Forum
u59458
u59458
No ta zgodba bo govorila o 17-letni deklici Liji (Lia) Mc'Sweet. Upam da vam bo všeč in da bo imela veliko bralcev.

P.S. Nisem dobra pisateljica zato ne govorit kako bedna je zgodba!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Predstavitev:

Pozdravljeni, Moje ime je Lia Mc'Sweet. Ja vem čuden priimek no stara sem 17 let in obiskujem 4 letnik Gimnazije v Sloveniji. Kot vsako NORMALNA najstnica imam tudi jaz veliko prijateljic. Če prav vem da jih je večina lažnih. Treniram balet in sem zelo uspešna. IN AJA NEMARAM
ONE EROCTION (fejkam).

še slika:-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uvod:
piiip Piiiip '' Jeb**** spet ta budilka!'' Rečem zaspano in zazeham. Počasi se skotalim iz postelje in odidem v kopalnico. Ščetkala sem si zobe in naredila Make-up (vedno uporabim samo eye-liner in rdečilo za ustnice). Ko sem končala sem si še počesala lase in si jih spela v čop. Potem sem se še odpravla v omaro. Ja prav ste slišali V omaro! in si izbirala obleke. Na koncu sem izgledala tzako:''LIA SI ŽE??'' '' Prihajam mami'' Odpravla sem se v spodnje nadstropje in si vzela kruhek z marmeldao. Zraven sem si še naredila kakav in poslušala mami in očka kaj imata za povedat.
'' POvejta??'' rečem zasanjano in ju pogledam. '' No ljubica mislila sva zrtadi tega ker si stara 17 let in te imava rada sma mislila da gremo za 4 tedne na kanarske otoke?'' '' Resno*? Kanarski otoki?'' '' AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hvala mami in hvala očka'' se zaderem in ju začnem objemat.
'' Pomiri se detece naj še živima'' '' Oprostita'' '' kdaj gremo?'' '' Jutri ker danes končaš z šolo'' '' Ohh saj res Hvala še enkrat'' Pobrala sem torbo in stekla proti šoli. Na poti se mi je še pridružla Annabell (Anna). '' Jutro'' '' Hey'' objela sem jo in potem sma se skupaj odpavle proti šoli.
Annabell:
mami in očka:
pišem dalje?
17. oktober 2012
Neeeext
22. oktober 2012
u59458
u59458
oki bom pol ko pridem iz šole zdel nimam cajta
23. oktober 2012
u59458
u59458
'' Lisa! Juhuuu pridi sem lepotička'' '' Lisa kje si kupila to obleko čudovita je'' '' Ohh Lisa...'' Ja no kot ste že ugotovili sem kar popularna. Lisa gor in dol... Nataknila sem si fejk nasmešek in se odpravla do učilnice 17. To je bila naša učilnica razreda. Odprla sem vrata in se posedla na zadnje mesto. '' Ohh Lisa pridi sedet k meni'' se je oglasil Mark in mi ponudil mesto. Zavila sem z očmi in odklonila. Končno se je zraven mene še usedla Anna.
Mark:
'' Učenci in učenke zdajle bom razdelila spričevala da se vas končno znebim'' se je oglasila prof. Energy, ki je prišla iz nikoder.

Prof. Energy
[img]https://www.manageyourshapeblog.com/.a/6a00e54f9153e08833016764e5d162970b-600wi[/img]
Vsi smo se zahihitali in začela je z razlaganjem ocen
.
.
.
.
Lisa Mc'sweet- Ohh nažalost ti sporočam da si... da si... Odlična
Zasmejala sem se in se odpravla po spričevalo. Tako je potekalo še par ur in končno konec šole. Z Anno sma stekle domov in se poslovile na križišču. Stekla sem v sobo si spakirala in kovčke odpeljala dol. Bila sem vzenimrjena. '' Ohh ljubica si pripravljena?'' '' Jaap'' Očka mi je stisnil poljubčka na lička in poklical taksi.
Nextam?
23. oktober 2012
u70265
u70265
Nextiiii
P.s. nova bralka =))
23. oktober 2012
u59458
u59458
še en
23. oktober 2012
u98320
u98320
neext
23. oktober 2012
u59458
u59458
oki nextam

Kovčke sem zložila vanj in se vsedla na zadnji sedež. Počasi smo se odpeljali

------------------Čez 2 uri-------------------------

Zdaj sedim na letalu in poslušam musko. Ko kar naenkrat pridi pesem od
Two directioner al neki tazga. ''Kwa pa je zdej to?'' jezno rečem in si iztrgam slušalke z ušes. '' Verjetno je bila AnnaBell'' rečem jezno in naštimam drugo pesem '' Pripnite se saj pristajamo in hvala da ste izbrali let z Adrio'' Pripela sem se in pogledala skozi okno '' Kanarski otoki'' dahnem in na obraz se mi prikrade nasmešek
pristali smo. Odpela sem se in si odšla poiskati kovčke. '' To pa bo poletje za ljubezen'' si potiho rečem in kovčke vzamem iz tekočega traku. počakala sem se očka in mamo in odšli smo. Naročili smo taxi in ta nas je odpeljal do pristanišča kjer odidemo.
nextam?
28. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg