Heej krava! Obrn see...
Dejte mi mer - sm jim zabrusla...

Emmica..obri se...glej kaj mam...a nč ne pogrešaš tega...reče ena od fejmičk
Pogledala sm okoli sebe in ugotovila da so mi razpele lase..

Oh neeee...to je nekaj najhujšega kaj ste kadarkoli videli.Jas s spuščenimi lasmi.Nikoli nimam spuščenih las...in vsi to vedo in to je strogo prepovedano...

Ja verjetno se sprašujete o čem govorim.Ta dogodek v šoli je bil zame usoden.
Zdaj pa takole:
sem Emma Wild.Stara sem 13 let.Živim z očetom mlajšim bratom Tai-em, starejšim bratom Erickom in dvojčico Sarrah.
Jas:


Tai:


Erick:

(ni se hotu slikat hehe)
Sarrah:Verjetno se vam že sanja..kaj se bo zgodilo.Zaradi tistega z lasmi se je oče odločil da se preselimo in začela bom hoditi v drugo šolo,najti nove prijatelje(če starim lahko rečem prijatelji)
Na dam selitve prde k meni Sarrah in reče da nihče na novi šoli ne sme vedeti da sva v sorodu ker sem prevelika zguba ona pa je popounica..meni se ni dalo rauno ubadati z tem zato sem to pustila
z tal pobrala Taia ga držala v naročju dokler ni zaspal in ga nakoncu dala v naš auto sedla zraven na zadnji sedež še poleg Ericka ker je Sarrah seveda hotela biti "huda" je dala še noge naprej in mahala v slovo. Samo ona bo pogrešala naše sedanje življenje.

Preselili smo se v lepo hišico z 3 mi nadstropji majhnim zunanjim bazenom in vsak od nas je imel svojo sobo(do sedaj smo spali 2 pa 2)
Najhuje je da jutri že začnem z šolo ampak poznala bom samo Sarro. Zelo me je strah moram rečt. Zdaj pa sem se lotila pakiranja. Urejala sem svojo sobo in bila je navadna najstniška soba in kar naenkrat slišm Sarrin krik iz sosednje sobe. Pogledam izza vrat in vidm kako joka...pridm mal bližje in vidm da joka za zlomlenim nohtom..hitr se obrnem in naprej pakeram nakar pride Erick noter v mojo sobo, sede na posteljo in začne neki govort kako najlaži spoznam fante in pridm v njihovo družbo bla bla bla zato se ne zmenim zaga saj sem trdno prepričana da bom našla samo eno prijeteljico s katero se bom supr razumela.Kmalu je odšel in ura je bila že 22.30 zvečer zato sem se dala v pižamco in zaspala. Zjutraj sem se zbudila ob 6.00 si umila lase se oblekla in zdrvela v avto.Oče nas je počasi pripeljal pred uhod ustala sem z sedežev od avta stopila pred stopnice in obtala.

Next?
17. februar 2014
bom kar nadaljevala da pridobim bralce..hehe
...Šola je bila ogromna.Na stopniščih ob robu so sedele punce in se slikale, ličile ali poljubljale z fanti. V to šolo ne spadam sem si dopovedovala. Obrnila sem se proti avtu a je oče že odpeljal. Sarrah je že hodila po stopnicah in nekaj fantov si jo je že ogledovalo. Zavila sem z očmi in počasi stopala po stopnicah. Kar slišala sem kako me vsi opravljajo. Sarro je že obdajalo kup fantov in punc ki so jo *očitno* želeli za družbo. Malo sem še postala tam in opazila " kupček" deklet ki so se mirno pogovarjale in brale nekaj. Odločila sem se da jih bom malo spoznala. Stopila sem par stopnic gor in Sarrah je opazila da se približujem zato mi je pokazala sredinca a se nisem preveč zmenila zanjo in sem naredila oster ovinek v levo. Stopala sem proti dekletom(iste starosti kot jas se mi zdi) in ko so me zagledale so takoj pospravile stvari me plašno pogledale in se umaknile. Tega res nisem razumela. Gledala sem za njimi kako so se premaknile 4 stopnice dol in spet sedle. Še enkrat sem poskusila.
J-jas ena od punc- p
j: pa zakaj se mi umikate. Nova sem in iščem koga ki bi mi malo razkazal šolo in podobno...
p: Oh, mislile smo da si ena od "glavnih" punc in da se ti moremo umaknit...
J: (čudno sem jih pogledala in se usedla poleg)
p: videle so kako jih gledam in so mi začele razlagati da se njihova šola od 7mega razreda dalje deli na 3 dele. Najbolj kul,popularne in glavne punce ter fante, na njihove " osebne asistente " ter na zgube in piflarje ".
Zdaj pa mi je vse jasno.

Kmalu je zazvonilo in skupaj z njimi sem šla noter. Na srečo sem bila v istem razredu kot one- in tudi z Sarro. Seveda ji to ni bilo niti malo po godu. Pouk je potekal normalno. Po pouku nas je prišel iskat oče. Seveda se je Sarri nek luškan fant po imenu Luke(prebere se Luk) ponudil, da jo pelje domov z motorjem. Oče se nerad preveč umešava v to kaj imamo zato se ni obremenjeval z tem. Odpeljal me je domov in premišljevala sem temu Luke-u. Biu je res luškan. In seveda ga je Sarrah povabila noter. Izbrskla sem ga na FB- ju in ga dodala. Takle je biu


Malo sem se preoblekla v pižamco in si spustila lase. To sem naredila samo doma. Zgledala sem tako


Odšla sem dol na večerjo in sabo uzela preostanek domače naloge, ki sem jo morala še narediti.
Še eno dejstvo sem pozabila omeniti. Vedno ampak res vedno sem imela 2 elastiki na roki za vsak slučaj in pa nikoli ne spim v pižami z dolgimi hlačami.
Ampak pustimo dejstva. Šla sem dol, si naredila večerjo in naredila nalogo. Kmalu sem zaslišala Sarro in Luke-a. Spela sem si lase. Zdaj pa mislim da je pomembno da vam predstavim razlike o naju z Sarrah.
Jas : skoraj nikoli si ne spustim las Sarrah : skoraj vedno ima spuščene lase
Jas : ponavadi jem kosmiče ali sadje za večerjo in za zajterk Sarrah : ponavadi je čokolado
Jas : sem malo bolj suha a malo manjša kot ona Sarrah : ima krajše lase in lepše oči
Jas : treniram drsanje in jahanje ter ples Sarrah : ne dela nič razen se slika za selfie
To bo verjetno to.
Nazaj k večerji. Sarrah pride dol z Luke-om in se naredi zdravo ter jima naredi nekaj z zelenjavo. Še sama neve kaj. Komaj to spijeta očetu pove da bo danes Luke prespal pri njej. Seveda imamo vsak svojo zakonsko posteljo(razen Tai-a jasno) zato to ni problem. Očeta to ni motila. In mogoče sem pozabila povedat da bo odpotoval v Afriko pomagat gradit šolo in pride čez 2 tedna kar ni ravno super. Vsaj zame ne. Za Sarrah je to super ker bo prirejala zabave in oče ji tega nebo mogel preprečiti če pa logično pomislim pa tudi tako nebi naredil tega. Erick ima itak punco v prejšnjem mestu( LA-u) zato se zdaj iz tukaj(Miami) pogovarja vsak večer(vsaj tko je napovedal da bo..ker je to 1. večer v naši hiši) prek Skypa. Oče odpotuje jutri ob 5ih zjutraj. Sarrah in Luke sta kmalu odšla gor.Naša kuhinja:Priznati moram da sem Luke-a gledala cel čas, ko je sedel tam in se pogovarjal z Sarrah. In mislim da me je parkrat pogledal. Je v istem razredu kot medve le eno leto starejši(nevem zakaj) Šla sem gor in oče me je prosil naj pokličem Sarro da pride nazaj dol in pospravi nekaj za sabo. Naše stanovanje še ni bilo povsem urejeno. Bilo je še polno škatel. Odšla sem po stopnicah gor odprla vrata in videla zelo nepričakovan prizor:Takoj sem zaprla vrata odšla v svojo sobo se vrgla na posteljo. Kmalu je prišla Sarrah vsa razjarjena ter me uprašala kaj sem hotela. Povedala sem ji da jo oče rabi. Zvso silo je zaloputnila vrata. Slišala sem kako je rekla Luke-u da je 15 minut nebo. Zdela se mi je super priložnost da Luke-a malo bolj spoznam. Odšla sem v njeno sobo in se delala da nisem vedela da je tam. Odprla sem vrata in se delala presenečeno.
J: jas L: Luke S : Sarrah
j: oh.oprosti če motim nisem vedela da si tu.
l: saj je vse uredu..ne motiš
j: (čudila sem se njegovi prijaznosti) kaj pa delaš? (ko sem ga to uprašala sem se počutila najbolj glupo na svetu.)
l: čakam na tvojo sestro...ampak tudi..am..am..
jpolna pričakovanja uprašam) : ja??
l: ti si še malo lepša kot ona..ampak prosim ne povej ji...
j: nebom...(malo neumno sem se počutila)
l: pridi sem..uset se zraven mene pa mi povej kej o sebi...
j: pa sej nimam nič..haha z Sarrah sva iste čeprov je ona popularna. Tudi jas sem hotela biti ampak sem vedno na robu...
l: (samo gledal me je...)
j: ampak...pustiva to...raje grem...
l: počakaj no...sej Sarrah nebo jezna
j: ne res..bolš da grem
(naenkrat se seveda prikaže Sarrah)
s : kaj za ****** pa delaš tuki prasica mala...
(hodila je proti meni in naenkrat ne je dobesedno porinla na tla)
j: pa kaj ti je?
s : kradeš mi fanta....ti svinja grda...kako moreš
(stekla je ven iz sobe)
l: najbrž bi morau zanjo..ampak negrem
(prišel je do mene in mi pomagal ustati)
kar naenkrat sva stala tam sredi sobe, sama in se gledala. Luke se mi je začel približevati z ustnicami a sem samo stekla proč.
To sem obžalovala se celo noč. Luke pa je odšel. Sarrah me ni hotela niti pogledati.
Zaspala sem šele ob 2h. Zjutraj mi je še rekla nekaj grdih besed a se nisem preveč zmenila. Mislila sem samo na Luke-a.
19. februar 2014
Neext
19. februar 2014
next ful dobra zgodba
20. februar 2014
hvala obema. Počakam še par nextou
20. februar 2014
neeext....
+nova bralka
+ fhoool dobr pišeš
20. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxttt ful dobr pišeš<33
20. februar 2014
hvala hehe <3

Zjutraj sem se zbudila okoli 6ih. Oče je že odšel ker je na moji nočni omarici pustil sporočilce na katerem ne piše nič takega. Vem,vem malo zgodaj sem se zbudila ampak imela sem še veliko stvari za naredit. Kot naprimer izbrati obleke, se naličit, umit lase, pojest zajterk in....nekaj objaviti na Luke-ovemu FB profilu. Ampak imam občutek da bom to obžalovala. Sicer pa sem zelo srečna saj je Sarrah 1. v mojem bednem življenju ljubosumna name. In morda sem včeraj pozabila omenit, da me je Luke prosil naj imam od sedaj naprej spuščene lase. Kot že veste je bila to zame najhujša nočna mora a zanj sem morala potrpeti. Čeprov nisem pustila da me poljubi do njega vseeno čutim nekaj.
Odšla sem v *mojo* kopalnico si umila lase, jih zavila v brisačo in taka hodila okoli. Pripravila sem si torbo in stekla dol ter si pripravila malico ter zajtrk. Kmalu sem se morala obleči nakodrala sem si lase ter uzela torbo. Izgledala sem nekako tako:


Tudi Sarrah je bila že pripravljena. Samo grdo me je pogledala. Uzela sem svoj telefon in odprla Luke-ov profil. Napisala sem mu Jutrček in srčka zraven. Seveda sem zato rabila tolko časa in poguma da so me že vsi čakali. Ker je Erick prijazen naju z Sarro pelje v šolo. Ko izstopim vidim kako je Sarrah že pri svojih "frendicah" in čvekajo ter se ličijo. Niti malo me ni zanimalo biti v njihovi družbi. S pogledom sem opazila mojo družbo in prisedla k njim. Bile so kar uredu a z mano so ravnale kot da sem fuul več od njih in to me je tako motila da sem samo ustala in šla. No..da smo realni tudi vam bi šlo naživce če bi vam skos nekaj ponujali, prinašali in kupovali. Ena od njih mi je kupila torbico(morm rečt da je bila res lepa, zato je nisem vrnila)samo zato ker sem postala njena prijateljica in sem sploh govorila z njo. To mi je šlo zelo naživce. Vstala sem ter zagledala Luke-a. Okoli njega pa je bilo še ogromno fantov ter nekaj punc ki so se slinile še okoli enega drugega. Skorej bl luškanga od Luke-a(prijatlu je ime Tim). Ampak Luke je biu moj in bo moj. Nisem pa hotela v njegovo družbo zato sem hotela ustopiti v šolo a me je opazil. Zakričal je:
j- js
l-luke
t-tim

l- tamle je moja pikica..glejte jo
(skoraj vsi na stopnicah so se obrnili proti meni in me gledali kot bi padla iz neba
j- (pridem do Luke-a) Luke, prosim ne der se..sram me je...
l- zakaj?
j-nisem vajena pozornosti...drgač pa...hojla(pomaham njegovi družbi)
t-oo glej jo...Luke nam je povedal vse o tebi
(med tem tako zardim da me je skorej pobralo)
j- no lepo...lahko zdej greva(povlečem Luke-a za rokav)
t- no Luke le pojdi..da bosta mela mal zasebnosti...(se zareži)
l- ej Tim..ne izzivej(se še bol zareži)
(meni se to ni zdelo niti malo smešno ker sva se morala z Luke-om resno pogovoriti)
ustopiva v šolo(najbrž se sprašujete od kje nam tolk časa za vse to pred šolo..ja Erick ima šolo ob pol osmih in gremo od doma že mal čez sedem(šola je ob osmih))
Prideva do moje omarice. Odprem jo ter začnem zlagati zvezke umes pa začela razlagati Luke-u:
j- Luke morva se pogovorit...glej
l- ne Emma sej vem kaj hočš..glede tvoje sestre..ja..nje ne maram..ti si mi vse...
(zardim)
j- ja ampak nočem da se kdaj delaš norca iz mene pred prijatelji...prosim..
l- tega še nism naredu in tut nebom prisežm.
j- še nekej bi...
l- poljub?
j- nevem..nikoli se še nisem poljubila niti nisem imela fanta..vse mi je uzla Sarrah
l- tokrat nebo tako...
(prime me in nežno poljubi)nekaj punc in fantov naju pogleda
ne zmeniva se zanje..sicer pa je ta šola pač taka..povsod flirtajo in se poljubljajo..nič novega zanje.
Med tem sem že pozabila kaj sem hotela. Luke me še enkrat na hitro poljubi potem pa zazvoni. Med poukom me Luke skos gleda. Tudi Sarrah me je...ampak me ne zanima. Po pouku Sarrah še vedno ni govorila z mano...in zdej je zadnjič ko bom omenila da me čisto nič ne briga. Cel dan sem visela na skypu in se pogovarjala z Luke-om hkrati pa delala nalogo. Sarrah je pripeljala domov nekaj novih prijateljic in...Tima. Ugotovila sem da sta z Timom najboljša prijatelja. Zdaj pa ima novo najboljšo prijateljico. Zgodilo se je pa nekaj nepričakovanega. Z Luke-om se pogovarjava o neki šolski stvari in kar naenkrat me upraša:
l- ti je bil ušeč poljub?
j- seveda mi je biu...
l- bi bila moja punca(kar zletelo je iz njega)
j-(otrpnem in ugasnem računalnik)
next?
Kiss Kiss
20. februar 2014
neeeext...res najbolš piššš <333
20. februar 2014
Neext
20. februar 2014
u161160
u161160
next
21. februar 2014
omfggg kk najbolš pišeš neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxt
21. februar 2014
u165826
u165826
neeeeeeeeeeeeeeextt
21. februar 2014
hvala za nexte...

...(otrpnem in ugasnem računalnik)...

Ker je bila ura že okoli 7 zvečer sem šla na malico. Erick nama(z Sarrah) je pripravil sendviče. Začela sem jesti ko se mi je naenkrat začelo vrteti...sicer sem sedela na stolu a sem se morala prijeti pulta. Erick je bil zraven in malical...in ko me je zagledal tako se je tako prestrašil da se mu je zataknilo. Malo se je izkašljal in nato mi je pomagal ustati ter me peljal do kavča. Saj nemorem verjeti...skoraj nisem znala hoditi. Sedla sem na kauč in Erick mi je prinesel vodo. Bilo mi je bolje. Bil je petek zato ni bilo treba klicati in rečt da jutri negrem v šolo. Ampak to ni bilo potrebno. Malo sem še posedela nato pa sem šla pojest do konca. Erick je pomil..Sarrah pa sploh ni prišla...zato me je rosil naj ji odnesem večerjo. Tega reees nisem hotela narest ampak...Erick je zelo prijazen zato sem mu morala ustreči. Prišla sem do Sarrine sobe..malo odprla vrata in videla da se zabavajo...Še malo bolj sem odprla vrata potihem stopila noter(imele so glasbo...ter kričale so takoda sem bila skoraj nevidna) in položila krožnik z sendviči na mizo ter odšla. Verjetno me niso opazile..čeprav mislim da bi rada na njih naredila dober utis in bi me sprejele med popularno družbo. Jap..to so bile skoraj moje sanje...poleg tega..pa sem imela še kup drugih težav. Naprimer se opravičit Luke-u ampak za to ali bi rekla ja ali ne..pa nisem vedela. Želela sem biti njegova punca..bil je prijazen, dober poslušalec in odlično se poljublja ampak nevem ali sem pripravljena imeti fanta...čeprav si to želim...medtem sem se že oblekla v pižamo in se umila. Potem pa nisem mogla kaj da nebi odprla računalnika in ga poklicala po skypu. Seveda se je javil. Začela sva pogovor:

j-js l-luke
j-heej...oprosti za zadnjič...nisem vedela..(nisem dokončala stavka)
l- ne meni oprosti...morda sem malo prehiteval...
j- uredu je...in če si že vprašal..ja z veseljem bi bila tvoja punca....
l- (pogled je imel tak kot bi me hotel poljubti skozi ekran hahahhah)
l- najboljša si....love u..
j- love u too...<3
potem pa sva čvekala do onemoglosti. Ura je bila že 1 ponoči..in tudi Sarrah ter njene prijateljice ki so prespale pri njej so že zaspale zaradi lepotnega spanca...

Preden sva se poslovila sem ga uprašala ali bi jutri prišel k meni na obisk in seveda je bil za. Imel pa je še eno željo. Iti v kino z mano...moj 1. zmenek..to sem čakala že tako dolgo..da sem od veselja kričala..potem sva se poslovila in sem šla spat..sanjala sem o mojem sanjskem zmenku<3

sory za kratek next..naslednji bo daljši...

Kiss Kiss
22. februar 2014
neeext..i just love this story <33333
22. februar 2014
u165937
u165937
next
22. februar 2014
u161160
u161160
next
22. februar 2014
next
22. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxtt tvoja zgodbica se res ne sme nikol končat, ker če se bo jo bom itak 1000000x prebrala, ker najbolš pišeš<33
22. februar 2014
u165826
u165826
neeext in pa strinjam sem z dreamer:$ <333
22. februar 2014
neeext
22. februar 2014
no bom kr nextala hehe..ker je biu prej bl kratk next..bom zdej nadaljevala...sorry..ampak res nism mela časa..no ja..in seveda je ta next posvečen :
dreamer:$ in
...sanjala sem o mojem sanjskem zmenku...
Jutro ni bilo nič posebnega...Sarrah in njene "frendice" ki so prespale pri njej odstopicljajo dol...predstavlite si tole: v kuhinji v miru ješ sadje ko kr naenkrat vate prileti blazina. Seveda sem se polila po pižami. Punc je bilo najmanj 8. Resno..nevem kako so spale ampak jas bi znorela. Nekej sem si zamomljala uzela krpo ter se poskušala obrisati. Dol pride Erick in veliko punc gleda za njim...ampak da razjasnemo..moj brat ni grd...no ni pa princ seveda hahah...poskusila sem pojest do konca..kar je še ostalo od smoothija ampak...to ni trajale dolgo ker baaam..nova blazina prileti..in to ravno v kozarec da se še ta razbije. In seveda vse leti po meni. Pa še urezala sem se v prst. Hahaha ne tole ni zgodba o Sneguljčici ki ima črne lase rdečo kri(logično) in neko belo kožo..ne hahah js sm blond. No nadaljujmo...one se niso zmenile..ampak da smo si na jasnem..jas nisem nameravala pobrati črepinj iz tal...Nasrečo sem vse črepinje spravila iz majice..ampak sem bila še v pižamci z vijoličnim madežom(od smoothija) ko sem že hotela v sobo da si umijem zobe...se pač ozrem nazaj ker punce šezmerej kričijo kot bi ble stare 5 let(so v devetem...14 let....) in naenkrat zazvoni.... Ena od punc gre odpret...okej sorry da motm zgodbo ampak par punc poznam po imenih in mi gre res na živce da skos pravm ena d punc..skratka ponam tele: Kaja, Neža, Ika, Taja, še ena Sara(navadno Sara..ne Sarrah) in Vita. No ja nadaljujmo...
Taja je šla odpret in kar naenkrat se zasliši cviljenje..predstavljejte si to...ti si na žačetku stopnic in gledaš nazaj ko vse začnejo cviiiiiilt....groza vam rečm..js res nwm več kok so stare. Ampak na to pozabm ko vidm mojga pikija <3. Biu je Luke. Izgledal je...popolno. Omg..stekla sem proti njemu..odrinla Tajo ter dobesedno skočila k njemu

Nemorem opisat tega občutka kako ti je ko vidiš nekoga ki ti pomeni vse. Na hitro me je poljubil in nato sem "skočila" dol z njega in *seveda* me je moral videti v umazani pižami
rekel je:
j-js l-luke
j- oprosti če sm umazana priletela k tebi...ampak glihkar se je razbil kozarc..
l- ne skrbi...pridi greva gor..da te "očedim"
j- (seveda sem zardela ampak sem se samo nasmehnila)

Ko prideva do gor se zakleneva ter me Luke še enkrat na dolgo poljubi. Nemorem povedat kako uživam ob njemu. Poznam ga par dni a sem neizmerno zaljubljena v njega.
Ko prenehava odprem mojo omaro ki je zeloo ampak res zelooooo razmetana izberem tele obleke:
nevem zakaj ampak zdelo se mi je ravno prav za 1. soboto z mojim 1. fantom. Seveda se nisem preoblekla pred njim. Zaprla sem se v kopalnico tačas pa je on ležal na moji postelji. Ko sem prišla ven sem se ulegla zraven njega ter ga na hitro poljubila. Kar nisem mogla čakati da bova lahko cel dan preživela skupaj. Ampak nisem imela pojma kaj naj bi počela zato je Luke predlagal bazen. Seveda sem bila za. Spakirala sem stavri(kopalke, kremo ipd.) in tudi on je moral uzeti svoje zato sva morala k njemu in kar nisem mogla čakati da vidim njegovo hišo. Hodila sva pol urce prbl. Malo me je opozoril na njegove nore brate. Imel je štiri: Sky, Harry, Gabe in Jack. Staršev ni doma. Vstopila sva potiho...prišla čez stopnice. Ja morala sva biti tiha ker so bratje res nori. Nevem kaj je bilo ampak slišali so naju...me zgrabili in me nesli ter z mano tekali po hiši. Luke se je obrnil ter se prijel za čelo in zavil z očmi.
j-js ja-jack g-gabe s-sky l-luke h-Harry
j- aaaaa
l-spustite jo no...
s-ne skrbi lubica...nč ji nebo
(se vsi zarežijo)
dobesedno so tekal z mano po hiši...
l-pa zakaj to delate...
h- to bomo nardil z vsako tvojo punco...
(zadržala sem dih..kaj bo rekel Luke?)
l- to je moja 1. in zadnja...
j-( kar pomirila sem e ob njegovih besedah...
naenkrat pa priletim...v vodo..ledeno vodo v njihovem bazenu. V novih oblekah z novo frizuro...priletim v ledeno vodo. Probam priplavat na površje...majica se mi je dvignila in zapletla v lase(gumbi pač)...kar naenkrat začutim mrzlo roko na mojem trebuhu...čisto me zmrazi...roka se odmakne in kar naenkrat na mojih ustnicah začutim Luke-ove. Bilo je sanjsko:

privlekla sva se iz vode...in jas začnem kašljati kot nora...fantje se smejijo jas pa sem bila tako jezna da sem mislila vsakega posebej nadreti..ampak ko so mi prinesli brisače je bilo bolje...malo smo se spoznavali...in bili so zelo dobra družba...Ko sem se posušila je bila ura že okoli treh popoldne. Šla sva še v trgovine ki so jih odprli pred kratkim in Luke mi je kupil ogromno stvari...predvsem obleke in nakit. Ko je bila ura 17.30 sva morala v kino na najin zmenek. Naročila sva kokice in pijačo ter se udobno namestila v dvorani. Film se je začel in bil je super. Ko so se med filmom poljubili sva se tudi midva. Ko sva odhajala iz kina sva se držala za roke. Nekaj punc me je ljubosumno opazovalo. Ampak to je res noro imeti najpopularnješega fanta na šoli samo zasee...in v tem sem uživala...povabila sem ga da prespi pri meni. Bilo je sanjsko. Spala sva objeta in se poljubljala. A sva kmalu zaspala. Zjutrej pa...

Neext?
Zjutrej bo šoook hahaha

Kiss Kiss
22. februar 2014
u161160
u161160
next
22. februar 2014
neext....omg..res najbolš pišš...<3333
22. februar 2014
neext
22. februar 2014
hvalaaa za posvečen nextt!!! Najbolša zgodba ever!! neeeeeeeeeeeeeeeeeeexttt <3 <3 <3
23. februar 2014
u165826
u165826
neext
23. februar 2014
neeeeext!
najbolš pišeš<3
23. februar 2014
eto bom nextala...in ta next je namenjen vsem ki berete in boste še brali...
Zjutrej pa...
Zbudila sem se in potipala po postelji ter ugotovila da Luke-a ni več. Odprla sem oči in videla kako brska po moji omari. Ampak ni brskal..pospravljal je. Biu je takoooo lep. Ko je videl da sem se zbudila se je vrgel zraven mene na posteljo...me dal nase in me poljubljal:

Tako sva ležala še vsaj 20 minut. Ko sva končno ustala pa je njegov telefon azvonil...SMS...pogledal je začudeno ker je bila ura komaj 9 zjutrej. Takrat nihče ne piše SMS-jev. Bil je od neznane številke. Preden je pogledal sva sedla na kavč me je uzel v naročje in pogledal SMS-šoook. Pisalo je: prideš danes k meni srček <33...
Zajela sem sapo sapo...ter omedlela. Zbudila sem se v bolnišnici. Bila sem priklopljena na kup cevk in naprav zraven mene pa sta bila Luke in Erick. Luke me je držal za roko Erick pa le zaskrbljeno gledal. Do sedaj sem že 2x omedlela. Nekaj ni v redu. Spomnila sem se Luke-ovega SMS-ja in prevzela me je groza in nato sem omedlela. Zbudila sem se v bolnišnici priklopljena na kup cevk in naprav. Zraven mene je bil Luke in me držal za roko. Hotela sem mu eno primazati a me je vse bolelo. Erick je ravno odhajal. Prišel pa je zdravnik in povedal da imam Epilepsijo. Ampak lažjo obliko in sicer nimam krčev ampak samo omedlevam. Ko so me odpustili me je Luke podprl in poklicala sva Ericka da naju pobere. Doma sva odšla gor v mojo sobo ter se usedla na rob postelje. Morala sva se pogovoriti o SMS-ju.
j-js l-luke
j- glej Luke. Hočem vedeti kdo je ta, ki ti je pisal...
l- nepoznam tega človeka..vem pa da hoče narest en drek iz najne zveze...ampak jas ti prisežem da nevem kdo je in to je biu 1. SMS od te osebe.
j- mogoče tvoja bivša punca?
l- ti si moja 1. in zadnja <3
j- prisežeš?
l- ja...
(ulegla sva se in se še dolgo poljubljala.)

Ura je bila že 8 zvečer in Luke je spet prespal pri meni.Šla sem v kopalnico in se oblekla.
Ko sem prišla ven je bil tam brez majice <3

Biu je takooo lep. Prišla sem do njega in ga poljubila. Ulegla sva se v posteljo prižgala TV in gledala komedijo. Večino časa pa sva se poljubljala. Tako se je končal moj vikend. Z poljubi in boleznijo.

Neext???
Kiss Kiss
23. februar 2014
neeeext*o*
23. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg