Forum
u62185
u62185
V našem naselju so nekega dneva zgradili enega od najvišjih gradov,spodaj je bilo majhno pritličje iz sredine pa se je dvigal zelo visok stolp.Po gradnji je tam bila ena največjih turističnih atrakcij,ljudje so ves čas hodili gor in dol,dokler se ni prikazala čudna prikazen,ki je strašila ljudi iz grada in jih celo ugrabila.Še vedno straši stolp tega grada.Gradbeniki zaradi strahu pred njim,niso imeli časa,da bi stolp podrli.Še vedno prihajajo turisti na ogled,le se zadržujejo v pritličju.Včasih ta kruta pošast zapusti stolp,in se sprehaja po naselju.Celo pravijo,da ima moči,da spremeni noč v dan.
Kako sploh pošast zgleda,ima podobo morskega psa in ima noge.Strah pred njegovimi zobmi je najbolj znan.Kaj pa stolp,zelo visok je,da je velik kot ostra gora Šmetei v našem naselju.Je najostrejša gora na svetu,najmanjšo prostornino ima,skoraj je vzpon kot 90 stopinj.Le da je stolp za malo večji. Ali naj nextam????
21. april 2012
u62185
u62185
Märk,Zehne in Peter(jaz) živimo v tem naselju.Takrat ko sta se preselila sem,Märk in Zehne,sem se takoj z njima sprijateljil,takrat se je tudi začela gradnja stolpa...
27. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg