Živijo No, čeprav je tukaj že ogromno zgodbic, bom (če hočete) dodala še eno. Ni ff, je normalna hm kriminalno-romantično zgodba bi rekla.
Za začetek vam bom pustila kratek odlomek za lažjo predstavo.
---------------------------------------------------------------------
Kaj za vraga se dogaja? Vse v meni je trepetalo. Srce mi je skoraj skočilo iz prsi. Zobje so mi škrgetali-pa ne zaradi peklenskega mraza, pač pa zaradi strahu. Strahu, ki se je kopičil v meni. Mislila sem samo na to, kako se rešiti iz tega pekla. Pet moških je še vedno stalo tam in teplo ubogo dekle. In takrat se je eden obrnil, obrnil naravnost k meni. O presneto, opazil me je.
Veste, ko pravijo ''življenje se mi je odvrtelo pred očmi''? To se je v trenutku ko me je neznanec pogledal, zgodilo meni.
----------------------------------------------------------------------

Ee, to je kratek odlomek. Bi katera brala...? mnenja?
xx
23. december 2013
u142227
u142227
Waw *______*
Next
23. december 2013
Ta del je le zate Harry's cutie:3

Bil je navaden dan, le da je bil hudičevo mrzel. Nebo brez oblačka, vse mirno. Kako se je takšen dan spremenil v takšno polomijo?
No, verjetno bi morala verjeti svojemu občutku, ki mi je pravil naj ne špricam šole. Ampak ne, moja neumna, prizadeta prijateljica (ki jo imam kljub napakam neizmerno rada), me je prepričala v to. Staršev ni doma, svoboda! Sanje vsakega 16-letnika! Sanje. To bo to. To me je prepričalo, da sem prvič špricala šolo. Starši z mojo 4-letno sestrico Lizzie so na počitnicah, jaz pa doma. Sama. Spet. Nikoli me ne pustijo zraven. Šolo imaš, najprej šola potem zabava! Bla, bla. To poslušam iz dneva v dan. Nič zabav, samo učenje. Kako bedno! Bedno! Bednooooo! Ko je Christina roteče strmela v moje oči, sem morala popustiti. Vedno dobi kar hoče, nima se smisla upirati. ''Jenny, končno! Gremo žurat!''. Dvignila sem obrv in jo začudeno pogledala. ''žurat? Ob sedmih zjutraj je ti krava''! Christina je zavila z očmi. ''vem, ti koza. Žurat greve zvečer,zdaj pa spat. Spale bova do dvanajstih, si privoščile dolgo kopel in se pripravile za zabavo leta!'' Da bi spala do dvanajstih? DO DVANAJSTIH?

''Do dvanajstih? Pa ne morem spati tako dolgo no….''
''Danes boš. Spala boš do dvanajstih, da boš spočita!''
''Sem že spočita Christy!''
''Jenny,kaj ti resno ne kapiraš?! Na ZABAVO LETA greva, od tam morava oditi zadnji, samo tako naju bo opazil!'' Bila je jezna. Slabo znamenje.
''Kdo bi naju opazil? Nikoli naju nihče ne opazi, za fante sva popolnoma nevidni!''
''In danes bova to spremenili! Imava cel dan da se pripraviva! Jake naju bo danes gotovo opazil!''
''Čakaj kdo? Pa ne no…'' Moji najboljši prijateljici se je popolnoma zmešalo. Da bi naju Jake opazil? Ta lepotec z prelepimi zelenimi očmi in božansko postavo naju ne bi opazil, pa če bi bile zadnji na tem planetu. Ne, ne na planetu. V VESOLJU!
''Ja on…'' Sanjavo je vzdihnila. ''Prosim Jenny, on je vse kar si želim. Zaradi njega ne spim, ne morem se učiti, ne jesti! Odkar se mi je nasmehnil se mi je svet postavil na glavo…'' Christy kar ni nehala vzdihovati in zaljubljeno gledati. In to je edini razlog, da ji nisem omenila, da se sploh ni nasmehnil njej! Nasmehnil se je tisti Vanessi, ki je izvajala svojo aerobiko in kazala svoje glavne atribute, kar tam na šolskem hodniku, fantje pa so očarano strmeli vanjo. Jake ni nobena izjema. Svoji frendici moram dati lekcijo, mora si zapomniti da on ni zanjo. Saj je prijazen, ampak je preprosto preveč… popularen. Midve mu ne seževa do kolen, tega se vsi zavedamo. No, skoraj vsi. Christy je še kar v oblakih. Zato sem, kaj hočem, pristala na to norijo.
''dobro, dobro. Naj ti bo, ampak samo tokrat Christy, mama me ubije če izve zato!''
'' hvala, hvala, hvala, hvala, najboljša siiiiiiiiii!'' je začela kričati Christina, med tem ko je uničevala mojo posteljo s skakanjem po njej. To bo še zanimiv dan, mi je šinilo skozi možgane. In res je bil, le da je konec katastrofalen…

Um, vam je všeč?
Mnenja prosim?
Bi lahko kdo oglaševal?
Pa vesel božič, čeprav dan prepozno <3
26. december 2013
Next
06. avgust 2014
celotna zgodba, ki je napisana do zdaj je objavljena tukaj: http://blog.smrklja.si/node/103319

Hkrati jo na tem portalu brez mojega dovoljenja objavlja uporabnica LOOK. od zdaj naprej se bodo nadalji deli objavljali TU in na SMRKLJI. če kdo bere ok, če ne pa pač ne

HVALA VSEM, KI BEREJO IN BODO BRALI
06. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg