Forum
js in hana sva se odločli napisat eno zgodbico če ti ni ušeč ne rabi brat in ne daji butastih pripomb kr zato nisi nč bolj pameten. hvala.

♥pred tremi leti♥

Glasba mi odzvanja v ušesih. Prenaglas je. Zastokam in se odmaknem od zvočnika. ''Zakaj sem se pustila zvleči sem,'' zamrmram in se odmaknem poljubljajočemu se paru, ki izgine v bližnjo sobo. Zavijem z očmi in poiščem Claire. Ob nekem tipu, ki roko drži na njeni riti, izvaja striptiz gibe. Potrepljam jo po rami in njene rjave oči srečajo moje modre.
''Claire, jaz grem,'' ji povem. ''Wauah Z-zara, pa ne še- sranje!'' Spotakne se in se zahihita. Pijana je kot mavra. Zmajem z glavo in jo prepustim fantu. Odpravim se proti izhodu. Ko izstopim, globoko vdihnem. Končno svež zrak. V notranjosti je obupno toplo in zakajeno. Roke vtaknem v žepe ozkih črnih kavbojk in se še topleje zavijem v usnjeno jakno. ''Sranje, kako bom prišla domov?'' Drgetam. Do tukaj sem prišla s Claire, a je njen avto bogve kje.
''Lahko te zapeljem,'' za sabo zaslišim fantovski glas. Obrnem se in zagledam visokega rjavolasca, ki me pričakujoče gleda. ''Ne poznam te,'' ga zavrnem. Zasmeji se. ''Ah daj no, saj ti ne bom nič. Charlie sem,'' mi ponudi roko. Nezaupljivo jo pogledam, nato pa vseeno stisnem. ''Zara.'' Privzdigne obrvi. ''Torej greva?'' Za hip oklevam, nato pa privolim. Nasmehne se in me popelje k avtu. Usedem se na sovoznikov sedež in vžge motor. ''Kam želiš?'' ''Prečna 22, prosim,'' mu odvrnem in spelje.
V petih minutah doseževa moj dom in ustavi na ulici. Glavo zasukam k njemu. ''Hvala ti, res. Če ne bi bilo tebe, bi še zdaj gnila na tisti kretenski zabavi.'' ''Malenkost.'' Nasmehnem se mu. ''Še enkrat hvala in lahko noč,'' mu rečem medtem ko izstopam. Pomaham mu in grem v hišo.

Zara:

Zara je raztresena 18-letnica, ki čas raje kot na zabavah preživlja s toplo vročo čokolado, prenosnikom in knjigami. V šoli je odlična, a je zato ne sovražijo. V resnici je zelo priljubljena, čeprav ne mara biti v središču pozornosti. Večina ljudi misli, da sta ona in Charlie par, a je njihovo mnenje popolnoma zmotno. Daleč od tega. Zara je v Charlieju od vedno videla samo prijatelja in zaupnika. Zara in Charlie skupaj preživita ogromno časa. Rišeta, hodita na izlete, se smejita, fotografirata in snemata videote.
Živi skupaj s 3 leta starejšim bratom Jasonom,15-letno sestro, Millo ter mamo in očetom. Njihova družina je zelo povezana in Zara je v življenju srečna.
V prostem času piše zgodbe in pesmi, riše, smuča, poje in bere. Rada bi postala profesionalna smučarka ali arhitektinja.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zaenkrat tolko od mene, nadaljuje hana.
lupčka, ela c:
13. marec 2013
u121199
u121199
next *-*
13. marec 2013
NEXT. :3
13. marec 2013
u123655
u123655
next :33
13. marec 2013
u91970
u91970
torej js sm hana :'D nextam.c:
14. marec 2013
dejmo hana<3
14. marec 2013
u91970
u91970
"Pa še res je lepša." Nasmehnila sem se. Ni bilo namenjeno meni, ampak punci na plakatu, ko smo hodili po mestu. Deževalo je. Kar naenkrat nisem imela več dežnika nad sabo. "Pička ti materna!" sem zakričala in stekla do Daniela. In uspelo ga mi je poriniti v lužo. "Belly!" Pomagala sem mu vstati in se smejala. Poljubila sem ga na lice. "Ljubiš me," sem rekla, se zasmejala ter stekla do drugih. "Prvič ti je uspelo," mi je rekla Stephanie. Nasmehnila sem se in pogledala nazaj. Daniel je hodil nekaj metrov za nami in bil je čisto premočen. "Pohiti!" sem mu zakričala in se nasmehnila.Sem Annabelle Prescott. Imam fanta Daniela in skupaj počneva nore stvari. Ljubim ga. Moja najboljša prijateljica je Stephanie, krajše Steph. Skupaj preživiva res ogromno časa in ona je najbolj nora punca, kar jih poznam. Z njo se vedno zabavava. Najraje jo imam.
Sem edinka. Z mamo in očetom živimo v majhni hiši, ampak je dovolj velika za nas vse. Stara sem 18 let in v planu imam, da bi se odselila v kakšno hišo na podežeju in ustanovila hotel za živali. Saj veste, ko ljudje pripeljejo živali, ko gredo na počitnice... Ideja je res malce otročja, ampak rada imam živali že odkar sem bila majhna. Takrat sem si zamislila hotel in želja me še ni minila.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
14. marec 2013
omfg kok si lepa + ušeč mi je <3
14. marec 2013
u91970
u91970
ona je najlepša:3
14. marec 2013
u121199
u121199
next<3
14. marec 2013
u123655
u123655
next:3
15. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg