Forum
Usi pišejo zgodbice, pa sem se odločla, da se bom tut jst preiskusila v pisanju.

Pisala bom o deklici, Jasni, ki končuje osnovno šolo. Ima veliko prijateljev, vendar še nikoli ni imela fanta. Prihod v srednjo šolo pa ji po ji čez nekaj mesecev spremeni njeno življenje.

Ali naj nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. februar 2011
Aja... pisala bom kot da sm jst Jasna
12. februar 2011
next
12. februar 2011
okii.... čakamo
12. februar 2011
bom kasnej... zdle tle praznujemo rojstn dan (sm ne jst), pa morm pomagat. Pa usaj se 1 next
12. februar 2011
No, bom kr nextala.
________________________________________________________________________________

Bila sem sredi lepega travnika, polnega dišečih rož in barvnih metuljev. Nad mano so letele ptice in pele lepo melodijo. Nasproti mene pa je prihajal on. Bil je tako lep. Vedno bližje mi je bil. Kmalu so bile najine ustnice že čisto blizu ko, "driiiiiiin driiiiiiin" zazvoni zvonec in me prebudi iz prelepih sanj. Bil je četrtek in moja BFF Nuša me je kot vedno čakala pred vrati, da greva skupaj v šolo. Hitro sem si oblekla kavbojke, kratko majco z napisom 'dady´s girl' in povrhu še črno jopico. Odhitla sem v kopalnico, se počesala in mila po obrazu, nato pa hitro stekla v kuhinjo, kjer me je že čakal sendvič in plastenka z vodo, ki ju je mami pripravila zame preden je šla v službo. Zdrvela sem do vrat, se obula in jih odprla. "Jutro" pozdravim Nušo in Nuša mene. Zaklenila sem vrata in že sva bili na poti v šolo. "Očitno sem te spet zbudila sredi najlepših sanj" začne pogovor Nuša. "Ja, res. In to so bile zelo zelo lepe sanje. Spet sem sanjala o travniku in istem fantu. Tokrat sva bila tik pred poljubom." rečem zasanjano, Nuša pa bruhne v smeh. "Kaj pa je tako smešno?" jo vprašam. "Tako smešno zgledaš." mi reče v smehu. Nato se ji pridružim še jaz. Takrat pa sva prispele v šolo. Hitro sva se preobuli in stekli v učilnico za slovenščino, saj je bila prvi predmet na urniku. Vsi so že bili v razredu in se potihoma pogovarjali, saj je že zvonilo. Usedeva se na svoji mesti in pripraviva potrebščine. Nato pa pride v razred ućiteljica slovenščine, ki je hkrati tudi naša razredničarka. "Dobro jutro" pozdravimo učiteljico in se vstanemo. "Dobro jutro učenci. Sedite. Kot že veste je jutri informativni dan, zato bomo danes imeli namesto slovenščine razrednikovo uro, da se malo pogovorimo o tem katere šole boste obiskali." Zavzdihnila sem. Spet bo nakladala kako natančno se moramo odločiti za srednjo šolo in nam razlagala pomen informativnega dneva. Jaz sem že vedela kam bom šla. Z Nušo sva bili odličnjakinji in tudi veliko stvari naju zanima, zato greva obe v splošno. Po 45 minutnem blebetanju učiteljice se je končno oglasil zvonec. Zvezke sem že imela v torbi, zato sem torbo samo pobrala in stekla z razreda. Hitro sem šla v razred, kjer imamo pouk naslednjo uro in začela delati nalogo. Čisto sem pozabila nanjo. Kmalu se mi je prisružila tudi Nuša in mi pomagala. Tako sem jo kmalu končala. Nato pa sva se pridružili klepetu ostalih, dokler ni zazvonil šolski zvonec. Naslednje ure so hitro minile. Po koncu pouka sem se hitro preobula in stekla ven. Zunaj sta me že čakala Nuša, sošolka Pia in sošolca Mitja ter Luka. Vsak dan smo se zbrali skupaj in tudi skupaj šli domov. Najprej je vladala tišina, nato pa je tišino prekinil Luka. "Danes mojih ta starih ni doma in se mi ne da kuhat. Kaj če bi šli skupaj v McDonalc?" "Jaz ne morem. Danes se je moja mama ponudila, da skuha kosilo" reče Pia. "Enako kot Pia" se ji pridruži Mitja. "Medve z Jasno smo za" se oglasi Nuša.
12. februar 2011
Nexšt ^^
12. februar 2011
bom nextala ku bo več nextov.. (če jih sploh bo)
12. februar 2011
nextt
12. februar 2011
u34594
u34594
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pliss
kul zgodba
nextej plisss
12. februar 2011
am... še usaj 2 nexta od dveh različnih oseb
12. februar 2011
aaaaaa zk ne od ene ti dam jz še 2 next NEXTTTTTTTTTT
12. februar 2011
lej jutr nextam če je še 1 komentar od 1 osebe (sm ne iste ku ste tle komentiral že komentiral po začetki). Pa jutr mogoče nbo tuk slounično
12. februar 2011
P.S.: Vidm d nekateri preberete pa ne komentirate.! Dejte komentirat al pa usaj anketo izpount.! Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssss..!!!
12. februar 2011
u12315
u12315
NEXTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
12. februar 2011
Zelo dobro pišeš!
NexT.!.
13. februar 2011
ok.. predam se.. bom zdei nextala..
_Andreiia_ : resno mislš?
13. februar 2011
Ja, Smarty resno mislm.

P.S. NexT.!.
13. februar 2011
_______________________________________________________________________________
Pia in Mitja sta odkorakala naprej, jaz, Nuša in Luka, pa smo zavili proti McDonalcu. Ko smo vstopili sem nam poiskala prostor, se usedla in iz torbe potegnila sendvič in plastenko z vodo. Luka in Nuša sta med tem že bila na vrsti in sta se mi prav kmalu pridružila. Nekaj časa smo slastno jedli, potem pa pogovor začne Nuša. Zdei bom pisala u dialogu. J-jst(jasna) N-nuša L-luka
N: Sta videla Pio in Mitjata?
J: Ka pa je z njima?
N: Men se zdi da se med njima neki plete.
J: Uso srečo jima želim, če je jst že nimam.
L: Ka si še vedno jezna na mene pa Sašo?
J: 1. za Sašo sploh ne vem zaka sprašuješ k veš da sma najhujši sovražnici in 2. prijateljem se lažje odpusti, čeprav si mi bil ušeč.
L: Pa sei je ona mene poljubila ne jst njo! Js sm vedno mel najbolj rad edino tebe.
J: Aja? zaka si pa pol začeu hodit z njo?!
N: Ne spet začet no. Zdei je to že mim, OK? Raje ti Luka puvej, kere šole greš pogledat.
L: Sigurno grem v splošno. Tko ku vedve.
J: Pol bi pa lahk jutr skupi šli.
N & L: OK.
N: Se dobimo jutr pred splošno ob 9.00?
J: To bo supr.
L: Strinjam se.
J: Joj.! Ura je že preveč. Tim me verjetno že čaka.
(Tim je moj starejši brat. Zdaj je v 2. letniku fakultete. Vedno po pouku mi kaj pomaga, če seveda ne razumem pri kakšnem predmetu snovi. Zaradi prijaznosti se punce kar lepijo nanj.)
L & N: OK. By. Se vidmo.
J: Ja, by.

Kmalu pridem domov in res. Tim me je že ves nestrpen čakau pr mizi v kuhinji. "Kje si pa bla tko doug?" "Z druščino sem šla mau vn." " No, sej je OK. Am... Danes ti ne morm pomagat ke grem vn z Veroniko (njegovo punco)" "Ni blema. Tak in tak je jutr informativni." "Aja. Sej res. By." "By." In že sem slišala kako so se vrata zaprla. Stekla sem v sobo, vrgla torbo na posteljo in prižgala računalnik. Hitro sem šla na facebook pogledat, če je kej nouga. In res. Kot vsak dan 1 prošnja za prijateljstvo, poleg pa še okoli 40 obvestil. Res sem bila popularna. Verjetno tudi zaradi mojega brata. Prošnja je bila od Saše (moje najhujše sovražnice). Že dolgo mi je pošiljala prošnje. Verjetno zato, da bi mi težila. Seveda sem jo zavrnila. Obvestila so bila pa sami ˙Všeč mi je˙, zato sem kar pustila in šla raje delat malogo. Danes smo je res veliko dobili. Čeprav jutri nismo imeli šole in mi je nebi bilo treba delat, sem jo še kar hitro naredila. Po končani nalogi sem šla vadit violino. Lansko leto sem končala 6. razred, zato zdaj hodim samo še na simfonični orkester. Čez pol ure sem odnehala. Poklicala sem Nušo.
_____________________________________________________________________________

Pišem drugič naprej. Zdei morm it pa res vadit violino k mam jutr izpit. Ampak v resničnosti.
13. februar 2011
u35040
u35040
ful bv.
13. februar 2011
WNB. : pa ne ber.!

_Andreiia_ : Tnx.. Sei ti se buls... vlik buls..

13. februar 2011
Ful, dobro. Komaj čakam naslednji del.
Smarty ti bolš pišeš.
Next.!.

P.S- Velik sreče jutr ( violina ) ;D
13. februar 2011
_Andreiia_: Tnx za oboje. Tko si prjazna Sm useen fuuul dobr pišš k sm prebrala tvojo zgodbico. Nextala bom pa mogoče danes. Če pa ne bom danes, bom pa jutr, ku bom mela cajt. ; )
13. februar 2011
next!!!!
res si najboljša !!!!!!!!!!!
supr zgodbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13. februar 2011
WNB ti pa res ne ber če ti ni všeč se čist strinjam Smarty
13. februar 2011
tnx didl.miska. Pa bom zdei nextala. Mogoče bom kak šumnik spustila oz. ne bo strešice
13. februar 2011
8ilo mi je dolgčas, zato sem poklicala Nušo. Rekla sem ji da sem sama doma in da ne vem kaj naj delam in že čez 5 minut je bila pri meni. Driin driin.. Zazvoni zvonec na vratih. N- Nuša J- Jasna

N: Bok.
J: Bok.
N: Kako pa to, da si sama doma?
J: Tim je šel vn z Veroniko.
N: Aha.
(se usedeva na kavč)
N: Nekam žalostna zgledaš. Ka si jezna na Lukata, ne?
J: Zaka pa bi bla?
N: Ja zarad tistga zs Sašo. Še vedno ne razumem natančno kaj je bilo.
J: Ja isto kot pri Tilnu, ki je bil pred njim. Luka me je u šoli uprašu, če bi bila njegova punca in jaz nisem takoj privolila. Rekla sem, da bom še premislila, ker se mi zdi preveč boleče, ko te zapusti 1. fant. In ko sem se odločla, da bom privolila, sem ga poklicala in mu rekla, da se dobiva v parku. Tam me je čakal, vendar ni bil sam. Zraven njega je sedela Saša in se z njim poljubljala.Jaz sem stekla stran, on pa za mano. Govoril mi je, da ga je ona poljubila.Naslednji dan sta že bila par. Žan še vedno govori, da je bil pod prisilo njen fant.
N: In zdaj se ti spominjaš tega trenutka. Ne skrbi, saj bo še vse vredu.
J: Ne, ne bo. Zdaj se sploh več ne upam zaljubit, ker bo vedno isto
N: Pojdiva raje gledat filme, da pozabiš na to.
J: Ja.

In tako sva potem gledali filme do 9.00, ker je takrat morala Nuša domov. "Se vidiva jutri" ji še zakličem in že je ni bilo več. Bila sem utrujena, zato sem se hitro pripravila za v posteljo in šla spat.
13. februar 2011
Ta del je bil mau čudn. Sei bo jutr bolši. Pa hvala usm k berete mojo zgodbico (čeprav vas ni velik). ; )
13. februar 2011
Pa tam je namest žan - Luka. Sorči... sm mislna na enga Žana tkrt pol se je pa to zgodil xD. Pa tud na začetki je namest 8 - B.
13. februar 2011
nzk
14. februar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg