Forum
u98320
u98320
Živjo ! Sem Ana Maria Letsou. Na kratko Ana. Prihajam iz Londona. Sem sem se preselila pred nekaj dnevi saj je očka tukaj dobil službo in si našel novo punco Eliso. Mojemu očetu je ime Aleksander na kratko Aleks. Imam tudi sestro ki ji je ime Katy. Je najboljša sestra na celem svetu. In obe upava da boma enkrat spoznale 1D saj sva njihovi veliki oboževalki. Pred nekaj meseci sva izgubili mamo v prometni nesreči zato si je oče poiskal novo dekle ki bo kmalu postala njegova žena. Z očetom se veliko krat skregava, včasih me celo udari. No mislim da sem vam že dovolj povedala o moji družini in sebi.

Ana Maria (jas(17 let))
Katy (17 let)

več osebe zveste sproti:3

#Ana
( V Sloveniji pred letom v London)
Zbudila sem se ponoči okoli treh. Šla sem do Katyine sobe in videla da je več ni v postelji. Ob štirih namreč potujem v London k očku in njegovi punci Elisi ki ima nečaka Louisa. Ta fant je namreč član skupine One Direction. Mi2 s sestro jih namreč obožujeva in jih hočeva spoznati. Odšla sem v kuhinjo ter Katyo pozdravila "jutro". samo prikimala je kot da bi bilo kaj narobe. Nič je nisem spraševala, saj ima mogoče kakšne zasebne stvari. Naredila sem si kosmiče,jih pojedla ter se šla pripravit na let. Kmalu sem zaslišala zvonec. Odšla sem odpreti. Pred vrati je bil očetov prijatelj ki naju bo pospremil do letališča. Poklicala sem Katyo, vzela kovčke, zaklenila vrata in odpravili smo se proti letališču. Ko smo prišli na letališče je ženski glas rekel po zvočniku "Letalo za London je prispelo. Let čez 4 minute." Z Katyo sva odšli do letala ter se vkrcali vanj. Kmalu smo vzleteli. Po nekaj minutah vožnje sem zaspala. Zbudila me je šele stevardesa ko mi je povedala da bomo čez 5 minut pristali.

#Katy

Komaj sem čakala let v London. Kaj če vidim One Direction ? Končno je prišel 14. Januar. Dan leta v London. Zbudila sem se ob treh saj je ob štirih let. Odšla sem v kuhinjo in si naredila kosmiče. Kmalu je prišla tudi Ana in mi rekla "jutro". Prikimala ji sem. Kmalu je po naju prišel očetov prijatelj in naju pospremil do letališča. Ko smo prišli tja se je ženski glas oglasil po zvočniku da je letalo za London prispelo in da je let čez 4 minute. S Ano sva šli do letala ter se vkrcali vanj. Kmalu sem zaspala. Zbudila me je stevardesa ki je rekla da bomo pristali čez 5 minut.
JA MALO KRATEK DEL. AMPAK ZA ZAČETEK BO DOVOLJ. JU3 NAPIŠEM VEČ DELOV. čaaaaaaaw:*
16. avgust 2012
neext
16. avgust 2012
Neext
16. avgust 2012
u98320
u98320
Nextam:3 danes napišem več delou.

#Ana

Ko smo pristali, sva z Katy počakali na taxi ki naju je odpeljal do najine nove hiše. Tam sta naju na vratih že pričakala očka in Elisa. Pozdravili sva ju nato pa smo vstopili v hišo. Tam sem pa zagledala.... ONE DIRECTION !! Postala sem šokirana, in po licu so mi spolzele solze sreče. Prav tako tudi Katy. Fantje so se nama predstavili nato pa so naju pospremili v sobi. Tam so nama pomagali razpakirati kovčke. Kmalu nas je poklicala Elisa da je kosilo na mizi, ona dva pa sta odšla urejat nekaj za poroko. Odšli smo dol. Seveda je prvi pri mizi bil Niall kot vedno. Na začetku smo bili vsi tiho, nato pa je pogovor začel Louis "kaj ko bi se predstavili ko se najemo ?" vsi smo prikimali. Ko smo se najedli sem posodo zložila v pomivalni stroj, potem pa sem se ostalim pridružila na kavču. Ko smo se predstavili smo se šli flašo resnice. Prvi je vrtel Louis in pokazala je na Liama. " resnica ali izziv". Liam je odgovoril "resnica". Louis je nekaj časa razmišljal nato pa je končno vprašal "katera iz med punc ti je najbolj všeč?". Odgovoril je "Ana" in oba sva zardela. Nato je flašo vrtel Liam in pokazala je na Zayna. Izbral je izziv. "Poljubi Katy na lice" je rekel Liam. In poljubil jo je. Še nekaj časa smo se tako igrali nato pa smo odšli spat. Oni so odšli v sobe za goste, midvi pa v svoji.

#Liam

Punci sta tako prijetni. Mislim da sem se zaljubil v Ano. Ampak tega še nebom pove dal nobenemu razen fantov. Ko smo odigrali flašo resnice smo odšli spat. Vlegel sem se na posteljo in še malo razmišljal o Ani. Nato pa me je premagal spanec.
KOMENTARJI IN KIRTIKI ZAŽELJENI;* DANES DOBITE VEČ DAAAAAAAAAAALJŠIH DELOV:3
17. avgust 2012
next next next hun:**
+veš da lou more bit omenjen ok? HAHAH < 3 < 3
17. avgust 2012
u98320
u98320
seveda da bo. njegovi punci pa bo ime : Anaaa hahahahahahahha < 3 < 3
17. avgust 2012
aaaaaaaaaaaaaa:** vesna ubijaš*_*_*_*_*_*_**_* HAHHAHAHAHAH < 3 < 3
17. avgust 2012
u98320
u98320
HAHAHAHAHAHAHAHAHA SEVEDA SRCE < 3 < 3 IME JI BO : NIKA ANA
17. avgust 2012
HAHAHAHH.neeeeeeeee i want be just Nikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa please < 3
HAHAAH
17. avgust 2012
u98320
u98320
NEXTAM !

#Liam

Zjutraj me je zbudilo sonce okoli 7ih. Odšel sem v kuhinjo in tam sem srečal Ano. Naredila sva si kosmiče in se vsedla za mizo. Nekaj časa sva bila tiho nato pa sem spregovoril "Bi šla danes zvečer z mano ven?". Videl sem ZARDELA JE nato pa je prikimala. "Bo ob 6ih vredu ?" sem vprašal in prikimala je. Rahlo sva se zbližala in že sem čutil njeno sapo na mojih ustnicah. Takrat ko sva se že skoraj dotaknila z ustnicama pa so prišli ostali. Hitro sva se odmaknila drug od drugega. Louis pa je rekel "Uffffffff... ali smo kaj zmotili?". Midva pa sva zardela.

#Louis

Ko sem se zbudil sem odšel v Harryevo sobo in ga zbudil skupaj sva odšla še do ostalih na koncu pa še do Liama in videla sva da ga ni več v postelji. In hej, tudi Ane več ni bilo. Mogoče sta v kuhinji. Odšli smo dol in ju zagledali čisto skupaj. Ko sta nas zagledala sta se hitro umaknila drug od drugega. Potem pa sem rekel "Uffffffff... ali smo kaj zmotili?". Ona dva pa sta samo zardela.
IN ŠE VPRAŠANJA :
1). Kaj se bo zgodilo na večerji ?
2). Kateri fant je všeč Katy ?
3.) izberite mi še imeni za punci od Harrya in Nialla. : ))
17. avgust 2012
1.začela bota hodit.?
2.liam?
3.harry:Ashley
Niall:Miley
< 3
+ Next hun:*
17. avgust 2012
u98320
u98320
nadaljujem potem
17. avgust 2012
u98320
u98320
< 33333333333333
17. avgust 2012
u98320
u98320
NEXTAM...

#Katy

Joj kaki cuukrček je Zayn. Mislim da mi je postau všeč. Kaj všeeeč, mislim da sem se ZALJUBILA! Ko smo se zbudili smo vsi odšli v kuhinjo, tam smo pa videli kako sta se Ana in Liam poljubljala. ko sta nas zagledala sta se hitro umaknila drug od drugega. Cel zajtrk sem ju gledala, in videla sem ju kako se gledata. res bi bila enkraten par. po zajtrku me je Ana povlekla v sobo in zakričala je "Povabil me je na zmeneek ! aaaaaaaa !". " Kdo ?" sem vprašala. ona pa je zakričala "Liaaaaaaam!". "Pomagaj mi izbrati nekaj za oblečt." Pomagala sem ji izbrati nato pa sva odšli dol k fantom ki so se speet igrali flašo resnice. vprašali so naju če se greva zraven in prikimai sva. jas sem se vsedla k Niallu in Zaynu on pa k Louisu in Liamu.

#Ana

TOOOOOOOOO! končno me je povabil na zmenek. in to LIAM PAYNE. še zdaj nemorem verjeti da se to dogaja. Katy mi je pomagala izbrati oblačila natopa sva odšli k fantom. igrali so se flašo resnice in pridružile sva se jim. vrtel je Niall in pokazala je na Liama. rekel je "poljubi Ano na usta in drži 5 sekund". Zardela sva. POLJUBIL ME JE ! odšla sva v sobo in se tam še dalje poljubljala. pogledala sva na uro in bila je 5. odšla sva se urejat.
17. avgust 2012
Neeeeeext
17. avgust 2012
u94098
u94098
NEXT N U J N O
p.s. sem nova bralka
17. avgust 2012
u98320
u98320
pišem ko bom imela čas da bo malo daljši del
17. avgust 2012
u98320
u98320
povejte še mi kakšne ideje če jih imate
17. avgust 2012
next hun:*

dobiš po fbju < 3
17. avgust 2012
u98320
u98320
okej zaj bom začela pisat... ampak bo kratek del ker moram iti k sestrični : )
17. avgust 2012
u98320
u98320
#Ana

Ura je bila 7 in odšla sem dol. Tam sem videla še 3 dekleta ki jih nisem poznala. "kdo so te?" sem vprašala Liama. On pa mi je odgovoril " To je Nika Ana in je punca od Louisa. To je Ashley in je punca od Harrya. In to je Miley in je punca od Nialla.". Podale smo si roke nato pa sva z Liamom odšla. Pripeljala sva se do neke restavracije tam pa mi je Liam zavezal oči. "Liam nor si. Zakaj morem imeti to klinčevo ruto na glavi?!". Ko mi jo je snel sem videla prečudovito mizo v obliki srčka in restavracijo posuto z vrtnicami. Liam je plačal natakarju ki je nato odšel. Jedla sva bolonjske špagete. Ko sva se najedla me je vprašal če bi zaplesala in takrat se je začela vrteti mirna glasba. Prikimala sem. Ko se je pesem končala je pokleknil pred me in iz žepa je potegnil škatlico. "Ana Maria..... Bi postala moja punca?" je rekel.Na plan so pritekle solze sreče. On je pa naredil puppy eyes. Nasmehnila sem se in prikimala nato pa rekla "seveda" ter ga objela. Nato naju je odpeljal domov kjer sva preživela čudovito noč. Postelja je bila posuta s cveti vrtnic okoli nje pa so bile sveče.

#Liam

Vprašal sem jo če bi bila moja punca in odgovorila mi je JAAAAAAA. Ko sva prišla domov je bila postelja že posuta s cveti in ob njej so bile sveče. Fantje in punce so obljubo držali. Skupaj sva preživela najčudovitejšo noč. Zjutraj ko sem se zbudil je moja mala princeska še spala zato sem jo poljubil in se je zbudila. Oblekla sva se in nato je ona hotela iti v kuhinjo. A sem jo ustavil. Vsedla sva se na posteljo takrat pa sem jo vprašal "Ana, bi se priselila k meni?" Prikimala je. TAKRAT SEM BIL NAJSREČNEJŠI ČLOVEK NA SVETU.
ja malo krajši je. Ampak obljubim da si bom k sestrični vzela zraven računalnik in napisala še nekaj delov : )
17. avgust 2012
u98320
u98320
IN ČE JE KAKŠNA NAPAKA SE OPROŠČAM
17. avgust 2012
u98320
u98320
NEXTAM ?
17. avgust 2012
NEXT < 3 i love your story:3
17. avgust 2012
u98320
u98320
nextam (:

#Ana

Zjutraj sem se zbudila ob mojem najdražjem Liamu. Poljubila sem ga in zbudil se je. "Jutro srček" sem rekla. "Jutro piškotek" mi je odvrnil. Ko sva se oblekla mi je rekel "Kaj praviš na to da bi danes odšla gledati stanovanja ki jih imajo na prodaj?" prikimala sem. Odšla sva dol na zajtrk kjer so naju že začeli spraševati "Vidva sploh vesta da je ura že ena?" je rekel Zayn. "Kako je bilo včeraj?" je vprašala Ashley. "Kaj sta počela?" je vprašala Miley. "Stavim da sta imela naporno noč" je rekel Niall. Zardela sva. Končno se je oglasil en pameten "pustite ju že enkrat na miru no. namesto da ju takoj zasujete s vprašanji." je rekel Louis. Hvaležno sem ga pogledala. Kmalu je bilo kosilo in postalo mi je zelo slabo. Tekla sem na wc in tam izbruhala vso hrano. Punce so pritekle za mano. "Si vredu Ana?" je vprašala Katy. "Ja vredu sem. Samo malo mi je bilo slabo" sem rekla. "Kaj pa če si...? je rekla Ashley. "Noseča?" je njen stavek dokončala Miley. Zardela sem. "ta rdečica mi pove vse" je rekla Nika.Kmalu za tem so prišli še fantje. "Si vredu Ana?" me je vprašal Liam. Prikimala sem. Ostali so odšli nazaj k mizi le jas in Liam sva še ostala tam. "Si prepričana da si vredu? Kaj pa če si noseča?" me je vprašal Liam. Spet sem zardela. KDAJ BOM ŽE NEHALA ZARDEVATI NO! "Poglej ne skrbi. Jaz bom šel takoj po kosilu po test za nosečnost v lekarno. Če bo pozitiven bova otroka sprejela normalno. Ne skrbi vse bo vredu." je rekel. "Kaj pa če te vidijo novinarji?" sem vprašala. "Ne skrbi" je rekel.

JA MALO KRATEK DEL SPET KER NIMAM VELIKO ČASA. ZVEČER VAM BOM NAPISALA EDEN ZEEEEEELO DOOOOOLG DEL. OBLJUBIM (:
17. avgust 2012
next < 3
17. avgust 2012
NEXT.LOUIS JE OMENJEN..JHMFJNMVUIOEWONVWEFVJBEZWNWOV EJNB.HAHAHA.
I LOVE YOUR STORYYYYYYYYYYYYYYYYY < 3
17. avgust 2012
u98320
u98320
že pišem:$
17. avgust 2012
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext
17. avgust 2012
u98320
u98320
evo neext je tuki:3

#Liam

Šel sem v lekarno po test za Ano. Upam da sem prišel brez paparacev. Za vsak slučaj sem kupil 3. Ko sem prišel domov sem Ani dal teste, odšla je v kopalnico ostali pa smo bili na trnih
17. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg