Forum
u118120
u118120
''driiin, driiiin'' je zvonila budilka pogledala sem na uro in kazala je 5.15, ugasnila sem budilko in počasi zlezla iz postelje. Uredila sem se in šla v spodnje nadstropje in vzela jabolko. V sobi sem si pripravila torbo in jo vrgla na rame. Odšla sem iz hiše in na avtobusno postajo. Ko se je pripeljal avtobus sem ustopila in vozniku pokazala mesečno. Potem sem sedla na sredo avtobusa in vstavila slušalke v ušesa ter glasbo naštimala na najvišjo glasnost. Pot traja kar dolgo. Ko sem iztopila iz avtobusa sem se namenila k šoli. Ko sem prispela v šolo sem odhitela v razred saj ni bilo več veliko časa do začetka pouka. Kmalu po začetku je v razred prihitela Sky ''se opravičujem ker zamujam'' je rekla ''to smo že večkrat slišali sedi'' ji je odgvorila učiteljica, pogledala me je in prišla k meni me objela in se vsedla poleg mene. Čez pet dni imamo konec šole. Danes so nam zaključili vse ocene. Super kajne. Potem pa počitnice. Komaj čakam. To bodo najbrž najboljše počitnice ever. Večino počitnic bom preživela z prijatelji.
28. maj 2013
u118120
u118120
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=62624951[/img]
Sem Faith Lewis. Stara sem 17 let in obiskujem 2 letnik gimnazije za oblikovanje in modo. Živivm z mamo in sestricama, oče je umrl tri leta nazaj, v prometni nesreči.
To je Paris, stara je 7 let. Hodi v drugi razred.

https://3.bp.blogspot.com/-03_ZSu34jgI/TsdjyU9U2zI/AAAAAAAATl4/EP0_zRUbd10/s1600/menina.jpg
To je Delilah in je stara 4.
To je moja mati, ime ji je Jane stara je 36 let, mene je imela pri 19 ih.
29. maj 2013
u118120
u118120
Moja mati je pisateljica. In najboljša prijateljica. Res si verjetno bolje mati nebi mogla želeti. Tudi sestrici sta vredu. Res je da se včasih skregamo a kaj češ imam ju raje kot svoje življenje.
Moji najboljši prijateljici je ime Skyler Melow. Stara je 17 let. Poznava se že od malega iz vrtca in še nikoli se nisva skregali, no vsaj ne hudo. Ima brata po imenu Mike in je star 14 let.
Imam fanta ime mu je Ethan McKeen. Star je 19. Poznava se od mojega 7 razreda, skupaj sva že skoraj dve leti. Ima starejšega brata Elvisa ki je star 22 let.
To je Ethan.To je Skyler.
31. maj 2013
u118120
u118120
[img]https://janinekoczwara.typepad.com/.a/6a00d83452133869e20133f3555834970b-400wi[/img]
Sky in jaz ko sva bila stari 5 let.
Jaz in Sky v parizu leto nazaj.
31. maj 2013
u118120
u118120
Ko sem prišla iz šole sem se spomnila da imam danes zadnjič trening jahanja. Ko sem pojedla kosilo sem se preoblekla in z avtobusom odpeljala v vas. Tam sem od avtobusne postaje šla peš do hleva kjer sem trenirala. Jezdim konja po imenu Diamond, je pasme Frierian.To je Diamond.
Ker je bil zadnji trening smo šli jahat v naravo. Bilo je super. Dve uri smo jahali okrog po travnikih in gozdovih. Ko je bilo treninga konec sem Diamonda skrtačila in mu dala malo korenjčka. Potem sem se poslovila od njega. Odšla sem proti avtobusni postaji in na avtobus, na avtobusu je čakal Ethan, vsedla sem se poleg njega, poljubila sem ga in odložila torbo na tla. Do postaje iztopa sva se pogovarjala o počitnicah. Z menoj je šel domov. In bil pri meni do večera. Potem sva se poslovlila in odšel je domov. On je že imel maturo.
Zadnji dan šole.
Zjutraj sem se zbudila ob 4ih zaradi vzemirjenja. Zadnji dan šole je. V postelji sem ležala do 5ih in potem sem se šla rihtat. Preden sem zapustila hišo sem odšla v Parisino sobo in ji rekla ''po šoli vaju pridem iskat in gremo po nakupih z Ethanom'' ''supeer'' je zavpila, mimo je prišla Lilah in rekla ''z ethanom, jeeej, bomo lahko sli na sladoled?'' je vprašala rekla sem ''kakor boš hotela'' sem rekla in jo objela. Stekla sem o stopnicah in zavpila ''adijooo''
ko sem prišla v šolo se je vse zdelo tako zelo sproščeno in... no preprosto bilo je super.
Po šoli sem se poslovila od šošolcev in ko sem prišla iz šolskega dvorišča me je nekdo potegnil k sebi na ograjo, seveda je bil Ethan. Poljubila sva se in rekla sem mu, ''greva po tamale?'' ''itak, prid'' je rekel in me potegnil za roko. Prišel je z svojim avtom. Šla sva vanj in se odpeljala do šole kjer sva pobrala Pari, potem pa sva šla še po Lilah. Odepeljali smo se v nakupovalno središče.
31. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg