Forum
u94844
u94844
Zgodba bo pisala o punci Flori ravno v puberteti. pozna fanta ki mu zaupa svojo ljubezen do njega a ji ta ne odgovori! Zato misli da mu ni nic do nje! A ko se na morju spet srecata se vse spremeni. Potem pa pridejo se ta ljubezenska nihanja ko ju nekaj ljudi zeli spraviti narazen. Vmes pa se kot da nima vsega zadosti ji mati pove veselo novico vsaj za starše!

Next!?:*
01. julij 2012
u94844
u94844
Driiiiiiin,Driiiiiiiin se je vsa tečna drla budilka, men pa se niti roke ni dal stegnt da bijo ugasnila:c Lazy me! V sobo je udrla mati!
Mati:Flo zbudi se!
Jaz: A trkat neznamo al kako?
Mati:če se ti pa že pet minut budilka dere ko neumna!
Jaz: jaja dej poki vn
Mati:ti bos z mano tko govorila ja smrklja ena!
Potem je končno spokala vn jaz pa sem ugasnila budilko in se odvlekla do kopalnice. Umila sem se in uredila pričesko ter se naličila. oblekla sem si jeans kratke hlače z naramnicami. spodaj pa belo majico z ameriško zastavo vrgla prazno dakine torbo na rame stekla v kuhinjo očetu s krožnika sunila popečen tolst in mu dala poljub. odhitela sem do vrat in obula svoje zelene all-starke. zavpila sem jim le še adijo in odšla. po poti sem glodala tolst , do pričetka pouka sem imela še uro in petnajst. do sole pa imem pol ure poti. Razmišljala sem o tem da imano sole le se 3 dni in o Simonu. Simon je fant ki sem ga spoznala na morju nekaj let nazaj. zelo mij ušeč in moja najboljša prijateljica Maša me je "prisilila " da sem mu to priznala. ni mi odpisal zato se mi zdi da mu nisem nic! Sploh pa je star 16 in prav zares zakaj bi se on obremenjeval s takimi kot sem jaz. Moje razmišljanje je xmotil najvecji "frajer" na soli. Jaz bi hga sicer imenovala največji butelj na šoli....
Next!?
01. julij 2012
u94844
u94844
[img]http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=49191330[/img]

Jaz Flori Cruise, stara sem 14 leti in hodim v 8 razred. Zelo rada jaham, fotografiram in plešem.
13. julij 2012
u94844
u94844To sta moja starša, Louise in John Cruise. Mati je stara 36 oče 39. Mati dela kot notranja oblikovalka oče pa je odvetnik.
13. julij 2012
u94844
u94844
To pa je moja mlajša sestrica Paris.Stara je 5let. Ime sem ji dala jaz. In sicer je Pariz moje najljubše mesto, kjer pa še nisem bila nažalost. Tudi ona zelo rada jaha, ter plava.
Ni moja prava sestra, saj je posvojena. Mati ima nekaj, neko kakor bolezen katera nevem kako se imenuje. In se ji je pred menoj že 2x zgodilo da je morala splaviti. Potem sem prišla jaz. Za menoj pa je zanosila že kar 5x a nista imela sreče. Jaz takrat tega še nisem razumela in sem si obupno želela sesrico ali bratca. Pri 9ih letih pa sta mi to vse razložila in tudi da bosta bratca ali sestrico posvojila. Bila sem zelo vesela. In res že kak teden po tem sta se odločila iti v to ustanovo kako se ji že reče. In tam sta se ''zaljubila'' v majhno nebogljeno deklico ki so jo nekaj dni prej pripeljali sem saj sta jo starša očitno zavrgla. Vsa premražena je ležala sredi ulice in neka gospa jo je nasrečo našla saj bi drugače lahko umrla. In tako smo jo kmalu lahko vzeli domov. Še nekajkrat so prišle neke gospe pogledati kako je a se je tudi to pri njenih 2 in pol letih nehalo.
13. julij 2012
u94844
u94844To je moja najboljša prijateljica Maša Labies. Enako kot jaz je stara 14 in je moja sošolka. Skupaj sva že od malega. In nevem kako bi lahko živela brez nje res ne!
13. julij 2012
u94844
u94844
Jaz bi ga sicer poimenovala največji butelj na šoli. Ime mu je Tristan in misli da je kul. In hoče da bi hodila z njim ker bi kao pol biu še bl kul.
Tristan: Kkam pa kam Floki?
Jaz: Ma jebi se! NE KLIČ ME FLOKI!
Tristan: Pa kaj si tko jezna no srček moj.
Jaz: Fak of! Kaj tep u tej tvoji prazni glavi ne štima? Js tep nism noben srček in nikol nebom niti kej podonega!
Tristan: Dejno ne bit taka! Dej no a bi hodla z mano? K bi bla pol midva ful kul?
Jaz: Pa ne! A ti ne razumš kaj nej ti narišm napišm?
Tristan: deeejno.
Pol se je neki smuku okol mene in mi ni dau miru. Šedobro da sem ravno prišla mimo Jonove hiše. In tam je že stal Jon. Stekla sem k njemu in ga objela in mu samo prišepnila ''ja trist spet teži ja''
Trist: A temu pedru pa kr objem daš al kaj? a?
Jaz: Ja mu te kej mot?
Trist: S kakšnimi se pa to družš? hahahahha bedna sI!
Jaz: Pa kaj maš kej proti?
Trist: Ja ker pedri so bedni!
Jaz: Nitine, sploh če primerjamo Jona s tabo. Ni on niti mal tok bedn ku ti?
Trist: A kr zagovarjaš ga al kako?
Jaz: Ne a res če je pa tko najboljši frend k bi si ga lahk kdajkol zamislna!
Jon: Dej trist pejt nekam!
Trist: Sej grem no da bosta mela romance.
Jaz: Sam fak teb res ni nč jasn*?
Ja Jon je poleg Maše moj najboljši prijatelj! Hodi v paralelko.
Na poti v šolo sva šla še v kafič po kavo. Seveda za s seboj. Pouk je potekal dokaj bedno. Spet smo cel dan poslušali glasbo in delali nič. Konferenca je že bila. Naj vam povem kako imam zaključene ocene?
Mat:4
Slo:2
Tja:5
Švz:5
Lvz:5
Kem:4
Fiz:3
Zgo: 4
Geo:4
Tit:5
Špa:5
Gvz:4
Bio:3
Men je uredu. Prav dobra sem! Ah ja verjetno vas zanima zakaj mam slo. 2? Oh ja pretežno zaradi učiteljice. Ker imamo heterogene skupine. In je z mano Jon. In se baje preveč pogovarjava. In potem me sprašuje take stvari ku jih tako al tko nevem. Pač. Sej to mi nebo ničesar pokvarl. No sej ni važno. Pa pač se mi ne da učit. Logično. Danes gresta Jon in Maša k meni domov da se zmenimo za tisti teden ko bomo šli skupaj na počitnice. Šli bomo v terme3000. Tam ima namreč moj dedek. Prikolico. In nam je dovolil da gremo skupaj tja. Seveda bi s seboj lahko vzela še koga ! Ampak mi ona2 največ pomenita. Zmenili smo se kaj bomo vzeli s seboj in kater teden bomo šli. Saj greva midve z Mašo prvi teden avgusta na tabor. Zmenili smo se da gremo pred zadnji teden Julija. To bodo še najboljše počitnice.
Zadnji dan šole smo imeli cel dan z rarednikom. Razdelili so nam neke liste in za drugo leto za kosila in malice ter učbenike. Pred zadnjo uro smo dobili spričevala. Potem smo se poslavljali in 5uro odšli domov. Mi smo bili zmenjeni da gremo še z nekaj sošolci in sošolkami v mc'donald. Potem smo odšli še na igrišče in nato domov. Doma sem imela nekaj že spakerani. Ostalo kar pa je mati še oprala pa sem v kovček nabasala po šoli. To so bile pretežno, kratke majice,krastke hlače,... Ko smo šli v vrtec po Paris smo naravnost odšle na morje. Ah ja. Odšle smo same. Mati jaz in paris. Oče pride dva dni kasneje saj mora še nekaj narediti. Ko smo se peljale smo poslušale muziko. Dokaj naglas. Paris je sedela v sredini zadaj jaz pa spredaj. Ko smo prispele smo zložile kovčke ven in jih odnesle v hišo. Že od prvomajskih nas ni bilo tu. Najprej smo prezračile. Jaz pa sem stvari razpakirala v svoji sobi. Zadnje čase sta starša malo preveč vesela. Me že kar skrbi kaj je? V svoji sobi. Imam kar nekaj stvari. ja tudi tu imam svojo sobo. Oziroma je podstrešna soba. Na drugi strani zgoraj pa ima sobo Paris. Spodaj pa je spalnica, kopalnica, dnevna soba, jedilnica in kuhinja ter še ena soba v kateri pa se nabira navlaka. Oblekal sem si posteljo in prazen kovček postavial v kot. Potem pa sem skočila na teraso in gledala to lepo morje ki se je od sonca kar lesketalo. Kar naenkrat sem zaslišala glas. '' pejt no moja princeska sej te bom js domov pelu hahahahah''
Joj! Spet Timi sem si rekla in pogledala kje bi biu in.....................................................................................................................................Next?
26. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg