Forum
u70873
u70873
_______________________________________________________________________________________*Ne vem kaj je danes za en dan! vsa sem zaspana. po pouku sem odhitela domov in se pripravila da grem prespat k Anni. v kovček sem si zložila vse kar rabim. kovček sem vrgla na posteljo in se odpravila za odhod po darilo in malo v šoping. mislim da sem nekaj pozabila...aja! Sem Emely Tomlinson . stara sem 21 oz. danes je moj rojstni dan. imam najboljšo sestro dvojčico na svetu ime ji je Anna njen rojstni priimek je Tomlinson vendar ima druge starše saj se je mama pred mojo nesrečo ločila in mene ter Anno odpelala z njo ko pa se je zgodila ta nesteča naju je dala očetu v Slovenijo, imam pa tudi brata vsaj zako pravijo inaj bi bil tudi on moj dvojček vendar ne enojajčni tako kot Anna.ker pa oče ni moral skrbeti za naju obe je dal Anno rejnikom. Jaz in oče sva bolj revna a imava dosti prijateljev. Anna pa s svojimi 'starši' živi v veliki vili. oče se je zmenil da bomo z mano in Anno ohranjali stike. in tako grem danes po darilo in potem bova odpotovali za 2 meseca torej do 24. februara. kam bova odpotovali pa še ne vem. mati zdaj živi v Londonu in ima fanta nekega Simona.jazAnna

*pred 16 leti*
bilo je poletje in z mamo, Anno in Louisom smo se z rolerji odpeljali na sladoled. Ko smo se vračali smo šli čez prehod za pešce in en avto se je zaustavo drugi za njim pa je telefoniral in še pijan je bil. potem a je tisti avto ki ga je vozo pijanec potisnil one ga spredi in oni avto me ne zbil z vso močjo. takoj so poklicali rešilce vendar sem izgubila spomin vseh petih let prej. mati pa je naročila naj grejo po zdravnika in me z Anno odpeljejo v Slovenijo. ker jim je mama dala 5000€ so to tudi storili. in zdaj me na Louisa spominja le še moj album in pisma ki jih nama je zaq mene in Anno pisal vsako leto.
prvo pismo ki mi ga je napisal je bilo že takoj naslednje leto. v njem je pisalo:

Լση∂ση
ZA MOJI SESTRICI EMMELY IN ANNO!
ZELO VAJU POGREŠAM IN UPAM DA SE KMALU VIDIMO! RAD VAJU IMAM! KER VEM DA NE ŽIVITA VEŠ SKUPAJ SEM VAMA PRIPRAVIL VSAKI SVOJ ALBUM Z NAŠIMI SPOMINI, SLIKAMI... OBE VAJU MAM ZELO RAD!
PS. POLJUPČKE OBEMA!
VAJIN LOUIS TOMLINSON

Kak se vam zdi??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. april 2013
u70873
u70873
moja hiša:Annina hiša:


21. april 2013
u112218
u112218
Neeext!! To je fuuul dobr!
21. april 2013
u70873
u70873
Jutri pride nextt sem ga danes napisala sam se mi je zbrisal
21. april 2013
u112218
u112218
Škoda. Komi čakam drgač!!
22. april 2013
u70873
u70873
vzela sem denarnico in e odpravila do Anne. pred vrati me je že z velikim nasmehom pričakala Annina mama. "Anna bo takoj prišla!" mi reče in mi v roko da 100€. "hvala!"se ji zahvalim in ji vrnem nasmeh takrat pa pride Anna. tudi njej stisne v roko 100€ in greva v šoping. prvo pogledama v papirnici za albume saj je rekla Annina mama da si naj vsaka kupi svoj album. potem pa greva v Newyorkerja. tam nama takoj v oči pade oblekica. imajo jo za 10€ in še ravno najini številki. kupili sva si vsaka svojo. z vrečko sva šli še v Tally Weijl. tudi tam sva si kupili vsaka svoje 'kolekcijo'. zravn pa sva še šli v Deichmann, jello... vsepovsot sva si nekaj kupili potem pa sva šli po albuma. ko sva prišle domov sem si šla dati vse nove stvari razen oblekce iz newyorkerja v kovček in šla še k Anni saj sva imeli let ob 16.00 in ura je bila že pol štiri ko sva prišle na letališče sva oddali karte in šle na letalo. ker se je Annina mama tako zmenla da nama ne povejo kam greva je tudi ona dala karte. midve sva sedele v prvem razredu. ena ob drugi. ker se jaz nisem spomnila kako zgleda Louis mi je Anna pripovedovala kako je zgledal ko je bil majhen. potem sva se še nekaj pogovarjale kako misliva da zgleda zgaj nato pa sva zaspale...
22. april 2013
u112218
u112218
OMG!! Neeeeeeeext takoj!
22. april 2013
u70873
u70873
čez nekaj časa me je zbudila Anna ker mi je na uho dala svoj telefon. imela je še muziko na glas, pa še muzika je bla tista ko jo znam na pamet in mi pol 1 mesec ne gre iz glave. in to je ta muzika:

pripasala sem se ker smo pristajali. čez 5 minut smo se izkrcali in jaz in Anna sva šle po kovčke in takrat sem opazila da sva v Londonu. poiskale sva prvi taksi. še prej me je pa povozo pecikl po novih šuhih, kot da ni to že dovolj da se je pred točno 16 leti zgodla ta nesreča. in ja na moj rojstni dan se je zgodila nesreča. ko sva hoteli stopiti v taksi pa je rekel nek gospod ki se je zdel Anni zelo poznan:"ne hodita v taksi imam jaz brezplačni prevoz za vaju in nekoga ki Emmely zellllo pogreša!" pri tem sem pomislila na Louisa, vendar ko sva prišle do postaje je Anna takoj vzkliknila"Miškica! kako sem te pa jaz pogrešala! si ti tudi mene kaj pogrešala??"bila sta dva konja."Flicka! kako si pa kaj ti??Emmely!" je zaklicala Anna" prosim??" " se še spomniš tvoje Flicke??" "malo" "no to je ona! Najin Louis mi je napisal da te Flicka zelllllo pogreša in da sploh ni ta prava več!" "Flicka!!" sem ji stekla v objem(konju). "pridita gremo domov. mislim odjezdimo" se nasmeji gospod " ampak...midve nimama...hlač." "zato pa jih imam jaz zraven" in sva si jih oblekle kar napod oblekco in odjezdili smo. kot da sem jaz vedla da sem imela konja. saj sem za nek rojstni dan dobila zello divjega konja ki sem ga potem nekako spravla v red in potem sem ga dala na klub kjer lahko z njim jaham kdaj koli hočem. pred hišo naju je mama pričakala z velikim nasmehom. takoj naju je spejela in objela. odšli smo hišo mama nama je pokazala sobi in takoj sva se pripravli in v omare spravile vsa oblačila jaz sem moje albume vrgla na posteljo in takoj začela urejati novega. potem pa sem odprla tistega z pismi in začela prebirat pisma. na koncu me je pa čakalo prav posebno pismo ki ga še nisem videla. takoj se ga odprla in začela brati:
Լση∂ση
MOJIMA SESTRICAMA EMMELY IN ANNI!
PRED NEKAJ ČASA SEM ZBRAL POGUM IN SE PRIJAVIL NA X-FAKTOR.
KO SEM ZAPEL PESEM SEM SE POČUTIL FUL DOBRO ŠE BOLŠE PA SEM SE POČUTIL KO SEM SLIŠAL DA SEM PRIŠEL NAPREJ. POTEM ČEZ ČAS PA SEM POSTAL SKUPINA Z 4 FANTI: LIAMOM, HARRYJEM, ZAYNOM IN NIALLOM.
PS. RAD VAJU IMAM!
VAJIN LOUIS
22. april 2013
u125377
u125377
next
22. april 2013
u112218
u112218
Neext!!
22. april 2013
u70873
u70873
Annina Miškica in moja Flicka:bela je Miškica rjava pa Flicka
23. april 2013
u70873
u70873
najini odleki za na letalo:


23. april 2013
u70873
u70873
nextam:

zraven pisma je bil še CD in ker sem mela srečo sem imela v moji sobi tudi televizijo. na CDju je bilo vse kar je on pel. ko sem ga drugič poslušala sem dala malo glasneje in pri tem sem začutila kako so se mi nabirale solze v očeh. ko je bilo konec sem stekla na hodnik in na glas rekla "sestrica!!!!!" in Anna je pritekla. zraven nje pa še en ki sem ga videla na posnetku samo ne vem kdo je. "kdo..si pa..ti??" sem počasi in previdno rekla" pozdravljeni jaz sem Niall. vidve pa sta verjetno Anna (pri tem je pokazal name, jaz in Anna pa sva se spogledale in se rahlo nasmehnile) kaj? a kaj ni prav?? aja ti si verjetno Emmely" ( in pri tem je pokazal name) " ja jaz sem Emmely IN TO je Anna" sem rekla "jaz bi vaju samo nekaj vprašal" "kaj??" " no....am...." "povej sej ne grizema" "no mata kaj za jest zraven??" " ni nimama glih vam pa lahko jutri naredima nekaj našega torej Slovenskega" in pri tem se obre z Anno nasmejima. "Niall!!!" "ja?" čakaj malo ta glas se mi je pa zdel malo znan..." kaj je Lou??" čakaj kaj se motim al je to res najin Louis?? " kaj lahko rečeš onima dvema ki sta učitno naši fenici da prideta dol??" " takoj samo malo!!" in se nehal drez po stopnicah navzdol. " samo vprašal bi vaju rad če sta nanaši fenici??" jaz in Anna pa se samo spogledama in v en glas rečeva "ne!" "čips!" rečem hitro " ki????" me vpraša niall. "to se reče tak, in potem če Anna spregovori preden rečeš njeno ime ti mora ona kupit čips." "gremo zdaj dol??" vpraša Anna nestrpno. tako se odpravimo po stopnicah navzdol. "kmhm!" reče niall. "amm...hei?" vprašam bol kot rečem. Louis se počasi obrne in midve mu stečema v objem. "kak sta kaj??" "jaz sem vredi! za njo pa ne vem." pri tem pokaže Anna na mene " jaz se še bolj vredi!" rečem in vsi se začnemo smejat. "kaj si dobila moja pisma??" "ja sem jih mam vse skrbno shranjene." mu rečem " kaj maš še vedno rada konje, pse in mačke??" " ja mam. medtem ko sem bila doma pri očiju sem celo enega konja v red spravla saj je bil tako divji in ubijalski." mu odvrnem " kaj pa bi tekla če bi ti povedal da ima Flicka 1 mesec starega maladička??" "k..k...kaj??" vprašama obe z Anno. pridita ga gremo v hlev nahranit. ko vsopimo v hlev ga že takoj vidim...
23. april 2013
ραѕѕєηgєя†
ραѕѕєηgєя†
Neeext!
25. april 2013
u70873
u70873
Next se mi je že tri krat zbrisla
05. maj 2013
u70873
u70873
-.-
05. maj 2013
u70873
u70873
bil je ves bel le grivo je imel črno. (prav smešno je izgledal). ko sva ga z Anno nahranle sta Anna in Louis odšla delat kosilo jaz pa sem si zapisovala v dnevnik.
DRAGI DNEVNIK Լση∂ση,24.12.2012
Danes sem po dolgem času videla Louisa. predstavil mi je še vse njegove prijatelje oziroma njegovo majhno družinico. Liama, Zayna, Nialla in Harryja. od vseh mi je najbolj všeč Harry. zdaj bom pa nehala pisat ker se mi ni nič več zgodilo. LY!

(ko sem vse napisala sem vse še prebral) pogledala sem gor in videla Anno. "kako dolgo že stojiš tu??" sem jo vprašala" tako dolgo da vem da ti je všeč Harry." pri tem mi je pokazala jezik "počakaj da to izve Harry!" je rekla in se pognala v tek jaz pa za njo. ko sva pritekle v jedilnico sem se zadrla " Anna da nebi ki rekla da mi je Harry všeč!!" o fak. Harry ki je tedaj ravno naredil požirek soka je ves sok izpljunil po pici (kosilu) vsi so se začeli smejat jaz pa sem se le vsedla na prazn stol in začela jest pico. po kosilu smo se šli twister. prvi je izpadel Niall saj je 'bil lačen'. ko je naenkrat pri vratih pozvonilo jaz pa sem se tako vstrašla da sem izgubila ravnotežje in padla na Harryja. oba sva takoj zardela.tako da sem jaz izpadla.
*******************
mnenje, bi kaj spremenili?
sori za kratek in beden next!
•●Dιяєcтισηє®•● kaj bi lahko malo oglaševala ali pa povabla koga??
05. maj 2013
ραѕѕєηgєя†
ραѕѕєηgєя†
Neext!
05. maj 2013
u116985
u116985
next nova tuki
05. maj 2013
u79371
u79371
next+nova bralka+super zgodba
11. maj 2013
u70873
u70873
vsedla sem se na stol in gledala igro kmalu sem mi je pridružil Niall. " mislim kaj ti kdaj ne ješ??" sem ga vprašala " jaz jem vedno samo ko spim nena." ok. osredotočila sem se nazaj na igro in takrat je spet nekaj zazvonilo. "Harry telefon!!!!!!!!" je rekel Liam iz zgornega nadstropja. Harry se je vstal in šel gor.ko je prišel nazaj je bil od zunaj nasmejan ampak vem da je bil od znotraj zelo žalosten. to pa vem zato ker sem v šoli hodila k nekem krožku ki mi zdaj kar koristi saj nekako čutim kaj drugi čutijo. ker so se drugi šli naprej brez Harryja sem se jaz vsedla zraven Harryja. "kaj je narobe??" sem ga vprašala " nič ni" "o pa je nekaj ker nisem za stojn hodla k krožku za otroke ki imajo nekevrste posebno 'moč' " " no če že vprašaš ti bom povedal samo ne tu. pridi pol v mojo sobo pa ti povem....
**************
~ klikni gor na sliko
~ kaj ji bo povedo v sobi??
~ kaj bo njena reakcija??
~ bo sploh kaj med njima??
14. maj 2013
u136975
u136975
sory ke oglašujemhttp://www.igre123.com/forum/tema/spoznala-sem.../57858/5
14. julij 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/hold-me-tight-(ft.-1d)-:*/58507/1 bi kera brala ? sori da smetim ! : )
14. julij 2013
u70873
u70873
Sporočam vam da bom to zgodbico nehala pisat.
20. julij 2013
u70873
u70873
namesto teh tem pa sem začela pisat nasedni dve:

вєѕт ∂αуѕ σƒ му ℓιƒє:
Lilly Ann je normalna najstnica, stara je 17 let in čez meces in pol bo postala polnoletna. V življenju ji gre dobroin vse kar si zaželi tudi dobi a ni razvajena. V šoli jo imajo radi fanta pa še vseeno ni dobila. Ko končno spozna ljubezen svojega življenja in dobi fanta ter spozna največje pevske zvezde pa se ji življenje spremeni...
link: http://www.igre123.com/forum/tema/best-days-of-my-life-(one-direction-fan-fanic)/58556/
∂ση'т ѕαу уσυя ѕσяяу:
Bella je navadno dekle ki živi v razkošni hiše vendar ne mislit da je njeno življenje lahko. Zraven nje v hiši živijo 3 sestre Zendaya (17), Perrie (20) in Selena (21). Ker so njeni starši bogati ji ne dovolijo hoditi v šolo čeprav si vse želijo.nekega dne pa se Bella in Zendaya opogumita in se prijavita na x-factor. Tam spoznata tudi dosti novih prijateljev vendar Bello preseneti oseba ki se je spomni a neve od kot...
link: http://www.igre123.com/forum/tema/n-s-s-!-(-n-n-f-n-f-n)/58887/
20. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg