/tema/sunshine-in-my-life-(i-direction-ff.)/58951
Tukaj je isto ampk tuki sm neki pač narobe nardila pa drgač na tega pišite ^
'
'
'
'
21. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg