Forum
1. poglavje
Bili je navadno poletno jutro. Budilka mi zvoni že ob pol osmih zjutraj, hitro vstanem se preoblečem in odidem k psički. Ko prideva iz sprehoda ji zamenjam vodo in pospravim posodo za hrano. Ko pridem v hišo prižgem računalnik ji televizijo. Najprej odidem na fejs nato pa kliknem na 24ur; najprej preberem pa šalo dneva nato pa vidim novico: V tem tednu izginilo že pet žensk. Ko berem imen žensk in datum kdaj so izginile vidim na koncu seznama ime Eva Štupar. Ves začuden strmin v ekran saj je bila Eva skoraj naša soseda in dobra prijateljica mojih staršev. Hitro preberem besedilo o njej: Evo so nazadnje videli njeni sosedje včeraj ob 18:56 ko naj bi se odpravila teči. Spomnil se, da Eva po navadi teče po gozdni poti zato sem se odločil da bom kasneje odšel malo raziskovat, do takrat pa bom poskusil čim manj mislit, da je lahko ugrabitelj še ni kje blizu mogoče celo v bližini mojega doma

nadaljujem ? boš bral/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. julij 2011
u55492
u55492
next
30. julij 2011
2. poglavje
Ob 10:00 se odpravim k moji sosedi in sorodnici Niki. Potrkam po vratih in čakam. Na vrata pride moj bratranec Roman ( oče od Nike ). Hitro vstopim in odhitim v Nikino sobo. Nika ravno vadi flavto ko kot kakšen specialec vdrem v njeno sobo. Ona se vsa jezna in prestrašena dere name če ne znam vstopati normalno ?! Jaz ji hitro razložim zakaj sem ''vdrl''. Ko ji povem, da je Eva izginila se začne smejat in mi govorit , da če se ne morem izmisliti kaj boljšega. Hitro grem na njen prenosnik in ji pokažem novico, ko prebere, da jih je izginilo pet ji rečem: ''In ti si šesta muahahaha'' jaz pa od nje dobim šamarčino, ki je nisem pričakoval. Potem pa v sobo pride Jaka, Nikin brat in NAJVEČJA nadloga na celem svetu. Ko vstopi vpraša kaj počneva in se vrže na Nikino posteljo. Nika ga nadere naj se neha valjati po postelji saj jo je komaj pospravila. Ker ne da mira ga skupaj z Niko odneseva ven in ga ne pustiva v sobo. Niko vprašam če greva malo raziskat tisto pot kjer Eva teče. Nika se je strinjala in že sva se odpravila.
30. julij 2011
1. poglavje
Odločila sva se, da bova šla kar s kolesom. Ko sva prišla do igrišča sva se vstavila in kolesa z ključavnico pripela za drevo. Nadaljevala sva peš saj tista pot ni bila daleč stran. Ko sva po poti prišla v gozd je zapihal hladen gozdni veter, ki me je kar malo zmrazil in povzročil kurjo polt na moji koži. Čeprav je bila ura že 10:15 je na nekaterih list še vedno bila jutranja rosa. Zaradi blata so se videle stopinje Začela sva slediti stopinjam in skoraj vsako slikala z mojim fotoaparatom, ko sva bila v notranjosti gozda so se začeli videti dvojni pari stopinje eno so bili od tenisk druge pa od škornjev. Stopinje so postajale vedno bolj ugreznjene zato sem domneval, da je začela tukaj teči še hitreje in ker so bili dvoji pari stopinj sva domnevala, da je bežala. Kar naenkrat so stopinje izginile. Malo sva gledala in jaz opazim kri na listih. Dva lista odtrgava in slikava druge. Zdi se nama kot, da naju nekdo opazuje. Gledava in slišiva kako poči vejica, vsa prestrašena začneva teči nazaj, vstaviva se šele pri kolesih. Hitro odkleneva kolesa in se odpeljeva domov.
31. julij 2011
3 poglavje sory
31. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg