Rjavolaso dekle je tiho hodilo po ulici Bradforda-zadnjič. Poslušala je glasbo in si prizadevala, da bi kar najbolje izkoristila čas, ki ga ima na voljo. Bilo je avgusta, šlo je proti koncu poletja. S prijateljicami je bila na azurni obali, pa v Londonu. Imele so se neskončno lepo. Rjavolasko je težilo le to, da more sedaj oditi-pustiti tukaj vse prijatelje, šolo, spomine...
Njen oče, gospod Thermopolis, je v službi namreč napredoval, zato se morajo preseliti v New York. To je vendar Amerika. Bila je navajena življenja tukaj, v Angliji. Bila je neskončno jezna, a tega ni želela pokazati, saj se je njen oče tako veselil selitve.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
''Siena!'', sem za sabo zaslišala glas.
Obrnila sem se. Za mano so stali moji prijatelji, ki so me očitno prišli še zadnjič pred mojim odhodom pozdravit.
''Pogrešali te bomo! Bodi kaj na Facebooku!'', je za mano zakričala moja najboljša prijateljica Gemma, ko se je naš avto počasi odpeljal po prašni cesti do Londonskega letališča.

''Zakaj si tako tiho, srček?'', je vprašal moj oče.
''Ah, samo malo živčna sem.'', sem iskala pravi odgovor.
V resnici sem bila razočarana, jezna pa še zdelo se mi je, kot da bom vsak trenutek bruhala.

Kmalu sva prispela v London-na letališče. Sedla sva na letalo. Moji spomini z letala so malo slabši-bilo mi je tako slabo, da sem napolnila kar nekaj vrečk za bruhanje
In nato, kar naenkrat, smo zaslišali pilota, ki je oznanjal, da bomo kmalu pristali v New Yorku. Prav, sem si rekla, zdaj pa zares.
Vsa živčna sem stopila iz letala. Uau, kako lepo je tu. Morda se bo tukaj celo dalo živeti.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
''Spravi svoje kovčke v svojo sobo Siena!'', je name nestrpno zakričal oče, ko sem stala pri vratih in poslušala One Direction, ki so mimogrede moj najljubši bend.
''Že grem, že grem.'', sem rekla hitro in si medtem iz ušes vzela slušalke ter ugasnila glasbo.
Vse sem na hitro zložila v omare ter razporedila stvari. Pogledala sem čez okno. Mestne ulice, ki so bile veliko drugačne kot tiste v Bradfordu. Toliko ljudi...
''SIENA!'', sem zopet zaslišala očeta.
''Jaaaa??'', sem zakričala z osornim glasom.
''Si razpakirala?'', je vprašal.
''Seveda...'', sem odvrnila.
Bila sem takooo naveličana vsega. Kaj naj počnem? Tako ali tako nikogar ne poznam. Vzela sem mobilni telefon in poklicala Gemmo.
''Tukaj je tako dolgočasno! Hočem nazaj v Bradford!!'', sem ji potožila, ko me je vprašala kako je tu, v New Yorku.
20. junij 2013
neeeeext
21. junij 2013
u141586
u141586
ηєχт!
21. junij 2013
u88555
u88555
nekst!
21. junij 2013
''Saj vem!'', sem skoraj jokala v telefon:''Se še slišiva kaj, prav?''.
In nato sem prekinila telefonsko zvezo z Gemmo. Vrgla sem se nazaj na posteljo in nekaj časa bolščala v strop. Zakaj? Vse je šlo tako gladko. In zdaj moram biti TU. Stara sem 17, zelo mlada torej, pa sem že depresivna!
Veliko mojih vrstnic bi bilo zelo veselih, če bi jih oče kar tako peljal s sabo v New York.
Vstala sem in si z obraza popravila lase.
''Tole bo zelo čuden in dolgočasen zaključek poletja.'', sem tiho zašepetala.
''Siena, a ne bi ti malo...ne vem, šla ven?'', me je iz druge sobe vprašal oče.
Prosim? A zdaj mi boš pa še pravil, kaj naj delam? No, čeprav tega nisem rekla. Samo pokimala sem, si oblekla nekaj, kar se mi je zdelo New Yorku primerno in stopila pred moj novi blok.Nato sem se zavrtela okoli sebe. Polno ljudi. Začela sem hoditi po ulici in se razgledovati-polno majhnih trgovinic, pekarn, majhne knjigarne ter trgovinice s spominki. Česa takšnega (oz. vsaj ne temu podobnega) v Bradfordu nimamo. A roko na srce, Bradford mi je ljubši.
Stopila sem v majhno kavarno, da bi si kupila rogljiček. Stopila sem v vrsto. Ko sem končno prišla do blagajne, in mi je blagajničarka zaračunala za rogljiček, sem ugotovila, da imam 1$ premalo. Blagajničarka mi rogljička ni hotela dati. Nato pa je nekdo stopil poleg mene in podal blagajničarki razliko, ki je nisem imela. Pogledala sem in videla nekega fanta, ki je bil približno mojih let. Pomežiknil mi je in se obrnil da bi odšel iz kavarne.
Vzela sem rogljiček ter stekla za fantom, ki mi je prijazno doplačal rogljiček.
''Hej, hvala.'', sem rekla ko sem ga ujela pred vrati kavarne.
''Ah, ni zakaj.'', je rekel in se nasmehnil:''Jaz sem Alex.''
''Aha.'', sem nekako odsotno rekla, saj sem se izgubila v njegovih lepih modrih očeh.
''No...kako je pa tebi ime, princeska?'', je vprašal.
''Em, hja, jaz, no...jaz sem pa Siena.'', sem rekla in se poskušala čim najlepše nasmehniti, da bi se izvlekla iz neprijetnega položaja.
Pokimal je in me prijel za roko, da sva sedla na bližnjo klop ob cesti, ter pojedla vsak svojo malico-jaz tako zelo spoštovani rogljiček, on pa krof.


26. junij 2013
u141586
u141586
ηєєχт!
26. junij 2013
u105028
u105028
neeeext
26. junij 2013
u141586
u141586
нєєנ, ριšєм ѕνσנσ zgσ∂вσ ιη яαвιм čιм νєč вяαℓcєν. νкℓנυčєηι ѕσ тυ∂ι ƒαηтנє ιт Ι∂ ιη šє мαяѕιк∂σ ∂яυg. ιмαм ιzкυšηנє, zαтσ вσ ηα∂νѕє zαηιмινσ.

ℓιηк: http://www.igre123.com/forum/tema/you-don-t-know-you-re-beautiful/56997/

+ σρяσѕтι кєя ѕмєтιιм :ѕ
26. junij 2013
u105028
u105028
A to bo šlo o One Direction?
26. junij 2013
''In, Siena? Kaj delaš tukaj?'', je vprašal medtem ko je jedel krof.
''Hm, ja veš...z očetom sva se preselila sem, iz Bradforda. Ne vem, kaj naj delam, pa se malo razgledujem.'', sem rekla s polnimi usti.
''Aha. No, kako ti je tukaj všeč?'', je pomignil proti meni in se mi bežno nasmehnil, ker sem izgledala smešno, ko sem si v usta dobesedno tlačila rogljiček.
''No, ja. Privaditi se moram.'', sem rekla in komaj pogoltnila zadnji košček rogljička.
Izmenjala sva si telefonski številki in nato odšla vsak svojo pot. Ko je odhajal, sem se ozirala za njim in si mislila, halo, punca, on je čista desetka.
Hodila sem torej naprej, po ulici in si v mislih prepevala ''Lately I found myself thinking, been dreaming about you a lot, and up in my head I'm your girlfriend, but that's one thing you already got''. Kar naprej se mi je v mislih prikazovala Alexova podoba. Pff, Siena, pa ja nisi zaljubljena?? N.E. Ne, nisem. Res ne. Na-a.
Okoli 8 zvečer sem se vrnila v stanovanje. Oče je sedel za mizo in bral New York Times in niti pozdravil me ni, tako je bil zatopljen v branje. Pa nič, tako ali tako mi ni do pogovarjanja. Odšla sem v svojo sobo, vzela pižamo ter zakorakala v kopalnico. Oprhala sem se in se uredila, nato pa sem sedla na svojo posteljo ter se priključila na Facebook. Gemmi sem poročala o Alexu, pa o rogljičku, pa o vsem, kar sem doživela. Tako zelo sem jo pogrešala. Okoli polnoči sem se utrujena vrgla na posteljo in se namenila spati. Ampak več kot očitno nisem bila dovolj zaspana in utrujena, da bi zaspala. Sedaj me je začel spreletavati srh, kako bo v novi šoli. O.Moj.Bog.
26. junij 2013
Ja, šlo se bo o One Direction (v nadaljevanju):*
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Minil je teden, dva. Jutri je šola. Kako sovražim to. Sledi 10 peklenskih mesecev. V teh dveh tednih me Alex ni poklical. No, jaz pa tudi njega ne. Če bi ga zanimala, bi se že potrudil in zmigal svojo rit, da bi me poklical. PA NIČ.
''Sienaaa!'', sem zaslišala očeta, kako me kliče iz dnevne sobe:''Pridi sem. Takoj!''
Vstala sem od računalnika ter šla pogledat, kaj želi.
''Prosim, pojdi mi v trgovino po pecilni prašek. Rabim ga, če hočeš, da ti naredim torto.'', je oznanil.
Prikimala sem in čez dobro minuto sem bila na poti v bližnjo trgovinico z izdelki za peko.''0,60$, prosim.'' je rekla prodajalka.
Podala sem ji denar in vzela s pulta zavitek pecilnega praška.
Ravno, ko sem že odhajala iz trgovine sem na rami začutila roko. Obrnila sem se. Pred mano je stal Alex.
''Živjo. Hotel sem te kaj poklicati, pa sem izgubil telefonsko.'', je rekel in se v zadregi nasmehnil.
Kakšen tepček! ^-^
''Ah, saj ni nič takšnega.'', sem rekla vsa vesela in iz torbice vzela flomaster ter mu na roko napisala mojo telefonsko številko.
''Danes ob 5 popoldne v centralnem parku, kaj praviš?'', me je povabil.
''Ja, seveda. Se vidiva.'', sem rekla in stopila iz trgovine ter se napotila domov.
Me je ta luštkani tipček povabil na zmenek? Me je?
26. junij 2013
u105028
u105028
neeeeeext
26. junij 2013
next
26. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg