Forum
u110286
u110286
Napisala bom več zgodb. Ta je prva. Vsako bom pisala en letni čas. To bom pisala celo poletje. Kdaj mogoče ne bom mogla nextati vsak dan.

'Joooj, kaj mu naj napišem!' se je razburjala Lucy. 'Pomiri se nooo!' sem jo mirila. 'Raje ostani malo skrivnostna.... Napiši mu ''Ja noo... Ne vem<3''.' sem ji svetovala. 'Ok...'
'Čez minutko'
'Aaaaaaaaaaa, spet mi je pisal!' Zavila sem z očmi, jooj kako je zaljubljena. Ko bi vsaj jaz bila. No, naj se predstavim. Sem Melanie Grace Swan. Stara sem 17 let. Živim pri starših ki imajo kar precej denarja. Moj oči veliko potuje zato ga ne vidim veliko.
Jaz:(klikni)

Imam najboljšo prijateljico Lucy, ki je kar precej trmasta in nima pojma o fantih. Je pa pravi srček. Vse ji lahko zaupam. Spoznali sva se že v vrtcu ko me je polila z vrčem vode. Ta da sva imeli skupni dan to pomeni da sva bili cel dan skupaj. Zjutraj je prišla k meni in skupaj sva pojedli zajtrk. Potem sva se odpravili po mestu. Ustavili sva se na kavi. Kosilo sva si pripravili sami in zato ni izpadlo ravno dobro. Tako ali tako nisva bili ravno lačni, ker sva se že najedli na tistih reklamnih stojnicah kjer dobiš zastonj hrano. Popoldan sva s svojimi konji odšli na turo po okolici. Ustavili sva se v nekem gozdičku in se tam pogovarjali o vsem mogočem. Ko sva prišli domov me je spet čakalo darilo od očija.Izgleda da je bil spet doma. Prinese mi veliko daril da bi se mi opravičil da ga tolikokrat ni doma. Mislila sem da bo spet gillianova torbica ampak ni bila.Bila je ovojnica in neka škatla. Odprla sem škatlo in ven je skočil mala dalmatinka. 'Ohhh, kako je srčkana!' je vzkliknila Lucy. Tudi jaz sem bila navdušena. 'Ime ji bo Misty.'sem se odločila. 'Poglej še kaj je v ovojnici!je rekla Lucy. Odprla sem jo in notri sta bili dve karti za One Direction koncert. Priložen je bil list da se znjimi lahko tudi osebno spoznava. Jaz in Lucy jih zelooooo obožujeva zato sva bili nad tem darilom skoraj bolj navdušeni kot nad Misty. Spekli sva palačinke(to je edina jed ki jo znava dobro pripraviti), odprli čipse, si naložile sladoled in se vrgli na kavč. Ogledali sva si Jutranjo zarjo drugi del. Potem sva se spokali v mojo sobo in si oblekli pižame.

Lucy:
Moja hiša:
Misty:
Moja soba:
V moji sobi sva se pogovarjali o fantih in Lucy mi je povedala da si dopisuje z Maxom najinim sošolcem. Ta punca je čisto nora nanga. Zdaj pa jo sprašuje če bi bila par. Lucy je čisto na trnih. Okoli polnoči sva se odločili za nočno kopanje. Ravno sva si oblekli kopalke in prišli do bazena ko sva zadledali...

Kaj misliš da sta zagledali?
Ti je začetek všeč?
Next?

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. julij 2013
u140958
u140958
next
18. julij 2013
Zaenkrat dobro pišeš. Mogoče bi bilo bolje, če bi malo bolj opisala kakšen dogodek/stvar/čustvo. Saj veš, stvar se potem razvleče in tudi zgodba postane bolj zanimiva

NEXT
18. julij 2013
u110286
u110286
Hvala za mnenje storyQueen. Se bom potrudila tako pisati.
18. julij 2013
u110286
u110286
Rabim vsaj še 2 nexta.
18. julij 2013
u137743
u137743
next + nč hudga ker si oglaševala ;*
18. julij 2013
next
18. julij 2013
next
18. julij 2013
next
18. julij 2013
neeeext.
18. julij 2013
u110286
u110286
Nextam jutri zjutraj.
18. julij 2013
u110286
u110286
Za vse nove bralce.<3 Hvala za nexte.
________________________________________________________________________
Okoli polnoči sva se odločili za nočno kopanje. Ravno si oblečeva kopalke in prideva do bazena ko zagledam... Jasperja! Jasper je moj starejši brat, ki je odpotoval v Ameriko za 2 leti. Aja, pozabila sem povedat da živimo v Londonu.
(j=js, ja=jasper, m=megan, l=lucy)
j: Jaspeeeeer! Jooj, kako sem te pogrešala!
ja: Jaz tudi tebe sestrica. Kako si se imela brez mene?
j: Haha, super je bilo. Čeprav sem te malo pogrešala.
ja: Hh. Ugani koga sem našel? Megan!
m: Živjo!
l in j: Megaaaan!
(vse tri se objamemo)
j: Kako ti je uspelo priti nazaj?
m: Mami se je malo omehčala.
(se zasmejimo)
l: Kako pa je bilo?
m: Na začetku je bilo zoprno saj nisva našli stanovanja, potem pa je bilo vredu.
j: Kje pa misliš živeti?
m: Upala sem da bom lahko pri tebi... Lahko?
j: Seveda lahko! Mami bo sigurno dovolila.
ja: No, gremo lahko zdaj noter?
l: Ok, gremo.
Jaz, Lucy in Megan smo bile nerazdružljiv trio dokler je ni v 4. razredu njena mama odvlekla v Ameriko ker sta se z očetom skregala.Od takrat sen nismo videle. Odidemo noter, prižgem luči in zakurim v kaminu. Megan nam pripravi rogljičke iz zmrzovalnika saj ona malo bolje kuha od nas treh.'Kje pa lahko spim?' vpraša Megan. 'Bi v tisti tvoji zgoraj?'. 'Ja lahko.'. Gor sem se šla oblečt v pižamo in ostali so se mi sledili. Vsi smo bili preveč zaspani da bi lahko še kaj počeli zato smo samo odšli spat.

Megan:
Meganina soba:
Jason:
Vam je next všeč?
Next?
19. julij 2013
ful dobr pišeš
Next1
19. julij 2013
u140958
u140958
carsko je
next
19. julij 2013
next
19. julij 2013
neeeeext
19. julij 2013
u110286
u110286
Hvala za vse pohvale!<3
_________________________________________________________________________
Driiiiiiiiin, driiiiiiiin, driiiiiiiiiiin!
Zvonec me vrže iz postelje. Pa kaj je zdaj to! Pogledala sem na uro. 8.30. Ravno pravi čas da se vrne domov moja mlajša sestrica. To noč je prespala pri prijalteljici Ann. Aja, ime Ji je Juliet. Do staršev je pravi angelček do mene pa je tako tečna da bi jo najraje za zmeraj poslala k tisti njeni Ann. Ann se mi zdi kar malo preveč prijazna za Juliet.
Juliet:Ann:Hitro grem dol odpret. Res nočem še dodatnih sitnosti z njo. Odprem in pred vrati ni nikogar. Aha, še ena potegavščina. Stopim korak ven in zakličem: 'Za zajtrk bodo palačinke, če ne prideš jih pač ne dobiš...!'. Takoj je vžgalo. Prikazala se je in za njo še Ann. 'Pa naslednjič ne zvoni tako.' ji požugam. Ona pa samo nedolžno pogleda in vpraša: 'A mami ni doma?'. 'Ne, še zmeraj je na konferenci. Tedaj pride dol Megan. 'Oooo, Megan, kaj pa ti tu? Si se vrnila?' se zadere Juliet in se ji vrže okoli vratu. 'Sem, sem. In zdaj bom živela tukaj.' se zasmeje Megan. Grem zbudit Lucy in Jasona, medtem pa Megan zabava ''tamali dve''. Zgoraj se še oblečem v:Ko pridemo dol pripravimo palačinke(jaz, Lucy in Megan) in jih postrežemo. Pri mizi je Juliet spet teživa da bi rada na palačinki ono in potem tretje itd. Ann pa je samo mirno jedla in se pogovarjala z Jasonom. Po zajtrku pospravim in Jason pomije posodo. Verjetno se sprašujete zakaj nimamo služkinj, ampak mami in oči ne marata zaposlovati preveč ljudi zato imamo samo hišno pomočnico ki pa je trenutno na počitnicah. Torej trenutno vse delamo sami. Po zajtrku se gresta ''tamali dve'' igrat, Jason gre igrat igrice v svojo sobo, jaz, Lucy in Megan pa pokličemo očeta če lahko priskrbi karto za 1D koncert tudi za Megan. Privolil je. 'Yes! smo zakričal vse naenkrat. Kar naenkrat steče k meni Misty ki se je pravkar zbudila in skoči name. 'Hej, Misty! se zasmejim. Nahranim jo nato pa se grem z njo igrat. Misty je takoo zabavna. Takrat zazvoni telefon. Hitro ga dvignem, ampak nekdo na tisti strani takoj prekine. Pogledam številko. Številka neznana.

Kdo misliš da Je klical Melanie?
Zakaj je takoj prekinil?
Vam je next všeč?
Next?
19. julij 2013
neeeeext
19. julij 2013
u140958
u140958
next
19. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
20. julij 2013
next
20. julij 2013
neeeext
22. julij 2013
u110286
u110286
Še dva nexta.
26. julij 2013
next
26. julij 2013
wma
next
+nova bralka.
https://www.igre123.com/forum/tema/the_new_begining-ft.-one-direction/58878/1
zgodba govori o larisi petrič, ki na 18. rojstni dan zve, da je posvojena. kasneje izve, izve, da je njen brat Louis Tomlinson iz skupine One Direction. ona in njena najbolša prijateljica jih ne marata, vendar se po nekaj časa larisa zaljubi v enega iz med njih in on v njo. v koga? preberte zgodbico
pa ful bi bla vesela novih bralcev
+sori k oglašujem
26. julij 2013
u110286
u110286
Ok. Bom napisala.
26. julij 2013
u110286
u110286
Hvala za vse nexte! <3
______________________________________________________________________
Hmmmm, čudno. Ravno hočem vprašati Lucy kaj si misli o tem, ko name skoči Misty in mi čisto obliže obraz. 'Hej, Misty!' Ah, koga briga tisti klic! Verjetno se nekdo samo zajebava iz mene. 'Melaniiiiieeeee!' 'Jaaaaaa....? 'Bi šlti v mesto? Odprli so novo trgovino in jaz moram nujno pozdraviti frende od prej.' Ahhh, Megan. 'Ja, ok...' 'Pa še za koncert si moramo kupit!' zakliče Lucy. Ja koj pa tamali dve? Najboljše da ju pustimo v hiši in jima rečemo naj bosta pridni. Ja, dobra ideja. Saj itak nista preveč težavni ko se igrata. 'Juliet mi gremo zdaj v mesto vidve z Ann pa bosta ostali doma. Obljubita da bosta pridni in Juliet ti moraš nahraniti Kitty.' Ok zrihtano. V mestu bom imela mir. Kitty je Julietina groozno razvajena mucka.
_________________________________________________________________________
[v mestu]
'Wow! Pa res dolgo časa nisem bila tukaj.' reče Megan. 'Gremo potem že enkrat do tiste trgovine. Kako se pa imenuje? vpraša Lucy. 'Mislim da Roses.' ji odgovori Megan. Gremo v tisto trgovino. Koliko lepih stvari! Res ne vem kaj si bom izbrala za koncert. Na koncu smo si izbrale to:
Jaz:
[img]https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNu9hXiHj-lm95A6xALCzZ12hs0CWm94aScnHw_tktm7a9vb[/img]
in
[img]https://data.whicdn.com/images/45460706/26421d1339702394-fashion-tumblr-tumblr_m5m865mxeo1ryyr0eo1_500jpg_large.[/img]
Lucy:inMegan:Jason je šel po svoje, mislim da v bar. Po nakupovanju je Megan šla pozdravit frende midve z Lucy pa sva šle v kafič malo flirtat. In ona tam seveda sreča Maksa. Maks je njena simpatija in ona je zgleda njegova. Super zdaj sem pa sama. Stopim k šanku. No, z malo sreče zagledam kakšnega lepotca in se malo pozabavam z njim. Natopa k meni res pristopi nek postavnež in mi pomežikne. 'Eno, cocacolo za gospodično prosim!' Natakarica mi da cocacolo. Oh, kako lepo od njega. 'Hvala. Jaz sem Melanie. Ti?' 'Allen. Kako si?' Pomežikne mi. Jooj, kako je hot ko pomežikne. 'Fajn, ti? In koliko si star? 'Super sem. Star sem 17.' 'Jaz tudi. Mi daš fonsko?' 'Oh ja seveda.' Poda mi listek. Nato pa k njemu stopi blondinka in.....
Next? Rabim vsaj 7 nextov.
26. julij 2013
u110286
u110286
Aja še Allen:


26. julij 2013
next
26. julij 2013
next
27. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg