Forum
u78116
u78116''Ne, ne & ne ! Nočem & nebom. Pod nobenim pogojem. Ne mama !'' sem kričala iz sobe.
''Emma, daj pogovoriva se.'' je rekla mama med vzenjanjem po stopnicah.
''Ne mami ! Ne bom se selila k očetu, pa tudi če je samo za 1 teden.!''se nisem dala.
Zavzdihnila je in se ustavila. ''Poslušaj me; saj nisem sama kriva, da moram na službeno potovanje.'' je rekla.''Vem, tudi jaz nisem kriva, ampak prosim ne pošiljaj me k očetu !Prosim ! Tam nisem bila že 7230976939138739 stoletij. Kaj pa šola ? Tam sem jo obiskovala pred 8 leti. Ali hočeš, da izgubim vse prijatelje, ki jih imam tukaj? Res jih ni veliko, ampak vseeno. Nočem mami, prosim razumi me!'' sem se drla čeprav mi že dolgo ni sledila.
Po končno končanem dretju je zavila z očmi in se obrnila. Vsedla sem se na posteljo in brezizrazno strmela v sliko na steni. Na njej sva bili jaz in moja najboljša prijateljica Katie.
''Ne grem v LA, čeprav bi tam imela vse'' sem naveličano šepetala sama sebi.
Emma;N E X T ?
08. marec 2012
neeeext!!!
08. marec 2012
ufff next
08. marec 2012
u81763
u81763
Nexty!!
08. marec 2012
next ^^
08. marec 2012
u78116
u78116
''Ne morem verjeti, da to delam'' sem šepetala sama sebi. V kovček sem položila še zadnji par krathih hlač, in že sem se po polžje vlekla po stopnicah.''Emma, pohiti !''je kričala mama iz avta. Zavila sem z očmi in sama sebi rekla:*že grem*.
Ko sem prispela na konec stopnic sem se spomnila na še zadnji ogled sobe in se povzpela nazaj do vrat. Počasi sem jih odprla in brezizrazno pogledala po sobi. Zavzdihnila sem in pogledala skozi okno. Jutranja zarja je sijala skozi okno in na stenah puščala snope svetlobe.
Na omari sem zagledala nekakšen zvezek.Takrat pa sem zaslišala mamin glas:''Emma !Kaj počneš ?Pohiti!''.Zavila sem z očmi in pograbila zvezek ter odhitela po stopnicah.pred vrati sem se ustavila in pograbila še prtljago, ki sem jo zbasala v prtljažnik.zvezek sem zatlačila v stranski predal na potovalki in zaprla prtljažnik.''Končno'' je rekla mami, zavila z očmi ter pritisnila na plin. Peljali sva se po avtocesti, zato pot ni bila tako dolga. Kmalu so vas v kateri sem preživela nekaj najlepših trenutkov v svojem življenju zamenjale ogromne vile z bazeni.
Naveličano sem gledala skozi okno in opazovala ptice, ki so letale nad morjem. Med potjo sva se trikrat ustavili saj sem jaz trikrat postala lačna. Vsakič ko je ustavila se je namrdnila a moj odgovor je zmeraj bil da sem v najstniških letih, kar pomeni da rastem in kar pomeni da sem lačna. Ko sva se ustavili tretjič je jedla še ona. Ko sva ob enajsti uri tako stali na postajališču ob avtocesti in jedli še zadnji preostanek malice sem se spomnila na zvezek ki sem ga zjutraj stlačila v prtljažnik. Segla sem ponj in ga nesla s sabo v avto. Zvezek sem odprla in se zazrla v prvo stran. Na njej je bil narisan srček, zraven srčka pa očetova, moja, mamina in sestrina slika. Rahlo sem se nasmehnila in obrnila stran na kateri je bil napisan dolg spis. Koliko izgleda je bil dnevnik.
Prebrala sem prvo poved in dalje nisem mogla brati saj mi je šlo na jok. To je bilo zapisano leta 2001, ko sem bila stara 5 let. Z očetom in sestro smo takrat še živeli skupaj, čez leto in pol pa sva se z mamo preselili, saj sta se z očkom ločila. Sestre,ki je zdaj stara 18 ali celo 19 let nisem videla ali slišala že nevem koliko časa. Zvezek sem zaprla in si z roko podprla glavo ob vrata. V tistem trenutku je v avto sedla še mami in speljali sva naprej po dolgi cesti. ''Mami, si kdaj razmišljala kaj bi bilo, če se z očetom nebi ločila?'' sem jo vprašala. Nič ni rekla le globoko je dihala in gledala predse. Obrnila sem se na stran in se pretvarjala kot da ni nič. Ko sva prispeli do izvoza za LA je sonce pričelo sijati kot še nikoli. ''Kul !Vsaj nekaj lepega danes'' sem zinila in še kar naprej strmela skozi stransko okno. Poslušala sem svoje in mamino dihanje in razmišljala o očetu, sestri in novemu življenju ki mu korakam naproti.
N E X T ?
08. marec 2012
neeext!!!;***
08. marec 2012
u81763
u81763
Nexty!!
09. marec 2012
nexttt
09. marec 2012
next :33
ušeeč mi je :*
09. marec 2012
u78116
u78116
Kmalu je avto ustavil in bilo mi je jasno, da sva prispeli. Zavzdihnila sem in pogledala skozi okno.
Zaradi svetlobe nisem videla ničesar, razen svetlih obrisov hiše. Malo sem še obsedela nato pa Odprla vrata in stopila ven. Kljub vsej tej svetlobi, ki je močno svetila, sem obstala pred avtom in opazovala hišo. Pred veliko verando so bile nasajene cvetlice različnih barv. Tudi velik hrast pri katerem sem se nekoč igrala z Majo -mojo sestro je še vedno stal tam.Poleg njega pa gugalnica, še vedno v moji najljubši barvi - rdeči. Obrnila sem se nazaj proti mami, ki je iz prtljažnika vlekla kovček ter ostale stvari, ki sem jih zbasala zraven. Stopila sem k njej, da bi ji pomagala a je obstala saj so se vrata hiše odprla in ven je stopil oče. Pogledala ga je in se nasmehnila.
N E X T ?
09. marec 2012
Neeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!
09. marec 2012
u81763
u81763
Nexty!!
09. marec 2012
nexTi!!!
09. marec 2012
neeext!!!!!
09. marec 2012
u78116
u78116
Tudi sama sem ga pogledala. Naslonil se je na vrata in naju s nasmeškom na obrazu opazoval. Vzela sem nahrbtnik in počasi odšla k njemu.Kmalu zatem sem mu stekla v objem, dvignil me je v zrak in me spustil, kot v starih časih. Pričela sem se smejati, kar tako sama sebi. Nato je prišla še mami in mi v roko podala prtljago, ki je bila neznansko težka. ''bosta vstopili?'' je vprašal. Mami sploh ni prišla do besede saj sem že stekla skozi vrata v notranjost hiše.
N E X T ?
09. marec 2012
neeeeeeeeext!!!!!!
09. marec 2012
u78116
u78116
2 komentarja še< 33
09. marec 2012
next ful dober
09. marec 2012
Next.!♥
09. marec 2012
nexšti
10. marec 2012
next < 3
Super pišeš ; *
10. marec 2012
u81763
u81763
Nexty plško!!
11. marec 2012
u78116
u78116
Zdle nextam;*
11. marec 2012
u78116
u78116
Obstala sem pred vrati in gledala hišo. Stene so bile pisanih barv. Na njih pa je viselo ogromno slik. Ena mi je še posebej padla v oči. Stopila sem bližje in si jo ogledala. Na njej je bil oče z žensko, majhno punčko in fantom starim približno toliko kot jaz.''Živjo, ti si zagotovo Emma kajne?'' sem zaslišala ženski glas. Obrnila sem se in zagledala ravno to žensko. Žensko na sliki. ''Ja, jaz sem Emma'' sem rekla in se nasmehnila. V hišo sta stopila še oče in mama. ''Emma, to je Victoria moja žena'' je rekel in stopil bližje.
Je ravnokar rekel žena!? Se pravi imam 'mačeho'. ''Aha'' pogledala sem mamo in v njenih očeh videla žalost.
Še vedno je nekaj čutila do očeta to sem opazila že dolgo nazaj. Nikoli se ni dobivala z drugimi moškimi, raje je 'samevala' z mano. ''Bosta kaj pili'' je vprašal oče in tako prekinil neprijetno tišino. ''Ne hvala, moram še spakirati'' je rekla mama. ''Emma, ti pa me pokliči vsak dan prav?'' je rekla in me objela v slovo. Videli se ne bova celih 5 mesec, kar je zelo dolgo. Nikoli nisva bili za toliko časa 'ločeni'.Pokimala sem in ji vrnila objem. Kmalu se je že peljala nazaj po dolgi cesti. ''Jernej, pridi in pokaži Emmi njeno sobo!'' je zaklicala Victoria v zgornje nadstropje nato pa odšla v kuhinjo. Stala sem sredi skoraj prazne sobe in čakala na neznano koga. Karnaenkrat pa se je na vrhu stopnic prikazal prečudovit fant. Imel je malo daljše, ravne in rjave lase. Ko me je zagledal se je nasmehnil in se pognal po stopnicah.Že v trenutku je stal poleg mene. Imel je oblečene črne hlače in pa supermanovo majico. ''Živjo, jaz sem Jernej'' se mi je predstavil. '' jaz sem Emma'' sem rekla in mu namenila enega najlepših pogledov kar jih premorem. ''Vem'' je rekel in mi z roko nakazal naj mu sledim. Sledila sem mu v zgornje nadstropje. ''Tukaj je moja soba'' je rekel in pokazal na modra vrata ''In tukaj nasproti moje je tvoja soba'' je še dodal in zopet z prstom pokazal na vrata nasproti njegovih. Počasi sem jih odprla in obstala.Soba je bila trikrat večja od moje prejšnje. Ena 'stena' je bila cela steklena, tako da sem imela prečudovit razgled na plažo. Hiša je bila namreč čisto zraven plaže. Na levi strani pa sem zagledala še dvojna vrata. Najprej sem odprla prva vrata in zagledala omaro. Doma sem imela čisto navadno omaro in ne omare v katero lahko stopiš. Nato sem odprla še druga vrata in zagledala kopalnico. Mojo lastno kopalnico, ki je tako kot vse drugo bila zelo velika. Obrnila sem se in se zaletela v Jerneja. ''um...oprosti! si vredu? ''sem se hitro začela opravičevati.''Nič hudega, poleg tega pa sem jaz kriv, da se kar tako prikažem za tabo'' je rekel z svojim božanskim glasom. Pogledala sem ga naravnost v njegove sinje modre oči.
N E X T ?
11. marec 2012
u83034
u83034
next :3
11. marec 2012
neeeeeeeeeext!!!!!!!
11. marec 2012
Next..! Omg., takoj.! Zasvojena sem s to zgodbo.!♥♥♥
11. marec 2012
u78116
u78116
verjetno dans nextam. Sam zvečer:*
12. marec 2012
u81763
u81763
Nexty!!Zele!!!
12. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg